Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-22, 21:26   #3811
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX

ja dzisiaj siadłam do maszyny i poprzerabiałam namioty z lumpka z ładnej tkaniny ze swetro bluzy o wymiarach 200cm pod pachami zrobiłam sobie pudełkowy zakiet i spódnice, i koszule mgiełke w rozmiarze 52 przerobiłam na rozmiar 34
Pierwsze moje stracie z maszyną i stwierdzam ze rękawy to zło taliowanie idzie mi dobrze, ale przyszywanie rękawów jest tak pracochłonne
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:37   #3812
masiej
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ja dzisiaj siadłam do maszyny i poprzerabiałam namioty z lumpka z ładnej tkaniny ze swetro bluzy o wymiarach 200cm pod pachami zrobiłam sobie pudełkowy zakiet i spódnice, i koszule mgiełke w rozmiarze 52 przerobiłam na rozmiar 34
Pierwsze moje stracie z maszyną i stwierdzam ze rękawy to zło taliowanie idzie mi dobrze, ale przyszywanie rękawów jest tak pracochłonne
Nooo... trzeba wszystko wypruć, przeszyć, wyciąć, obrzucić... A jak jest jeszcze podszewka
masiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:37   #3813
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
1. Torebka, moja milosc jest taka unikatowa, oldskulowa jak dla mnie no bomba
Anna Smith New York - ok 42zł-45

2. Bluzeczka River Island, totalnie urzekla mnie kolorami i krojem, broszka ulamana, ale i tak by mi sie nie podobala, wiec do wywalenia.

3. Trzy cienkie paski, potrzebne mi sa do zakietu.

Za te trzy rzeczy łacznie z torba dalam ok 55zł

4. Spodniczka mini marki EDM (?) w ogole marki nie znalazlam takiej w necie. Kolor dosc oczodajny, nie wiem czemu ja wzielam, bo jestem blada, ale do rajstop moze bedzie ok
dodatkowo o rozmiar za duza, ale pasek dam i bedzie git.

5. Sukienka Jasmine London za krotka ledwo tylek mi zakrywa (foto troche z gory robione).. dekolt zabojczy (biustonosz two size bigger poszedl w ruch ), ale gesty naszyjnik ktory do mnie leci zalatwilby sprawe
na zdjeciu dalam kulki pod cycki, dlatego tam przebija kolor zolty po prawej :P
Zastanawiam sie czy doszyc czarny pas na dole czy sprzedac.

Za te dwie dalam ok 18zł (to w innym lumpku)

Widzialam CUDOWNĄ unikatową parkę, rekaw 3/4 marki hmm Lulu+red albo na odwrot.. nie wiem co to.. ale byla SUPER! w pasie gumeczka, na dole gumeczki i wzor.. ptaszki kolorowe ale takie sliczne i wieze eiffla, doslownie ta kurteczka, plaszczyk czy jak to nazwac.. wygladala na drogą, unikatową.. ahhhhhh

+ Byla sukienka marka "asos black" zlozona z metalowych jakby kulek (?) nie cekiny.. niestety nie umiem jej znalezc

Byla jeszcze jedna torebka Anny smITH, dodaje obrazek najpierw wygrzebalam wlasnie ta i juz wzielam bo kosztowala jakeis 35zl ale jak dorwalam wczesniejsza.. to mowie WOWW tej juz nie chce tzn no chce ale nie mam tyle kasy
Swietna ta torba nie zalowalabym na nia 45 zl bluzka z ri tez mi sie podoba sukienka pewnie mezowi by sie podobala

Cytat:
Napisane przez kamila249 Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze
bluzka koronkowa atmosphere 1zł (jest bez rękawów, dlatego z marynarką zrobiłam zdjęcie, bo sama średnio wygląda)
spódniczka, z zipem z tyłu, 18zł aż ;/
biała bluzka M&S, 2zł

kupiłam jeszcze bokserkę za 10zł, ale już żałuję ;/
a z tą białą mam trochę problem, bo ma usztywniane miseczki, w kolorze nude, ale powyżej i poniżej ich jest podwójnie ten biały materiał i się odznaczają te miseczki ;/
i jeszcze śliczną bluzeczkę a'la gorset w kwaitki z Zary za 12zł znalazłam, sama nie wiem czemu nie wzięłam jej zamiast tej bokserki. a jak pójdę po nią jutro to mama mnie już chyba naprawdę z domu wyrzuci bo już dzisiaj był dym a jak powiedziałam że jadę z nimi jutro do Kielc to sobie skocze do jednego lumpka (na wagę!) to już wgl
Bluzeczka z ta spodniczka wyglada super

Cytat:
Napisane przez lovecranberries Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś fioletową sukienkę RI.
Moja się pierze, więc wstawiam fotkę z internetu.
Zastanawiam się gdzie w niej wyjdę

I jeszcze brązowa kopertówka.
Sukienka fajna

Cytat:
Napisane przez dariawyl Pokaż wiadomość
baby mogę się dołączyć do wątku?

do sh bywało, że chodziłam regularnie, dokładnie wiedziałam gdzie i kiedy są dostawy. Całe szczęście trochę się opamiętałam, chodzę rzadziej i jestem bardziej wybredna ale za to oszczędzam ;P
w każdym razie moje dzisiejsze łupy (kombinezon i bluzeczkę z baskinką) wklejam poniżej. Wstawiałam już te zdjęcia do szafy bo nie byłam pewna swojego wyboru (próbuję zmienić trochę styl ubierania i jeszcze trochę błądzę ). skończyło się na tym, że baskinkę zostawiam a kombinezon sprzedaję
Załącznik 5219827

Załącznik 5219828
Czemu chcesz sprzedac kombiaka? Fajny jest
Stary 2013-04-22, 21:44   #3814
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2
Konto usunięte

Cytat:
Chyba tak

Mnie sie cos wydaje, że niektorzy robią za szybko, nie przeczytaja dokladnie, nie sa za spostrzegawczy? a moze tez kwiestia wieku? ja pod 30 podchodze a 18stki maja problem ze zdaniem W kazdym razie proste pytania byly, jak sie przeczytala ksiazke to nie ma bata zeby nie zdac

dziekuje

dzieki

Wstawie fotki za chwil pare, maz dopiero co wyszedl wiec moge oficjalnie wylozyc wszystko na wierzch.. boooo jak wracalam to zaszlam do innego lumpa i oniemialam jakie cuda byly
Kupilam torebke, tak mi sie spodobala i dalam 42 zl szok co nie? :P
do tego 3 paski wzielam i top RI.. a jaka fajna sukienke ASOS Black widzialam, taka skladajaca sie z drobnych hmm nie wiem jak to okreslic, ale ciezka byla bardzo.. jak znajde na necie to pokaze, choc ja mam problem ze znajdywaniem.

Widzialam jeszcze torebke MIU MIU, ale pewnie podroba, chyba ze wiecie co ma oryginal a co podroba? czym sie roznica? bo to na bank byla skora..

no i teraz najgorsze.. torebki nei moglam ukryc wiec ja przynioslam, maz wkurzony bo nie mamy budzetu a ja wyciagalam kase z kredytowki lumpeksoholizm
No i dzis w sumie zaplacilam jakeis 70zl a powiedzialam ze 22.... i nie wiem gdzie uplynnic 50zl

My już chyba jesteśmy uzależnione od zakupów... Ja nieraz mamie mówię, że coś było dużo tańsze, żeby nie gadała...

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:

Śliczna
wesele Ci potrzebne :P

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Ja kupiłam lateksowe legginsy z Vero Mody... nowe z metką. Ale rozmiar M i nie wiem, czy nie są za duże i trzy zwykłe bluzeczki. W sumie nic konkretnego.
e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 21:52   #3815
kamila249
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie wygląda ta koronkowa do tej spódniczki A te miseczki zawsze możesz wypruć i po problemie
Kurcze, nawet o tym nie pomyslalam nie moge juz wiecej zacytowac bo na telefonie jestem, ale dziekuje dziewczyny taka sama spodniczke juz kiedys zostawilam w lumpie, bo troche brudna byla a potem przezywalam ze nie kupilam

I mi tez sie kombinezon podoba, nie sprzedawalabym
Dzisiaj znalazlam jeden miedzy sukienkami, pewna ze to sukienka w przymierzalni wcisnelam obie nogi w jedna nogawke, nawet jakis cudem na biodra weszlo i cos mi nie gralo, dopiero po dluzej chwili ogarnelam ze to kombinezon

Vinted, szafa: kamila249

Edytowane przez kamila249
Czas edycji: 2013-04-22 o 21:54 Powód: blad
kamila249 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 22:05   #3816
c4a3d6f8c9e736e6a222ae419d5e7da46cef81b9_611456a460e8f
Konto usunięte

Oto ostatnia zdobycz sukienka/tunika New Look za 9zł nowa z metką Tylko jest raczej jak mini sukienka i czuje sie nie pewnie bo czuje ze widac mi tylek w niej

Zdjęcie z internetu
c4a3d6f8c9e736e6a222ae419d5e7da46cef81b9_611456a460e8f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 22:10   #3817
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

u mnie dzisiaj 2 paski po 2 zł, koszula w kratę za 5,50 i seksi przezroczysta koszulka nocna też za 5,50.
Jutro wstawię foty.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 22:13   #3818
zombiak
Raczkowanie

Ja dziś kupiłam kolejną torebkę, delikatny sweterek, i spodnie z metką dla siostry
Postaram się jutro zrobić zdjęcia

zombiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 22:23   #3819
Fufka
Zakorzenienie

I ja byłam na dostawie, ale spóźniona o 2 godziny... DO przymierzalni wzięłam 13 sztuk, ale nic nie kupiłam, jedynie koszulę dla bratanka. Marzę o dokładnie takiej, ale skoro ja takiej mieć nie mogę, to niech chociaż młody ma

Jestem z siebie dumna, ale trochę zawiedziona
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 22:31   #3820
justine333
Zakorzenienie

a ja dzisiaj kupiłam spodnie w paski za 8 zł
i baskinkę w kwiatki z h&m za 3 zł
może jutro wstawię zdjęcia

Edytowane przez justine333
Czas edycji: 2013-04-22 o 22:33
justine333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 22:34   #3821
asiulka_22
Zakorzenienie

justine333 >> to ja czekam z niecierpliwością na fotki baskinki w kwiaty
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 22:40   #3822
justine333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
justine333 >> to ja czekam z niecierpliwością na fotki baskinki w kwiaty
dodałam zdjęcie zapożyczone z internetu
Stary 2013-04-22, 23:11   #3823
Marysia176
Raczkowanie

Moje zdobycze:
różowa sukienka Bik Bok 3 zł
z falbankami bluzeczka - 1,80 zł
bluzka ze srebrną nitką River Island - 2 zł
bluzka czerwona z cekinami - 2 zł
dresy czarne - 3 zł
koszula z żabotem Gant, jak nowa, świetny materiał - 20 zł
koszulka zielona w kwiatki - 7 zł
koszulka czarna z Myszką Miki - 2 zł
spodenki po 2 zł
czarna koszula H&M z wielkimi kieszeniami - 2,50 zł
koszulka Monki & - 1,50 zł
koszula w paski - 2 zł
mgiełka Bik Bok - 80 gr

Moje dzisiejsze łupy Mam 3/4 szafy z lumpeksu. M.in. z 7 par spodni Cheap Monday cena od 2 zł do 20 zł, mnóstwo sukienek letnich po 2-3 zł, sukienkę Mango białą z różowym dołem za 7 zł, sweterek gruby pudrowy róż Tommy Hilfiger za 13 zł, jak nowy, zero śladów używania, nie zmechecony, bluzę Guess Jeans ze srebrnym napisem granatową a przy napisie łańcuszki i środek kaptura srebrny z napisami Guess czarnymi i gwiazdkami za 4 zł , wymagała lekkich poprawek krawieckich, bo miała rozdarty kaptur w środku, ale już wygląda jak nówka, kombinezon cienki w palmy Bik Bok, pełno rzeczy z H&M, bluzę Adidas Chile z błyszczącymi różowymi logo na całych rękawach i na przodzie jedna koniczynka za 7,50 zł ( jeszcze nowa była z metką) i wiele wiele innych ciuchów zasilających moje dwie szafy po 2 metry każda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0bluzki.jpg (134,3 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0koszula dresy.jpg (123,8 KB, 103 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0zestaw.jpg (127,7 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0zestawik.jpg (121,8 KB, 136 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzki.jpg (161,5 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg różowa.jpg (225,0 KB, 59 załadowań)
Marysia176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-22, 23:12   #3824
Marysia176
Raczkowanie

jak chcecie wiedzieć gdzie kupuję to pytajcie i żebym wkleiła resztę zdjęć piszcie, chętnie zrobię i wkleję
Stary 2013-04-22, 23:24   #3825
dariawyl
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Swietna ta torba nie zalowalabym na nia 45 zl bluzka z ri tez mi sie podoba sukienka pewnie mezowi by sie podobala

Bluzeczka z ta spodniczka wyglada super

Sukienka fajna

Czemu chcesz sprzedac kombiaka? Fajny jest
bo się nie do końca w nim czuję. jakoś tak mi dziwnie i nieswojo
czuję się bardziej przebrana niż ubrana więc powędrował na all ;P
dariawyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 00:59   #3826
Marysia176
Raczkowanie

Moja sukieneczka Mango. Jak nowa. Za 7 zł Zdjęcie pożyczone, ale jest identyczna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0mango.jpg (29,6 KB, 170 załadowań)
Stary 2013-04-23, 09:11   #3827
imy
Zadomowienie

Cytat:

Fajne rzeczy bardzo
Zupa krem z dyni
Kurczak curry z ananasem i kukurydzą

imy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 09:43   #3828
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Przed egzaminem kupilam tylko sukienke i spodnice, wiec w torbie mialam a reszta juz po byla kupiona
Anecko, łupy świetne. Torbę-kolorowy ptak pewnie bym obmacała, ale chyba bym się nie zdecydowała na zakup. Za to bluzka-papuga jak najbardziej w moim stylu, do tego jasne spodnie albo jakaś letnia spódniczka i będzie pięknie

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:

lovecranberries, ty się nie zastanawiaj gdzie wyjdzie... na ulice.
Jesteście młode, piękne i zgrabne to trzeba wdzięki pozywać.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:

do sh bywało, że chodziłam regularnie, dokładnie wiedziałam gdzie i kiedy są dostawy. Całe szczęście trochę się opamiętałam, chodzę rzadziej i jestem bardziej wybredna ale za to oszczędzam ;P
w każdym razie moje dzisiejsze łupy (kombinezon i bluzeczkę z baskinką) wklejam poniżej. Wstawiałam już te zdjęcia do szafy bo nie byłam pewna swojego wyboru (próbuję zmienić trochę styl ubierania i jeszcze trochę błądzę ). skończyło się na tym, że baskinkę zostawiam a kombinezon sprzedaję
Załącznik 5219827

Załącznik 5219828
dariawyl, wyglądasz niesamowicie kobieco, pięknie
Bluzkę z baskinką to pewnie bym ci wyrwała z łapek

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość

Gratulujemy i podziwiamy i prosimy o efekty przeróbek. To mówi "łamaga", co tylko potrafi nawlec igłę nićmi i nic innego nie wychodzi. Nawet przyszycie guzika idzie na tyle kiepsko, że TŻ zabiera z rak i to robi

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40442187]Oto ostatnia zdobycz sukienka/tunika New Look za 9zł nowa z metką Tylko jest raczej jak mini sukienka i czuje sie nie pewnie bo czuje ze widac mi tylek w niej

Zdjęcie z internetu[/QUOTE]

O żesz ty!!!!!!!!! No piękna

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Marysia176 Pokaż wiadomość
jak chcecie wiedzieć gdzie kupuję to pytajcie i żebym wkleiła resztę zdjęć piszcie, chętnie zrobię i wkleję
Marysiu, wklejaj fotki, tylko postaraj się, co by jaśniej w pomieszczeniu było. W garażu je robiłaś czy co? A może ty też przed mężem w aucie bunkrowałas łupy?
Z twoim zakupów (choć "niechronologicznie" podane) podoba mi się różowa sukienka (latem uwielbiam takie) i biała bluzeczka ala mgiełka z BigBok.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Marysia176 Pokaż wiadomość
Moja sukieneczka Mango. Jak nowa. Za 7 zł Zdjęcie pożyczone, ale jest identyczna.
Ten zakup to jakiś hiciorkl aski: Piękna!!!!!!!!!!
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 10:10   #3829
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość

dzieki no mezowi pewnie by sie spodobala, ale jej nie ujrzy
pa moz
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4044146 9]My już chyba jesteśmy uzależnione od zakupów... Ja nieraz mamie mówię, że coś było dużo tańsze, żeby nie gadała...[COLOR="Silver"]

[/QUOTE]

Heh ja tak od dawna robie :P

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Anecko, łupy świetne. Torbę-kolorowy ptak pewnie bym obmacała, ale chyba bym się nie zdecydowała na zakup. Za to bluzka-papuga jak najbardziej w moim stylu, do tego jasne spodnie albo jakaś letnia spódniczka i będzie pięknie[COLOR="Silver"]

!!
No ja wlasnie ta torbe pokochalam bo uwielbiam nietuzinkowe rzeczy tzn akcesoria ale nie tylko
dzieki

ja jednak w piatek z samego rana wezme wozek, wsadze core i popedze do lumpa moze bedzie ta sukienka ciezko w choere, asos black i ta parka w ptaszki watpie no ale ..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 10:29   #3830
Marysia176
Raczkowanie

Robiłam zdjęcia w pokoju garderobianym. Postaram się wstawić zdjęcia z ciuchami na sobie. Kupuję w KM Textile w Pułtusku jak jest 11 zł/kg. Opłaca się bardzo i są jeszcze świetne perełki.

Pozdrawiam wszystkie lumpkozakupoholiczki
Stary 2013-04-23, 10:34   #3831
Konto usunięte

koszula miss selfridge (do ogrodu) 5,50 muszę jeszcze jedna taką znaleźć.
koszulka secret possesions 5,50.
2 paski po 2 zł
Stary 2013-04-23, 10:38   #3832
Anecka
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4044738 2]koszula miss selfridge (do ogrodu) 5,50 muszę jeszcze jedna taką znaleźć.
koszulka secret possesions 5,50.
2 paski po 2 zł[/QUOTE]

Super haleczka

Dzis odkrylam metke w pomaranczowej spodniczce i jest made in england, wow Zalozylam ja dzis ale kurcze nie mam cielistych rajstop bo wczoraj mi sie podarly i zalozylam czarne w serduszka czuje sie jak malolata, ale podoba mi sie. Nie wiem co na gore wlozyc kurka bo w sumie mam tylko zakiet szary i ramoneskowata kurteczke z jasnego jeansu.. zaraz cos pokombinuje jak cora da

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 13:51   #3833
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamila249 Pokaż wiadomość
moje dzisiejsze
bluzka koronkowa atmosphere 1zł (jest bez rękawów, dlatego z marynarką zrobiłam zdjęcie, bo sama średnio wygląda)
spódniczka, z zipem z tyłu, 18zł aż ;/
biała bluzka M&S, 2zł
Śliczna spódniczka
Cytat:

Cytat:

Załącznik 5219827

Załącznik 5219828
bardzo ładny ten kombinezon

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:11   #3834
Sikoreczkaa
Zadomowienie

[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40442187]Oto ostatnia zdobycz sukienka/tunika New Look za 9zł nowa z metką Tylko jest raczej jak mini sukienka i czuje sie nie pewnie bo czuje ze widac mi tylek w niej

Zdjęcie z internetu[/QUOTE]

skróć i będziesz mieć bluzeczke z baskinką

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post46838970
Sikoreczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:19   #3835
Irja
Zakorzenienie

Anecka, nie można mieć w podpisie linku do swojego allegro Reklama na wizażu jest płatna i możesz dostać punkty karne lub bana
Jeżeli chcesz mieć linka, to musisz wykupić mikroreklamę
Stary 2013-04-23, 14:43   #3836
Czytak
Raczkowanie

Moje:

1) kurtka z pikowanymi ramionami i zamkami H&M - 5zł.
2)sweterek w kokardki F&F (to uwaga rozm. 52 , ja noszę 38 i jest w sam raz) - 7 zł.
3) bandażowa spódniczka Atmosphere - trochę za krótka -2 zł.
4) zamszowa torebka z frędzlami jak Indiany Jones'a hehe , Debenhams -2 zl
5) "szanelka" Atmo- 10 zł.
6)kopertówka H&M - 2 zł.
7) rury - JulianJulianJulian --? nie znam tej firmy7zł., BikBok - 5zł., z trupimi łapskami na kieszeniach Criminal Damage -5zł., Heritage Farmer's -? też nie znam- 5zł.
8) "szanelka" chyba vintage - 2 zł.
9) kopertówka w centki, nowa z metką New Look - 2 zł.
10) chyba nie muszę przedstawiać - 1zł.

pozdrawiam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0563.jpg (88,9 KB, 165 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0566.jpg (91,2 KB, 145 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0568.jpg (85,4 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0569.jpg (97,0 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0570.jpg (144,7 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0571.jpg (101,4 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0585.jpg (167,2 KB, 166 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0586.jpg (94,2 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0587.jpg (146,4 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0588.jpg (102,9 KB, 121 załadowań)

Czytak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 14:48   #3837
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czytak Pokaż wiadomość
Moje:

6)kopertówka H&M - 2 zł.
oj taka pasowałaby mi do bucików i sukienki na weselicho.... Oddawaj
Stary 2013-04-23, 15:22   #3838
Kisame
Zakorzenienie

ale łupy dziewczyny
ja lumpa odwiedzę najwcześniej chyba w piątek...

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:28   #3839
h0ldmebaby
Raczkowanie

A ja jadę jutro, mam nadzieję, że coś znajdę, bo tydzień temu była tragedia..
h0ldmebaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-23, 15:47   #3840
92martynka922
Zakorzenienie

GG do 92martynka922

hej Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy. Znacie jakieś fajne ciuszki w okolicach Żoliborza/Bielan/Woli? najczęściej chodzę do szmizjerek i tych zolto-niebieskich ale tam zawsze tlok ostatnio tez bylam na Targowej ale jakos nic mi nie wpadlo w oko ... :P

92martynka922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości