|  2013-04-19, 14:58 | #61 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Witam w nowym wątku   W końcu udało mi się kupić dwie sukienki, którąś z nich pewnie założę na wesele. Właściwie pojechałam do Mohito, ale przechodziłam koło Camaieu (mają teraz sporo przecen) i pomyślałam, że zajdę. Czerwona kosztowała 67, w paski 84, więc ceny bardzo okazyjne. Kupiłam wczoraj w SH nową bluzkę z Wallis. Wklejam też zdjęcie mojego dzisiejszego zestawu. Cytat: 
  i imię też ma świetne. Jak tam pierwsza noc? Cytat: 
 Pochwal się butami   | ||
|     | 
|  2013-04-19, 15:12 | #62 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-06 
				 | 

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Jak minęła Wam pierwsza noc z Mango?   ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat: 
     | |
|     | 
|  2013-04-19, 15:40 | #63 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Buty już pokazuję, tylko zła trochę jestem. Myślałam, że zrobiłam super interes i kupiłam skórzane buty w H&M (wyjściowa cena dała do myślenia i porąbały mi się piktogramy). Niestety skórzane nie są... Nadal mi się podobają i twierdzę, że są wygodne (mówię to ja, która nosi obcasy od wielkiego dzwonu i ma problem ze znalezieniem czegoś wygodnego - stąd było pytanie o Melissy w poprzednim wątku), tylko trochę się zawiodłam, że to nie skóra... Sandałki z Zary, botki z H&M, a baleriny takie jak pokazała mmm111, tylko dopiero do mnie przyjdą, bo nie było w sklepie mojego rozmiaru, a nie chciałam jeździć do innych Mango i ich szukać. | |
|     | 
|  2013-04-19, 15:48 | #64 | |
				 | 

Cytat: 
   Zastanawiam się czy jeszcze czarnych nie kupić. Botki z H&M fajne. Skoro są wygodne i Ci się podobają to zostaw je sobie. | |
|     | 
|  2013-04-19, 15:56 | #65 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

Cytat: 
  I dzisiaj dostałam smsa że mogę dostać zwrot na kartę podarunkową lub wybrać sobie coś ze sklepu  Mogą tak? Cytat: 
  Ale kupiłam tylko to:  http://www.camaieu.com/en/women-fash...t-0127-03.html Nie wiem czy ze mną zostanie, chociaż leży świetnie, na manekinie w ogóle się nie układa;/ Aaaaa, no i ogólnie ja mam chyba jakiś problem z komunikacją z personelem sklepowym, bo dzisiaj chciałam kupić baleriny - beżowe, bez kokardki, płaskie, ze skóry, tak informowałam każdą panią w sklepach. Obsługa w Venezii przeszła samą siebie - pani doholowała do mnie z pudełkiem z granatowymi butami, z kokardką i dziurkami   Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-04-19 o 16:05 | ||
|     | 
|  2013-04-19, 16:05 | #66 | |
				 | 

Cytat: 
 Kurtkę też mierzyłam  tylko, że beżową. Piękna jest i ma dość atrakcyjną cenę jak na skórzaną kurtkę. Gdybym miała więcej kasy na pewno bym ją kupiła. Na manekinie naprawdę wygląda tragicznie, ale w rzeczywistości świetnie się układa. Edytowane przez lucy111 Czas edycji: 2013-04-19 o 16:07 | |
|     | 
|  2013-04-19, 16:09 | #67 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-04-19, 16:17 | #68 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-04-19, 16:59 | #69 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-10 
				 | 

Cytat: 
  Ale możesz powiedzieć, że z oferty sklepu nic Ci nie odpowiada i prosisz o zwrot gotówki Jeżeli kupujący, z przyczyn określonych w ust. 1, nie może żądać naprawy ani wymiany, albo jeżeli sprzedawca nie zdoła uczynić zadość takiemu żądaniu w odpowiednim czasie lub gdy naprawa albo wymiana narażałaby kupującego na znaczne niedogodności, ma on prawo domagać się stosownego obniżenia ceny albo odstąpić od umowy; od umowy nie może odstąpić, gdy niezgodność towaru konsumpcyjnego z umową jest nieistotna. art. 8 punkt 4 ustawy z dnia 27 lipca 2002 r.o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu Cywilnego Przecież na siłę wybierać nie będziesz bo to już jest niedogodność. Jeżeli mylę się to niech ktoś mnie poprawi   | |
|     | 
|  2013-04-19, 17:42 | #70 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
  Uwielbiam Twoje zestawy!   
				__________________ Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M  Instagram http://instagram.com/paulinamigotka | |
|     | 
|  2013-04-19, 18:00 | #71 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Ale pędzicie   już następny wątek.... 
				__________________ ♥ G ♥ ♥ M ♥ I LOVE GREECE ...Fitness... | 
|     | 
|  2013-04-19, 18:12 | #72 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Cytat: 
  ale ja chyba mam za szeroką stopę na takie  abrakatabra, masz 100% racji  dziewczyny, pamiętajcie, że sklep nie może Wam wcisnąć karty podarunkowej w ramach reklamacji! albo naprawa/wymiana albo próbujecie odstąpić od umowy... wydrukujcie sobie ten fragment ustawy i noście w portfelu   | |
|     | 
|  2013-04-19, 18:31 | #73 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Hejka   Ja również melduję się w nowej części  Ale lecimy z tymi postami  Jak dobrze, że już weekend!!! Jestem tym tygodniem strasznie zmęczona. Oby jeszcze pogoda dopisała   Cytat: 
         Cosik mi się wydaje, że Klusek stanie sę naszym forumowym pupilem     Cytat: 
  Rewelacyjnie działa na cerę  Cytat: 
  Niby je chciałam, ale jak się długo nie pojawiał mój rozmiar na stronie, to zrezygnowałam. Aż do wczoraj, kiedy przypadkowo kliknęłam w pracy na stronkę outletu i je zobaczyłam w moim rozmiarze      No nie mogłam ich nie wziąć      Jeszcze się na jedne czaję  Małżonowi o zakupie kolejnych butów nic nie powiedziałam- po co ma się denerwować       
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |||
|     | 
|  2013-04-19, 18:34 | #74 | |
				 | 

Mango   Pasuje do niego to imię  Cytat: 
     Witamy   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2013-04-19, 18:38 | #75 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Dziewczyny mam pytanie odnośnie Conversów. Kupiłam ostatnio takie najzwyklejsze, niskie jak ma mm111111. Miałam je na sobie 2 razy i bardzo obcierają mi małe palce   Czy to się zmieni? Do tego ten zapach chińskich butów  Kupiłam je na schaffie. I teraz nie wiem czy zatrzymać je czy może odsprzedać? 
				__________________ Mam do sprzedania nowe buty Mango, skórzane. Rozmiar 39. Edytowane przez catarina11 Czas edycji: 2013-04-19 o 18:49 | 
|     | 
|  2013-04-19, 18:57 | #76 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-04-19, 19:04 | #77 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Imię się przyjęło. Mały już powoli zaczyna na nie reagować  Pierwsza noc za nami, przed nami kolejna i mam nadzieję, że każda następna będzie spokojniejsza  Mały spał w swoim legowisku, ale nie obeszło się bez wędrówek, jedzenia, zabawy  . Czuwaliśmy w nocy jak "rodzic przy dziecku", a każdy jego ruch wyrywał nas ze snu   Ogólnie biorąc pod uwagę ile spał dzisiaj w ciągu dnia wnoszę, że w nocy spał niewiele. [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;40390280]Jak minęła Wam pierwsza noc z Mango?  [/QUOTE] Sprawozdanie powyżej  Dziękuję  Cytat: 
  I love you too  Gwiazda forum  Podoba się ?  Pasuje i już jak pisałam powyżej zaczyna reagować. Gwizdnę, zawołam po imieniu i już jest przy mojej nodze, taki bystrzacha   Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2013-04-19 o 19:07 | |||
|     | 
|  2013-04-19, 19:07 | #78 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-08 
				 | 

Cytat: 
  Mnie często obcierają buty, także możliwe, że u innych nie ma tego problemu   | |
|     | 
|  2013-04-19, 19:09 | #79 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
 Dziękuję. Mnie bardzo, bardzo rzadko obcierają jakieś buty. Jest to bardzo nieprzyjemne i czuję skutki przez kilka dni, nawet w innym obuwiu. Poczekam jeszcze trochę i zadecyduję   
				__________________ Mam do sprzedania nowe buty Mango, skórzane. Rozmiar 39. | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-04-19, 19:32 | #80 | |
				 | 

Cytat: 
          Nawet nie pytaj, czy się podoba, bo imię ma genialne      Pasuje do niego idealnie   Jak już reaguje, to rzeczywiście bystrzacha z niego jest      Oby tak dalej   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2013-04-19, 19:44 | #81 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 To dobrze, że Mango się aklimatyzuje w nowym domku  Nigdy nie miałam psa, ale bardzo je lubię i nie mogę doczekać się takich doświadczeń   Mango, 129 zł  http://shop.mango.com/PL/p0/mango/ob...=1366392342254  Cytat: 
  Tak zrobię - w końcu to nie takie proste trafić na wygodne obcasy. Za dużo już mam czarnych butów  ale jeśli okażą się wygodne to chyba też  wezmę, ale to już w przyszłym miesiącu. Dziś był dzień rozpieszczania i  byłam jeszcze u fryzjera. Jestem zadowolona, chociaż stwierdzam, że  krótka grzywka to jednak nie dla mnie - zdecydowanie zapuszczam   | ||
|     | 
|  2013-04-19, 19:54 | #82 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

Jak dobrze, że już piątek ! Chociaż i tak szykuje mi się pracowity weekend  fashionismypassion - cudny ten Wasz Mango !  wrzucaj czasem jego zdjęcia   
				__________________ FC BARCELONA !! .. Més que un club ..  - why do you live? - because I have something worth living for (...) | 
|     | 
|  2013-04-19, 20:01 | #83 | |
				 | 

Cytat: 
  Imię fajnie się z nim komponuje  Rodzice podłapali je ekspresowo i dzwoniąc do nas rozpoczynają rozmowę od pytania jak się Manguś miewa  Ogólnie moi rodziciele długo nie wytrzymali i dzisiaj przyjechali w ciągu dnia, żeby go zobaczyć. Wyszli zakochani  i już dzwonili co robimy i oczywiście jak Mango się czuje  Mały dostarcza nam dużo radości, zwłaszcza jak bryka między drzemkami jest przekomiczny. Dzisiaj czuje się już pewniej i widać, że coraz lepiej sobie radzi. Dla wszystkich fanek przesyłam słit focię   | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-04-19, 20:02 | #84 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
  Wrażenia niezapomniane. Teraz wyleguję się już w łożku i zbieram siły,  bo przyszły tydzien będzie jeszcze gorszy. | |
|     | 
|  2013-04-19, 20:05 | #85 | |
				 | 

Cytat: 
  Bardzo chętnie  , tylko nie chcę Was zamęczać zdjęciami. Po ilości ciepłych gestów jakie otrzymałam na wątku wnoszę, że wielbicielek zwierząt tutaj nie brakuje     | |
|     | 
|  2013-04-19, 20:07 | #86 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-04-19, 20:10 | #87 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  można się zakochać. 
				__________________     Ciężki jest los współczesnej kobiety. Musi ubierać się jak chłopak,  wyglądać jak dziewczyna, myśleć jak mężczyzna i pracować jak koń. | ||
|     | 
|  2013-04-19, 20:17 | #88 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-11 Lokalizacja: Pokój z widokiem 
				 | 

Cytat: 
  ja mam buldożka, w ogóle nie wyobrażam sobie nie mieć zwierzaka w domu   | |
|     | 
|  2013-04-19, 20:52 | #89 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-10 
				 | 

Słuchajcie dziewczyny, kogo mam sie spytac jak nie was, kupiłam sobie na wesele zwykła prosta sukienkę- princeska tyle tylko że soczyście malinowa coś jak to: potem dokupiłam taka pudrową kopertówkę ze złotym łańcuszkiem, niestety po 2 tyg intensywnych poszukiwań nie znalazłam jasnych butów więc kupiłam takie klasyczne czarne szpilki. Może być? nie wiem czy nie przekombinowałam...   
				__________________ Jeśli nie dziś to kiedy | 
|     | 
|  2013-04-19, 21:12 | #90 | |||
				 | 

Cytat: 
  ) jak maluszka    Wrzucaj nam Kochana jak najwięcej fotek  Psiak jest przecudowny i chętnie na niego popatrzymy  Choć chciało by się go chwycić i wycałować  Cytat: 
  Ostatnio nie wiadomo jak zbiły szklany stół w salonie    O skakaniu po ścianach i zjeżdżaniu po nich pazurami nie wspomnę (choć mają drapaki wolą korzystać ze ścian)  Skórzany wypoczynek jest cały w dziurach od pazur, kwiaty wyrywają z doniczek- jednym słowem masakra   Też miałam zieloną  Świetna była. A w ogóle używałaś kiedyś Flavo? Czy to pierwszy raz? Cytat: 
  A sukienka jest piękna   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Moda | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.