Buty Melissa Vivienne Westwood cz II - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-19, 14:00   #2131
Olcia
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa Vivienne Westwood cz II

Cytat:
Napisane przez ceriserose Pokaż wiadomość
A białe ze złotymi sercami? Tylko gdzie ja je bym teraz znalazła...
te są moimi faworytami :P
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 14:03   #2132
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
te są moimi faworytami :P
Ja bym wolała Jasonki, bo skrzydła mi nie leżą. Serca białe ze złotym miałam i mnie nie zachwyciły - nie była to czysta biel, a z serc zdecydowanie wolę te metaliczne, np. czerwone
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 14:06   #2133
Mirindo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Ja bym wolała Jasonki, bo skrzydła mi nie leżą. Serca białe ze złotym miałam i mnie nie zachwyciły - nie była to czysta biel, a z serc zdecydowanie wolę te metaliczne, np. czerwone
One sa chyba takie szaro-perlowe a nie białe prawda

Jansonki sa uniwersalne
Mirindo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 14:12   #2134
ceriserose
Raczkowanie

Dziękuję wam dziewczyny serdecznie@ Zaraz zamówię Jasonki. Mam nadzieję, że będą pięknie się komponować z moją suknią z tiulem i koronką, wiankiem z żywych kwiatów i bukietem z gipsówki. Na pewno będą wygodne i antypoślizgowe Miałam zamiar wybrać się specjalnie do Poznania, aby znaleźć buty do ślubu, ale po co, kiedy mamy Melisski?!
ceriserose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 14:12   #2135
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez Mirindo Pokaż wiadomość
One sa chyba takie szaro-perlowe a nie białe prawda

Jansonki sa uniwersalne
Coś w ten deseń - taka złamana biel z małą ilością drobinek. Jedynie na zdjęciach z lampą wychodziły jak białe
Stary 2013-04-19, 15:16   #2136
ceriserose
Raczkowanie

Czy te buciki są jeszcze osiągalne?

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Nie uważacie, że ta kokardka w Jasonkach jest dziwna? Mogłaby być tradycyjna...
Stary 2013-04-19, 16:25   #2137
saha8
Raczkowanie

Mam pytanie dziewczyny,przeprosiłam się z schaffą i dosłali mi te klapki mel citrus. Wczoraj Pani dzwoniła czy mogą jeszcze raz wysłać bo poprzednia zaginęła gdzieś w paczkomacie i dzisiaj już były.Są naprawdę super:różowe,leciutkie i wygodne ale.... nie pachną hmmmm...zdarza się to??

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Apropos Jasona Wu to te bladzochy różowe są najładniejsze.Ja mam czarne ale żałuje do dziś,że nie wzięłam różowych ... Jak opchnę czarne to zamawiam właśnie te

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-19, 16:52   #2138
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betty0502 Pokaż wiadomość
Piękna sukienka ale jak Ty się w nią nie wcisłaś to ja również, może odeślij ją?
Dziś ją odesłałam, ale problem w tym, że bardzo ją chciałam !!!

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Do mojej (jeszcze) skromnej kolekcji dołączyły dziś beżowe lemon
Słodkie są - kupowałam granatowe, ale 39 za małe, a 40 za duże

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Kochane Melissomanki

Jak to jest z naszymi Ladydragonami? Wypada je założyć na ślub, czy nie?

Myślę o Jason Wu Lady Dragon Beige... Znaleźć buty do ślubu (ale nie tradycyjne) neutralne, beżowe lub pudroworóżowe, wygodne graniczy z cudem!
Moim zdaniem na ślub doskonale pasują perłowe + złote lub bordowe serca - wg mnie warto w nie zainwestować na tak ważny dzień te 600 pln bo chyba teraz dostępne tylko na allegro, ale ja nie mam takiego problemu i chyba już miec nie będę

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez 8ania8 Pokaż wiadomość
Ja dziś odebrałam moje juz 3 melisski wziełam rozmiar większe i są idealne. Info dla tych którzy obawiali sie wysokości obcasa mają one sprytnie schowana platformę która niweluje tę wysokość i o dziwo są MEGA wygodne jestem w szoku ) Przepraszam za bałagan na podłodze ale musiałam się wam od razu pochwalić.
Przez Was też mam bzika na plastikowe buty
Super zakup - nudziaki będą pasować do wszystkiego ;-)

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
No dobrze, przekonałyście mnie!
Jasonki, czy białe skrzydła? Policytujmy się
Skrzydła przez umocowanie skrzydeł ponoć strasznie obcierają
Myślę, że powinnaś wybrać te które Tobie się podobają - to Twój Dzień

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
A białe ze złotymi sercami? Tylko gdzie ja je bym teraz znalazła...
Wydaje mi się, że Shuluv ma na allegro albo miała- sprawdź - jedyna wada jest taka, ze pewnie drogie będą

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Cytat:
Napisane przez saha8 Pokaż wiadomość
Mam pytanie dziewczyny,przeprosiłam się z schaffą i dosłali mi te klapki mel citrus. Wczoraj Pani dzwoniła czy mogą jeszcze raz wysłać bo poprzednia zaginęła gdzieś w paczkomacie i dzisiaj już były.Są naprawdę super:różowe,leciutkie i wygodne ale.... nie pachną hmmmm...zdarza się to??

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Apropos Jasona Wu to te bladzochy różowe są najładniejsze.Ja mam czarne ale żałuje do dziś,że nie wzięłam różowych ... Jak opchnę czarne to zamawiam właśnie te
Ja w swoich czarnych jeszcze nie chodziłam, ale mam nadzieję, że będą pasowały do pracy - do białej koszuli i czarnej ołówkowej spódnicy - te bladziochy jakoś mnie nie powaliły, ale tak samo jak czarne - kupiłam je tylko ze względu na cenę

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Dziewczyny... pamiętacie jeszcze o tym wątku ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post27682540

Może warto wrzucić fotki ?
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 17:16   #2139
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Moje mel strawberry też nie pachną ;( mam z schaffy ale mierzyłam też w stacjonarnym riccrdo więc zdarza się. dlaczego żałujesz, czarne też fajne myślę, że bardzo uniwersalne... pokażesz zdjęcia na nodze? Też musiałaś wziąć rozmiar większe czy tylko ja mam niewymiarowe nogi?

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość
Dziś ją odesłałam, ale problem w tym, że bardzo ją chciałam !!!

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Słodkie są - kupowałam granatowe, ale 39 za małe, a 40 za duże

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Moim zdaniem na ślub doskonale pasują perłowe + złote lub bordowe serca - wg mnie warto w nie zainwestować na tak ważny dzień te 600 pln bo chyba teraz dostępne tylko na allegro, ale ja nie mam takiego problemu i chyba już miec nie będę

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Super zakup - nudziaki będą pasować do wszystkiego ;-)

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Wydaje mi się, że Shuluv ma na allegro albo miała- sprawdź - jedyna wada jest taka, ze pewnie drogie będą

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

Ja w swoich czarnych jeszcze nie chodziłam, ale mam nadzieję, że będą pasowały do pracy - do białej koszuli i czarnej ołówkowej spódnicy - te bladziochy jakoś mnie nie powaliły, ale tak samo jak czarne - kupiłam je tylko ze względu na cenę

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Dziewczyny... pamiętacie jeszcze o tym wątku ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post27682540

Może warto wrzucić fotki ?
Na mnie na długość te 38 są dobre, mimo że standardowo noszę 37 (wszędzie podawali długość wkładki 24cm więc rozmiarówka zawyżona), ale wiadomo - z rozmiarem w górę buty są też szersze... ale miałam je dziś właśnie na nogach i są wygodne

nie wiedziałam o istnieniu tego wątku ile tam pięknych zdjęć... właśnie usłyszałam od chłopaka, że chyba mam obsesję
Stary 2013-04-19, 17:38   #2140
ceriserose
Raczkowanie

Złotych serc w rozmiarze 37 nie znajdę. Poza tym są mniej uniwersalne. Bordowe serca nie będą pasować kolorystycznie, ponieważ drugim kolorem w mojej stylizacji jest właśnie jaśniutki róż. Żałuję tylko, że kokardka w jason wu jest taka "dziwna"?
Stary 2013-04-19, 17:41   #2141
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Złotych serc w rozmiarze 37 nie znajdę. Poza tym są mniej uniwersalne. Bordowe serca nie będą pasować kolorystycznie, ponieważ drugim kolorem w mojej stylizacji jest właśnie jaśniutki róż. Żałuję tylko, że kokardka w jason wu jest taka "dziwna"?
ile masz czasu do ślubu?
współczuję dylematów
ale jasony są ok i na pewno wykorzystasz je i po ślubie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-19, 17:54   #2142
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Do mojej (jeszcze) skromnej kolekcji dołączyły dziś beżowe lemon
Ale świetna kolekcja
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 18:31   #2143
ceriserose
Raczkowanie

Cytat:
ile masz czasu do ślubu?
współczuję dylematów
ale jasony są ok i na pewno wykorzystasz je i po ślubie
Ślub 6 lipca, ale na dniach na pewno zadzwonią z salonu sukien ślubnych, aby przyjść na przymiarkę sukni, która się dla mnie szyje i wtedy już muszę mieć buty, żeby podać liczbę cm obcasów. Dylemat nie mały, bo w sklepach ładnych butów, nadających się na ślub po prostu, może tylko w tym roku, brak.
Stary 2013-04-19, 18:54   #2144
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość

ja wlasnie na swoj slub mialam perlowe + zlote kupione u shuluv i nie zaluje, pieknie sie prezentuja na zdjeciach a i potem mozna je wykorzystac do fajnych zestawow

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-19, 19:01   #2145
ceriserose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
ja wlasnie na swoj slub mialam perlowe + zlote kupione u shuluv i nie zaluje, pieknie sie prezentuja na zdjeciach a i potem mozna je wykorzystac do fajnych zestawow
O, całą noc w nich wytrzymałaś? Jak się sprawowały? Jakoś kolor Jasonków bardziej do mnie przemawia, też będą się chyba dobrze prezentować?

Edytowane przez ceriserose
Czas edycji: 2013-04-19 o 19:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-19, 19:56   #2146
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
O, całą noc w nich wytrzymałaś? Jak się sprawowały? Jakoś kolor Jasonków bardziej do mnie przemawia, też będą się chyba dobrze prezentować?
zrobily mi masakre ze stop
ale glownie dlatego, ze temp. powietrza w cieniu wynosila chyba 40 stopni to byla najgoretsza sobota lata 2012 no i jak to panna mloda nie opuszczalam zadnego tanca, ok. godz. 21 zmienilam na inne buty na obcasach, a o 22 juz pomykalam w balerinkach
szkody jakie poczynily mi na stopach to bąble po wewnętrznej stronie, tuż nad kością dużego palca, ale i tak się nie zraziłam, kupiłam kolejne , w których byłam u koleżanki na weselu i w tych wytrzymałam do rana (temp. powietrza była normalna a i ilość tańców mniejsza)

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

tutaj jest kilka zdjęć w butach:

http://www.pina-fashion.pl/2012/12/070712.html

http://www.pina-fashion.pl/2013/03/s...e-ogromne.html

mi akurat kolorem podeszły właśnie te, bo kolorem przewodnim wesela był złoty

Stary 2013-04-19, 20:51   #2147
ceriserose
Raczkowanie

Cytat:
zrobily mi masakre ze stop
ale glownie dlatego, ze temp. powietrza w cieniu wynosila chyba 40 stopni to byla najgoretsza sobota lata 2012 no i jak to panna mloda nie opuszczalam zadnego tanca, ok. godz. 21 zmienilam na inne buty na obcasach, a o 22 juz pomykalam w balerinkach
szkody jakie poczynily mi na stopach to bąble po wewnętrznej stronie, tuż nad kością dużego palca, ale i tak się nie zraziłam, kupiłam kolejne , w których byłam u koleżanki na weselu i w tych wytrzymałam do rana (temp. powietrza była normalna a i ilość tańców mniejsza)

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

tutaj jest kilka zdjęć w butach:

http://www.pina-fashion.pl/2012/12/070712.html

http://www.pina-fashion.pl/2013/03/s...e-ogromne.html

mi akurat kolorem podeszły właśnie te, bo kolorem przewodnim wesela był złoty
Wyglądałaś bardzo elegancko! Moja stylizacja będzie mieć inny charakter, mianowicie romantyczny i dziewczęcy. Skromna suknia z koronkowymi aplikacjami, bez falban itp., na głowie wianek na czas ceremonii, potem to:
http://www.weddie.pl/opaski/evie.htm...aski/evie.html
bukiet z gipsówki przewiązany jasnoróżową koronkową wstążką, na ręce bransoletka z małych pereł morskich i ewentualnie biała koronkowa koniczynka od Missiu i już. Włosy pofalowane, rozpuszczone. Ciocia mówi, że będę wyglądać jak Zosia z Pana Tadeusza heheh
Stary 2013-04-19, 20:52   #2148
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Dziewczyny,jak wypada rozmiarówka w tych mokasynach?

http://www.yoox.com/us/44509926HA/it...09926AC&sizeId=
Stary 2013-04-19, 22:13   #2149
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglądałaś bardzo elegancko! Moja stylizacja będzie mieć inny charakter, mianowicie romantyczny i dziewczęcy. Skromna suknia z koronkowymi aplikacjami, bez falban itp., na głowie wianek na czas ceremonii, potem to:
http://www.weddie.pl/opaski/evie.htm...aski/evie.html
bukiet z gipsówki przewiązany jasnoróżową koronkową wstążką, na ręce bransoletka z małych pereł morskich i ewentualnie biała koronkowa koniczynka od Missiu i już. Włosy pofalowane, rozpuszczone. Ciocia mówi, że będę wyglądać jak Zosia z Pana Tadeusza heheh
o tak! widzę oczyma wyobraźni ten klimat, bardzo mi się podoba! przez chwilę też myślałam o takiej stylistyce, ale zupelnie nie pasowala do sukni, ktora mialam wybrana i wymarzona od lat

a nie obawiasz sie rozpuszczonych wlosow? ja mialam taki plan, bo efekt jest ale dzieki Bogu odeszlam od tego pomyslu po tym jak zobaczylam jak po kilku godz. wesela wlasnie pofalowane wlosy wygladaly u mojej kuzynki (z fal nie zostalo NIC), a przy tym upale, ktory byl u nas to poklejone strączki miałabym pewnie już po wyjściu z domu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-19, 22:24   #2150
ceriserose
Raczkowanie

Cytat:
o tak! widzę oczyma wyobraźni ten klimat, bardzo mi się podoba! przez chwilę też myślałam o takiej stylistyce, ale zupelnie nie pasowala do sukni, ktora mialam wybrana i wymarzona od lat

a nie obawiasz sie rozpuszczonych wlosow? ja mialam taki plan, bo efekt jest ale dzieki Bogu odeszlam od tego pomyslu po tym jak zobaczylam jak po kilku godz. wesela wlasnie pofalowane wlosy wygladaly u mojej kuzynki (z fal nie zostalo NIC), a przy tym upale, ktory byl u nas to poklejone strączki miałabym pewnie już po wyjściu z domu
Jakoś się nie boję, mam bardzo podatne włosy. Właściwie moje są falowane z natury. Może koncepcja się zmieni delikatnie, muszę porozmawiać z fryzjerką. Dziękuję, podniosłaś mnie na duchu, bo myślałam, że może za dużo kombinuję.

Jeszcze nie zamówiłam Jasonek, wciąż się zastanawiam!
Stary 2013-04-19, 23:40   #2151
malgoska_78
Zakorzenienie

Ach dziewczyny- rozmarzyłam się tymi zdjęciami ze ślubu
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 07:40   #2152
julka910
Zakorzenienie

Dziewczyny prosze o pomoc
Zachcialo mi sie pomponow, serca mam rozmiar 40 i sa ok, mam jeszcze z0,5 cm luzu. Pompony sa dostępne jedynie w rozmiarze 39, wkładka 25,5 cm... Nie bedą za małe? Mam szczupła stopę, może sie wsunie do końca..
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 10:00   #2153
saha8
Raczkowanie

[QUOTE=Olcia;40393059]Moje mel strawberry też nie pachną ;( mam z schaffy ale mierzyłam też w stacjonarnym riccrdo więc zdarza się. dlaczego żałujesz, czarne też fajne myślę, że bardzo uniwersalne... pokażesz zdjęcia na nodze? Też musiałaś wziąć rozmiar większe czy tylko ja mam niewymiarowe nogi?

Wzięłam większe,te 38 były strasznie wąskie w palcach a poza tym jeden oczywiście za krótki Też jeszcze nie miałam ich na nogach bo nie było okazji pogodowej I tak jak większość pewnie na forum kupiłam na answearze za dobre pieniądze no ale potem zobaczyłam w sklepie różowe i koniec,miłość <3 Na zdj z bliska widać że jeden jest ewidentnie za duży...Ehh te stopy Ale z daleka myślę,ze nie jest tak źle.Zobaczymy jak z chodzeniem,czy nie będą klapać.Podejrzewam,że jak noga będzie zmęczona to idealnie się ułożą.Na pewno ni zamieniłabym ich na mniejsze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10112012608.jpg (105,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 09112012596.jpg (111,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10112012613.jpg (96,4 KB, 27 załadowań)
Stary 2013-04-20, 10:09   #2154
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Zachcialo mi sie pomponow, serca mam rozmiar 40 i sa ok, mam jeszcze z0,5 cm luzu. Pompony sa dostępne jedynie w rozmiarze 39, wkładka 25,5 cm... Nie bedą za małe? Mam szczupła stopę, może sie wsunie do końca..
Chyba 50:50 że będą dobre
W 38 wkładka jest 24,5cm, więc "idą" chyba co 1cm rozmiarowo. Z dwojga złego wolałabym chyba mieć ciut za duże niż przymałe. Paskiem można nieco zmniejszyć wkładkę, a jeśli się kupi za małe to pięta będzie wchodziła na ten końcowy pasek. Ja bym mimo wszystko chyba odradzała mniejsze

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:

Wzięłam większe,te 38 były strasznie wąskie w palcach a poza tym jeden oczywiście za krótki Też jeszcze nie miałam ich na nogach bo nie było okazji pogodowej I tak jak większość pewnie na forum kupiłam na answearze za dobre pieniądze no ale potem zobaczyłam w sklepie różowe i koniec,miłość <3 Na zdj z bliska widać że jeden jest ewidentnie za duży...Ehh te stopy Ale z daleka myślę,ze nie jest tak źle.Zobaczymy jak z chodzeniem,czy nie będą klapać.Podejrzewam,że jak noga będzie zmęczona to idealnie się ułożą.Na pewno ni zamieniłabym ich na mniejsze.
Wychodziły za jakieś 200zł ze zniżką, ale szkoda mi było kolejnej pary w ciągu miesiąca kupować
Stary 2013-04-20, 11:03   #2155
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
ja mam pompony akurat rozmiar wieksze (jestem miedzy rozmiarami), bo mniejsze byly za male

Stary 2013-04-20, 11:17   #2156
kasiaa1100
Rozeznanie

Cytat:
ja mam pompony akurat rozmiar wieksze (jestem miedzy rozmiarami), bo mniejsze byly za male
ja w ogóle mam wrażenie że pompony są jakby troszeczke węższe niż serca, jakby były zrobione z trochę twardszego materiału (?)
kasiaa1100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 11:44   #2157
ceriserose
Raczkowanie

[QUOTE=saha8;40400674]
Cytat:
Moje mel strawberry też nie pachną ;( mam z schaffy ale mierzyłam też w stacjonarnym riccrdo więc zdarza się. dlaczego żałujesz, czarne też fajne myślę, że bardzo uniwersalne... pokażesz zdjęcia na nodze? Też musiałaś wziąć rozmiar większe czy tylko ja mam niewymiarowe nogi?

Jeśli widziałaś różowe Jasonki na żywo, to czy mogłabyś opisać ich barwę? Shuluv pisała mi, że są nude z nutą różu.
Chyba dziś je kupię. Szkoda tylko, że kokardka nie jest ładniejsza, tylko taka "dzika" :p
Stary 2013-04-20, 11:47   #2158
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Jeśli widziałaś różowe Jasonki na żywo, to czy mogłabyś opisać ich barwę? Shuluv pisała mi, że są nude z nutą różu.
Chyba dziś je kupię. Szkoda tylko, że kokardka nie jest ładniejsza, tylko taka "dzika" :p
Też bym je tak opisała, nie są mocno różowe tylko coś w stylu pomadek nude z odcieniem różowym, jakby to moja mama powiedziała "kawa z mlekiem wpadająca w róż"

Myślę, że tutaj dobrze widać porównanie ze skórą
http://sandaliamelissa.net/wp-conten...n-Jason-Wu.jpg
Stary 2013-04-20, 12:22   #2159
ceriserose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lukardis Pokaż wiadomość
Też bym je tak opisała, nie są mocno różowe tylko coś w stylu pomadek nude z odcieniem różowym, jakby to moja mama powiedziała "kawa z mlekiem wpadająca w róż"

Myślę, że tutaj dobrze widać porównanie ze skórą
http://sandaliamelissa.net/wp-conten...n-Jason-Wu.jpg
Idealnie Moja koleżanka z pracy wyraziła swoje zdanie na temat założenia tych butów na własny ślub. Uważa, że te buty są nieeleganckie i niestosowne. No chyba nie ma racji...
Stary 2013-04-20, 12:30   #2160
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaa1100 Pokaż wiadomość
ja w ogóle mam wrażenie że pompony są jakby troszeczke węższe niż serca, jakby były zrobione z trochę twardszego materiału (?)
tez tak mi sie wydaje, bo w serca 38 sie wcisnelam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości