|
|
#61 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Witam w nowym wątku
W końcu udało mi się kupić dwie sukienki, którąś z nich pewnie założę na wesele. Właściwie pojechałam do Mohito, ale przechodziłam koło Camaieu (mają teraz sporo przecen) i pomyślałam, że zajdę. Czerwona kosztowała 67, w paski 84, więc ceny bardzo okazyjne. Kupiłam wczoraj w SH nową bluzkę z Wallis. Wklejam też zdjęcie mojego dzisiejszego zestawu. Cytat:
Jak tam pierwsza noc? Cytat:
Pochwal się butami
|
||
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Jak minęła Wam pierwsza noc z Mango?
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Buty już pokazuję, tylko zła trochę jestem. Myślałam, że zrobiłam super interes i kupiłam skórzane buty w H&M (wyjściowa cena dała do myślenia i porąbały mi się piktogramy). Niestety skórzane nie są... Nadal mi się podobają i twierdzę, że są wygodne (mówię to ja, która nosi obcasy od wielkiego dzwonu i ma problem ze znalezieniem czegoś wygodnego - stąd było pytanie o Melissy w poprzednim wątku), tylko trochę się zawiodłam, że to nie skóra... Sandałki z Zary, botki z H&M, a baleriny takie jak pokazała mmm111, tylko dopiero do mnie przyjdą, bo nie było w sklepie mojego rozmiaru, a nie chciałam jeździć do innych Mango i ich szukać. |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanawiam się czy jeszcze czarnych nie kupić. Botki z H&M fajne. Skoro są wygodne i Ci się podobają to zostaw je sobie. |
|
|
|
|
#65 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I dzisiaj dostałam smsa że mogę dostać zwrot na kartę podarunkową lub wybrać sobie coś ze sklepu Mogą tak?Cytat:
Ale kupiłam tylko to: http://www.camaieu.com/en/women-fash...t-0127-03.html Nie wiem czy ze mną zostanie, chociaż leży świetnie, na manekinie w ogóle się nie układa;/Aaaaa, no i ogólnie ja mam chyba jakiś problem z komunikacją z personelem sklepowym, bo dzisiaj chciałam kupić baleriny - beżowe, bez kokardki, płaskie, ze skóry, tak informowałam każdą panią w sklepach. Obsługa w Venezii przeszła samą siebie - pani doholowała do mnie z pudełkiem z granatowymi butami, z kokardką i dziurkami
Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-04-19 o 16:05 |
||
|
|
|
#66 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurtkę też mierzyłam tylko, że beżową. Piękna jest i ma dość atrakcyjną cenę jak na skórzaną kurtkę. Gdybym miała więcej kasy na pewno bym ją kupiła. Na manekinie naprawdę wygląda tragicznie, ale w rzeczywistości świetnie się układa.
Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2013-04-19 o 16:07 |
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale możesz powiedzieć, że z oferty sklepu nic Ci nie odpowiada i prosisz o zwrot gotówkiJeżeli kupujący, z przyczyn określonych w ust. 1, nie może żądać naprawy ani wymiany, albo jeżeli sprzedawca nie zdoła uczynić zadość takiemu żądaniu w odpowiednim czasie lub gdy naprawa albo wymiana narażałaby kupującego na znaczne niedogodności, ma on prawo domagać się stosownego obniżenia ceny albo odstąpić od umowy; od umowy nie może odstąpić, gdy niezgodność towaru konsumpcyjnego z umową jest nieistotna. art. 8 punkt 4 ustawy z dnia 27 lipca 2002 r.o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu Cywilnego Przecież na siłę wybierać nie będziesz bo to już jest niedogodność. Jeżeli mylę się to niech ktoś mnie poprawi
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Twoje zestawy!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale pędzicie
już następny wątek....
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja chyba mam za szeroką stopę na takie ![]() abrakatabra, masz 100% racji dziewczyny, pamiętajcie, że sklep nie może Wam wcisnąć karty podarunkowej w ramach reklamacji! albo naprawa/wymiana albo próbujecie odstąpić od umowy... wydrukujcie sobie ten fragment ustawy i noście w portfelu
|
|
|
|
|
#73 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Ja również melduję się w nowej części Ale lecimy z tymi postami ![]() Jak dobrze, że już weekend!!! Jestem tym tygodniem strasznie zmęczona. Oby jeszcze pogoda dopisała Cytat:
Cosik mi się wydaje, że Klusek stanie sę naszym forumowym pupilem Cytat:
Rewelacyjnie działa na cerę Cytat:
Niby je chciałam, ale jak się długo nie pojawiał mój rozmiar na stronie, to zrezygnowałam. Aż do wczoraj, kiedy przypadkowo kliknęłam w pracy na stronkę outletu i je zobaczyłam w moim rozmiarze No nie mogłam ich nie wziąć Jeszcze się na jedne czaję Małżonowi o zakupie kolejnych butów nic nie powiedziałam- po co ma się denerwować
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Mango
![]() Cytat:
![]() ![]() Witamy
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie Conversów. Kupiłam ostatnio takie najzwyklejsze, niskie jak ma mm111111. Miałam je na sobie 2 razy i bardzo obcierają mi małe palce
Czy to się zmieni? Do tego ten zapach chińskich butów Kupiłam je na schaffie. I teraz nie wiem czy zatrzymać je czy może odsprzedać?
Mam do sprzedania nowe buty Mango, skórzane. Rozmiar 39. Edytowane przez catarina11 Czas edycji: 2013-04-19 o 18:49 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#77 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Imię się przyjęło. Mały już powoli zaczyna na nie reagować Pierwsza noc za nami, przed nami kolejna i mam nadzieję, że każda następna będzie spokojniejsza Mały spał w swoim legowisku, ale nie obeszło się bez wędrówek, jedzenia, zabawy . Czuwaliśmy w nocy jak "rodzic przy dziecku", a każdy jego ruch wyrywał nas ze snu Ogólnie biorąc pod uwagę ile spał dzisiaj w ciągu dnia wnoszę, że w nocy spał niewiele. [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40390280]Jak minęła Wam pierwsza noc z Mango? [/QUOTE]Sprawozdanie powyżej ![]() Dziękuję Cytat:
Gwiazda forum ![]() Podoba się ? Pasuje i już jak pisałam powyżej zaczyna reagować. Gwizdnę, zawołam po imieniu i już jest przy mojej nodze, taki bystrzacha Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2013-04-19 o 19:07 |
|||
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie często obcierają buty, także możliwe, że u innych nie ma tego problemu
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję. Mnie bardzo, bardzo rzadko obcierają jakieś buty. Jest to bardzo nieprzyjemne i czuję skutki przez kilka dni, nawet w innym obuwiu. Poczekam jeszcze trochę i zadecyduję
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet nie pytaj, czy się podoba, bo imię ma genialne Pasuje do niego idealnie Jak już reaguje, to rzeczywiście bystrzacha z niego jest Oby tak dalej
|
|
#81 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobrze, że Mango się aklimatyzuje w nowym domku Nigdy nie miałam psa, ale bardzo je lubię i nie mogę doczekać się takich doświadczeń ![]() http://shop.mango.com/PL/p0/mango/ob...=1366392342254 ![]() Cytat:
Za dużo już mam czarnych butów ale jeśli okażą się wygodne to chyba też wezmę, ale to już w przyszłym miesiącu. Dziś był dzień rozpieszczania i byłam jeszcze u fryzjera. Jestem zadowolona, chociaż stwierdzam, że krótka grzywka to jednak nie dla mnie - zdecydowanie zapuszczam
|
||
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że już piątek ! Chociaż i tak szykuje mi się pracowity weekend ![]() fashionismypassion - cudny ten Wasz Mango !
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Imię fajnie się z nim komponuje Rodzice podłapali je ekspresowo i dzwoniąc do nas rozpoczynają rozmowę od pytania jak się Manguś miewa Ogólnie moi rodziciele długo nie wytrzymali i dzisiaj przyjechali w ciągu dnia, żeby go zobaczyć. Wyszli zakochani Mały dostarcza nam dużo radości, zwłaszcza jak bryka między drzemkami jest przekomiczny. Dzisiaj czuje się już pewniej i widać, że coraz lepiej sobie radzi. Dla wszystkich fanek przesyłam słit focię |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrażenia niezapomniane. Teraz wyleguję się już w łożku i zbieram siły, bo przyszły tydzien będzie jeszcze gorszy.
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo chętnie Po ilości ciepłych gestów jakie otrzymałam na wątku wnoszę, że wielbicielek zwierząt tutaj nie brakuje |
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczyny, kogo mam sie spytac jak nie was, kupiłam sobie na wesele zwykła prosta sukienkę- princeska tyle tylko że soczyście malinowa coś jak to:
potem dokupiłam taka pudrową kopertówkę ze złotym łańcuszkiem, niestety po 2 tyg intensywnych poszukiwań nie znalazłam jasnych butów więc kupiłam takie klasyczne czarne szpilki. Może być? nie wiem czy nie przekombinowałam...
|
#90 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jak maluszka ![]() Wrzucaj nam Kochana jak najwięcej fotek Psiak jest przecudowny i chętnie na niego popatrzymy Choć chciało by się go chwycić i wycałować ![]() Cytat:
Ostatnio nie wiadomo jak zbiły szklany stół w salonie O skakaniu po ścianach i zjeżdżaniu po nich pazurami nie wspomnę (choć mają drapaki wolą korzystać ze ścian) Też miałam zieloną A w ogóle używałaś kiedyś Flavo? Czy to pierwszy raz? Cytat:
A sukienka jest piękna
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

zdjęcia jednego nawet ściągnęłam na telefon 

I dzisiaj dostałam smsa że mogę dostać zwrot na kartę podarunkową lub wybrać sobie coś ze sklepu

długo się zastanawiałam, polowałam na nie, ale zrezygnowałam... ale mój butoholizm wygrał
Kupiłam je na schaffie. I teraz nie wiem czy zatrzymać je czy może odsprzedać?
Wrażenia niezapomniane. Teraz wyleguję się już w łożku i zbieram siły, bo przyszły tydzien będzie jeszcze gorszy.