|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3332 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeszcze szybko pytanko, zanim wyjdę z Darią. Jak ubieracie dziś dzieciaczki w taki upał?? Ja już sama nie wiem... ona ma kaszelek jeszcze i katar, ale nie chce też jej przegrzać
![]() ![]()
#3333 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny, mój Kubuś ma śluzowate kupy, co to? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to musze ejchac do japoni kupic ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3335 | |||
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Dzieki za objasnienia. Jutro pojutrze powinien dojsc, to bedzie chrzest bojowy. Body ok. 1200pln uzywany mozna dostac za 800 (przy czym uzywany to taki, ktory ktos kupil, ale po pierwszym uzyciu sie nie spodobal i sprzedaje) Obiektyw ok. 450pln. Jestem ciekawa jak to sie ma do pl cen... Nie wypadnie. W srodku sa szelki. Ale pomysl mial swietny, chyba przyznacie. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- antoinette w pierwszej kolejnosci szczepilam przeciwko pneumokokom (jednoczesnie w druga reke Hib). Pneumokoki sa odplatne w Pl? ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
Przyjezdzaj i wpadaj na kawe |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() nadrobiłam was wczoraj na telefonie ale tak mnie wkur.wia ten htc, że już nie odpisałam. Przede wszystkim współczuję teściowych... podziwiam was, jak wyw ytrzymujecie, ja bym nie dała rady. J ateż mieszkam z teściową, ale nie jest tak źle, poza tym, że np czasem mówi do mnie jak do opiekunki dla ani a nie do mamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do facetów - ejjj, mój od waszych odstaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a z ciuchami to ja nie-na-wi-dzę!!! zakupów, wprost przeciwnie do mojego TŻa... u nas po prostu wszystko jest na odwrót ![]() ![]() ![]() dzisiaj u nas pięęęękna pogoda! ![]() ![]() ![]() ja myślałam o body z krótkim rękawem + welurkowy kaftanik + welurkowe śpiochy. Co wy na to? za dużo, za mało?
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Ja tez sie dolaczam do plaskodupcow, ehhh.... przed ciazamialam fajny tylek a teraz taki sflaczaly ze oooo mamooooo....
Illusion e tam grubcio, to bylo tydz temu, moj jest jeszze tydz mlodszy wiec jak bedzie w wieku Twojego to bedzie w granicach 7kg wazyl ![]() Dziekuje za linka ![]() ![]()
![]() |
#3338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, odpłatne, ponad 300zł za każdą z 4 dawek
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Zwariuje! Dzwonie 5 raz do MOPSu (wypadaloby zlozyc juz dokumenty o becikowe).
A tam 30 sekund sygnal i potem "przepraszamy, linia zajeta" ![]() Wiem, ze sto razy bylo tu o tym, ale napiszecie jeszcze raz jakie dokumenty musze zlozyc? |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
wróciliśmy
![]() Illusion ja też bym chętnie poczekała na przecenę, ale tutaj juz tylko w jednej Biedrze zostały wokół mnie ![]() Byliśy też w lumpku. We wtorek baba zawdze robi po 1 zł, dziś po 2 zł. Rzeczy z Zary, Stradivariusa, Bershki... Ale, że przyszliśmy tam po 9 to już wszystko przebrane, baby sobie normalnie z rąk wyrywają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczesniej to byl normalny, zdrowy facet, a teraz to ja nie wiem co sie z nim porobilo... Ja za to dola jakiegos lapie ![]() Moj maly terrorysta znow od samego rana marudzi. Musze mu poswiecac 100% uwagi, nie daj boze jakby mi sie zachcialo do toalety pojsc! Karmie go, usypiam, odkladam, pospi 5 min i juz steka ![]() Nie mam kiedy zjesc, wykapac sie, a co dopiero mowic o nauce i pisaniu pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A właśnie interesuje mnie czy japonki rzeczywiście wyglądają ta młodo nie raz na necie widać zdjęcia laski któa wygląda na 20 lat a podpisane że ma 40.... to prawda? I co do chrztu w załączniku strój Hani, dostalam na mala od chrzestnej no bo ona kupila ![]()
![]() |
#3344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poki co mam tylko: - nasze zaswiadczenia z us, - zaswiadczenie od lekarza, - wniosek o becikowe. Co jeszcze? Wiem, ze cos z mojego mopsu, ze tam nie ubiegam sie o becikowe i kopie dowodow. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-04-23 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | ||
Zakorzenienie
|
uż patrzę...sprzedający LUXBIUST - bardzo szybko przesyłkę miałam w domu.
Aż mam apetyt na jeszcze jakiś:P Dziewczyny, które już kiedyś KP - szybko biust wraca do starych rozmiarów wraz z końcem kp? Cytat:
Cytat:
hmm Ja jem, mojej nic nigdy nie było po czekoladzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do ubrania... juz widze ze podobna pogoda co wczoraj ja wczoraj ubralam krotkie body zwykle spodenki dlugie skarpetki i bluze co od spodu taka jakby cieplejsza mialam też czapke ale w pewnym momencie jej ją zdjęłam bo serio było gorąco ! a nie było wiatru ![]() ![]()
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
ksera Waszych dowodów, oświadczenie o nie pobraniu wcześniej zasiłku w innej gminie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Hej!
chyba przechwalilam swojego synusia bo wczoraj przy usypianiu wpadl w histerie pt: Ludzie, ratujta bo obdzieraja me ze skóry ![]() dopiero prawdziwna suszarka dala rade ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tez sie zastanawiam jak mlodego ubrac... a propo ubierania - wczoraj u tego laryngologa byl taki maciupenki chlopczyk, moze 2,3 tyg ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nawet mi nic nie mow o pracy, brrrrr... a ktorego wracasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3351 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do podania - krotko, zwiezle i na temat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o jejku, biedulka nasza kochana... Cytat:
![]() zdjecia bobfrutkow przecudne! ![]() i tatuska myjacego gary tez ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie chce mi sie jechac na drugi koniec miasta tylko po to, by zapytac!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do puzzli to ciekawe czy będą jeszcze na wyprzedaży ale czkam ![]() Cytat:
- zaświadczenia z US o dochodach Twoich i TZ - jak twój MOPS według miejsca zamieszkania jest inny to jakiś świstek ze się nie starasz u siebie o becikowe - zaświadczenie od ginekologa - i kilka papierków jeszcze które w MOPsie dali druki do wypełnienia m.in. oświadczenia rodziców o wysokości składek na ubezpieczenie społeczne, oświadczenia rodziców że nie mieli dochodów z działalności innej niż opodatkowanej podatkiem dochodowym od osób fizycznych, oświadczenia rodziców że nie mieli dochodów z zagranicy...no ale to TŻ te druczki wziął z MOPSu Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny ale pyszny sok kupiłam w Biedrze ![]()
![]() |
#3354 |
Wtajemniczenie
|
jesli chodzi o "nasze" szczepienia z teściową to powiem Wam co postanowiłam.
ona jest niereformowalna i w tej sytuacji robiąc jej na złośc, sobie samej też zaszkodzę, no bo tak czy siak i tak z moich planów nic nie wyjdzie. więc wybrałam rano mniejsze zło, wysłałam od razu smsa "szczepienia są na 13.30, spotkamy się w przychodni, idę z wózkiem, bo później zrobimy sobie od razu spacer" odpisała mi "bedę za pół godziny, przyniosę pieniądze" - mówiłam Wam, że tż nie mam całości, więc teściowa miała wypłacić i dowieżć. dobrze wiem, ze to bede za 30 min, wtedy 10.30 oznaczałoby że do 13.30 bysmy tu siedzialy razem a pozniej dopiero wyszly na te szczepienia, i byc moze jeszcze na spacer by chciala ze mna isc ... no ale odpisalam jej ze to bez sensu, zeby przyjezdzala tylko przywozic te pieniadze, ze lepiej jak juz razem pojdziemy na te szczepienia, to mi odpisala cos w stylu ze ona przyniesie teraz te pienaidze a pozniej pojdziemy na szczepienia ... bez komentarza .. odpisalam, ze wole zebysmy sie spotkaly na miejscu, no to tylko odeslala mi usmiech .. ufff.. no wiec po trosze wyszlo na moje, bo udalo mi sie pocwiczyc, zjesc n a spokojnie sniadanie a teraz maly spi a ja pije kawke i trace czas na ☠☠☠☠☠☠☠y w internecie ![]() poza tym tak sie cieszylam, ze dostalam w koncu okres ![]() a myslalam zawsze ze po ciazy miesiaczki juz nie bola ... w zasadzie dziwne, bo juz od kilku lat mnie raczej nie bolalo nic .. a teraz znowu
#3355 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Mnie sie poszczescilo i od kwetnia sa za friko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3356 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiesz czy ktos mi moze to zalatwic i przyslac? Albo wniosek bedzie na TZ... Wtedy tez musze miec ten swistek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.