![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Lady, dobrze, że się wyjaśniło - teraz już będzie wszystko dobrze.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40371738]Meneq, no wiem, dlatego jako ciekawostkę podałam
![]() Lady, już ci podaję - w Chorzowie to jest pani Monika Tiffert, http://www.centrum-synergia.pl/ naprawdę dziewczyna na rzeczy się zna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chociaz chikana spotkalam, na szczescie nie do mnie z lapami startowal |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny GRATULACJE dla Waszych maluszków za skończone miesiące
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Mój ostatnio trwał 8 dni!!! Masakra. A przed porodem miałam zawsze tak 3-4 dni. Mam nadzieję że to się unormuje jeszcze. Dla mnie też gumki są do ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-18 o 13:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny, ja tak na chwile, później nadrobie. Moje dziecie jest nie do poznania w dzien!! tzn widze ze cos jej dolega..boli ja brzuch, ciągle płakusia i się pręzy nie wiem co juz począc jak jej pomoc
![]() no i mała te kupki robi brzydkie, dzisiaj zanioslam rano do labolatorium.. ale dopiero wynik bdzie za 3 dni;/ czyli po weekendzie:/ moze to dlatego ze ja mam jakas infekcje tam na dole i ja zarazilam ale to chyba nie dlategooooooooo ? kurna nie wiem... siostra mi powiedziala zebym przeszla na mm na pare dni ale nie wiem czy to jest dobry pomysł................... . ![]()
![]() |
#2495 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nawijka sto lat dla Kubusia! ![]() ![]() ![]() Blogerka kiedy będą wyniki z tej krwi? Meneq dziękuję, że pytasz ![]() ![]() ![]() Lady kciuki za neurologa ![]() Marsi sto lat dla Leo ![]() Lady, Ewik już doczytałam co po wizytach. Oby było lepiej ![]() My byłyśmy dzisiaj na pierwszym chustowym spacerze ![]() ![]() ![]() ![]() I to tyle z dobrych wieści. Noc beznadziejna, jak już któraś z kolei. Nad ranem po jedzeniu się położyłam i Ewa ulała na siebie i się zakrztusiła. Ja już po spaniu, siedziałam nad Nią, tak mi coś kazało nie iść spać. Jeszcze mój mąż się wkurzał, że ślęczę nad dzieckiem zamiast odpoczywać jak śpi. Ale dobrze, że siedziałam, bo za chwilę Ewcia na śpiocha solidnie zwróciła całe jedzenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Ale piękna pogoda dziś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Bobotic dawałam jej praktycznie od początku wiec teraz zobacze jak po espumisanie.
Nie wiem moze to skok?;p i na rąsiach najlepiej oczywiscie;]
![]() |
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady dobrze, że już przynajmniej wiadomo co się dzieje ale na wszelki wypadek skonsultuj to jeszcze z kimś, będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie co pilam sok marchewkowy, moze od tego?! ale tak to nic.... Wlasnie sie zastanawialam nad tymi infekcjami... bo jak bylam w ciazy to we wrzesniu mi wyszla candida(wczoraj mi sie przypomnialo i zerknelam na badania, no ale zaleczyłam) i teraz panikuje ze moze i ona ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poza tym u nas kolki inne problemy byly spowodowane alergia pokarmowa prawdopodobnie bo na nowym mleczku jest juz super... no moze poza tym, ze mlody drze sie w nieboglosy jak juz widzi butelke ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dzidzia ma juz 14 tyg A co do kolek. Moja ma od 2 t.ż codziennie o stałej porze. Kiedy to minie, kurna strasznie mi żal i ciezko sie patrzy na swoje malenstwo jak tak się meczy ...bida moja. ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-04-18 o 14:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamiętam piersze kilka tygodni, mały jedyne co robił to spał - jadł - a jak nie spał i nie jadł to płakał cały czas i nie wiedzieliśmy dlaczego, w żadne sposób nie dało się mu pomóc .. dopiero po czasie okazało się, że to z powodu alergii
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale w nocy pieknie spi
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Wtajemniczenie
|
o tyle dobrze, ze nie trwa to wieksza czesc dnia
#2507 |
Zadomowienie
|
Witajcie, my sie wczasujemy na mazurkach
![]() Zastanawiam sie w jakich okolicznosciach Wasze dzieciaczki najczesciej placza??? Bo moja przy zakladaniu czapki i poznoej juz przy ubieraniu na dworek no i po kapieli jak juz dochodzi do ubierania i jest histeroa mala ... No i zwykle jak sie budzi lub zasypia...tak jak zasypia to zwlaszcza... ![]()
#2508 |
Zakorzenienie
|
Miś ma dalej poszerzoną miedniczkę nerkową, 7 mm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Nadrobię pewnie wieczorem. Teraz chciałam tylko napisać że Zuzia waży 6100g , lekarz osłuchał i wszystko ok. Szczepienie zniosła o wiele lepiej niż poprzednie, już tak strasznie nie płakała i dało się ją szybko uspokoić. Teraz zasnęła, przy cycku oczywiście. A idę robić przelew, dopłata do gazu 906 zł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale się zląkłam, siedzę sobie w kuchni, obiad gotuje a tu nagle taki straszny przeraźliwy płacz słyszę, niby nie podobny do płaczu mojego Maluszka ale jednak płacz, biegnę do niego a On śpi w najlepsze. Pewnie jakiś mały sąsiad zapłakusiał... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się, moja z tego co Marsii napisała to tylko utrzyma coś w ręce, ale i to nie długo. Z boku na brzuszek się przewróci (jak ją dam na bok), ale sama z plecków na bok juz nie. Przestałam się już tym martwić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Byłam na spacerze ale pogoda dziwna... Wcale nie ciepło ale duszno. Całe dzinsy miałam mokre i buty. Silver-baaardzo pozytywna zmiana ![]() Black-Jestem ciekawa Waszej piosenki na pierwszy taniec ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ------------------ bylismy na spacerku ale nie za dlugo bo dziec sie przebudzil i wyjec sie zalaczyl ![]() ![]() jak mlody sie wyspi i bedzie w lepszym humorze to wieczorkiem zrobimy 2 podejscie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Cytat:
Deli kochana, jeśli chcesz karmić to nie podawaj mm..i to jeszcze ciągiem parę dni. To ryzykowne.Albo pogorszysz laktacje, albo mała odrzuci pierś..i tak na prawdę to nie gwarantuje poprawy.. Wiem co to kolki, chociaż ostatnio lepiej u nas. A jak miała to albo rano, albo 18/19 właśnie. My po szczepieniu. Było trochę gorzej..a po szczepieniu zasnela. Byłyśmy w chuście ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | ||||
Zakorzenienie
|
wróciłam ze spaceru, mama wróciła z pracy i znów go wzięła na przejażdżkę; a taki był grzeczny, spał praktycznie cały czas, także mogłam posiedzieć w pijalni i książkę poczytać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to na razie masz tylko wyniki? nic więcej nie wiesz?
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
znowu mam w plecy 4 strony
![]() bylismy na szczepieniu (6w1)- mały nawet nie pisnął, mnój bohater ![]() waga 6,7 kg ![]() lece nadrabiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Black, pisałaś, że twoja Oliwka też nie za bardzo w chuście, a jaką masz? tkaną czy elastyczną? bo tak się zastanawiam, czy nie sprzedać tej mojej tkanej i nie kupić elastyka, bo przy nim można gotowe wiązanie zrobić i tylko dziecia wsadzić w nie i nie ma tych ceregieli z dociąganiem, przy których Fifek się wkurza
![]() ![]() Szajka, ty nosisz teraz w elastyku, prawda? powiedz mi, jak już zrobisz to wiązanie i wsadzisz Dotkę, to musisz jeszcze coś kombinować czy już wszystko gotowe jest?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.