|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
Wstawałam na początku 5 minut wcześniej a teraz robię wszystko w międzyczasie i nawet jak wstanę później to dam radę zrobić wszystko- łącznie z jedzeniem to jest chyba kwestia organizacji i takiego samozaparcia ?---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Niedzieeela Zbieram się, wyjdę na dwór jeśli nie pobiegać to chociaż się przejdę kawałek
|
|
|
|
|
#3092 |
|
Adwokat diabła
|
Kiedys jadłam sniadanie zaraz jak wstalam a teraz.. jak zjem do 3h od wstania to jest dobrze..
![]() Nie moge w siebie wcisnac nic prócz kubka zielonej herbaty. Asiek, wykopsaj mnie do biegania.
|
|
#3093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to co piszesz dziwne, bo dziewczyny z "owsiankowego" wątku w większości twierdziły, że jaglanka bardziej syci Cytat:
![]() Dziewczyny mogę polecić meega pyszną białkową, bezwęglową kolację, jaką właśnie zjadłam z ogromnej ochoty na słodkie: Omlet z 2 jaj ( 2 jajka rozbełtane, łyżka mleka, łyżwa wody, odrobinka aspartamu , cynamon) do tego rozgnieciony serek wiejski lekki na twarożek z wanilią i odrobiną cynamonu, paciamy to na omlet i polewamy zblendowanymi malinami. WUALA słodka desero-kolacja gotowa
|
||
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, ja już nie będę dorzucać tej kaszy ;-) EDIT 4 min później: NO KONIEC. odechciało mi się
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-04-21 o 19:48 |
||
|
|
|
#3095 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
ja leze w łózku i walcze..
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Adwokat diabła
|
hola zrobilam dzis kilometrowke, że hoho
nalezy mi sie lenistwo.. (tiaaaaaaaaaaaaaaaaa, wymówka.) niedziela, leniwa niedziela.
|
|
#3098 |
|
Raczkowanie
|
charlizeee , anusia-87 - dziekuje za odp. Chyba wezme ta pierwsza,bo ta co teraz mam sie wytarla. Mialam taka karimate
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy od rodziców.
Nie nadrabiam tego co naskrobałyście przez weekend
|
#3100 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam
W tym tygodniu bede Was opuszczac kolo 20, bo musze wstac bladym switem ![]() Do jutra i dobrej nocki ![]() PS: Boli mnie posladek - tylko prawy... bede koslawa jak to Mel B mowi
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Ja jeszcze nie ćwiczyłam aż zła jestem a mój młody jak na złość grochu strzela i przez choróbsko ciagle do mamy chce a stary w robocie może wieczorem zrobię trening. Planuje zrobic mąż interval plyo z insanity bo akurat wypada mi dzień plyometric z p90x ale jest to dla mnie za mało intensywne
![]() Jutro rano trzasnę shoulders &arms a wieczorem jogging z koleżanką ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Zapomniałam dodać ze zrobiłam ciasto czekoladowe kto ma ochotę?
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Aha i zapomniałam dodać, że w ciągu 3 tygodni moja waga skoczyła o 1,5kg w górę
|
#3103 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Ja też.
Sama siedziałam w domu, to podżerałam jak głupia... Cytat:
+ do tego oczywiście gotowane jajka i kanapki... Szok. Z tym to bym się do 10 nie wyrobiła jakbym wstała o 6:30 :P Cytat:
Dalej tam leżą nieruszone Cytat:
Ale sama prawda Swoją drogą już potrafię prawidłowo zrobić to ćwiczenie, że czuję odpowiednie części pośladków i ud Ale właśnie wypiłam smaczny napój cydropodobny X Cider ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
|
|
|
|
#3105 |
|
Zadomowienie
|
Melduję po tygodniowej przerwie:
-10 min posladki Mel B - 10- min brzuch Mel B rozciąganie Mało, ale najważniejsze że odważyłam się w końcu ćwiczyć przy współlokatorce i to jeszcze tej której nie lubie
|
#3106 |
|
Adwokat diabła
|
za zimno jak na bieganie
![]() Mysteriness, oj wspóllokatorka którą nie lubisz.. hm skąd ja to znam
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Zerknęłam, nic nowego nie przybyło
NIESTETY. A dobrze by było, bo zostało 9 dni do końca miesiąca, a ja mam oddać 2 rozdział Ale spokojnie, głęboki oddech, zdążymy Ostatnio każdą wolną chwilę z TŻ spędzamy albo na "łonie natury" (głupio brzmi ), albo oglądamy "Grę o tron". Na początku myślałam, że jak wyjdę z inicjatywą oglądania wspólnie serialu, to będziemy spędzać więcej chwil robiąc coś razem i oderwę go od jego kompa, ale okazało się, że to ja się wciągnęłam i teraz nie robię nic tylko oglądam
|
|
|
|
#3108 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nadrabiam zaległości jedzeniowe ![]() Cytat:
koszmar mam z odrostami ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40417854]Padłam jak to zobaczyłam , ale, że sobie nogi nie skręciła to cud.Nie wiem, czy mam dzisiaj ćwiczyć Shreda czy iść pobiegać. To słońce za oknem mnie kusi .[/QUOTE]biegaj Cytat:
![]() ![]() właśnie... Ci kumple ![]() zawsze najważniejsi... i piwo ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Cytat:
od jutra przez kilka dni i zobaczę co ja jadam ![]() ja też ... ale mi aż za dobrze ![]() i upiekłam babkę
|
|
|
#3109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z Wami
![]() Ja dziś reset, po wczorajszych ćwiczeniach boli mnie okrutnie odcinek lędźwiowy kręgosłupa.... no i dawno nie miałam przerwy więc dziś była konieczna a od jutra ripped.. cały dzień przełaziłam tu i ówdzie... bez konkretów..... kuchnia - pokój i tak w kółko ![]() Cytat:
przystojny to fakt ale na tym kończą się Jego zalety... mnie wystarcza, że lubi alkohol a po jest agresywny.... to dla mnie dyskwalifikacja... |
|
|
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na dniach lecę do fryzjera trochę podciąć włosy, bo już trochę za długie się zrobiły. O jaaaa, lubię babkę <3 |
|
|
|
|
#3111 |
|
Adwokat diabła
|
oj zjadłabym jakieś dobre ciacho
|
|
#3112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja z półtora roku temu miałam masakrę na włosach ... robie na blond, chciałąm je tyrochę przyciemnić i nadać innego odcienia niż popiel i wyszły... brązowo-zielone... wygladałam jak baba jaga teraz nie eksperymentuję... choc zmieniłam farbe na odcień naturalny i jest ok i podciąć też musze koniecznie, ale przez dzieci, pracę i dom nie mam na nic czasu ... zwłaszcza na siebie
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, miałam nawet dziś upiec, ale w pierwszej kolejności były skrzydełka, które leżały w lodówce już 2 dni.
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Do weekendu majowego muszę wytrzymać jakoś - następnym razem kupię jakąś wiśnię, choć jak ostatnio kupiłam z Marionu to włosy wyszły w kolorze prawie czarnym ![]() Najlepiej mi się malowało Joanna Naturia, ale jakoś koloru nie ma takiego jaki mnie interesuje A fryzjerom nie wierzę - przez ich eksperymenty musiałam robić dekoloryzację, bo zawsze zamiast wybranego odcienia robiły mi jakiś czarny syf na głowie
|
|
|
|
|
#3114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze mi coś paskudnego zrobili ![]() teraz mam swojego garnier nutrisse i przy nim pozostanę moja mam robi naturią i jest bardzo zadowolona
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkam koło Politechniki i całe osiedle pachnie grillowaną kiełbasą! Help me... Tak bym zjadła...
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Adwokat diabła
|
Osobiście maluje Joanna Multi Cream Color (Cynamonowym Brązem) i raz włosy mi wyszły czarne..
a maluje przecież tą farbą od dłuższego czasu, nie wiem co musiało się wtedy stać.. miałam radochę jak cholerka, stałam się wroną i teraz mam końcówki włosów czarne.. takie ombre wg mnie xD
|
|
#3117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3118 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a robie z 3 lyzek, czasem 3,5, do tego prawie lyzke slonecznika, lyzke otrebow kilka owocow zurawiny i jakis owoc (jablko, gruszka, banan, czekam na truskawki i malinki!). a tu widze, ze wy wieksze jecie ;D Cytat:
![]() Cytat:
a chce zaczac 3 tydzien ripped Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, świetne wytłumaczenie Ja właśnie teraz pomalowałam tą Joanną Multi Cream Color i nic nie zapowiadało, że włosy wyjdą płomiennie rude
|
|
|
|
|
#3120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Choć jak czytam większość wątków i artykułów, to na śniadanie ludzie jedzą takie potężne porcje, że mi do głowy by nie przyszło
A gdzie tu czas na zrobienie tego wszystkiego...
Wstawałam na początku 5 minut wcześniej a teraz robię wszystko w międzyczasie i nawet jak wstanę później to dam radę zrobić wszystko- łącznie z jedzeniem

, cynamon) do tego rozgnieciony serek wiejski lekki na twarożek z wanilią i odrobiną cynamonu, paciamy to na omlet i polewamy zblendowanymi malinami. WUALA słodka desero-kolacja gotowa

Sama siedziałam w domu, to podżerałam jak głupia... 

Mądre zwierzątka, inteligentne, zabawne, obrażalskie
, ale, że sobie nogi nie skręciła to cud.
... zwłaszcza na siebie