|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Też sobie spadam...
Dobrej Dziewczęta i nie śnijcie za dużo głupot
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
uff...
dobrej
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
Łóżeczko złożone
|
|
|
|
#1834 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie i nie pozwala mi wyjść z wprawy Też znikam. Dobrej nocy!
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40395079]Fanki Warki Radler: grupa Żywiec wprowadza w tym roku Radler jabłkowy
Będzie chyba od poniedziałku w sprzedaży, ale TŻ mówi, że cytrynowy lepszy [/QUOTE]ja bym się napiła, takiego zimnego piwka ale mnie ochota naszłatyle o tych lodach piszecie, ze też poszłam i kupiłam ale zwykła bajkę bo u mnie nie ma maca, pyszny był
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam zamiar korzystać z wszystkich owoców/warzyw jakie przyniesie ze sobą wiosna/lato
... Zjadłam arbuza (na szczęście nie połówkę) i jabłuszko i teraz będe ogladać z Tż tv. Aaaaaaaaaa Adaś tak szaleje że w końcu Tż poczuł Dobrej nocki |
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Im brzuszek większy tym szybciej się męcze,a że muszę jeszcze dojeżdzać na zajęcia około 1,5godz w 1 str,to już dla mnie masakra wysiedzieć tam większość dnia. No ale nie marudzę już, widzę że naprodukowałyście sporo stron dziś,to pewnie przez tą pogodę deszczową większa frekwencja na forum Wrzucam foto brzuszka dziś zrobione do klubu i idę was trochę poczytać
|
#1838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja zmykam, kolorowych snow
|
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze chwilę posiedze i też będę uciekać, muszę z raz notatki przeczytać zanim tż z pracy przyjdzie
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- dobra idę, do jutra drogie panie |
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie już śpią? ja wykąpana czekam aż tz skończy grać i może jakiś film obejrzymy, mały fika w brzuszku i to najważniejsze
|
#1843 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz sie, ze u Ciebie deszcz u mnie deszcz ze śniegiem dzis. Jutro ma byc piękne słońce i 20C ![]() Nie wiem dlaczego to na szaro jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hehe fajny autobus ![]() ![]() Cytat:
za glukoze Cytat:
x2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moje na szczescie zniknęły. A co z tym Palmers jest nie hallo? Bo wczoraj wlasnie moj przyszedł i jest nawet spoko. Wiem, ze niektore Palmersy maja parafine w składzie i parabeny,ale ten akurat nie ma bo jest to nowa formuła. Ja do końca w te geny nie wierze. Moja mama ma duzo rozstepow, moja siostra tez, a ja obecnie po tamtej akcji zero tfu odpukac. Ja np.w ogóle nie wiedziałam do zajścia w ciaze co to celulit bo go nie miałam, a moja siostra juz jako 15sto latka go miała. Mama z siostra sa ciemne, a ja blondynka o jasnej karnacji. One obie maja małe biusty, a ja nie dość ze jestem niska to mam melony nie cycki , No chyba nie po ojcu ![]() Moj Tz na szczescie tez nie wie co to rozstepy, a i co celulit tez nie. On w ogóle uważa, ze kobiety to sie lubią dolowac, a większość facetów nie zwraca na takie rzeczy uwagi. Dla niego najsexowniejsza jestem w obcislym dresie jak jedziemy na rowery i on nie rozumie idei modelek bo mowi, ze po co sie tak katowac i ze czy kości kiedyś były sexowne. Ale jak mu wczoraj powiedziałam, ze mu włosy jaśnieja i ze ma takie jakby kasztanowe pasemka to stał w łazience przed lustrem i oglądał sie 30min. I zapomniał, ze ze mną rozmawiał w ogóle Cytat:
Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-04-19 o 22:39 |
||||||||
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie by się przydał deszcz bo warzywa posiane na działce i by się ładnie przyjęły. Tylko się u mnie chmurzyło ale nic nie padało ani wczoraj ani dzisiaj
|
#1845 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja męża poznałam przez wspólnego znajomego i tak to już trwa... we wrześniu będzie 16 lat jak jesteśmy razem...Cytat:
ale zwyczajowo, jak się spotykamy, to u którejś z nas w domu, robimy furę żarcia i doimy winko, drinka - co kto lubi - to pierwsze spotkanie 100% bezalkoholowe, bo każda poza mną przyjechała prosto z pracy autem ![]() Cytat:
Cytat:
A jakby miała spać KONIECZNIE u siebie, to chyba musiałabym przybudówkę w ogródku zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() * * * * * ja dziś malutkie dwa zakupy w hurtowni dziecięcej zrobiłam (tylko dlatego, że te dwie rzeczy zamawiałabym u dwóch innych niż mój główny "zaopatrzeniowiec" z allegro i wyszły tam taniej niż z all + wysyłka) - wrzucam dziś lub jutro domawiam resztę - u r_p77 i materac do łóżeczka - zostaną mi resztki do zakupienia - apteka, koszule itp. aaaaaaaaaa miałam pytać, bo nie dam rady nadrobić - czy Ewusia się skontaktowała? |
|||||||
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja u r_p77 mam dłuuugą listą - 250zł... |
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam!
![]() Oczywiście wraz ze mną w tramwaju jechała zgraja młodzieży wszelakiej na imprezy - cud, że wynalazłam wolne miejsce ![]() Jestem pełna podziwu dla ich zapału do latania po klubach... nie wiem, może rzeczywiście jakimś dziwolągiem jestem, ale nawet, gdybym w ciąży nie była, to by mi się nie chciało - znając życie jak już to obaliłabym winko z tż
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40386004]A ja właśnie zauważyłam, że opuchlizna, którą mam na kostce, powiększyła mi się :/
Ale wciąż opuchnięta jest tylko jedna kostka... Nie wiem, co to oznacza, robiłam 2 tygodnie temu badania na nerki, wątrobę, mocz i wszystko było OK. Ciśnienie w normie.... Czy któraś z Was też ma opuchnięte kostki? (ale chodzi mi o taką opuchliznę, która nie znika po nocy)[/QUOTE] Ja mam. Jak we środę pójdę do gina to mu o tym powiem. Moja prawa kostka i stopa i lydke sa większe od lewej. Ja sobie z rana i wieczorem siadam i podlewam stopy / kostki zimna woda. Trochę pomaga. Jak siedzę to mi zaczynaja boleć uda i łydki. Jak chodzę to mi stopy i kręgosłup boli. Jak leże to mi bola biodra . Świra mozna dostać. Ciotka mi tez mówiła zeby nogi kłaść na ścianę lub na poduszki wyżej bo jest inne krążenie i od tego moga puchnac. Cytat:
Ja tak dumalam o tym, ze juz mam 30lat , ze niedługo będę stara, ze umrę , ze dostałam ataków paniki i dusilam sie. Musiałam brać specjalne leki uspokajające i robić ćwiczenia na rzciaganie klatki piersiowej. Mysle, ze jak urodzisz to nawet chwili nie będziesz mieć zeby myśleć o takich rzeczach. A najlepiej jest gdzies wyjechać i nieważne gdzie nawet na jakas wieś do lasu polazic. Popatrzeć na przyrodę, na zwierzęta , poodydchac głęboko. Albo nie wiem kupić sobie cos fajnego
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam Was,ale zaraz lece.. dobrze ze ten dzien sie konczy bo mam dzis tak beznadziejny humor ze dramat...
Mam nadzieje ze jutro bedzie lepszy...Cytat:
Mam pytanie do Mamusiek tych co odkladaly duphaston stopniowo.. czy jak zmniejszyłyście dawke dupka to czulyscie sie jakos inaczej? albo ciagnoł Was brzuch lekko czy coś? pytam bo teraz akurat jestem na dawce .. pol rano pol wieczor ( wczesniej po całosci rano i wieczor) i czuje nieraz ze mi tak brzuch ciagnie na dole tylko niewiem czy to to ... czy to nie to a moze sobie wmawiam niewiem? ide sie polozyc poczekam na tz bo poszedl na piwko i ide spac... dobranoc Mamuski! |
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nie było, że traktuję go tylko jak maszynkę do robienia pieniędzy... i dzieci
![]() Cytat:
zabiłaś mnie Neni na dobranoc!!!!
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi młoda wariuje po brzuszku.. aż szkoda zmieniac pozycje i z tad isc ( tzn polozyc sie i sciagnac lapka z kolan:P) ale pewnie jak bym chciala ja nagrac to sie uciszy w momencie.. robi sobie jaja z mamy
heheh ale lece,dobrej nocki jeszcze raz.. paaa |
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłam duże zakupy - właśnie wydałam na allegro 270zł ![]() jeszcze jutro materac do łóżeczka i kocyki - potem robię przerwę do czasu aż wymyślę, co jeszcze :P
|
|
|
|
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę zakupów.Lecę spać Brzuchatki. Dobrej nocy! |
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z Wami .
Gratuluje rozpoczetych tygodni ciezarowkom i ich mamom . Jesli kos z brzuchatek wizytuje zycze udanej wizyty. Wczoraj duzo latania mialam . Dzisiaj zajecia . Moze Was nadrobie dzis po 16 zobaczymy. Albo siade nadrobie w czasie nudniejszych zajec zobaczymy czy bede mogla.
|
#1856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cytuje od końca bo tak czytałam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mojego poznałam na Sympatia.pl . Z ciotka założyliśmy tam konto zeby se jaja robić zkolesi, ale nie zapłaciliśmy zeby odpisywać. A moj Tz był taki mądry, ze mi od razu wysłał swoje gg . No i jego oczy mnie zaczarowaly. Po 5mcach Tz mi sie oświadczył i wzięliśmy slub. Ofc ile to ja słyszałam, ze za szybko, ze sie rozpadnie nasz związek, a tesciowa powiedziała Tz "żebyś potem nie płakał" 5lat juz tak sie śmiejemy z tych ludzi. Wcześniej byłam z ex 7lat i wszystko on spierd*** w jeden dzień. A Tz jak poznałam to czuliśmy sie , ze znamy sie całe życie jakby. Jakbyśmy byli juz wcześniej gdzies razem moze w poprzednich wcieleniach ![]() Cytat:
![]() Ja sie nawet nastawiam na to, ze mały bedzie spał ze mną w łóżku, a Tz na kanapie. Mojej ciotki oboje dzieci spali obok łóżka w mojzeszowym koszyku, a łóżeczko służyło jako pojemnik na rozne bzdurki ![]() Cytat:
Ja moze dziennie przejde pol km i zdychamTz mowi, ze wypożyczyć chyba wozek dla niepełnosprawnych dla mnie. Dobrze, ze sa sklepy internetowe bo juz nawet nie mam siły lazic po sklepie. No chyba sorry,ale nikt mnie w tym nie przewyzszy ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Złapali tych gości z bomby w Boston. Ide oglądać co i jak ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Masakra co ci goście se myśleli w tym wypadku zginął 8letni chłopiec ![]() Jednego z tych gościu tego starszego policja zastrzelili podczas pogoni, a drugiego złapali juz w stanie wycieńczenia i jest w szpitalu-chłopak ma 18lat . W głowie sie nie mieści. Ich wujek ,ktory nie miał z nimi kontaktu przez 3lata mowi, ze to chanba dla rodziny, a ich ojciec w Rosji mowi, ze to pomyłka i ze ich dzieci sa wrabiane A ten policjant to sam sie zastrzelił pewnie ![]() Aha co do jedzenia to ja kupiłam taki spray do mycia warzyw i owoców http://www.iherb.com/Eat-Cleaner-All...ash-8-oz/25200 ,ale ogolnie to chyba nie należy przesadzać i jak sie porządnie umyje to mozna jeść. No ja sobie nie wyborami zebym miała nie jeść warzyw i owocow bo co ja będę jeść ![]() Bez nabialu przeżyje bo nie lubie za bardzo. Dopiero w ciazy zaczęłam pic mleko i jeść jakieś sery białe. Choć i tak ledwo mi przez gardło przechodzą. Zazwyczaj pilam mleko migdalowe,ryzowe,sojowe czasem i lubiłam jeść jogurty migdalowe i sojowe ![]() Mały mnie tak kopie w pęcherz i krocze jakby chciał powiedzieć "chce juz wyjść!!!" W ciagu 3min.skopal mi pęcherz jakby jakis kickboxing trenował . Licząc ruchy wykonał ich chyba ze 20 , a przez cały dzień chyba ze 100
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja już odwiozłam Tż do pracy, bo potrzebuję Jego auto, zjadłam sniadanko (glukoza jutro na spokojnie, bo dziś za dużo rano biegania było i nie pojechałąbym na głodniaka), i niedługo się szykuję do kolejnego wyjscia. Kejt - mnie na czczo super wyszla przy 50 g parę tygodni temu, a po godzinie 183 po 2 h już miałam 80 z kawałkiem (musiałąbym zerknąć do zeszytu). Więc pewnie te 170 to po 1 h a nie na czczo. Ale że w labie takie pomyłki? Normalnie na zawał bym padła. No i dzięki tym 183 jestem na cukrzycowej, ale bez stwierdzenia jeszcze u mnie cukrzycy. Teraz po 75 się okaze jak to ze mną. Pozwalam sobie ostatnio na 2 łyzeczki dzemu niskosłodzonego, a to wafelki Tż parę dni temu zjadłam. Trochę się rozpuściłam przez dostawy serniczka dla mnie (co prawda niskosłodzonego, ale...) no i wkurza mnie podejscie niektorych osób: zjedz jednego "cukierka" nic Ci sie nie stanie (albo zjedz kawałek tlustej wedlinki itd). Samantha, Palmers dla mnie ok. Nie wnikam w jego dokładny skład, bo jak na razie mi pomaga. Do zapachu się przyzwyczaiłam, bo na początku jakoś mi nie pasował, bo ja generalnie lubię orzeźwiające zapachy, a nie czekoladowe, czasem waniliowy mi podejdzie. A z wieści zdrowotnych: chodzę dalej jak połamana. Synek chyba mi ten lędźwiowy pcha i coś czuję ze w drugiej nodze teraz rwa sięodezwie dobra lece, odezwę się później. |
|
|
|
#1858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się poranną porą
Nie mogę spać ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
Bo o tej porze to już się normalnie nie śpi
![]() Idziemy z psem ![]() Miłego, pochmurnego dnia z temperaturą do życia
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry żabeczki
![]() Witam sie słonecznie wczesnym rankiem jak dla mnie ![]() Zawiozłam Tż-a do pracy a pozniej po niego o 12 pojade.Obiecał mi spacer po Starówce i.....loda w polewie czekoladowej z migdałami z Lidla Więc moje wstawanie i jazda jest tego warta ![]() Wczoraj o 21 juz spałam Dłuugo męczyłam Psy czesaniem ale efekty widac Spamowałyscie jak szalone.Dobrze ze Was w telefonie poczytalam jak Tz siedział w banku ![]() Chciałam zostawic autko u niego pod firmą i isc do banku pieszo.Uszlismy kawałek,a ja coraz to wolniej i wolniej i wolniej.Laura nagle zaczeła mi w pęcherz kopac,słonce przypiekało i.....wrócilismy po samochód Poddałam sieeeeeeeeeA nie było upału,jakieś tam w porywach słonca 23 st. a ja zasapana na maxa...............
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

ale mnie ochota naszła
...
Im brzuszek większy tym szybciej się męcze,a że muszę jeszcze dojeżdzać na zajęcia około 1,5godz w 1 str,to już dla mnie masakra wysiedzieć tam większość dnia. No ale nie marudzę już, widzę że naprodukowałyście sporo stron dziś,to pewnie przez tą pogodę deszczową większa frekwencja na forum
Wrzucam foto brzuszka dziś zrobione do klubu i idę was trochę poczytać 

za glukoze

i zdycham