Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-21, 20:34   #3061
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ogólnie ona Kasia, zawse była taka... rozwydrzona :/ i moim zdaniem to ich wina bo oni takie lelum polelum nic tym dzieciom nie zwróca uwagi jak właściwie postepować - Przykład Kasia stłukła szklanke bo sie wygłupiały z siostrą i to dziecko nawet nie umie powiedzieć przepraszam. Wisi mi ta szklanka i wiadomo każdemu moze sie zdarzyc tymbardziej dziecku no ale przepraszam się mówi co nie?. Ale tutaj tez nie o tym chciałam, otóz ta Kasia ma wieczne pretensje do mamy np ma włosy do dupy i mama mówi że no Kasiu może zetniemy wlosy po komunii, a ona że "nie pozwole Ci ściąć moich włosów nie zmusisz mnie do tego" wiecie od razu taka postawa wroga do mamy. Albo miala pomalowany jeden paznokiec lakierem i mama sie jej pyta czemu pomalowala a ona "nie pomalowałam" kłamie w żywe oczy a po chwili "no dobra pomalowałam ale co z tego?!!! to po co masz te lakiery w domu?!" no normalnie mowe mi odjeło i aż jej powiedziałam że Kasia raczej nie dla Ciebie tylko to są mamy...
Wiadomo że wina rodziców bo no niepotrafią nad tym zapanować, ale ogarnął mnie taki strach że zrobie w pewnym momencie coś zlę i moja córka będzie sie tak do mnie odnosić. Albo wbija jej paznokcie w brzuch! Albo.. moja mama robiła jej warkocza kłoska i Kasia pyta "mamo a czemu Ty takiego nie umiesz?" a moja mama Oj Kasiu na pewno umie a Kasia a to nieee mama nic nie umie ma sa kra !

No i pytanie jak wychować corke na przyjaciółke a zarazem żeby się słuchała ?...
O matko!!! SZOK! Jak może dziecko tak się do matki odzywać... smutne to. Też się martwię jak to kiedyś będzie jak Daria podrośnie... hmmm

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Super leżaczek. Mam taki sam u rodziców. Jak do nich przyjeżdżam to Daria się w nim buja

bijkora ponawiam pytanie do Ciebie Jakich balsamów na brzuszek stosujesz?? Wklej link
Stary 2013-04-21, 20:36   #3062
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj ten krem BabyDream z filtrem, wydaje mi się fajny, wypróbowałam na swojej skórze i szybko się dość wchłonął... Treściwy, ale każdy krem z tak wysokim filtrem jest tłusty i gęsty. Troszkę bieli, ale tylko na chwilkę. Zobaczymy, jak będzie chronił przed słoneczkiem.

A, no i od wczoraj pijemy to mleczko BD. Słuchajcie, jakie ono jest smaczne! I ładnie pachnie! A NAN - nie dość, że śmierdział, to smakował jak gówno, jak musiałam czasem go spróbować, by sprawdzić temperaturę, to myślałam, że zwymiotuję, taki niedobry... A to BD jest takie smaczne, jak zwykłe mleko smakuje... No i mała nie jest po nim tak szybko głodna, jak po NANie - tam bywała głodna po 2h. Na razie ulewa tak samo, ale od wczoraj nie było bólu brzuszka. Więc na razie wrażenia bardzo pozytywne.

A teraz idę jej wyczesać ciemieniuszkę, bo się zrobiła - myślałam, że nas to ominie.
to trzymam kciuki, zeby ból sie nie pojawil u nas tez jakies początki tej paskudy sie robia
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 20:39   #3063
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Mój nie chce smoka od początku. Uspokaja go tylko wzięcie na ręce jak się rozryczy...w samochodzie niestety nie da się tego zrobić, ryczy często jak stajemy na czerwonym świetle, ja ruszamy przestaje i tak w kółko do czasu aż zaśnie U lekarzy nigdy nie płakał jak dotąd...no na szczepieniach tylko ale to wiadomo.
hehe, my raz staliśmy w korku i nie było opcji żeby ruszyć chociaż trochę, to takiego wyjca mieliśmy w samochodzie, że szok

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Dziewczynki w linku Pietraszko jak się wygina.... Tutaj akurat płakał, ale robi tak przy zabawie, guganiu czy spaniu.... Którejś Dzidź też aż tak się gnie?
Wysłałam już maila do rehabilitanta a jutro dzwonię po neurologach, martwię się strasznie

http://www.youtube.com/watch?v=mCKEp...ature=youtu.be
mój skubaniec robi podobnie, ale tylko jak się wścieka, np. jak go próbuję do karmienia ułożyć i on głodny, to tak szaleje, że na rękach nie mogę utrzymać; nie mam jak tego nagrać, bo bym ci pokazała; jak leży i się bawi, to nie ma czegoś takiego; ale i tak się zapisałam do neurologa

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Mój jak śpi to często z plecków przekręca się na boczek i główkę odgina do tyłu. Coś takiego jak na zdjęciu użytkowniczki Asior tutaj http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic...t=420&start=60
to samo, praktycznie zawsze tak śpi na boku a teraz zaczyna kombinować przewrotkę z pleców na brzuch i jeszcze gorzej główkę odgina jak już jest na boczku i próbuje nogi przerzucić

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 20:40   #3064
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
A, no i od wczoraj pijemy to mleczko BD. Słuchajcie, jakie ono jest smaczne! I ładnie pachnie! A NAN - nie dość, że śmierdział, to smakował jak gówno, jak musiałam czasem go spróbować, by sprawdzić temperaturę, to myślałam, że zwymiotuję, taki niedobry... A to BD jest takie smaczne, jak zwykłe mleko smakuje... No i mała nie jest po nim tak szybko głodna, jak po NANie - tam bywała głodna po 2h. Na razie ulewa tak samo, ale od wczoraj nie było bólu brzuszka. Więc na razie wrażenia bardzo pozytywne.
Ooo to super że mleko BD takie dobre i że wrażenia pozytywne masz Też się zastanawiałam nad tym mlekiem. i chyba wypróbujemy następnym razem. Ile płaciłaś za nie??
Stary 2013-04-21, 20:47   #3065
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Marsi ja uwielbiam lilou jak sie pozawalismy z tż to na walentynki dał mi jedno i to w taki fajny sposób ale bardzo mi sie zniszczyło w sensie chodziłam w nim non stop i tak sie starlo ze nie bylo prawie widac co napisane, no i srebrne i potem jak zaczelam nosic obraczke i pierscionek zareczynowy to nie pasowalo i teraz na te walentynki dostalam w pieluszce (czystej) włożył mi woreczek z lilou 3 zawieszki na jednym duzy chlopiec duza dziewczynka i mała dziewczynka i juz złote, a tylko raz napomknęłam że bym nowe chciała. Ogólnie on do takich niespodzianek to pierwszy

aaaa... normalnie zazdroszczę
Stary 2013-04-21, 20:48   #3066
BlackSanctum
Zakorzenienie

Silver, spróbuj, ono jest produkowane przez Humanę, więc to nie jest jakieś gówienko. Bo Humana to jednak dobra firma i bardzo długo jest na rynku... A co do ceny, to płaciłam 15,99zł za 600g, gdzie NAN 42,99zł za 800g. Różnica kolosalna.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 20:51   #3067
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

No dobra, wreszcie mogę pisać

Łoniaki normalnie, ale na nogach i pod pachami bardzo wolno, uff na głowie szybko, ale masakrycznie wypadają i w dodatku azs mi się na skórze głowy nasiliło, auć :/

Iffonko, i serkiem Dorcia ulewa, i wodą, i gęstym takim zależy od stopnia strawienia, bo ona potrafi od razu albo i po 3h ulać/rzygnąć. Prostownica - np. remington, taką od męża mam, a on tym handluje więc badziewia mi nie wziął.

Lady, zołzo jedna, masz zarąbiaszczą firugę

Marsi, Leoś teraz 4mce skończył, ja bym mu rozszerzała dietę. Skoro do pracy musisz wracać... Ja we wrześniu wracam i nie mam pojęcia, jak sobie ułożę zajęcia, więc zacznę rozszerzanie (powolutku, ale jednak) po 4mcu już. Nie chodzi mi o nadmiar nowych rzeczy - ale niech będzie coś, co może być zamiast piersi - np. kaszki holle bg nie powinny uczulić, słoiczek dynia-ziemniak, szpinak-ziemniak, jakiś owoc - i tu pewnie banan (wbrew wszelkim założeniom Agatki nie uczulił, za to długo jabłka nie mogła jeść). Ja rano pewnie pierś podam, potem na bank muszą być co najmniej 2 posiłki niepiersiowe - no chyba, że będę miała np. na 12 do pracy, zobaczymy.
Prezent piękny dostałaś ja mam zaległy u męża urodzeniowy za Dorotkę ale jakoś ciągle nam nie podrodze do jubilera - nevermind, że koło nas są 3 sklepy

Co do picia wody - tak, wydaje mi się, że tak, skoro będzie Leoś pił mm.
Nie zaczynam od glutenu, niby moja pediatra mówi, że na piersi najbezpieczniej to wprowadzać - ale skoro chcę dłużej niż 6mcy karmić piersią, to równie dobrze później gluten mogę. A tak naprawdę to białko nie jest jakoś szczególnie przydatne człowiekowi

Tak jeszcze z tym jedzeniem niemlecznym myślę - Agatka często gdy zjadła słoiczek to jeszcze butlą dopychała z mlekiem.

Nocne jedzenie raz - wygląda to tak, że kolacja jest ok. 20, nie później raczej, pobudka 4-5 (dzisiaj wyjątek o 2), a śniadanie kolo 7:30, pewnie dłużej by było ale starsza rozgadana i młodszą budzi

Główkę Dorcia też ładnie trzyma, nie jest to jeszcze takie idealne trzymanie, ale spokojnie mogę z nią przejść na jednej ręce gdzieś chwilę.

Blogerko, też czasem Dorcię tak trzymam jak facet na ostatniej foto, ale mi źle, bo ona waży najczęściej więc samolocik robimy.

Nawijko, tekst tżta

Smoczek - rzadziej u nas, bo żre piąstki i chyba kciuki zaczyna ;/

Na spacerze
płacz się zdarza: sfajdana pielucha, nie potrafi usnąć albo chce widzieć świat a gdy idę z Agatką to nie bardzo mogę jeszcze drugą na rękach, trzeciej ręki mi brakuje

Piję różnie, czasem jak Marsi smoczyca a czasem malutko.

Black, też o tym myślałam niedawno - bo zastanawiałam się, czy moje cc nie były wiekiem spowodowane, ale nie. Dużo o wiele młodszych babek niż ja kończyło cc.

Czapeczki już nie wkładam w domu po kąpieli zrsztą ja tylko na przejście przez przedpokój, bo tam zimno u nas, wkłądałam.

Elllmi,mam piankowe puzzle, ja w te afery niespecjalnie wierzę tyle ich było, że szok. kupowałam w smyku za 30 kilka zł. Patrz tylko, by to były puzzle z dużymi elementami, nie drobnica. Na foto Agatka

http://img51.imageshack.us/img51/2284/agawalec.jpg

Ogłoszenia parafialne od jutra w lidlu absolutnie przegenialne slodycze! biały nugat z migdałami, polecam, boskość francuski tydzień.

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_38664.htm

Obiecałam sobie, że ze 3 opakowania wezmę

A na plamy wszelkiego rodzaju dzieciowe polecam biedronkowy odplamiacz oxy, o taki: http://powerprice.pl/oxy-odplamiacz-6szt-p20.html 5-6zł płaciłam, cudo, wszystko schodzi, a to bez chloru i nie capi.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-21, 20:52   #3068
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Lady aż się przestraszyłam jak to oglądnęłam. Moja tak nie robi. Daj znać co Ci rehabilitant powie.

Bokeh to jest dobre pytanie jak zachować tą równowagę. Pod nami mieszka rodzina i jak się kłócą to słychać u nas. Córka do mamy potrafi krzyczeć "zamknij się" nie wiem, ale ja u siebie w domu nigdy tak do rodziców bym się nie odezwała.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 20:58   #3069
elllmi
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40423867]
Elllmi,mam piankowe puzzle, ja w te afery niespecjalnie wierzę tyle ich było, że szok. kupowałam w smyku za 30 kilka zł. Patrz tylko, by to były puzzle z dużymi elementami, nie drobnica. Na foto Agatka

http://img51.imageshack.us/img51/2284/agawalec.jpg

Ogłoszenia parafialne od jutra w lidlu absolutnie przegenialne slodycze! biały nugat z migdałami, polecam, boskość francuski tydzień.

[/QUOTE]

no własnie takie chciałam z cyferkami, ale mi w głowie namieszało to wycofywanie produktów z rynku niby to dawno było

a co do słodyczy, to nawet linka nie otiweram, bo postanowienie mam

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 20:59   #3070
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Silver, spróbuj, ono jest produkowane przez Humanę, więc to nie jest jakieś gówienko. Bo Humana to jednak dobra firma i bardzo długo jest na rynku... A co do ceny, to płaciłam 15,99zł za 600g, gdzie NAN 42,99zł za 800g. Różnica kolosalna.
Łooo no różnica w cenie jest Super! Kupię napewno.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Lady aż się przestraszyłam jak to oglądnęłam. Moja tak nie robi. Daj znać co Ci rehabilitant powie.

Bokeh to jest dobre pytanie jak zachować tą równowagę. Pod nami mieszka rodzina i jak się kłócą to słychać u nas. Córka do mamy potrafi krzyczeć "zamknij się" nie wiem, ale ja u siebie w domu nigdy tak do rodziców bym się nie odezwała.
MA SA KRA ! To zależy tylko i wyłącznie od wychowania. Ja nigdy w życiu nie odnosiłam się do moich rodziców w taki sposób.... co za ludzie..............

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-04-21 o 21:00
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 21:00   #3071
ILLUSION
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40423867]

[/QUOTE]

Zabić to mało
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-21, 21:00   #3072
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
O matko!!! SZOK! Jak może dziecko tak się do matki odzywać... smutne to. Też się martwię jak to kiedyś będzie jak Daria podrośnie... hmmm

Super leżaczek. Mam taki sam u rodziców. Jak do nich przyjeżdżam to Daria się w nim buja

bijkora ponawiam pytanie do Ciebie Jakich balsamów na brzuszek stosujesz?? Wklej link
mam ten, jeszcze po ciazy mi został http://allegro.pl/ziaja-ziajka-krem-...124246876.html

Do tego oliwka BD i balsam BD

Mam jeszcze to http://eco-esthetique.pl/serum-do-sk...ami-p-201.html udał mi się wylicytoować kiedyś na all za 27 zł, ale nie używan tego czesto bo śmierdzi przeokropnie.

A i był taki czas że na noc nakładałam pas poporodowy, na dzień nienawidzę, przeszkadza, roluję sie itd, a na noc jest ok, brzuch jakby bardziej wciągnięty.
jednak i tak uważam ze najważniejsza jest Syrenka i ćwiczenia, w moim przypadku ok 10 km dziennie z wózkiem, do tego rower jak jadę do szkoły jakieś 3km, cały dzień jestem w ruchu i to też się przekłada na stan skóry, przynajmniej ja takie mam odczucia, mięśnie mi się wzmocniły i skóra napięła

A zapomniałam wam powiedzieć Wczoraj Nadia oczywiscie na dworze prawie cały dzien, chyba od 11 do 19, była tak zmęczona, że tylko ją wykapałam, nakarmiłam i moje dzieciątko spało od 20 do 7 rano. Wcale w nocy nie wstawałam Pierwszy raz od kilku miesięcy tak się wyspałam

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-21, 21:07   #3073
Debrah
Zakorzenienie

http://brzuchpoporodzie.pl/rozstep-m...ostych-brzucha

o rozstępie mięśni.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 21:17   #3074
s i l v e r
Zakorzenienie

Jak sobie pomysle że za niedlugo do pracy wracam to
Nie chceeeeeeee......... Nie chcę Darii zostawiać I na dodatek już się skończy siedzenie na forum bo nie będzie czasu
Stary 2013-04-21, 21:23   #3075
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, to tak na temat produktów BabyDream:

1) Pieluchy Babydream - Procter&Gamble (czyli ci od Pampersów)
2) Mleko i kaszki Babydream - Humana Milchunion
3) Butelki, smoczki, smoczki uspokajające, gryzaki i drewniane szczotki do włosów Babydream - Baby-Nova
4) Drewniane zawieszki do smoczków i wózków Babydream - Heimess
5) Pluszowe przytulanki i pluszowe grzechotki niemowlęce Babydream - Fehn (C&A również ma zabawki od nich)
6) Słoiczki Babydream - Bebivita (HiPP)
7) Kosmetyki i chusteczki Babydream - Babyline (Nolken Hygiene Products)

Stary 2013-04-21, 21:23   #3076
iffonka7
Zadomowienie

Jestem padnieta, wróciłam z uczelni i całe popołudnie spędziłam na spacerze nogi wchodzą mi do d...

Ja też chciałambym zmienić mm którym dokarmiam małego bo uważam że nie służy najlepiej Bartusiowi ale boje się bez konsultacji z lekarzem bo on pije HA dla alergików i już kiedyś zmieniłam i skończyło się to mega śluzowatymi kupkami.

Zdjęcia w klubie
Stary 2013-04-21, 21:35   #3077
Konto usunięte

Cytat:

3) Butelki, smoczki, smoczki uspokajające, gryzaki i drewniane szczotki do włosów Babydream - Baby-Nova
5) Pluszowe przytulanki i pluszowe grzechotki niemowlęce Babydream - Fehn (C&A również ma zabawki od nich)

Pieluchy próbowałam, fajne
Słoiczki - Agatka jadła, ok są, ale ciut gęstsze niż innych firm i lekko zatwardzają. Chyba jedyne w ogóle z ryżem, z tego co pamiętam?

BabyNova jako taka ma chore, totalnie chore ceny, w realu widuję, szok.

Fehn zabawki ma cudne

http://allegro.pl/fehn-interaktywne-...166268414.html

Za to chusteczki mi nie podeszły, za suche.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 21:43   #3078
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli jednym słowem Calkiem Calkiem te BD jest Dzięki Black za info

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

No a chusteczki BD naprawde bardzo suche.
Stary 2013-04-21, 21:45   #3079
BlackSanctum
Zakorzenienie

Nie ma za co.

Szaja, mi też nie podeszły. Skład jest cudowny, ale są takie suche, że ehh - nadają się tylko do wycierania rąk po makijażu, albo do wycierania jakichś powierzchni z kurzu czy innego brudu. Do pupci zdecydowanie za suche , trzeba by się było naszorować i mogłoby to doprowadzić do podrażnienia.

Dla mnie Huggies są najlepsze, teraz mam z masłem shea (wersja Soft Skin, zazwyczaj kupuję Natural Care, ich zapach jest genialny, ale SS też ładnie pachną, kakaowo), bo były w Kauflandzie za 9,98/3pak, to wzięłam dwa 3paki, mam w sumie 8 paczek chusteczek teraz. No ale nam one pasują, więc się nie bałam brać na zapas.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-21, 21:46   #3080
Konto usunięte

A huggiesy się rwą. Nigdy więcej nie kupię.
Stary 2013-04-21, 21:46   #3081
litllesweetangel
Lurker ;)

nic nie mowcie kupilam 4-pak tych chusteczek...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-21, 21:49   #3082
BlackSanctum
Zakorzenienie

Szaja, ale ja nie wiem, jak to robisz, mi się nie rwą. Naprawdę, NIGDY mi się jeszcze nie porwały.

Przerzuciłam sobie odbieranie i odpisywanie z mojej głównej poczty (wp.pl) na gmaila, na którym mam bloga i kanał yt, fajna sprawa - teraz wszystko w jednej skrzynce.
Stary 2013-04-21, 21:54   #3083
Konto usunięte

Black, no poważnie, drugą paczkę w życiu mam i przy wyciąganiu chusteczek wyrywam je kawałkami. Kur... mnie bierze. Takie: http://media.netpr.pl/generic/releas...i-huggies-pure
Stary 2013-04-21, 22:02   #3084
BlackSanctum
Zakorzenienie

Pure też znam, wg mnie są najgorsze z tych wszystkich huggiesowskich chusteczek. Może innych spróbuj?

Biorę sobie imię Felicyta do bierzmowania. Patronka matek i kobiet.
Stary 2013-04-21, 22:21   #3085
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
któraś miała biustonosz alles mama sawanna? Fajny? bo chcę se na chrzciny sprawić....
Ja mam cały komplet, razem z majtkami. Mój ulubiony teraz i stylistyka mi się podoba, chociaż taki trochę słodko-dziewczęcy jest. Bardzo lubię. Właśnie mi się suszy na suszarce.

Kurczę, Mała mi się dość często krztusi śliną jak śpi. Niedawno tak zaczęła, okropnie mne to stresuje.Niby mamy klin pod materacykiem, więc głowa jest troszkę wyżej, no ale....
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 05:40   #3086
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Dzień dobry dziewczynki! Poczytałam Was troszkę ale gdzieś mi cytaty wcielo Więc co pamiętam.

Nawijko Afryka pierwsza klasa
Bokeh ja mam trzy wesela,komunię i chrzciny mojej małej. Ile to zakupów sukienkowych A że właściwie nic sobie nie kupowałam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz będąc w ciąży to mam zielone światło od męża co do wychowania to wszystko jest takie trudne. Każda z nas chciałaby znaleźć ten złoty środek...
Lady moja też się tak wygina i stąd mamy skierowanie na rehabilitację. Jednak tak jak pisałam,że względu na bioderka musimy poczekać.
Black nam się chyba też to g... robi na główce
Szaja nie kuś słodyczami
Bijkora bardzo miło ze strony klasy
Wszystkie laski - ja chce schudnąć!

Co oznaczają żółte,śluzowate kupki? Mleko krowie odstawiłam.

Blanka jest okropnie płaczliwa w tych szelkach. Ale myślę że na samych nóżkach jej nie przeszkadzają bo ma tam jakąś możliwość ruchu ale jak ciągnie nozkami to na ramionach się zaciska więc myślę że to jest różne płaczu tak mi jej szkoda ale wiem że muszę być konsekwentna.

Ale z dobrych wieści -wczoraj spala w dzień tylko godzinę,pół i pół,Zasnela o 21 i obudziła się dopiero po 3. Nigdy nie spala mi aż 6 godzin! Potem jedzenie na spiocha,co też jest dziwne i spala jeszcze dwie godziny. Zjadła,drzemka godzinną i już się przeciaga i zaczyna płakać bo szelki przeszkadzają...

Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 05:52   #3087
Konto usunięte

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Drotka spala mi od 20 do 6! Wyspslam sie
Stary 2013-04-22, 05:57   #3088
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Jak sobie pomysle że za niedlugo do pracy wracam to
Nie chceeeeeeee......... Nie chcę Darii zostawiać I na dodatek już się skończy siedzenie na forum bo nie będzie czasu
Ehh ja mam to samo... Nie chcę
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 06:30   #3089
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40426153]Drotka spala mi od 20 do 6! Wyspslam sie [/QUOTE]

Jak Wy to robicie Kochane?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 06:38   #3090
mala_19kw
Zakorzenienie

Cześć kobietki Wczoraj już nie wchodziłam na wieczór bo czasu zbrakło. Wróciliśmy z miasta,wykąpalismy małego potem sami i wieczór należał już tylko do nas kupiliśmy sobie pyszne wino i zjedlismy kolację przy świecach. Później mąż zrobił mi masaż i nasmarował balsamem (ach cudowne uczucie po ciężkim tygodniu) a potem nie muszę mówić co było dalej Już dawno nie było nam tak fajnie.

Kupiłam sobie kilka kosmetyków z biedry i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona

Nadrobie was później.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości