|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
![]() Joanno tak mi przykro że musisz wracać do szpitala. Kuu.rr. co za konowały pracują w tych szpitalach ![]() Kocurku tak mi przykro że wyszła cukrzyca ![]() Czemu tyle kobiet na nią choruje w ciąży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
![]() |
#3093 |
Rozeznanie
|
AGATKO to nie mozliwe... to nie moze byc prawda...
Czytam twój wpis i płaczę... Tak bardzo mi przykro, tule cię mocno najmocnie jak się da... Nie wiem co napisać, brak mi słów...
#3094 |
Zakorzenienie
|
Agatko tak bardzo mi przykro. Łzy cisną mi się do oczu
![]() ![]()
#3095 |
Zakorzenienie
|
po wczorajszych wiadomościach i mnie smutek ogarnął, cholernie to wszystko niesprawiedliwe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nachodzą mnie wyrzuty sumienia, że mam życie o jakim niejedna kobieta marzy, ale dla mnie to za mało ![]() ![]() BERBIE a jak u Ciebie? Chodzi mi o wyniki nasienia i chęć lub niechęć TŻ do leczenia? My odebraliśmy wyniki w piątek... Jest źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki jestem w drodze....jadę z szwagierka na egz prAwka może jej się w.końcu poszfzesci....
Kocurek gin u którego byłam widziałam pierwszy raz wczoraj! pow nie wiele tylko ze trzeba będzie robić badania genetycznie.... anita dziś miałam tylko zrobić bete z badań....jak już będZie PO wszystkim to pewnie wrócę do tego gina u którego teraz zaczynaliśmy i może jakoś nas pokieruje.... wiecie co Tz mi powiedział? ze zaczynamy żyć i korzystać z życia...nie będzie oszczędzać na wszystko bo nie ma sensu....będziemy żyć z dnia na dzień i się bawić bo życie jest krótkie i niesprawiedliwe....
#3098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A do psychologa idź. Ja byłam świeżo po stracie i bardzo mi pomógł w tamtym momencie. Zaluje ze dłużej nie chodziłam, bo teraz będąc w trzeciej ciąży czuje ze ani pierwszej ani drugiej straty w pełni nie "przerobilam" i sie strasznie męczę. Pierwsza stratę Zuzi przeżyłam i przeżywam strasznie. A druga ciążę wypieram, moze dlatego ze ńiej było nawet zarodka tzn ja go nie widziałam? A Zuzia była juz duża. Widziałam jak rośnie, jak mi macha na USG, czułam ruchy... Była taka moja ![]() Ja teraz tez jakiegoś dla siebie szukam. Bo czuje ze nie dam rady, nie dam rady ze swoim lękiem o te ciążę. Agatko, tak mi bardzo przykro ![]() Strasznie przykro. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-04-18 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.trr.info.pl/index.php?str...olkowi_rodzice
![]() |
#3100 |
Wtajemniczenie
|
a ja wkleję link, jeśli któraś zechce niech poprze: http://jedenznas.eu/ my z tż-tem poparliśmy właśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyników tżta kiedy idziecie z nimi do lekarza? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż zdaje sobie sprawę ze stracenia dziecka pózniej jak Perse czy Hosenka jest jeszcze straszniejsze... Chociaż są teorie ze niezależnie od tygodnia ciąży boli tak samo...? Wyszłam na taras, świeci słońce. Staram sie przeganiac złe myśli... Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-04-18 o 11:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Ale się tutaj smutno zrobiło...
---------------- Ja dziś na diecie..idę po omacku....liczę w kalkulatorze, czytam diety i działam póki nie pójdę do lekarza. Na śniadnaie bułka grahamka z jajkiem plus 2 malutkie plasterki Żywickiej plus warzywa. na drugie śniadanie musli z jogurtem i kiwi Teraz zupa warzywna z ziemniakami plus pierś z zupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |||
Zakorzenienie
|
Kubek29 ściskam Cię mocno... Nikt tak nas nie zrozumie jak inna kobieta po stracie dziecka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie wróciłam ze spaceru. Wszędzie brzuchy, wózki, oseski, niemowlaki. Nawet mąż w ten weekend jak byliśmy na zakupach to zauważył. Szczęściarze... Widząc tych ludzi zastanawiam się ile się starali, czy kiedyś też stracili dziecko, czy to z inseminacji, czy z in vitro, czy naturalnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Zakorzenienie
|
Też sie nad tym zastanawiam..
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
wczorj malo nie zeszlam na zawal, Marysia zaksztusila sie w czasie jedzienia i zsiniala tracac oddech. dmuchnelam jej z calej sily w otwarta buzie - Mala odzyskala oddech, po czym zadzwonilm o pomoc, wyladowalam u pielegnirki srodowiskowej a ta odeslala mnie do przychodni. Lekarz przyjal mnie w ciągu 5 minut poza kolejnoscia. wszystko jest ok. Mloda poprostu chcil wziasc oddech jednoczesnie jedzac. troche jej to nie wyszlo ![]() ![]() ![]() nowa twarz Myszki Minnie
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-04-18 o 15:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
My wybieramy się zaraz na piwo ze znajomymi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | |
Zakorzenienie
|
nie załamuj się - moja kumpela z mężem nie mogą mieć dzieci, bo on ma tak słabe nasienie, że nawet in vitro może się nie udać - badali kilkakrotnie u różnych lekarzy...ostatnio byli w klinice (chyba w Białymstoku-jakby co mogę się dowiedzieć) i po raz pierwszy badali nasienie w inny sposób - kupili u nich prezerwatywę jakąś specjalną, mieli jechać do hotelu (bo tam mieszkali) poprzytulać się i wrócić do kliniki z gumką - okazało się, że nasienie jest świetne i to u niej jest problem...masakra normalnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40372545]Ja nie liczę. Jem to, co mi się wydaje słuszne, a potem sprawdzam glukometrem. No ale Ty jeszcze nie masz glukometru, to Ci się nie dziwię.[/QUOTE] a glukometr można dostać za darmo w aptece - praktycznie każdej ![]() piękna ![]() ![]() a my dziś na 20.30 do teatru ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak w tym kierunku to zarezerwowalam bilety na opere w plenerze "carmen" na czerwiec, zobacze czy tz pojdzie zy tez wybierze prace
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40374923]Nie wiem, jak inne dziewczyny, ale ja dostałam go za darmo faktycznie z 10 paskami i 10 lancetami z programu Słodkie Mamy, ale to u diabetologa.[/QUOTE]
ja poszłam do apteki i dali też za free tylko ulotkę musiałam wypełnić ![]() Measia pewnie, że możesz - zapraszam ![]()
#3114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3115 | |||||||
Zakorzenienie
|
AGATKO!!!!!!!!!!!!!!!!:cm ok:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() MEASIA! to miałas przejścia. Marysia nie rob więcej mamie takich akcji!!! |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zakorzenienie
|
mnie wychowanka zapytała dzisiaj -A pani ma jedno dziecko?
A długo Pani na nie czekała? ![]() measia- ale akcja,...nie zazdroszczę.... rena- ja też chcę do teatru agatko- myślę o Tobie cały czas, chciałabym jakoś pomóż ale nie mam pojęcia jak... nawet nie potrafię pocieszać, przeszłam dwa razy # ale pamiętam że Twoja sytuacja inna, bo Ty musiałaś długo czekać na te kreseczki... wiem, że to nie temat na dzisiaj ale jeżeli chciałabyś mogę dać Ci namiary na gin, do której chodziłam- ona w tygodniu jest bliżej Ciebie niż mnie, ja miałam możliwość wizyty tylko w sobotę to prosta swojska starsza baba ale w poczekalni zawsze znajdowali sie pacjenci, którzy bardzo pozytywne opinie o niej mieli, są i tacy, którym nie odpowiada no ale tak prawie z kazdym lekarzem jest
![]() |
#3118 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 |
Zakorzenienie
|
Agatko wiem, że Cię to nie pocieszy, ale cały dzień jestem myślami z Tobą
![]() ![]() Wpadam na chwilę, bo mam mało czasu, całą noc nie spałam, bo miałam parę rzeczy do zrobienia. Dziś stało się coś okropnego, do teraz jak o tym myślę to ciśnienie mi skacze. Byłam ze Stasiem na działce, ja plewiłam, a on leżał w wózku. Przybiegł do mnie pies sąsiada- Rotwailer powąchał i odszedł. Za jakiś czas znowu przyszedł i podszedł i zaglądał do wózka do Stasia ![]() Idę spać, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Konto usunięte
|
Agatko ja też myślami jestem z Tobą.
Choć robię dzisiaj sporo rzeczy, to jednak ta myśl nie daje mi spokoju... Fiol okropna sytuacja :/ Ja choć bardzo kocham zwierzęta, to nie cierpię, jak duże psy latają bez smyczy i kagańca. U nas po osiedlu biega taki retriever duży i on jest niby przyjazny, ale zawsze się boję, że na mnie skoczy i albo mnie ubrudzi albo przewróci, za co teraz to bym chyba właściciela zabiła :/ a jak będzie dziecko to wcale... Uważam, że puszczanie takiego psa po osiedlu jest idiotyzmem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.