|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() ![]() klask i: Dla kolejnej Młodej DamyA po czapeczki wróciłaś? ![]() Ale generalnie polecasz? ![]() Może też się wybiorę... tylko to czekanie w tych kolejkach mnie przeraża
|
|
#2012 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zawsze jak coś mój zrobi to staram się chwalić mimo, że robi to nie dokładnie i dokładnie jak nie widzi i mam siłę to poprawię, musimy doceniać naszych mężczyzn bo oni wtedy czują się wielcy mój tydzień temu jak umył balkon to chodził dumny jak paw-mimo, że nie dokładnie pospałam godzinkę i lepiej się czuję, teraz muszę kolację zrobić chyba zrobię makaron z łososiem |
|||
|
|
|
#2013 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40407146]hej mamuski dzisiaj mam dzien roboczy wczoraj zreszta tez... piore ukladam letnie chowam zimowe... z moich letnich to po przejrzeniu 3/4 musze spowrotem pochowac bo sie nie zmieszcze robilam w piatek badania i niestety tarczyca mi szwankuje... z niedoczynnosci przeszlam w nadczynnosc... :-( martwie sie jski wplyw to ma na Leosia... i zle to troche znosze tzn padam i nie mam na nic sil.. musze pospac w dzien i nerwowa znow zaczynam byc... na szczescie w poniedzialek mam wizyte u endo i pewnie vedziemy zmieniac dawke.. ehh a we wtorek mam gina pewnie bez usg ale bede sie umawiac na usg i chce pogadac o zwolnieniu od maja. Zaskuzylam sobie na odpoczynek ![]() aaa i witam sie w 29 tc !!!!! [/QUOTE] za 29 tc i trzymam kciuki, żeby z tarczycą było lepiejCytat:
![]() Ja poprosze frugo czarne
|
||
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wasze zdrowie popijam inką |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Mi lej procenty, taka wiadomosc wymusza procenty i juz !!!
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-04-20 o 18:56 |
|
|
|
|
#2016 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam dokładnie tak samo - TT stara wersja ze smoczkiem antykolkowym (nie ta nowa antykolkowa)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam takiego w żłobku kiedyś ![]() Na razie jestem przeciwniczką kaszki z butelki... jeśli kaszka to łyżeczką... ale może mi się odwidzieć- nie upieram się przy swojej tezie
|
|
#2018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie już jak jej dacie na imię?
|
|
#2019 | |||||
|
Zadomowienie
|
Mam to samo, w dodatku mnóóóstwo siwych się pokazało
![]() Cytat:
czy Ty kiedykolwiek wypoczywasz??Po części na pewno jak Oliath, a w 100% na pewno bardziej niż ja ![]() Cytat:
![]() A co do ortopedii - jesteście zgodnym małżeństwem, jak cierpieć - to razem ![]() Cytat:
a u innego sprzedawcy przy okazji grubszych zakupów udało mi się dokupić szczotkę do butelek Avent za 13 zł (sama kosztuje ok20zł) i smoczek ortodontyczny też Avent za 8,50. Ale ten zestaw z linka, który wrzuciłaś ma moja koleżanka, która urodziła w styczniu i bardzo sobie chwali Ja nie kupowałam zestawu tylko dlatego, że słyszałam, że czasami dziecko nie toleruje określonych smoków przy butelce i warto próbować z innymi. Ale ile w tym prawdy? Cytat:
Cytat:
niestety jestem skazana na jego łaskę, niedawno posprzątał, podał mi zupkę, a teraz pojechał na zakupy z moją listą. Potem ma w planie poćwiczyć, zjeść kolację, wypić piwko przy filmie i spać My mamy śmieszny patent na duże zakupy - z wózka przepakowujemy /teraz tż/ zakupy do walizki na kółkach w samochodzie, a potem jak burżuazja do domu z walizeczką wypakowaną sokami, ziemniorami, mąkami, makaronami. Także jak kiedyś zobaczycie takiego delikwenta pod np. Realem tudzież Kauflandem, wiedzcie, że to mój mąż ![]() Dzwoniła do mnie mama, jakiś czas temu musieliśmy uśpić ukochanego psa, który chował się od szczeniaczka ze mną, bratem i siostrą, po wszystkim wyliśmy jak bóbr. No w każdym razie chcieliśmy poczekać do wiosny /bo to było w listopadzie/, aż się ciepło zrobi, ażeby rodzice mogli kolejną psinkę małą znaleźć. Ale los sprawił, że przygarnęli 2 letniego owczarka niemieckiego, chyba ktoś go porzucił ja byłam z początku przeciwna (bo ustaliliśmy, że cała rodzinka - z rodzeństwem i rodzicami, jednogłośnie zadecydujemy, jaki pies znajdzie miejsce po tamtym w rodzinnym domu, wiem że to trochę psychiczne, no ale jakoś tak wyszło ). Ale jak zobaczyyłam tę mordkę, odleciałam, jest przekochany i bardzo dobrze wychowany.W każdym bądź razie brat zauważył w tym tygodniu ogłoszenie o zagubionym owczarku, postanowił mimo wszystko zadzwonić. Było już późno, koło 22.00. Ci ludzie mówią, że pies ma na imię tak i tak, ma zgrubienie na głowie iiiiiiii.....jedno jądro. Zatem cała moja familia wzięła latarkę, psu ogon do góry i analizują. Wyłam ze śmiechu przy słuchawce chyba z 5 minut jak to usłyszałam i po rozmowie z tżtem jeszcze ![]() MELA GRATULACJE!!!!!!DZIEWCZYN KA !!!!!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/atdcwn15l9xp4yuo.png http://dzidziusiowo.pl/zabki/img5-11...ale_Jakuba.jpg Edytowane przez sammi24 Czas edycji: 2013-04-20 o 19:18 |
|||||
|
|
|
#2020 |
|
Konto usunięte
|
Mela gratuluję córeczki
Sammi ale się z Was burżujów pośmiałam A swoją drogą, ciekawe, co się stało z drugim jądrem pieska? Nie urosło?:O |
|
|
|
#2021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie miałaś z tym usg, widać że dobrą mieli organizacje i nie musiałaś cały dzień stać w tej kolejce.
|
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mąż też zadowolony, dla niego ważne, żeby zdrowe było. A Małgosia od samego początku mówiła, że chce siostrzyczkę bo chłopaków to ona nie lubi Jeszcze nie. Ja się skłaniam ku Lenie, ale wątpię, żeby mężowi podeszło. Córka jest za Martynką ale to dlatego, że ma ulubioną koleżankę w przedszkolu o tym imieniu.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-04-20 o 19:24 |
||
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lena slicznie. Martynka tez slicznie. Lala podobnie do Malgosi - jako wlasciwie jedyna oprocz mnie zaciskala kciuki za dziewuszke
|
|
#2024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to nie wiem czemu się bardziej nie upierałam przy nim, bo to był mój typ jeszcze nim zaszlam w ciąże hm....to mi teraz się zakotłowało w głowie
|
|
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka,
Witam się szybciorem. Jakoś tak mija mi sobota w rozjazdach. Dziś bylismy w CH i tak patrzę...dużo kobietek w ciąży ![]() I też widziałam dużo słodkich małych dziewczynek..jejku jak je można stroić!!! MELA GRATULACJE!!!!!!może malutkiej już nic nie urośnie ale macie racje najważniejsze jest ZDRÓWKO! a mi polej...hmmm jakimś koktajlem![]() Gratuluje nowych tygodni...jeju juz coraz więcej mamy 30....boszee jak to leci.... Margosia skubana jesteś z tym wyjazdem do rodziców Jak coś to zapraszamy do rodzenia we Wro:P
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2028 |
|
Raczkowanie
|
Hejka. Dzis caly dzien spedzilam z tz na swiezym powietrzu
Adas wlasnie w brzuchu szaleje
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne dwie wizażowe majóweczki są na porodówce.
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
aaa jeszcze miałam napisać, ze tak kusiłyście Mc Donaldem..że dzis namóiłam meza..zamówiłam Wrapa z sosem musztardowo miodowym i fryty...i stwierdzam że wole KFC....
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
odkurzyłam mieszkanie i zmachałam się jak nie wiem co
jednak odkurzanie męża to dobra sprawa jeszcze mopem podłogi przelecieć i będzie finito na dziś |
|
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż powiedział, że mam jechać sama, bo on ze mną rodzącą nie będzie potem stał na bramkach na autostradzie i nie chce dać się przekonać, że Glut będzie miał przejazdy za darmo Ale jakbym tam miała rodzić to jednak wylądowałabym w Strzelinie bo mi bliżej ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() Ja tam wole kebaby Bardziej treściwe
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, pochwale sie
Lilo bedzie prawdziwa ksiezniczka, albowiem bedzie spala w beciku DIOR. Oraz pod kocykiem DIOR. Na zmiane z drugim kocykiem DIOR.
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Sierścia mi przyszła powiedzieć, że zapomniałam ją zabrać na wieczorny spacer
![]() A, że jestem zbyt leniwa to zejdziemy sobie tylko pod blok
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam musiałam
|
|
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może pod twoim nickiem ukrywa się lipcowa księżna Kate? Królewska wyprawka
|
|
|
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() Po tym jak ma take łoże, ubranka itp...to i kocyki musza być królewskie
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-04-20 o 21:47 |
||
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kebaba jadłam 1x w życiu i to jak mi tż kupił, żebym spróbowała z kfc jeszcze nic nie jadłam w mc'u stołowałam się chyba ze 2x w życiu |
|
|
|
|
#2039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tc Nie schizuj siee-donosimy nasze kurczaki ![]() Laura tez fajnie faluje mi brzuchem ![]() Cytat:
Cytat:
rodzinne seanse
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma to jak zachwalać swoje ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- działa bardzo na wyobraźnie, jak czytałam na zajęciach to w duchu jęczałam, że mego tż'ta nie ma obok |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

klask i: Dla kolejnej Młodej Damy

nie wiem czemu.

Nie schizuj siee-donosimy nasze kurczaki