Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-23, 13:46   #3061
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40450269]Dziewczyny przywiózł mi tata ciuszki, które kupiłam w tych pakach w niedzielę... Nie piorę ich nawet, są super zadbane i czyściutkie, wypiorę je przed godziną 0. Jest ich całe multum i na razie szlaban na kupowanie... Są wspaniałe, dziękuję dziewczyny, że napisałyście o tych aukcjach...
[/QUOTE]
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40450569]Jak mnie Tż nauczy jak tu się wrzuca zdjęcia, to się pochwalę
[/QUOTE]

Poka, poka
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Dziewczynki mają łatwiej... wystarczy zatrzepotać rzęsami
No dokladnie co te moje robia z mezem to az strach sie bac

Wystawilam kocyki jakby kto byl ciekaw

http://allegro.pl/miekki-cieply-kocy...197455225.html
http://allegro.pl/miekki-cieply-kocy...197478044.html
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 13:48   #3062
tweedledee
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Wow, gdyby mój tak do tego podchodził, to z moim brzuchem nie wiem czy sama do toalety bym się wybrała

Mi siostra woskuje przed każdą wizytą u gina bo cięzko już mi samej się schylać
Mój też pewnie by mnie woził, bo do gina muszę się pchać przez całe miasto dobrze, że chociaż jednym tramwajem. Ale jakoś te godziny zawsze nie pasują, chociaż i tak wiszę z nim na infolinii, bo lubię fikać w takich ciekawych miejscach Mam nadzieję, że jutro ktoś ustąpi mi miejsca bo taki mięczak jestem, że pewnie prędzej zemdleje, niż poproszę o ustąpienie
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ja się pozbyłam wszystkich ósemek przed ślubem- żeby w razie Potomka nie dało mi to dziadostwo o sobie znać bo nie wiem jak bym dała radę Tyle, że ja miałam wszystkie chirurgicznie usuwane i każdą z nich nieźle odchorowałam- ale przynajmniej mam już z głowy
Ja nie wpadłam na ten genialny plan, bo w planach też nie było małego Także sprezentuję sobie usuwanie 2 ósemek po porodzie Mam nadzieję, że więcej budzić się nie będą
Stary 2013-04-23, 13:49   #3063
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak znalazłam w rossmanie newborny pampersa 43szt za 22zł, to brac czy dac spokój?
brać! chociaż u mnie w Realu widziałam chyba po tyle w regularnej cenie

Cytat:
Zaraz tam kolos, zdrowa, to rośnie Skoro mamusia dostarcza tylu dobrych składników

I jak tam po

Moja ósemeczka znowu ucichła... ciekawe do kiedy

którym tp się kierujecie? Mój wg om 21.08. ale małe na genetycznym było starsze o parę dni i w sumie do tej pory wygląda na starsze. Nie wiem, kiedy cieszyć się nowym tygodniem
zastanawiam się czy nie będzie miała skłonności do nadwagi
u dentola spoko, dostałam znieczulenie, mam plombkę i jest gites
nie wiem, którym się kierować. Mnie z usg wychodzi coraz wcześniejszy termin i gin mówi, że jak ona tak będzie rosła to wielce prawdopodobne, że na początku czerwca urodzę zamiast pod koniec

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
U mnie do wyboru W 30 tc między 1200 a 1500 tc. Jak wystraszę się porodu, to pomyślę- Nie ma się czego bać, takie maleństwo szybko "wyciśniesz", a jak wystrasze się czy aby na pewno wszystko ok itd. to z kolei pomyślę- A co ma być nie tak, skoro pięknie dzidziuś rośnie i już 1500 g waży
to masz w czym wybierać
ja się pocieszam, że mała rośnie w siłę

Domi- jakie zakupki
Stary 2013-04-23, 13:52   #3064
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

aaa i gratulacje dla wszystkich za wizyty i dobre wyniki badań

Surka - do TK Maxx-a też się boję, ale od czasu do czasu się skuszę i zawsze źle na tym wychodzę a raczej mój portfel

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-04-23 o 13:55
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 13:52   #3065
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
brać! chociaż u mnie w Realu widziałam chyba po tyle w regularnej cenie

zastanawiam się czy nie będzie miała skłonności do nadwagi
u dentola spoko, dostałam znieczulenie, mam plombkę i jest gites
nie wiem, którym się kierować. Mnie z usg wychodzi coraz wcześniejszy termin i gin mówi, że jak ona tak będzie rosła to wielce prawdopodobne, że na początku czerwca urodzę zamiast pod koniec
wezmę dla spokoju sumienia

A po kim swoją drogą?
No ale skoro mała rośnie, jest zdrowa, to chyba nawet lepiej po cóż kulać się z wielkim brzuchem w największe upały (), skoro można wcześniej urodzić, bo na maleństwo przyjdzie pora
Stary 2013-04-23, 13:54   #3066
sarna405
Zadomowienie

siema siema
Wpadłam się przywitać i zaraz zabieram się za robienie pierogów ruskich
Nie chciało mi się robic ale jesć się chce , głowa mnie boli niedawno z WROCKA wróciłam byłam u endo no i zmienił dawke na 125 za miesiąc do kontroli i mam zrobić do TSH jeszcze FT4
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 13:55   #3067
Neni1984
Zakorzenienie

A ja zmykam się położyć
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 13:56   #3068
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Nie no, aż tak rozliczać się z pampersami nie będę i tak chcę zużyć tylko to jedno opakowanie, później przejdę na dady Ja z tż na zakupy nie chodzę, więc mam spokój A on jest na tyle kochany, że nie pyta na co mi pieniądze - hasło na maleństwo wystarczy

cynamonowa nie kuś, bo rzeczywiście się pojawię to mój ukochany zestaw obiadowy, jakbyś mi tylko jeszcze maślankę załatwiła do tego
U nas w sklepach przy cenie ogólnej jest napisane ile wychodzi za 1szt dlatego ja porównuję i wiem, że np kupując jedną dużą paczkę oszczędzam niż kupując dwie małe

Wpadaj- maślankę też mam

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40451031]
wczoraj byłam tez u endokrynolog i okazało się że wszystko jest ok wyników nie mam interpretować bezpośrednio, bo bierze się pod uwagę wszystkie naraz i dopiero wyciąga wnioski! mam znów zwiększoną dawkę - 150 /dziennie iz a miesiąc znów wizyta

dziś za to jestem po wizycie u gin, szyjka ok, tętno malucha także, wyniki w miarę ok, mam brac magnez 3x1 ( o którym cały czas i tak zapominam) za tydzień umówiłam się na szybkie konsultacje i L4 (ale co nagadał się o L4 w ciąży to jego ...)
a 8 maja idę na USG !!!! już nie mogę się doczekać, nie widziałam Leośka już 2 miesiące !![/QUOTE]

Za wizytę i mimo wszystko dobrze, że jednak coś udało Ci się "utargować" z mandatem

Cytat:
Ja nie wpadłam na ten genialny plan, bo w planach też nie było małego Także sprezentuję sobie usuwanie 2 ósemek po porodzie Mam nadzieję, że więcej budzić się nie będą
Ja pierwszą ósemkę usuwałam jeszcze w liceum- i po tym jak spuchłam wiedziałam już, że trzeba będzie się zabrać za pozbycie się pozostałych zanim pojawi się opcja pt. "Maluszek"

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:00   #3069
tweedledee
Zakorzenienie

Mnie chyba jakieś przeziębienie bierze Gardło mnie całe boli, z nosa cieknie... przynajmniej wiem, czemu jestem taka do od wczoraj

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
U nas w sklepach przy cenie ogólnej jest napisane ile wychodzi za 1szt dlatego ja porównuję i wiem, że np kupując jedną dużą paczkę oszczędzam niż kupując dwie małe

Wpadaj- maślankę też mam

Ja pierwszą ósemkę usuwałam jeszcze w liceum- i po tym jak spuchłam wiedziałam już, że trzeba będzie się zabrać za pozbycie się pozostałych zanim pojawi się opcja pt. "Maluszek"
a już myślałam, że będę musiała dokonywać takich poważnych obliczeń matematycznych jak 22/43zł

muszę tż zlecić zakup litra, bo ja bez maślanki nie funcjonuję. Objadłam się płatkami owsianymi, żeby o twoim obiedzie nie myśleć

A co do ósemek, ja się na nich zbytnio nie skupiałam do momentu, w którym nie pokrzywiły mi całego dołu, a miałam równiusieńkie zęby
Tylko że chwilę bolało, później przechodziło na jakiś czas, to chciałam mieć już spokój... bo dentystów niezwykle rzadko odwiedzam
Stary 2013-04-23, 14:05   #3070
krysiaa2608
Raczkowanie

Kopnijcie mnie w , przecież obiad muszę zrobić!!!

Czekam na TŻ i jedziemy dziś do teściówki na chwilkę i zezłomować stare autko - troche $ wleci przy okazji! Aaa, no i W KOŃCU ktoś się odezwał w sprawie ogłoszenia do nas (chcemy sprzedać auto) i może je kupi Oby, bo chcemy kupić kombi, a póki co mamy sportowy samochód (które w cholere trudno sprzedać ) i raczej Basia z wózkiem się do niego nie zmieści

31.07.2013 Basia!

krysiaa2608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:11   #3071
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
I wrócilam od dentysty
Już sobie doczytałam to co będę pytać
Cytat:
którym tp się kierujecie? Mój wg om 21.08. ale małe na genetycznym było starsze o parę dni i w sumie do tej pory wygląda na starsze. Nie wiem, kiedy cieszyć się nowym tygodniem
Ja się kieruję OM, nam tez do tej pory Glutek wychodził troszkę starszy i gin powiedziała, że w takim razie powinniśmy urodzić do terminu OM i nie przenosić... Ale nastawiam się na ten późniejszy, żeby się potem zbytnio nie rozczarować )
Cytat:
ja chyba mogę o tym pomarzyć, patrząc na pory snu i buszowania mojego maleństwa bardzo wcześnie rano często budzą mnie kopy i późno w nocy
Patrząc na obecną aktywność mojego Dziecia to nie będzie w ogóle aktywny
No chyba, że usłyszy Rynkowskiego "Jedzie Pociąg"
Ale te dwa miesiące to sąsiad może nie wytrzymać i nam zabronić tego słuchać
Cytat:
Ja mam obawy, że przenoszę. Umówiłam się z Adasiem, że wychodzi za mniej więcej 10tygodni- boję się, że nie będzie chciał współpracować
Moje ma powiedziane, ze ma nie kombinować
A jak nie posłucha to potem będzie całe życie cierpieć
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40451031]
wczoraj byłam tez u endokrynolog i okazało się że wszystko jest ok wyników nie mam interpretować bezpośrednio, bo bierze się pod uwagę wszystkie naraz i dopiero wyciąga wnioski! mam znów zwiększoną dawkę - 150 /dziennie iz a miesiąc znów wizyta

dziś za to jestem po wizycie u gin, szyjka ok, tętno malucha także, wyniki w miarę ok, mam brac magnez 3x1 ( o którym cały czas i tak zapominam) za tydzień umówiłam się na szybkie konsultacje i L4 (ale co nagadał się o L4 w ciąży to jego ...)
a 8 maja idę na USG !!!! już nie mogę się doczekać, nie widziałam Leośka już 2 miesiące !![/QUOTE]

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Kopnijcie mnie w , przecież obiad muszę zrobić!!!

Czekam na TŻ i jedziemy dziś do teściówki na chwilkę i zezłomować stare autko - troche $ wleci przy okazji! Aaa, no i W KOŃCU ktoś się odezwał w sprawie ogłoszenia do nas (chcemy sprzedać auto) i może je kupi Oby, bo chcemy kupić kombi, a póki co mamy sportowy samochód (które w cholere trudno sprzedać ) i raczej Basia z wózkiem się do niego nie zmieści
No to trzymamy kciuki, żeby sie udało sprzedać...

A w razie W będziecie wozić wózek czy Basię?)

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:14   #3072
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
A co do ósemek, ja się na nich zbytnio nie skupiałam do momentu, w którym nie pokrzywiły mi całego dołu, a miałam równiusieńkie zęby
Tylko że chwilę bolało, później przechodziło na jakiś czas, to chciałam mieć już spokój... bo dentystów niezwykle rzadko odwiedzam
Ja muszę iść wyrwać korzeń bo mi się przetoka zrobiła i kurcze jakoś nie mogę się zebrać, a nie chce z tym czekać do po porodzie. Tylko chyba antybiotyk będę musiała wziąć a tego nie lubię.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:17   #3073
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
helloł

jak dobrze wstać skoro świt

tak czytam o tych Waszych zakupach butelkowych i ja chyba kupię dosłownie 2 sztuki+ smoczki i finał. nastawiam się na karmienie piersią i mam nadzieję, że uda mi się przez te 6 miesięcy. myślę raczej nad laktatorem czy nie kupić jeszcze przed porodem.
prawdopodobnie kupię jakiś "zestaw na start", gdzie jest laktator, 2 butelki ze smoczkami, 2 kubeczki i tyle. sama jeszcze nie wiem

gratki za rozpoczęte tygodnie!
Ja tez sie zastanawiam ale Tz podjął decyzje ze na start jedna mała nam starczy a jak bedzie trzeba to sie dokupi bo chce karmic cyckiem.Tzn.ja-nie on
Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Dziewczyny pozwoliłam sobie do was napisac i mam nadzieje ze nie bedziecie miec mi za zle ze tak sie tu wkradlam
ale prosze podpowiedzcie mi bo nie wiem może ja przesadzam

wczoraj zrobilam hcg total wynik 3878 wedlug normy to 4-5 tydzien (1000-50000) tylko ze zgodnie z data ostatniej miesiaczki dzisiaj zaczynam tydzien 6 gdzie norma zaczyna sie od 10000

czy mam sie nie sugerować data ostatniej miesiaczki bo tak napawde nie wiem kiedy mialam owulacje, chociaz niby zawsze byla w 11 dniu cyklu bo chodzilam na monitoring ze wzgledu ze dosc dlugo nie moglam zajsc w ciaze

co o tym myslicie?
i jeszcze jedno pytanie bolał was brzuch w pierwszych tygodniach ciąży?
wizyte u gina mam dopiero w nastepnym tygodniu
Nie znam sie na wynikach bety ale z tego co sie orientuje to powinna rosnąć.....A bóle brzucha miałam-jak na miesiączkę.
Gratuluje
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a wiecie mi się ostatnio robi, strasznie mi nogi puchną
idę jutro do położnej, pobrać krew mocz, ciśnienie i pokazać jej moje stopy(
ja kostke już nie mam tylko wielkie banie a do tego zaczęły mi jakby pękać naczynka, i wygląda to jak siniaki(

jeszcze rano wygląda to dobrze, ale po pracy, wieczorem masakra.

oczywiście wiem co mam robić podnoszę nogi, na poduszkę, powyżej serca, piję dużo wody itp

patrzcie co mi się dzieje, ledwo chodzę
Ojejku nie wyglada to dobrze.Dobrze ze masz jutro wizyte
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny,powiedzcie mi bo tak mysle i wymyslic nie moge..Moze mi sie po porodzie zmieni ale niewiem chodzi mi o to ze chce karmic cycem przez jakis czas ale wiem ze bede duzo chodzic na spacery z dzidziusiem itp no i "nie mam zamiaru" na lawce w parku wyciagac cycka i podawac dziecku.. ( chodziaz tak jak mowie moze mi sie zmieni!) to co w tej sytuacji,odciagac mleko w domu i w butelce wziasc i podawac malej?(tylko ile takie mleko moze byc w butelce o ile wogole?) czy jak?
Ja tez sie nad tym zastanawiałam.Nie usmiecha mi sie karmic publicznie.Gdybym na spacerku była w miescie to zawsze moge isc do autka nakarmic...a tak to moze butelka???
Cytat:
a jeszcze się Wam pochwalę co wczoraj kupiłam.
czeka właśnie na dostawę.
śliczny z bijącym serduchem,?
Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
tak jak pisałam wcześniej - załączam mój 26 tygodniowy brzuchol Nawet nasza psina się załapała

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Przyszły mi zakupy od rodzyneczki
Wanna superowa-duuża jest!
Ręcznik 100x100 cm też spory, ale fajniutki.
Pampersy już odpakowałam i obczaiłam jak to się obsługuje
Wszystko fajne (waciki, gaziki i gruszka do nosa też )
A rogal???????????
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40448410]Hej!

Messuah wielkie gratulacje
Przy becie nie tyle ważna jest jej wysokość, co przyrost. Powtórz badanie i w ciągu 48 h beta powinna wzrosnąć bodajże o 66%.

Dzisiaj byłam w labie i dwa dziadki się prawie pobili... Oczywiście była chaja o kolejkę i jeden się zaczął drzeć, drugi go uspokaja, ten mu: ty skurczybyku, tamten się na niego prawie rzucił z pięściami.... Ot, emeryci Siedziałam tam ponad godzinę...[/QUOTE]

OMG ale jazda
Stary 2013-04-23, 14:19   #3074
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Wpadaj- maślankę też mam

Za wizytę i mimo wszystko dobrze, że jednak coś udało Ci się "utargować" z mandatem

co do porównywania cen które sa w sklepach, te jednostkowe, czyli ile wychodzi na jeden papmers i w tesco i w realu oszukują, ja na klakulatorze jak licze to zupełnie inna cena mi wychodzi, i przewaznie są zaniżone. Na jeden pampek cena ok 1,20-1,30 wyszła u mnie najkorzystniej
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:19   #3075
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

mi się też na dole pokrzywiły zęby przez 8 i chcąc zrobić aparat na stałe ortodonta sugerował wyrwać... ale paru dentystów powiedziało żeby nie usuwać bo potem na stare lata jakby nie daj boże chciało się zrobić sztuczne lub jakąś konstrukcję to nie będzie o co zaczepić, i żeby 8 nie wyrywać tylko leczyć... i tym sposobem odsuwam decyzję o aparacie na kiedyś... może jak będę na macierzyńskim
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:21   #3076
idzia111
Zakorzenienie

Byłam u ortopedy dzisiaj i dostałam skierowanie na cc. Zatem pewnie już na 100% rodze w połowie lipca

Gratki za tygodnie i wizyty.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:21   #3077
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Już sobie doczytałam to co będę pytać

Ja się kieruję OM, nam tez do tej pory Glutek wychodził troszkę starszy i gin powiedziała, że w takim razie powinniśmy urodzić do terminu OM i nie przenosić... Ale nastawiam się na ten późniejszy, żeby się potem zbytnio nie rozczarować )

Patrząc na obecną aktywność mojego Dziecia to nie będzie w ogóle aktywny
No chyba, że usłyszy Rynkowskiego "Jedzie Pociąg"
Ale te dwa miesiące to sąsiad może nie wytrzymać i nam zabronić tego słuchać

Moje ma powiedziane, ze ma nie kombinować
A jak nie posłucha to potem będzie całe życie cierpieć

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

No to trzymamy kciuki, żeby sie udało sprzedać...

A w razie W będziecie wozić wózek czy Basię?)
margoś wyrabia juz glutkowi gust muzyczny
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Ja muszę iść wyrwać korzeń bo mi się przetoka zrobiła i kurcze jakoś nie mogę się zebrać, a nie chce z tym czekać do po porodzie. Tylko chyba antybiotyk będę musiała wziąć a tego nie lubię.
to bardzo niefajnie, ale skor później ma być jeszcze gorzej, to może rzeczywiście nie ma co czekać mnie te ósemki męczą po prostu co jakiś czas, przez 2,3 dni i spokój - tak jest ciągle. Tylko jakoś boję się właśnie hasła - chirurgiczne usuwanie
Stary 2013-04-23, 14:23   #3078
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja to obiad z koleżanką zjem po ćwiczonkach w SR, może się złamię i wybiorę się do kfc albo do dagrasso na pizze
uwielbiam pizzę z da grasso! i ich sosy do pizzy
o jejku
Stary 2013-04-23, 14:25   #3079
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
margoś wyrabia juz glutkowi gust muzyczny
To jest ulubiona piosenka Tatusia... i Glut zaraz po porodzie zamiast pierwszego krzyku ma mu ja zaśpiewać

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:26   #3080
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

laski patrzcie jakie cudowne koce w cudownym sklepie:

http://www.fabrykawafelkow.pl/254-se...-kocyki/page-2

chce takie!!!!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:28   #3081
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Byłam u ortopedy dzisiaj i dostałam skierowanie na cc. Zatem pewnie już na 100% rodze w połowie lipca

Gratki za tygodnie i wizyty.
a jakie masz problemy ortopedyczne?
Stary 2013-04-23, 14:30   #3082
lachryma
Zakorzenienie

kot poczęstował się mięsem, które odmrażałam
pięknie wykorzystał moją obecność na ćwiczeniach

teraz za karę nie dostanie nic do jedzenia przez tydzień
Stary 2013-04-23, 14:31   #3083
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

chce takie!!!!
ceny też są suuper :P
Stary 2013-04-23, 14:32   #3084
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Co dzisiaj serwujecie na obiad?

U mnie spaghetti z mielonym mięsem, cebulką, groszkiem, kukurydzą i czerwoną fasolką
zupa szczawiowa
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja też coś takiego płaciłam, więc to chyba ich normalna cena
Ja widziałam wczoraj w Kauflandzie za 21.99

Ktosik pytał o Białego Jelenia.Największy jaki widziałam był w Kauflandzie i chyba po 11.99 za litr.
Chyba Czerwony balonki pytała....
Stary 2013-04-23, 14:34   #3085
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
To jest ulubiona piosenka Tatusia... i Glut zaraz po porodzie zamiast pierwszego krzyku ma mu ja zaśpiewać
jaka musztra od samego poczęcia
Cytat:

chce takie!!!!
widziałam takie, nawet nieco tańsze na innej stronce, którą myślałam, że dodałam do zakładek
tez mi się bardzo podobają, ponoć są niesamowicie miękkie i takie kolorowe
Stary 2013-04-23, 14:35   #3086
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A ja zmykam się położyć
Ja polezałam dopołudnia i teraz tez bym chciała ale zadzwonił Tz czy po niego nie podjade bo mu sie nie chce na autobus czekac za bardzo go kocham i nie umiem odmowic
Cytat:
uwielbiam pizzę z da grasso! i ich sosy do pizzy
o jejku

Cytat:
kot poczęstował się mięsem, które odmrażałam
pięknie wykorzystał moją obecność na ćwiczeniach

teraz za karę nie dostanie nic do jedzenia przez tydzień
Skubany....moze nie wiedział ze nie moze go ruszac ?
Stary 2013-04-23, 14:35   #3087
tweedledee
Zakorzenienie

Zjadłam całego nussbeisera
Stary 2013-04-23, 14:37   #3088
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
a jakie masz problemy ortopedyczne?
jestem po operacji kregoslupa, mam na stałe implanty. Fajny lekarz pogadałam z nim szczerze i on uwaza, że szanse na naturalny jakies są, ale wg niego jest to niepotrzebne ryzyko dla mnie. Nawet nie wiedziałam, że mogłoby to się zakończyć kolejna operacją. Tak więc ja nalegać nie będę. On jest lekarzem i wie najlepiej. Chociaz boje sie ze bedzie trzeba karmić mm. Jednak po tym co obecnie przezywam (te wyniki itp.), już nie zalezy mi az tak na karmieniu piersia jak na tym, żeby to co się dzieje z moim organizmem nie odbiło się na zdrowiu maluszka.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:39   #3089
Rockyyy
Zakorzenienie

A ja na sniadanie mega kawał naszej pizzy Potem 2 szklanki maslanki i teraz czekam na głoda to zupke szczawiową skonsumuje

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
jestem po operacji kregoslupa, mam na stałe implanty. Fajny lekarz pogadałam z nim szczerze i on uwaza, że szanse na naturalny jakies są, ale wg niego jest to niepotrzebne ryzyko dla mnie. Nawet nie wiedziałam, że mogłoby to się zakończyć kolejna operacją. Tak więc ja nalegać nie będę. On jest lekarzem i wie najlepiej. Chociaz boje sie ze bedzie trzeba karmić mm. Jednak po tym co obecnie przezywam (te wyniki itp.), już nie zalezy mi az tak na karmieniu piersia jak na tym, żeby to co się dzieje z moim organizmem nie odbiło się na zdrowiu maluszka.
Ale chociaz wiesz na czym stoisz.Kiepsko by bylo gdyby po sn czekała Cie operacja kregosłupa ...........

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Mykam wielorybki kochane.Bd moze wieczorkiem.Teraz jade po Tza ,potem SR.....
Stary 2013-04-23, 14:40   #3090
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Skubany....moze nie wiedział ze nie moze go ruszac ?
wiedział, wiedział

Cytat:
Zjadłam całego nussbeisera
nie wiem czy zazdrościć, bo nie wiem co to jest

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości