|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
W moim przypadku tylko silna wola daje efekty. I utrzymują się
Piszę w tej chwili o diecie i ćwiczeniach.Ooo! Od kwietnia wracam do biegania ciekawa_świata Piona Też mam weekend, rekolekcje i świeta. Ach...Ja rzecz jasna lubię filmy. Szczególnie horrory. Teraz idę na Infiltrację, Babel i Życie na podsłuchu. Nie horrory, ale oskarowe, więc wnioskuję, że nie będę się nudzić
|
#9662 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
|
|
|
#9663 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, osiemnastka te sprawy-na imprezie 5 koleżanek..
![]() ![]() Cytat:
![]() może, nie aż do tego stopnia co Ty, czasem lubie obejrzeć jakiś fajny film, ale na prawde jest to rzadko. A w kinie wysiedzieć nie mogę. Em-najważniejsza jest dobra motywacja Ja miałam robić a6w z koleżanką, tylko ze ta mnie opuściła...Ale dam radę i sama ![]() Mnie dobrze mobilizuje czytanie wątków na Fitnessie i dietetyce, ale nie na kazdego ma to takie wplyw
|
|
|
#9664 |
|
Zadomowienie
|
Si
![]() [Wypadałoby zacząć cykl przygotowawczy ![]() znaczy że się szykować ]
|
#9665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko, ze jak czytam to np. dziewczyny pisza, ze tu znalazly buty, tu torebki takie a takie, paski, tu takie swietne spodnie a u mnie albo trzeba porzadnie, porzadnie szukac i uzbroic sie w cierpliwosc albo czekac az trafisz na jakis cud Gdzie wy macie takie fajne ciuchy-puchy? Cytat:
Niby cos teraz proboje z dieta, ale przyszlam ze szkoly dzisiaj i zjadlam kromke z podwojna porcja Nutelli Z cw robie a6w a od kwietnia(Alatienka
|
|
|
#9666 |
|
Zadomowienie
|
blaque Dziękować
Biegać! Ale póki co zmykam pod pryszniczeczek
|
#9667 |
|
|
Fajnie, ja bardzo często chodzę na te maratony, a właściwie na każdy, w którym pasują mi filmy.
W ogóle, w przeciwieństwie do was , bardzo lubię chodzić do kina, tracić kontakt z rzeczywistością na dwie godziny.. A na razie nie ma w kinie nic ciekawego.. (wszystko już obejrzałam ).
|
|
#9668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#9669 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem na wszystkich fajnych maratonach. A że kino u nas otworzyli miesiąc temu
to byłam na horrorach i teraz na oskarach Ależ mam się czym chwalić Dla mnie kino to świetny odstresowywacz. Przenoszenie w zupełnie inną rzeczywistość... To jest to
|
#9670 |
|
Zadomowienie
|
No i nici zostały z mojego pierwszego miejsca
.Em ja bym nie chciała mieć nauczania indywidualnego, ale skoro i tak dużo tracisz, chyba kiedyś pisałaś, że nie jesteś bardzo zżyta z osobami z klasy, więc może bym się zastanawiała. I tak jesteś samodzielna, masz konkretne plany co do przyszłości, na pewno byś się lepiej przygotowała do matury. |
|
|
|
#9671 |
|
|
Dlaczego? Ze względu na brak kontaktu z klasą, tak?
|
|
#9672 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w filmach też mam straszne tyły, raczej nie jest to moja ulubiona rozrywka. Nawet, jak jest jakaś supernowość, ale temat mnie nie interesuje, nawet jak mam ja na kompie, to nie chce mi się oglądać.
Kino lubię, bo jak już do niego idę, to na coś, na co mam naprawdę ochotę. No i ze znajomymi komedie - wiadomo - fajnie się ogąda, ale to już właściwie dla samej radości oglądania, a nie dla treści filmu. Dawno nie pisałam, co nie? Hehe. Em - co do nauczania indywidualnego - ja miałam taką sytuację, że przez ponad 50% pierwszego semestru nie chodziłam do szkoły z powodu właśnie zdrowia. Nauczyciele na szczęście wiedzieli, jaka jest sytuacja i obeszło się bez nieklasyfikowania. Jestem raczej bardzo zżyta ze swoją klasą i ogólnie z ludźmi i doszły do tego jeszcze inne czynniki i broniłam się przed indywidualnym, chociaż rodzice mnie namawiali. Nie żałuję. No, ale Twoja sytuacja jest inna. Jeżeli faktycznie nie będziesz czuła się z tym gorzej i Ci to pomoże... No cóż, musisz rozważyć wszystkie ZA i PRZECIW i zdecydować Życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#9673 |
|
Zakorzenienie
|
blaque ciuchy-puchy to szmateksy, tak?
ja najwiecej ciuchow mam z Marszalkowskiej (z tym ze kupuje tylko te firmowe z wyceny z wieszakow, bo w koszach niestety nie ma co grzebac), cos znalezc mozna tez na Galezowskiego i w takim lumpie niedaleko placu balcerowicza. najlepiej isc na dostawe albo dzien po
|
#9674 |
|
Zakorzenienie
|
Cały dzień mi dzisiaj jest zimno...
![]() Mimo, ze pogoda ładna.Nie najlepiej mi, gardło boli mnie juz od miesiaca Nie moge sie rozchorowac, bo w poniedziałek moja klasa wystawia biletowany spektakl ![]() W ogóle to czuje sie zestresowana, wkurzona i zdołowona-taka mieszanka. Wiem od czego, ale wiem, ze to bez sensu i jak Wam napisze to wtedy moze całkiem juz to do mnie dotrze...Ale to moze nie teraz? ![]() Em-ja również bym nie chciała indywidualnego toku, w szkole wiele przeżywam, wspomnienia itp..ale, ze Twoja sytucja jest nieco inna, powinnaś to dobrze rozważyć. Ja w szmateksach za bardzo nic znaleźć nie umiem, nie mam do tego drygu ![]() A poza tym nie mam żadnego po drodze i jakoś nie mam kiedy tam zagladać .
|
|
#9675 |
|
Zakorzenienie
|
krówka pisz
![]() Ja tak jak Ty nie mam tego drygu do szmateksów a szkoda bo dziewczyny nieraz takie cuda wynajduję ![]() blaque i Alatienka podziwiam ja nienawidzę biegać fuj wolę rower albo coś bardziej jak joga, taniec, fitness. Qrcze chyba zacznę robić A6W bo marzę o płaskim brzuszku na lato ![]() A filmy lubię oglądać w dobrym wypróbowanym towarzystwie albo bardzo często sama bo mogę dokładnie skupić się na filmie i nie obawiać się o moje dziwne reakcje W sumie lubię najbardziej horrory i mordobicie hehe jakieś filmy na których walczą sensacyjne a najmniej komedie romantyczne, chyba że mam doła
|
#9676 |
|
Zadomowienie
|
To jest jedna z przyczyn, za bardzo sobie nie wyobrażam tego, że mogłabym nie chodzić do szkoły. Na pewno się ma potem dużo fajnych wspomnień, np ze studniówki, albo spotkania po latach . Chyba miałabym wrażenie, że omija mnie coś, co wszyscy inni przeżywają. Na chwilę obecną na pewno bym nie chcicała, ale może miałabym inne zdanie w innej sytuacji. |
|
|
|
#9677 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko to jest takie glupie, ze aż wstyd
![]() ogólnie mówiąć chodzi o zazdrość. Jestem straszliwie zazdrosna o przyjaciółki, dobre koleżanki...O to, ze nie jestem dla nich najważniejsza, o to, cz przypadkiem nie lubie siebie bardziej ode mnie(o przyjaciela w sumie też, ale zwłaszca o dwie bliskie mi kolezanki), czy nie mają sekretów, jakoś boje sie zepchniecia na boczny tor...Nie wiem, też czy to sie nawet o zawiść nie ociera ![]() ![]() Nienawiezę tego u siebie, to jest takie dziecinne, dręczące i głupie.Swoją drogą to mam wrażenie, ze wymyślam sobie takie problemy z powodu braku TŻ...Bo ja, zwłaszcza te jedną, mi najblizaszą, z którą chodzę do klasy pod pewnym względem traktuje jak TŻ. nie wiem czy mnie dobrze zrozumiecie ![]() I tu jest chyba mój problem(oczywiście nie chidzi o to ,że jestem lesbijką) Tu, tak ogólnie przedstawiłam te sytuacje. Szczegóły podam, jesli dalej będzie mnie to dreczyć Myslcie sobie o mnie co chcecie, ale ja sie cieszę, ze moge sie wypisać gdzieś![]()
|
|
#9678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() emememsik => będziesz się starać o ten indywidualny tok? ja bym chyba nie chciała (dobrze się czuję w szkole, w klasie, jest strasznie zabawnie u nas ,ale mam poczucie ile godzin bez sensu marnuję w szkole...) ale jeśli nie czujesz więzi z klasą i uważasz, że tak się lepiej przygotujesz do matury - próbuj, trzymam kciuki, żeby było dobrze sprzedałam mój zbiór zadań do fizy na allegro za ... 25zeta ![]() kupiłam go chyba za 6-7 i tak do niego nie zaglądam ![]() jak mi się skończy biologia i chemia i posprzedaję te wszystkie podręczniki i zbiory to chyba wreszcie mnie będzie stać na moją wymarzoną prostownicę ![]()
|
|
#9679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewna osoba strasznie mnie ostatnio zmotywowała do nauki. Nooo, może dwie osoby, ale ta jedna wyjątkowo. Jak narazie są tylko postanowienia i dobre chęci, ale mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie /intensywna nauka fizyki i bardzo intensywna analiza bardzo różnych zadań z maty/. Może chociaż jakis procent tego dojdzie do skutku ![]() Krówko dopóki zdajesz sobie sprawę z tego, że to tylko 'takie Twoje myślenie' i masz do tej sprawy dystans, to moim zdaniem nie jest jeszcze źle To pewnie tylko chwilowe
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#9680 |
|
Wtajemniczenie
|
uhahana => mednel
może znaszja mam zamiar przerobić przez te "wolne" całą histę moją rozsz, tzn. naukę skończyłam gdzieś na polskim państwie podziemnym (II Wś), a na lekcjach jesteśmy w okolicach roku 1980 więc mam co robić... przeraża mnie to... jednego podręcznika jakieś 200stron i 150 następnego było się uczyć systematycznie...ale i tak na lekcjach robimy naprawdę niewielką część tego co jest w rozsz. książce, a raczej w ksiązkach co dawnego liceum czteroletniego, bo te zdaniem mojej nauczycielki są najlepsze <przerażona >a co robię? siedzę na gadu i wizażuję
|
#9681 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha do maty też kupiłam (nie wiem po co
) zbiór zadań, do kompletu z podręcznikiem... może miałam jakieś złudzenia,że może jednak matma to jest to ![]() Matematyka z plusem ![]() używany kupiłam, chyba coś koło 9 zeta
|
#9682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W szkole mam podręcznik Matematyki z Plusem. Kiedyś, żeby nadrobić, chodziłam na korki do świetnej babki, która ma kupę lat doświadczenia i doradziła mi, żebym się zaopatrzyła teraz w coś innego wydawnictwa [w sensie zbiór zadań], bo trzeba poszerzać horyzonty. Narazie tylko ZAMIAR mam poszerzać, no ale... A no i tak samo mi się wydaje, że kiedyś [tzn. lata 80, początek 90] ludzie uczyli się więcej i jakoś tak... lepiej. Nie wiem, może się mylę, ale jakby porównać książki z tamtych lat i te, z których uczymy się teraz, to my mamy baaaardzo okrojony materiał, ze wszystkiego. W ogóle dzisiejsze podręczniki mi się nie podobają, bo mają za dużo pierdół w sobie nikomu nie potrzebnych, są ciężkie bo mają niby 'ładne' sztywne i błyszczące strony, niewygodne, bo mają takie grzbiety, że nie chcą leżeć otwarte, tylko się zamykają, nie mówiąc już, żeby oprzeć je o coś, żeby były bardziej pionowo. I w ogóle nie są przejrzyste, a dlamnie to bardzo ważne. Mogłabym nie mieć tych wszystkich kolorowych, sztywnych okładek i obrazków, nie brakowało by mi ich, to dobre w podstawówce. Dzisiaj był ostatni mecz w sezonie, moi przegrali Nie weszli niestety do Ekstraligi... No ale staram się widzieć dobre strony: przynajmniej w przyszłym sezonie będę się uczyła do matury a nie latała na mecze. No to się namarudziłam. Dobranoc!
Choose life.' |
|
|
|
|
#9683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jest juz dobrze, dziękuje ![]() Ciekawa świata- ja też Cię podziwiem, niezły interes ![]() Uhahana- tyle razy wygrywali, ze i tak wiele radosci miałaś dzięki nim
|
|
|
#9684 |
|
Zakorzenienie
|
krówko
Ja Cię rozumiem, bo często obawiam się że moja przyjaciółka znajdzie sobie jakąś inną dobrą kol. w klasie, bo my za często się nie widujemy, a ona ze swoją klasą codziennie (wiadomo) i jestem zazdrosna o te kol z klasy. I w sumie zdenerwowłam się kiedyś jak mi powiedziała że jak nie jest ze swoim chłopakiem to ona nie ma już dla kogo żyć! A ja to co ?!
|
#9685 | |||||
|
|
Cytat:
).Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#9686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo nie rozumiem po co kobiety chodza do toalety w grupie, mnie wrecz irytuje kiedy ktos na mnie czeka pod kiblem
|
|
#9687 | |
|
|
Cytat:
Wspominam to z ogromnym sentymentem.
|
|
|
#9688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przepraszam ale nie wiem gdzie mieszkasz.. Cytat:
Chociaz bardziej tak mialam w gimnazjum i wczesniej. Szczerze mowiac, to teraz juz nawet tak nie jest. Czasami wlasnie tylko cos takiego przyjdzie.. A to, ze te problemy to z braku TZ'ta to 100% prawdy.. A ty sie nie przejmuj. Wazne, ze dostrzegasz to Ech, powiem Wam, ze tak srednio sie impreza udala.. Mozna powiedziec, ze nawet nie za dobrze. Ech Porobilo sie niemalo. Ciezko mi teraz z tym, nie tylko mi zreszta. Ale ogolnie zlapalam dola, smutno mi strasznie.. Wczoraj poryczalam sie 2razy Dziwie sie bo nie zdazylo mi sie tak nigdy..Nie wiem..ale to bylo takie.. straszne, przykre.. Poprostu poczulam jak wszystko w srodku we mnie peka, czulam, ze miarka dla mojej glowy sie przebrala, ze za duzo tego wszystkiego. Za duzo mialam ostatnio problemow, ze juz nie ogarniam tego Zle sie z tym czuje, bo prkatycznie zawsze mam jakies wyjscie, zawsze jestem silna, staram sie myslec trzezwo, opiekuje sie dziewczynami, czuje sie za nie odpowiedzialna, nie pozwalam zeby cos sie im stalo i nie tylko im.. A wczoraj jak juz sie uporalam sie, z takimi kolegami ktorzy mi pomagali, ze wszystkim nie wytrzymalam i nagle zaczelam ryczec.. A teraz siedze i mam dola.. przepraszam, ale musialam sie Wam wyzalic..
|
|
|
#9689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na poczatku bylo to dla mnie mega dziwne, ze podczas duzej przerwy korytarze swieca pustkami..
|
|
#9690 |
|
Zakorzenienie
|
blaque heheh jestem z rzeszowa i myslalam ze wiesz
z tego co sie orientuje mieszkasz gdzies niedaleko
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.

Piszę w tej chwili o diecie i ćwiczeniach.
Też mam weekend, rekolekcje i świeta. Ach...

dlatego jesli gdzies znajde cos fajnego i dobrego to kupuje, butow mam duzo, samych balerinek 8 albo 9 par (liczac balerinki matki bo mamy ten sam rozmiar). a moje ulubione góry sa ze szmateksu, we wtorek jest dostawa i chyba nie pojde na 2 pierwsze lekcje

fuj wolę rower 
Dziwie sie bo nie zdazylo mi sie tak nigdy..