Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-20, 12:27   #1951
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Kolezanka mowila eczoraj ze ma parcie na sex przez ta ksiazke ciekaweee...hahah zobaczymy moze sie skusze teraz w matrasie jest -25%i ta ksiazka nie cale 30zl wychodzi..lol.
Nie wiem czy się bardziej nie opłaca na allegro zamówić od razu trzech części jak patrzyłam kiedyś to za trzy tomy wychodziło jakieś 75 zł, a jeszcze często są darmowe przesyłki to już w ogóle.

Co do włosów, to mi ostatnio bardzo wypadają nie wiem czemu.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 12:29   #1952
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja już mam farbę na głowie..nie jestem w stanie wytrzymać z odrostami w ogóle ostatnio włosy jakieś suche..nie wiem czy zła pielęgnacja czy co.. ale irytują mnie
Moje tez suche po ostatnim myciu jeszcze gorsze a szampon ten sam, odzywka tez i nie susze suszarka....
Ja coś nie moge sie wybrać do Rossa po farbe a tez przydałoby sie coś zrobić z tymi klakami

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 12:36   #1953
czarownica1
Zakorzenienie

wróciłam

zajechałam dziś do sklepu, gdzie kupuję "materiały" do pracy i obok jest lumpek... kupiłam słonia mieciutkiego za 9 zeta
ubranka takie sobie i na dodatek powieszone wysoko, zwróciłam uwagę, że to nie jest miejsce dla kobiet w ciąży

Samantha, ja kremuję tylko brzuch palmersem masłem i kiedys balsamem. Teraz tylko masło zostanie bo jednak brzuch kupy się trzyma

Surka trzymam kciuki,
Mela trzymam kciuki.
Elaine, coś mnie się ubzdurało, żeś młodsza ciążowo ode mnie a tu jużu Ciebie 30 tydzień U mnie w poniedziałek 29
Oliath, "fajny" poranek z pawiem

a moja kocurzyca się na mnie obraziła bo nie pozwoliłam jej leżeć na mojej klacie... nie dałabym rady utrzymać ponad 4 kg, duszno mi się zaczęło robić

Dotkaaa, czytałam Greya i dla mnie to taki harlequin z duża dawką erotyki...
Można poczytać 1 lub 2 razy opis mocnego ciupciania, ale jeżeli słownictwo i to ciupcianie jest prawie na każdej stronie to robi się to nudne i.... jakieś niesmaczne.
Przynajmniej dla mnie a zaznaczam, że cnotką-niewydymką nie jestem

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

coś miałam jeszcze napisać i .... nie pamiętam co

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

aaa już wiem,
Rockyyy, też nie chcę żeby mi ktoś wisiał nad głową jak będę karmić.
Na szczęście u mnie raczej nie powinno być pielgrzymek cioć, wujków itd itp.
Ewentualnie siostra pewnie wpadnie czasem, może siostrzenica (choć wątpię, bo ona za dziećmi nie przepada), pewnie Teściowa będzie chciała podjechać, no i na miejscu mam Mamę, ale to dobrze.
Zapowiedziałam, że pierwsze 2 tyg to żadnych odwiedzin, to nasz czas na rozkręcenie się z dzieckiem, dojście do siebie a nie że będę myśleć, że trzeba się ogarnąc bo ktoś ma wpaść (mam na myśli np., Tż rodzeństwo - oni też dali taki zakaz odwiedzin więc myślę, że uszanują).
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 12:43   #1954
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Zabieram się za porządki i obiad. Dziś kotlety schabowe, ziemniaczki i jakaś surówka. Może z kapustki kiszonej. Jeszcze wymyślę
Do później
Oj zjadlabym schaboszczaka
A u mnie dziś fryty i paluszki rybne...

W temacie jedzenia pochlonelam z TZ na spole czekoladę Rittersport dawno nie jadłam czekolady i to było cudowne przezycie

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-04-20, 12:52   #1955
Oliath
Zakorzenienie

Przejrzalam ciuszynki az sie zmeczylam.
Z tych darowanych przez kolezanke odlozylam chlopczykowe i unisexy, bo mam dosc dla dziewczynki tznn skusilam sie na jakies blade blekity niektore, ale zakladam, ze jeszcze raz bede to przebierac chyba

Z lepszych darowanych chlopczykowych bede wystawiac aukcje jakby co tylko przepiore w Dzidziusiu zeby nie bylo .
Z niektorych dziewuszkowych, glownie od 74 cm w gore - druga aukcja (nie, ze brzydkie, tylko takie w "nie moim" stylu )

Czesc odkladam zupelnie, bo albo mocno sfatygowane, albo zszarzale, albo maja glupie aplikacje w bolesnych dla oczat Oliath kolorach

Tego, co zostaje na pierwsze 3 miesiace, w porywach do 6, jest CALY PRZEWIJAK - NA 3 "PIETRACH" - jak mowilam, zakladam kolejna selekcje jak odpoczne .

W sypialni wiekszy burdel jest niz byl, ciekawe.
Mialam plan uzyskac wiecej przestrzeni i kurza doopa nie powiodlo sie
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 13:04   #1956
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość

Z lepszych darowanych chlopczykowych bede wystawiac aukcje jakby co tylko przepiore w Dzidziusiu zeby nie bylo .
To jakby co, to daj linka jak wystawisz to se lukne

Malinka co u Ciebie??? pisz boś dawno nie dawała znać, a wdzę, że ,,wisisz" na pasku.

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2013-04-20 o 13:05
Stary 2013-04-20, 13:11   #1957
Neni1984
Zakorzenienie

Wpadłam, poczytałam i zmykam. Jedziemy do teściów, bo TŻ się z bratem ugadał. Będę jutro wieczorkiem
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 13:13   #1958
dzoan
Zakorzenienie

no! włosy już wymodelowane..kolor nawet niezły wyszedł..nadal dość jasny, tylko połysk bardziej miedziany make-up zrobiony.. Teraz trzebaby się ubrać i coś do obiadu kupić.. nie mam tylko pomysłu..

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 13:19   #1959
misiaczka555
Wtajemniczenie

Ja tez uciekam, moze w końcu zrobię dziś co pozytecznego
Mam w planach posprzątać porządnie mieszkanie, zrobić juz ostatnie pranie (w końcu będzie kosz pusty ), obiadek, planuje upiec murzynka ( pierwszy raz) i poczytać moja nowa książkę "zakamarki marki"

Anulka ja zaraz zeswiruje przez ciebie, ciagle myśle o tym schabowym

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-04-20, 13:30   #1960
fiazo
Zakorzenienie

Dzień dobry

zaliczyłam oczywiście na 5, jedno pytanie strzelałam i dobrze ustrzeliłam

u mnie rano było brzydko, a teraz zaczyna się rozpogadzać

po zajęciach skoczyłam do lumpka obadać co jest i za ile, widziałam przecudne szlafroczki na takie chodzące już dziecko, potem byłam w lidlu-chciałam adidasy kupić, ale jak zmierzyłam to mi się nie podobały, ostatecznie udało mi się kupić w deichmannie

potem przeszłam się do sklepów dziecięcych i obadałam jakieś wózki i doszły mi 3 modele do analizy, zaraz będę je przeglądać wagowo itp

na koniec zaszłam do biedronki i kupiłam roladę lodową waniliowo-toffi (co się na rożki rozdrabniać, jak szaleć to po całości)

w warzywniaku kupiłam ogórasa i zrobię małosolne z przepisu co któraś z pań wrzucała-jak go znajdę

koniec orędzia-zabieram sie za nadrabianie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 13:46   #1961
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Anulka ja zaraz zeswiruje przez ciebie, ciagle myśle o tym schabowym
Też miałam taką ochotę wczoraj i musiałam kupić
Obrałam już ziemniaczki, kotleciki też są przygotowane, surówka z kiszonej kapustki z jabłuszkiem i szczypiorkiem też czeka na porę obiadową. Na górze u siebie starłam kurze, odkurzyłam. Zaraz zabieram się za mycie podłóg, a po obiedzie odkurzanie i mycie podłóg u rodziców na dole. Mama dziś pracuje do 20:00, tato walczy w ogrodzie i sadzi malinki cytuje- Dla moich wnuków na sok. - więc zajmę się i dołem.

Jestem choć w części pracowita jak Oliath?

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

No i mnie mąż osłabił Wszedł właśnie do sypialni, gdzie ja na kolanach walczę z podłogą i mówi:
D: Kochanie, nie rób tego. Ja zaraz drzwi będę zdejmował, podcinał je i kładł panele w salonie (znajduje się zaraz za sypialnią).
A:

Moje odkurzanie poszło na marne, wycieranie kurzy z resztą też. Będę musiała zrobić to raz jeszcze. Dobrze, że mycie podłóg ledwo zaczęłam.
A taka byłam z siebie dumna.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 13:46   #1962
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
To jakby co, to daj linka jak wystawisz to se lukne
Wrzuce sobie w podpis, nie ma to jak kryptoreklama to bedzie spora aukcja albo dwie mniejsze nawet

Po kolejnej selekcji zostaly DWA PIETRA przewijaczka pelne ciuszkow - no ale jeszcze czesc mam w koszu do prania i czesc jeszcze nie dotarla do mnie z All

Ok, czas wywiesic zimowe kurtki na strych i zdjac to, co wyschlo w miedzyczasie
Kubulek
Stary 2013-04-20, 13:47   #1963
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Wpadłam, poczytałam i zmykam. Jedziemy do teściów, bo TŻ się z bratem ugadał. Będę jutro wieczorkiem
Udanego weekendu

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Cytat:
Też miałam taką ochotę wczoraj i musiałam kupić
Obrałam już ziemniaczki, kotleciki też są przygotowane, surówka z kiszonej kapustki z jabłuszkiem i szczypiorkiem też czeka na porę obiadową. Na górze u siebie starłam kurze, odkurzyłam. Zaraz zabieram się za mycie podłóg, a po obiedzie odkurzanie i mycie podłóg u rodziców na dole. Mama dziś pracuje do 20:00, tato walczy w ogrodzie i sadzi malinki cytuje- Dla moich wnuków na sok. - więc zajmę się i dołem.

jesteś, jesteś

Ja tylko wstawiłam pranie, teraz idę pościerać kurze i umyć łazienkę a Tż jak wróci ze szkoły odkurzy i pomyje podłogi. Wieczór raczej spędzamy w domku, chyba że sie znajomi odezwą.
Stary 2013-04-20, 13:56   #1964
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

No i mnie mąż osłabił Wszedł właśnie do sypialni, gdzie ja na kolanach walczę z podłogą i mówi:
D: Kochanie, nie rób tego. Ja zaraz drzwi będę zdejmował, podcinał je i kładł panele w salonie (znajduje się zaraz za sypialnią).
A:

Moje odkurzanie poszło na marne, wycieranie kurzy z resztą też. Będę musiała zrobić to raz jeszcze. Dobrze, że mycie podłóg ledwo zaczęłam.
A taka byłam z siebie dumna.
Anulka, jestes mroweczka sto razy bardziej pracowita ode mnie ja dzis tylko szmatki przekladam .

Wyrzuc meza na ogrod z tym cieciem, a przed cieciem do marketu po folie malarska i niech te umyte polki i szafki pozaslania
Kubulek
Stary 2013-04-20, 14:05   #1965
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam
Czekam aż Małgosia zje śniadanko i jedziemy. Ona do dziadka, a ja w kolejkę do darmowego USG. Trzymajcie kciuki, żeby z dzidzią było wszystko ok i żeby w końcu pokazało co ma lub nie ma między nóżkami
za ujawnienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Witam Was w 25 tygodniu!!!

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Poproszę was o zaciśnięte dla mojego tż. Pojechał dzisiaj na szkolenie i okazało się, że mają egzamin
nie wiem czy nie za późno, ale trzymam

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40400040]Hej!

Ja Was witam w 28 tygodniu (27t0d, więc chyba 28...).
Z tej okazji moje dziecko zrobiło się leniwe i mnie stresuje No ale 10 ruchów było, to mogę ruszać z dniem... [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witam się w 30 tygodniu.

Cytat:
Dzień dobry tego pięknego słonecznego dnia
Moja córeczka zaczyna dzisiaj 24 tydzień
A przy okazji, ciekawe dlaczego liczy sie wiek dziecka od pierwszego dnia po urodzeniu a nie bierze sie pod uwagę ciazy. w sumie to moje dziecko juz jest i żyje i sie rozwija ale mam rozkminy

Cytat:
Witam sie w 29 tyg ciazy.. czyli 7 miesiacu i 3 trymestrze

Cytat:
czytala któras ksiazke 50-twarzy greya? Kolezanka wczoraj mi bardzo zachwalala i polecala..?
ja czytałam wszystkie 3 części, jak chcesz mam dwie w formacie .pdf

książkę czyta się super, jak dla mnie mimo erotyki to też jest książka psychologiczna, można w niektórych momentach się z nią utożsamić
siostra jak wczoraj skończyła czytać Iczęść dzwoni do mnie i mówi, że ma doła-wystraszyłam się jak nie wiem co bo myślalam, że coś się poważnego stało, a ona się tak wzruszyła na koniec książki i jej życie przeleciało przed oczami
przyznam się, że kończąc I część wyłam

Synek
Stary 2013-04-20, 14:14   #1966
Margosia__
Zakorzenienie

Nie macie co robić w sobotę, że muszę przez Was nadrabiać?)

Zaczipowaliśmy psa, ostatnim rzutem na taśmę
Bo było 50 czipów a my byliśmy 47

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Rzuciło mi się w oczy, że dziś się dużo nowych tygodni zaczyna
Więc gratulacje i dla każdej z osobna)

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 14:24   #1967
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Dzień dobry tego pięknego słonecznego dnia
Moja córeczka zaczyna dzisiaj 24 tydzień

ja jak zobaczę 3 z przodu to pewnie zacznę panikowac
A na razie u mnie na luzaka
A jak ty sie czujesz z ta 3?
gratuluję tygodni!)
kilka tygodni temu 30tka wskoczyła na kark, a teraz 30 tydzień... i coraz bardziej czuję że muszę się wziąć do przygotowań bardziej intensywnych..
Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Czeeeeść ło matko, 30 tydzień, ale super, już trójka z przodu teraz już z górki
No u mnie bez zmian, a jeśli już to na troszkę gorzej leżakuję właśnie cały czas, we wtorek mam wizytę, zobaczymy czy coś się dzieje, niestety z szyjki uciekły mi 2,5 mm, to co prawda maciupko ale przy moim twardym jak kamień całe dnie brzuchu, lekach i leżeniu to dużo.
Liczyłam na to, że będzie lepiej, a jest regres, ale nie tracę nadziei

Czytałam, że u Was za to problemy ortopedyczne, jest lepiej??

Perse, Roxi, Skylie za tygodnie
kurde to 3mam kciuki, jak się skraca, kolezance (własnie 18.04 urodziła!!:P w 40 tygodniu!) całą ciąże się skracała i musiała lezec, mały się pchał mocno na świat, a ostatnie 10 tyg wszystko sie zmieniło, szyjka się wydłużyła (??) i dużo lepiej się czula. Także 3mam kciuki!
U nas troszkę ortopedycznych problemów - tzn ja się już swojego pozbyłam, tylko teraz maż ma skręcony staw skokowy:P haha.. ale da radę, nie ma nudy

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Elaine, coś mnie się ubzdurało, żeś młodsza ciążowo ode mnie a tu już Ciebie 30 tydzień U mnie w poniedziałek 29
no leci ten czas, nawet sama się nie zorientowałam że to tak szybko

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 14:29   #1968
surka
Zakorzenienie

Dziękuję kochane za kciuki tż zdał

A ja mam już umytą łazienkę, sypialnię posprzątaną, fryteczki się smażą Jak tż wróci to podkurza
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 14:36   #1969
tweedledee
Zakorzenienie

Boże, ja mam sobotę koncertową, tż od 4 godzin piłuje nowe kawałki
jeszcze godzinę muszę wytrzymac i jedzie na próbę
a póżniej jedziemy do rodzinki tż (czyli do teściowej, brata, dziadków...)
Stary 2013-04-20, 14:41   #1970
fiazo
Zakorzenienie

a co do pomocy rodziców/teściów, to my raczej nie potrzebujemy, ale mimo wszystko jak dostajemy to dziękujemy

teściowa zawsze zaopatrza nas żywieniowo, jak do niej idziemy i coś robi to zawsze na wynos dostajemy np. kotlety, naleśniki, bułkę drożdżówkę

moja mama za to jakieś produkty z ogródka i robi mi buraczki na zimę

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:

A ja mam już umytą łazienkę, sypialnię posprzątaną, fryteczki się smażą Jak tż wróci to podkurza
brawa dla tż'ta

Synek
Stary 2013-04-20, 14:53   #1971
czarownica1
Zakorzenienie

a ja zasnęłam nad lapkiem
i jestem średnio przytomna...
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 14:54   #1972
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cześć Laseczki Piłeczki

No i zakupiliśmy furę dla Antonia Wózek fajny zwinny lekki i w naprawdę dobrym stanie do tego na gwarancji. Koleś dorzucił jeszcze sporo akcesoriów więc jest ok. Wózek jest i niech się dzieje co chce. Myślę, że to była dobra okazja i szkoda było ją przepuścić. Teraz zmykam się szykować na ślub koleżanki a potem grill u teściów. Już mi ślinka leci na myśl o kiełbasce z grilla
Oliath muszę koniecznie zobaczyć te Twoje aukcje. Poluję teraz na jakieś ciekawe pajacyki bo mam tylko 1

Edytowane przez Ghia
Czas edycji: 2013-04-20 o 14:56
Ghia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 15:04   #1973
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Zaczipowaliśmy psa, ostatnim rzutem na taśmę
Bo było 50 czipów a my byliśmy 47
już mu się nie uda od Was uciec..biedaczysko

Cytat:

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Wróciłam z Lidla..miałam pójść po kilka podstawowych rzeczy do obiadu (frytki, bułki do hot dogów, parówki, warzywka do tego), no i wyszłam z dwiema siatami No nic, ale mam lody na deser: dla mnie waniliowie w polewie czek. z migdałami, a dla męża truskawkowe w białej czekoladzie z chrupkami ryżowymi
No i wreszcie słoneczko zaczęło się przebijać

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 15:10   #1974
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki Piłeczki

No i zakupiliśmy furę dla Antonia Wózek fajny zwinny lekki i w naprawdę dobrym stanie do tego na gwarancji. Koleś dorzucił jeszcze sporo akcesoriów więc jest ok. Wózek jest i niech się dzieje co chce. Myślę, że to była dobra okazja i szkoda było ją przepuścić. Teraz zmykam się szykować na ślub koleżanki a potem grill u teściów. Już mi ślinka leci na myśl o kiełbasce z grilla
Oliath muszę koniecznie zobaczyć te Twoje aukcje. Poluję teraz na jakieś ciekawe pajacyki bo mam tylko 1
za zakup

ja dziś w swojej hurtowni oglądałam tutek tambero i jest ekstra, trochę drogi (1650zł za 3w1)

Synek
Stary 2013-04-20, 15:21   #1975
sarna405
Zadomowienie

hej, czy kupowałyscie już butelki dla dzieci?
Ja narazie się rozgladam i na allegro znalazłam taki zestaw http://allegro.pl/zestaw-startowy-av...159543975.html
nie wiem czy się opłaca bo nie rozgladałam się za cenami butelek-i nie wiem m czasem czy te 4 to nie za dużo mam zamiar piersią karmić póżniej jakby co mleko i herbatke , więc nie wiem czy 4 to nie za dużo
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 15:26   #1976
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
dla Tżta

Cytat:
Cześć Laseczki Piłeczki

za kupno fury dla Antka

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Wróciłam z Lidla..miałam pójść po kilka podstawowych rzeczy do obiadu (frytki, bułki do hot dogów, parówki, warzywka do tego), no i wyszłam z dwiema siatami No nic, ale mam lody na deser: dla mnie waniliowie w polewie czek. z migdałami, a dla męża truskawkowe w białej czekoladzie z chrupkami ryżowymi
No i wreszcie słoneczko zaczęło się przebijać
Właśnie go spałaszowałam był Tżta bo wczoraj nie zjadł ale jego strata. Adasiowi też smakuje bo wiertoli się milutko po nim w brzuszku tego truskawkowego też muszę następnym razem spróbować

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Ja narazie się rozgladam i na allegro znalazłam taki zestaw http://allegro.pl/zestaw-startowy-av...159543975.html
nie wiem czy się opłaca bo nie rozgladałam się za cenami butelek-i nie wiem m czasem czy te 4 to nie za dużo mam zamiar piersią karmić póżniej jakby co mleko i herbatke , więc nie wiem czy 4 to nie za dużo
Ja z zestawu na początek zrezygnowałam.
Z tego co pisały dziewczyny, na początek kupie jedną butelkę 150 ml i jedną 260 ml. Nie wiadomo jak będzie z karmieniem, więc te w razie W, a jak się okaże, że nie będę mogła z jakiś powodów kp to zamówię więcej
Stary 2013-04-20, 15:29   #1977
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nie rozglądałam się, rozpoczęłam i zatrzymałam się na etapie wózka

Synek
Stary 2013-04-20, 15:38   #1978
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Zapowiedziałam, że pierwsze 2 tyg to żadnych odwiedzin, to nasz czas na rozkręcenie się z dzieckiem, dojście do siebie a nie że będę myśleć, że trzeba się ogarnąc bo ktoś ma wpaść (mam na myśli np., Tż rodzeństwo - oni też dali taki zakaz odwiedzin więc myślę, że uszanują).
dobrze, że rodzina spotyka się z tym nie pierwszy raz, pewnie się uda jak planujecie - u nas nie ma szans... teściowie mieszkają 4 piętra nad nami - nie widzę togo, żeby omijali drzwi i nie weszli przez tydzień chociaż... choć ja chciałabym trochę czasu dla siebie (tym bardziej po CC, dopóki kondycja nie wróci na właściwe tory), moja mama też pewnie ciągle będzie wpadać (co jest fajne, ale... mąż będzie miał min. 2 tyg. wolnego, a oni za sobą nie szaleją...)

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-20, 16:20   #1979
fiazo
Zakorzenienie

ale cisza... muszę się trochę zdrzemnąć bo słabo dziś spałam i już ledwo siedzę

Synek
Stary 2013-04-20, 16:25   #1980
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Laseczki Piłeczki

Za zakup.

Cytat:
Kupiłam dwie butle TT. Jedną 150 ml a drugą 260 ml.

Poodpoczywam chwilkę z wami i wracam do pracy żeby wyrobić się do 18:00 bo o tej właśnie porze moja ZAKSA K-Koźle będzie grała swój ostatni mecz w sezonie o tytuł Mistrza Polski. Jestem wielką fanką siatkówki i mojej ZAKSY chyba od urodzenia i nie mogę tego przegapić.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości