Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 11:44   #3571
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nie mogę się doczekać. Oby wszystko było w porządku

Ciekawe czy w 12 tygodniu będzie mi robić przez brzuch czy dowcipnie. Jak myślicie?
Raczej przez brzuch juz

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:02   #3572
Soborowska
Raczkowanie

dziewczyny prosze o info jakie badanie musze zrobic aby sprawdzić czy z dzidzią jest wszytsko to usg genetyczne?
Soborowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:06   #3573
olenka1304
Raczkowanie

Witajcie wczotaj nie piosalam jakos tak nie mialam sily zreszta musze lezec.
Bylam odebrac winik USG i musialam chwilke czekac to poszlam sie zalatwic i zobaczylam przy podcieraniu brazowy slus bardzo sie przestraszylam a ze bylam pod gabinetem lekarza to polozna kazala mi wejsc lekarz powiedzial ze mam zwiekszyc duphaston na 3x1. Powiedzial ze mam odpoczywac , lezec i ze moze mi wypisac skierowanie do szpitala ale tam tez bede musiala lezec i dadza mi te same leki .Wiec nie potrzebnie jak ja w domu moge lezec.

Teraz troche lepsze wiadomosci te plamienie mialam jeszcze tylko raz jak wrocilam do domu ia teraz nic mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
Z opisu USG wynika ze pecherzyk ciazowy ma 26mm i widac w nim echo zarodka 15 mm wiec chyba wszystko ok lekarz zobaczyl i mowil ze ok. Nie wiem jak szybko bije serduszko bo nic nie jest tam napisane ale lekarz mowil ze bije wiec mu wierze .

NAstepna wizyta 10 maja chociaz jak wczorj u niego bylam to mowil jak mi sie leki skoncza to mam przyjsc. jak dobrze bedzie i bede mogla zmniejszyc dawke leku to mi starczy do 10 maja.

Lekarz powiedzial ze jak utapi plamienie to po 3 dniach mam zaczac brac 2x1 tabl.

Ciesze sie ze jest juz tyle nowych mam na forum ja szczerze to bym chciala w grudniu urodzic jakos listopad mi sie nie podoba chociaz TP mam na 28 listopad ale to zOM a jak mi lekarz ostatnio robil USG to ciaza starsza o 3 dni wiec termin bedzie szybciej tak mysle. Zobaczymy co mi powie w maju wtedy bedzie juz 11t4d ciazy.

Ale sie rozpisalam...

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Macie fajnych lekarzy ze wam tak mowia co beda na astepnej wizycie robic i wogole ja to nie wiem czego nam sie spodziewac. Nic mi nie mowil o USG genetycznym , ani nic takiego . Wiem ze to jest dobry lekarz wiec nie moge narzekac. NAwet zdjecia nie dostalam zadnego nie wiem czy sama powinnam o nie poprosic zobaczymy nastepnym razem. JA tez sie zastanawiam jak to bedzie jakie usg mi zrobi jesli to juz 12 t bedzie chociaz ja man nadal spora nadwage wiec moze jeszcze dowcipne bede miala.

27.05 .2013 Aniołek 13t3d
olenka1304 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:10   #3574
kasiunka8998
Raczkowanie

hej mamusie kurcze znowu nie było mnie parę dni i nie mogę Was nadrobić, piszecie jak szalone ! Ja to ost spałabym i spałabym i do laptopa zasiadać mi się jakoś nie chce. Słoneczko było ostatnie dni to poza spaniem spacerowałam po polach łąkach i lasach
no i niecierpliwie czekam na jutrzejsze prenatalne
i tutaj moje pytanie - czy za prenatalne płaciłyście więcej niż za wcześniejsze wizyty czy tyle samo ? Bo nie mam pojęcia czego się spodziewać. No i zastanawiam się czy męża do gabinetu brać czy nie...

jakie macie plany na majóweczkę??
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:12   #3575
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soborowska Pokaż wiadomość
dziewczyny prosze o info jakie badanie musze zrobic aby sprawdzić czy z dzidzią jest wszytsko to usg genetyczne?
usg genetyczne z dość dużym prawdopodobieństwem pokazuje czy poszczególny narządy się wykształciły/są we własciwych miejscach, ale nie daje też 100% pewności, że wszystko jest ok, są jeszcze testy z krwi, ale je robi się raczej przy podwyższonym ryzyku

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość
hej mamusie kurcze znowu nie było mnie parę dni i nie mogę Was nadrobić, piszecie jak szalone ! Ja to ost spałabym i spałabym i do laptopa zasiadać mi się jakoś nie chce. Słoneczko było ostatnie dni to poza spaniem spacerowałam po polach łąkach i lasach
i tutaj moje pytanie - czy za prenatalne płaciłyście więcej niż za wcześniejsze wizyty czy tyle samo ? Bo nie mam pojęcia czego się spodziewać. No i zastanawiam się czy męża do gabinetu brać czy nie...

prenatalne jest droższe, męża koniecznie, a na majówkę do rodziców

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-04-23, 12:15   #3576
nemosek
Zakorzenienie

Hej Mamusie!

Chciałabym dołączyć do zacnego grona jeśli można
Długo zwlekałam z zapisaniem no i teraz mam trochę zaległości
U mnie 10 tydzień już sobie leci

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:19   #3577
nena1984
Zakorzenienie

ja skończyłam własnie 10 tydzień Dziś i jutro pracuję w domu, ale skoro siedzę na wizażu, to widac jak "sprawnie" mi to idzie. Średnio się czuję i mam mdłości, ale bez
Najgorzej, że moje mdłości o efekt psychiczny. Jestem nienormalna i kropka. Rano się budzę, wyobrażam sobie śniadanie i już mi słabo. Wczoraj widziałam kałużę - komuś wylał się napój, ja sobie ubzdurałam, że to siki i od razu dławienie.
Miałam dzisiaj ciekawą przygodę w nocy, ale to tak żenujące, że dalej będzie na biało - obudził mnie orgazm (kilka dni temu to samo - nie nie to nie zasługa Tżta ale snu), zaraz po nim doznałam bólu dolnej części brzucha. Mam nadzieję, że to nie zaszkodziło dziecku. Dziwna sprawa
Pochwalę się wam, co dostałam od koleżanki - zestaw książeczek na pierwsze zdjęcia, życzenia przyjaciół, reakcje, dziennik mamy itp. Bardzo to fajne, na dole jest szufladeczka z pojemnikami na ząbki mleczne i pierwszy obcięty kosmyk włosów i inne takie duperelki. Będzie fajny prezent na osiemnastkę pociechy:
_4231565.jpg

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
A właśnie, miałam pytać: od kiedy lekarze robili Wam usg przez brzuch? Bo ja kolejne będę mieć w 10t5d czyli w 11 tygodniu i tak sobie myślę, czy w końcu nie będzie mi tam kukał dowcipnie
ja już w 7 tc miałam przezbrzuszne. Wszystko jednak zależy od jakości sprzętu i z tego co mi powiedział lekarz - "gabarytów" pacjentki, im szczuplejsza tym łatwiej o obraz na przezbrzusznym w pierwszych tygodniach.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:19   #3578
Soborowska
Raczkowanie

wiesz Oleńska każdy lekarz jest inny, mój twierdzi, ze ciąza to nie choroba i mam żyć normalnie, tez nie wiem ile usg mnie czeka w ciągu całej ciązy. nie wiem jak załatwić sobie szpital do porodu bo akurat mam opieke medyczną prywatną z pracy ale nie stać mnie na prywatny szpital
Stary 2013-04-23, 12:21   #3579
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Hej Mamusie!

Witam kolejną mamusie, termin porodu pewnie masz na listopad?
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:24   #3580
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiunka8998 Pokaż wiadomość

Hej
Ja płaciłam 50zł więcej, ale robilam u innej lekarki.
Co do Majowki to wiem,że 1 maja mamy jechać do znajomych na grilla o ile pogoda wypali, 2 maja mamy mały remont i ur chrześniaka,a resztę się zobaczy

Cytat:
Hej Mamusie!

Witaj

Oleńka odpoczywaj.

Dziewczyny, genetyczne jest robione między 11-13 tyg ciąży i jeżeli lekarz nie widzi przeciw skazań to nie musi na nie kierować, wtedy możecie zrobić takie badanie w własnym zakresie

Ja uciekam, umówiłam się z znajomą na spacer

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:32   #3581
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Cytat:
Nie mogę się doczekać. Oby wszystko było w porządku

Ciekawe czy w 12 tygodniu będzie mi robić przez brzuch czy dowcipnie. Jak myślicie?

przez brzuch Moja pani dr eLalka robi zawsze przez brzuch- ma bardzo dokładny sprzęt
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:34   #3582
domii29
Zakorzenienie

Nena ale cudne !! też się czaję na coś takiego tylko nie wiem gdzie mogę coś takiego kupić

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-04-23 o 12:35
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:35   #3583
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

ja skończyłam własnie 10 tydzień Dziś i jutro pracuję w domu, ale skoro siedzę na wizażu, to widac jak "sprawnie" mi to idzie. Średnio się czuję i mam mdłości, ale bez
Najgorzej, że moje mdłości o efekt psychiczny. Jestem nienormalna i kropka. Rano się budzę, wyobrażam sobie śniadanie i już mi słabo. Wczoraj widziałam kałużę - komuś wylał się napój, ja sobie ubzdurałam, że to siki i od razu dławienie.
Miałam dzisiaj ciekawą przygodę w nocy, ale to tak żenujące, że dalej będzie na biało - obudził mnie orgazm (kilka dni temu to samo - nie nie to nie zasługa Tżta ale snu), zaraz po nim doznałam bólu dolnej części brzucha. Mam nadzieję, że to nie zaszkodziło dziecku. Dziwna sprawa
Pochwalę się wam, co dostałam od koleżanki - zestaw książeczek na pierwsze zdjęcia, życzenia przyjaciół, reakcje, dziennik mamy itp. Bardzo to fajne, na dole jest szufladeczka z pojemnikami na ząbki mleczne i pierwszy obcięty kosmyk włosów i inne takie duperelki. Będzie fajny prezent na osiemnastkę pociechy:
Załącznik 5220251

ja już w 7 tc miałam przezbrzuszne. Wszystko jednak zależy od jakości sprzętu i z tego co mi powiedział lekarz - "gabarytów" pacjentki, im szczuplejsza tym łatwiej o obraz na przezbrzusznym w pierwszych tygodniach.

Świetna pamiątka też mam takie pamiątki na 18tkowy prezent.
Nie wiem czemu brzuch bolał po fakcie, ale normalnie to orgazm nie jest w stanie dzidziolkowi zaszkodzić

Witam nową mamusię

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-04-23, 12:42   #3584
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Kur...wór. Miałam kilka rzeczy napisane i mi skasowało :/.
Antibia, podobał mi się kiedyś bolder, ale spacerówka mi nie pasuje.
Trele, wygląda jak buła (cipula), ale kiepskie ujęcie bo równie dobrze można stwierdzić, że to dłoń między nogami ;/.
Mya, mi też mówili że jeden pęcherzyk- chyba 6 lekarzy na 9 usg. dopiero na 10 ktoś zobaczył drugi, więc wiesz
Firjal trzymam kciuki.
Rybko raz tak miałam z zaparciem i też potwornie bolało. Normalne, choć lepiej dążyć do luźniejszego wypróżniania.. Ładny brzuś . Rysuje się . super, że odpoczniesz!
Acelinka, mój też z Alisą wariacje odstawia i uwielbiam to. Ona ode mnie nawet nie oczekuje takich zabaw. Od razu do taty startuje
Ilona super wieści
ktosiula u Ciebie też
Azealia też super
Miki zupełnie inny kształt. śmiesznie
anulka to już kawał człowieczka
Mya ja pytałam. nie znam gry o tron...jestem mało współczesna pod tym względem
babku dlatego ja otwieram równoległą zakładkę i piszę osobowo na bieżąco
weronisiek brawo
Kabriela widać potrzeba jeszcze kilka dni.
Dzastin chyba kwaszonych / Kiszone to ja mam w piwnicy, samorobne ,podesłać ?
nena ja też znam to uczucie

ja dziś na 16 wizyta
kicham jak dzika, chyba alergia, której nie miałam dotychczas...
i ogrocha na ustach ;/

boję się

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:42   #3585
Azealia
Raczkowanie

Nena ten ból brzucha to skutek orgazmu, lekarz mi powiedział że to raczej normalne, bo macica się wtedy zaczyna kurczyć i to może wywoływać lekkie bóle, które po kilku chwilach ustają.
Stary 2013-04-23, 12:43   #3586
koala19
Raczkowanie

ja mam straszne mdłości od rana a zjadłabym kanapke z warzywami

doczytałam ze tam gdzie bede robić genetyczne to można je robić od 11t do 13t6d wiec przełożyłam na 6 maja i myśle że dowiem sie wtedy czy bedzie facecik

co do imion to sama nie wiem, tż podobają sie jakies kosmiczne a mi sie podoba janusz
Stary 2013-04-23, 12:47   #3587
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Raczej przez brzuch juz
To dobrze Chociaż w razie czego przygotuję się też na to drugie

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;40449783]przez brzuch Moja pani dr eLalka robi zawsze przez brzuch- ma bardzo dokładny sprzęt [/QUOTE]

Chodzisz do lekarza do Lublina? Ja zapisałam się do Luxmedu na Królewską do Adrianny Kondrackiej.

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Miki zupełnie inny kształt. śmiesznie
Mam zamiar robić takie porównania co kilka tygodniu. Pod koniec miło będzie popatrzeć Teraz jest taki bardziej zaokrąglony. Ciekawe jak będzie się zmieniać

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:47   #3588
Soborowska
Raczkowanie

a jakie jest zdrobnienie od Janusz?
Stary 2013-04-23, 12:48   #3589
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koala19 Pokaż wiadomość
ja mam straszne mdłości od rana a zjadłabym kanapke z warzywami
Niestety wiem co czujesz, mi też dzisiaj niedobrze. Wymiotowałam 3 razy od rana

Stary 2013-04-23, 12:49   #3590
koala19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soborowska Pokaż wiadomość
a jakie jest zdrobnienie od Janusz?
Januszek, Janio
Stary 2013-04-23, 12:49   #3591
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Mi dla dziewczynki podoba się Julia, dla chłopca nie mam póki co pomysłu

Stary 2013-04-23, 12:53   #3592
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenka1304 Pokaż wiadomość
Witajcie wczotaj nie piosalam jakos tak nie mialam sily zreszta musze lezec.
Bylam odebrac winik USG i musialam chwilke czekac to poszlam sie zalatwic i zobaczylam przy podcieraniu brazowy slus bardzo sie przestraszylam a ze bylam pod gabinetem lekarza to polozna kazala mi wejsc lekarz powiedzial ze mam zwiekszyc duphaston na 3x1. Powiedzial ze mam odpoczywac , lezec i ze moze mi wypisac skierowanie do szpitala ale tam tez bede musiala lezec i dadza mi te same leki .Wiec nie potrzebnie jak ja w domu moge lezec.

Teraz troche lepsze wiadomosci te plamienie mialam jeszcze tylko raz jak wrocilam do domu ia teraz nic mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
Z opisu USG wynika ze pecherzyk ciazowy ma 26mm i widac w nim echo zarodka 15 mm wiec chyba wszystko ok lekarz zobaczyl i mowil ze ok. Nie wiem jak szybko bije serduszko bo nic nie jest tam napisane ale lekarz mowil ze bije wiec mu wierze .

NAstepna wizyta 10 maja chociaz jak wczorj u niego bylam to mowil jak mi sie leki skoncza to mam przyjsc. jak dobrze bedzie i bede mogla zmniejszyc dawke leku to mi starczy do 10 maja.

Lekarz powiedzial ze jak utapi plamienie to po 3 dniach mam zaczac brac 2x1 tabl.

Ciesze sie ze jest juz tyle nowych mam na forum ja szczerze to bym chciala w grudniu urodzic jakos listopad mi sie nie podoba chociaz TP mam na 28 listopad ale to zOM a jak mi lekarz ostatnio robil USG to ciaza starsza o 3 dni wiec termin bedzie szybciej tak mysle. Zobaczymy co mi powie w maju wtedy bedzie juz 11t4d ciazy.

Ale sie rozpisalam...
o to dobre wieście odpoczywaj kochana i dbaj o siebie i Maleństwo

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Macie fajnych lekarzy ze wam tak mowia co beda na astepnej wizycie robic i wogole ja to nie wiem czego nam sie spodziewac. Nic mi nie mowil o USG genetycznym , ani nic takiego . Wiem ze to jest dobry lekarz wiec nie moge narzekac. NAwet zdjecia nie dostalam zadnego nie wiem czy sama powinnam o nie poprosic zobaczymy nastepnym razem. JA tez sie zastanawiam jak to bedzie jakie usg mi zrobi jesli to juz 12 t bedzie chociaz ja man nadal spora nadwage wiec moze jeszcze dowcipne bede miala.
spytaj lekarza, może nie ma drukarki?
Już pisałam, że ja z poprzedniej ciązy nie mam żadnego zdjęcia bo miał stary sprzęt bez drukarki. Teraz ma nowy na szczęście
Cytat:
Hej Mamusie!

witamy
napisz nam coś o sobie
Cytat:
Załącznik 5220251

ten zestaw jest suuuuper!

Cytat:
Kur...wór. Miałam kilka rzeczy napisane i mi skasowało :/.

Acelinka, mój też z Alisą wariacje odstawia i uwielbiam to. Ona ode mnie nawet nie oczekuje takich zabaw. Od razu do taty startuje

ja dziś na 16 wizyta
i ogrocha na ustach ;/

boję się
niu niu niu od kiedy dzidzie przeklinają?

za wizyte!

no u nas to samo u mnie w rodzinie byli wszyscy w szoku jak ja zostawiłam miesięczną natalcie z tż na cały dzień i pojechałam do szkoły, bo jak to z takim maleństwem facet a teraz to połają do siebie miłością największą, jak tata wchozi do domu to mama jest niewidzialna
Cytat:
Acelinka dziękuję dobrze chyba czosnek zrobił swoje [COLOR="Silver"]
czosnek cudotwórca
Cytat:
No dla mnie to tez jakieś mało realne, chociaz to już druga ciążai na własne oczy widziałam, co z takiej krewetki wychodzi jak wczoraj patrzyłam na ten monitor, jak ten dzidziol tam szalał, śmiesznie tak- jeszcze nie czuć, nie widać, a taki cud tam się dzieje a jak czadersko było widac jak oddycha i z buźki takie pęcherzyki co chwila wylatywały
dla mnie to też to jeszcze nierealne troche

to my 11t3d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-04-23 12.31.36.jpg (114,4 KB, 70 załadowań)
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:53   #3593
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Nena ten ból brzucha to skutek orgazmu, lekarz mi powiedział że to raczej normalne, bo macica się wtedy zaczyna kurczyć i to może wywoływać lekkie bóle, które po kilku chwilach ustają.
dzięki. wiem że to skutek o!, tyle tylko że wcześniej takiego bólu nie doświadczałam. I te kilka chwil powiem że mi się naprawdę dłużyło
Tż rano się śmiał, że pewnie śnił mi się Christiano Ronaldo, którego z całego serca nie znoszę

Cytat:
ja dziś na 16 wizyta
i ogrocha na ustach ;/

boję się
będzie dobrze a określenie kur...wór zapisuję do swojego słownika

Cytat:
Napisane przez koala19 Pokaż wiadomość
doczytałam ze tam gdzie bede robić genetyczne to można je robić od 11t do 13t6d wiec przełożyłam na 6 maja i myśle że dowiem sie wtedy czy bedzie facecik
a w którym będziesz tygodniu? W ogóle od którego tygodnia można poznać płeć?

Stary 2013-04-23, 12:55   #3594
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

to my 11t3d
Wow Spory jest A chyba też jesteś szczupła z tego co widzę

Stary 2013-04-23, 12:55   #3595
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
to my 11t3d
o rety ale już duży. Nie wyobrażam sobie, że za dwa tygodnie mogę mieć podobny

Stary 2013-04-23, 12:56   #3596
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
to my 11t3d
śliczny brzuszek

Ja dziś ze 3 h spędziłam na oglądaniu mieszkań, nie wiedziałam ze to takie wyczerpujące zajęcie hehe. Miłego popołudnia ja lecę na zajęcia na uczelnie
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:56   #3597
Soborowska
Raczkowanie

nie no to całkiem fajnie
ja bym chciała Adam albo Bartek ale jeszcze na 100 % nie wiem a jak dziewczyna to Julka
Stary 2013-04-23, 12:57   #3598
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Mnie cały czas katar męczy. Byłam z tym u laryngologa i mówił, że w ciąży śluzówki są nieco bardziej opuchnięte, co dodatkowo przyczynia się do zatykania nosa. Chyba mam jakiś alergiczny nieżyt nosa. Kazał się zgłosić po urodzeniu, da mi skierowanie na testy.

Stary 2013-04-23, 12:58   #3599
Trele_Morele
Zakorzenienie

Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)

Magalska poznala w 12 tygodniu?? To zalezy od wielu czynnikow , sprzetu , ulozenia dzieciaczka itp. Co do zdjecia to ja tez wyszlam ze szpitala bez , jak sie zorientowalam , pobieglam spowrotem I pytam o zdjecie a lekarz : jedno za 3funty , dwa za 5funtow w szoku bylam ze platne ale wzielam. Moze o to chodzi?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 12:58   #3600
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Wow Spory jest A chyba też jesteś szczupła z tego co widzę
no powiedzmy ale brzucha nigdy płaskiego nie miałam

Cytat:
o rety ale już duży. N
ie wyobrażam sobie, że za dwa tygodnie mogę mieć podobny
ja w pierwszej ciązy na tym etapie takie brzucholka nie miałam aż z ciekawości sobie zaraz zobaczy czy w ogóle mam tak wczesne zdjęcie z porpzedniej ciązy

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
śliczny brzuszek

Ja dziś ze 3 h spędziłam na oglądaniu mieszkań, nie wiedziałam ze to takie wyczerpujące zajęcie hehe. Miłego popołudnia ja lecę na zajęcia na uczelnie
hehhe

sprawdziłam
poprzednio pierwsze zdjęcia brzusia mam z 16 tygodniai jest mniej-więcej taki jak ten teraz czyli 5 tygodniu szybciej widać
widzicie w pracy raczej już nic nie ukryje po powrocie

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2013-04-23 o 13:01
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości