|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
co do wybuchu zlosci sprobuj ... ale u nas niczego to nie zmienilo
![]() |
#3242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ehhh dziewczyny ![]()
![]() |
#3243 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
A Zuzia się dziś rozpłakała na widok babci hehehe masakra
A babcia(teściowa moja) później tylko się kręciła, kręciła aż w końcu musiała ją wziąć na ręce. No ja nie wiem co ci dziadkowie mają z tym noszeniem na rękach. Teściu potem wziął, Mała chwilę była u niego rozpłakała się, wzięłam ją a ona taka gorąca od niego, miałam wrażenie, że półśpiochy ma aż wilgotne. Za każdym razem jak przychodzą, mówię sobie, że nie będę się denerwować, niech ponoszą, pogugają, ale przecież w końcu pójdą, no ale i tak zawsze mam nerwa jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Rozeznanie
|
Sylwia, nie po to chroniłaś Maluszka przez 9 miesięcy od papierosów, żeby teraz musiał wąchać te smrody.
To samo z moją mamą, napali się tych fajek, potem bierze tymi śmierdzącymi rękami Nadię i jeszcze gada do Nadii tym okropnym oddechem. Nie raz zwracałam uwagę, chociaż za bardzo nie mogę, bo jeszcze jej sie odwidzi siedzenie z Małą. Także tego, weź coś im powiedz, ciekawe co oni by powiedzieli jak bys paliła faje w ciaży, na pewno ze to źle dla dzidziusia itp itd, a przecież noszenie Niunia w tym smrodzie to to samo ![]() Coś czuję że jeszcze trochę, to tak się wkurzysz i im wygarniesz ![]()
#3246 |
Zakorzenienie
|
http://www.pakamera.pl/spodnice-spod...e-nr782861.htm
http://www.pakamera.pl/spodnice-spod...e-nr782880.htm ![]() ![]() czemu takie drogie ??!! ![]()
#3247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Jestem na bierząco ale produkujecie ale cytwac nie dam rady, wysłałm na fb zaproszenia do wilkinsona mozna maszynke za free odebrac
![]() Pisałyscie o wakacjach my w tym roku musimy samochód zmienic wiec z wakacji lipa ale Chorwacje , Czarnogóre uwielbiam Marsi też Gruzja mi sie marzy dwa lata temu byłam w Armeni na tydzień i sie zakochałam w kuchni chciałabym jeszcze pojechac ale to taki troche dziki kraj poza stalica oczywiscie Co do powrotu do pracy wracam 1 lipca bo jeszcze mam zaległy urlop ale musze diete rozszerzyc wczesniej od zeszłego czwartku przez 3 dni dawałam kleik i niestety bół brzuszka nie wiem czy za gesty był czy co bo chyba alerii na kleik nie może byc choc mój dziec strasznie brzuszkowy i az rozrzezania sie boje a musze wczesniej bo butelki nie chce ale codziennie próbujemy az załapie jutro idziemy do pediatry to podytam jak podjesc do tematu mam nadzieje ze niunius przybrał i ładnie pokarze jak sie głowe dzwiga i bez rechabilitacji sie obędzie Musze jeszcze podanie złozyc w tym tygodniu o dodatkowe 4 tygodnie macie wzór co powinno byc napisane ??
#3249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Ja to akurat nie mam wcale kontaktu z teściową - nie słyszy, bidulka.
![]() ![]() Fewcia, w końcu urodziłam mu córkę, musi być dla mnie dobry ![]() ![]() ![]() Bokeh, fakt, ale ja nie kupuję nigdy tych butów po cenach sklepowych, tylko wyszukuję w outletach - jakaś mała ryska na obcasie, czy lekkie przetarcie na skórce, którego nawet nie widać, a cena - z 400zł na 60zł. ![]() ![]() Wygrałam licytację adidasków. ![]() Dziewczyny, chętnie odsprzedam moją chustę którejś z Was, bo moja córcia nie chce w chuście chodzić. Chusta jest jak nowa, raz zachustowałam małą, a potem kończyło się na próbach... 2 razy wyprana, zmiękła już. W razie pytań - piszcie wiadomości prywatne albo na facebooku. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-22 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nie wyobrażam sobie narazie, żeby mój dzidziuś ![]()
![]() |
#3253 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lepszy jest kleik kukurydziany, ale... tak naprawdę kleiki tylko zapychają, wartości niewiele odżywczych. Spróbuj może z kaszką bg i bezcukrową? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, jeszcze nic straconego, kupujesz materiał, znakdujesz krawcową i masz spódnicusie za ułamek tej kwoty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40442107]Bo modne?
![]() A jaki kleik dawałaś? ryżowy zapycha, powoduje zatwardzenia i niestety - ryż może uczulić. Lepszy jest kleik kukurydziany, ale... tak naprawdę kleiki tylko zapychają, wartości niewiele odżywczych. Spróbuj może z kaszką bg i bezcukrową?[/QUOTE] Tak ryżowy spróbuje z kaszka ale jutro z pediatra skonsultuje jeszcze
#3256 |
Zadomowienie
|
Miałam tyle cytatów ale jeden fałszywy ruch i wszytstko znikło
![]() Moja teściowa na szczęście nas bardzo rzadko odwiedza ale jak już jest to też daje popalić. Jestem padnięta mały dał dzisiaj mi tak popalić. W klubie zdjęcie po wizycie u fryzjera.
#3257 | ||||||
Zakorzenienie
|
Jestem na bieżąco, najpierw to co mam do zacytowania, później jeszcze coś dorzucę...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz co pamiętam: -Włosy mi lecą strasznie ale z głowy, łonowe na krótko mam to nie wiem, a na nogach i pod pachami rosną strasznie wolno. -Z zakupami mój Tż różnie, spożywki nie lubi robić, ciuchowe jak długo nie chodzimy to mówi że już głód na zakupy ma, chociaz nigdy nei nie potrzebuje ale chodzić lubi, i tez ubierałby się w kółko to samo. Na mne nie żałuje, nie wypomina jak coś kupię, Małej nic nie kupuje sam bo się nie zna, o przepraszam smoczek jej kupił ![]() Historii z teściowymi Wam współczuje, moja jak już psiałam nie wtraca się ale pod innymi względami mam z nią masakrę. No i dzisiaj oczywiście awantura, i oczywiście jak Tż nie ma ( II zmianę ma) to ona się do kościoła 2 godziny wcześniej zbiera a mamy mozez 15 minut, i prosze i tłumacze że jeszcze czas a ona nie i koniec, Mała mi już płacze w wózku na polu bo na spacer miałam iść a ja z nią dyskutuję. Wołam Młoda żeby babci do 5 przypilnowała a ona ża z koleżanką umówiona... wku....iona poszłam w końcu na spacer. Wrcam 16:45 Młodej oczywiscie nie ma a Teściówka w jakies szmaty wystrojona, i od nowa gadka żeby się przebierała itp. I wiecznie z tekstem że ona ma przecież inne dzieci jeszcze i pojedzie do nich i tam jej nie będą zabraniać "do Boga" chodzić tak jak ja. Masarka ![]()
![]() |
#3258 |
Wtajemniczenie
|
tak z innej beczki ... ćwiczy / ćwiczyła któraś z chodakowska? lubicie jej cwiczenia, daja jakies efekty?
a tak swoja droga, babka wygląda tu jak transwestyta - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...80757742_n.jpg w ogole jakis dziwny typ "urody" ma, niby twierdzi ze jest taka pro naturalna, ale cycki na bank sztuczne a i jej twarz wyglada na ponaciagna z kazdej strony i chwile przegladalam jej profil na fb to wydaje sie byc strasznie obludna osoba, poza tym jej fanki - jak mlodsze pokolenie wyznawcow radia maryja
#3259 | ||||||||
Zakorzenienie
|
dzieć od godziny śpi, kolejna pobudka nie wczesniej niż o 1:00, a ja mam tyle do zrobienia, że się odechciewa wszystkiego i chyba sobie daruję
![]() ale mnie słońce zjarało na buzi i dekolcie, a taki zimny wiatr zawiewał, że ciągle gęsią skórę miałam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3260 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ILLUSION;40400734
Ninka a jakie masz łyżeczki? [/QUOTE] Nie było mnie, ale odpisuję dopiero teraz http://www.tommeetippee.pl/product/l...em_ciepla_x_3/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3266 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Ja do pracy wracam 1 września, tak sobie wyliczyłam, masakra jak pomyślę bo tak mi się nie chce ![]() ![]() ![]() Na spacerkach moja mała dość grzeczna, czasem pomarudzi ale to już od początku spaceru i wtedy nie oddalam się za bardzo od domu, żebym mogła szybko wrócić. Ale najlepsze że jak wyjdzie z Tż to wogóle nie śpi ( zresztą podobnie jak się nią w domu zajmuje) tylko marudzi, widac że senna ale nie uśnie. To mu tłumaczę że mało czasu z nią spędza, więc jak już go widzi to szkoda jej te chwile marnowac na spanie. Wziął sobie chyba do serca bo więcej jej uwagi poświęca. Niedługo mam urodziny i Tż chciał mnie na jakieś wypasione jedzenie zabrać, biedny był jak go uświadomiłam że na razie to nie bardzo, póki karmiąca jestem. Aaaa ustaliliśmy wreszcie chrzciny na 26.05, chyba że ksiądz będzie coś nie teges ale to Tż mu wybije z głowy. Chrzestnym będzie mój brat i tu nie ma problemu a na chrzestną wzięliśy w końcu bratanicę Tż (17 lat) jej ojciec spoko to przyjął, ale matka zaczęła zaraz ża przeciez ona nie pracuje i wogóle same problemu. Kurde jakbym szukała rodziców chrzestnych dla kasy to bym do niech nie przyszła, wiem jaką mają sytuację i wogóle, a chcieliśy żeby ktoś był od strony Tż, to ta teraz będzie biadolić nie wiadomo ile.
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Co do ubierania to mój tak samo. Ma 3szt spodni, koszulek akuratnie dużo ma, ale z tych 3 sztuk spodni 2 !!! ma dziurawe. Ostatnio go przycisnęłam, pojechaliśmy do CH i mówię mu, że nie wyjdziemy dopóki nie kupi spodni bo w takich dziurawych nie będzie chodził. No i takim sposobem kupił spodnie za 180zł
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam Młodemu te puzzle w Biedrze, jutro chyba drugie wezmę, bo fajne
![]() no ja zapowiedziałam Tztowi ze po tym co jego mamusia powiedziała w sobotę to ja jej za pomoc dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Wtajemniczenie
|
a co powiedziała?
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.