|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
I w przyszłą sobotę, czyli 27 kwietnia czy 4 maja? ![]() Może i ja bym się przeszła ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4046013 9]Ja byłam raz, ale trafiłam akurat na dostawy i zdziwiła mnie słaba jakość ciuchów. W Szmizjerce na Żelaznej zawsze odrzucam mnóstwo świetnych ciuchów, a tam nie mogłam znaleźć kilku normalnych rzeczy. Obok jeszcze był jeden całkiem ok, ale reszta to śmierdziuchy z towarem dla pań po 60. (bez obrazy )---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Na Marszałkowskiej dziewczyny przede mną miały świetne koszule jeansowe... ja widziałam już tylko takie za duże (rozmiar 44, 42), a nie chciałam workowatej... No i jedna pani miała w koszyku śliczną karmelkową ramoneskę z Zary... no cudo. Najchętniej bym jej zabrała i uciekła do kasy [/QUOTE]![]() Cytat:
Zawsze jak widzę jakieś ciuszki Monki w sh, to od razu myślę o Tobie ![]() Sama jeszcze nic nie kupiłam tej firmy, bo trafiam na Mki, a one są na mnie za duże
|
|
#3873 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
za 3 zł go dorwałam ![]() Dziewczyny, znalazłam to wydarzenie co ma się odbyć w sobotę (27 kwietnia) na Narbutta na fejsie: https://www.facebook.com/events/168921609932764/?ref=22
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4045975 9]
Płaci się coś za wystawienie? Można też wymieniać? Albo najlepiej jakiś link do wydarzenia... [/QUOTE]Pisałam do nich, bo mieli info żeby zgłosić chęć rozstawienia kramu, odpisali, że nie ma problemu, wystarczy przyjść i się rozstawić .Link fejsowy: Klamoty gozia mmmmm...Monki! Wielbię! masiej z rana byłaś? Ja wdepnęłam w drodze powrotnej od weta, tak koło 15 i widziałam sporo fajnych sweterków i kurtek. Oni tam cały czas coś dowieszają przez pierwsze kilka dni. Na tego lumpka narzekać nie mogę, bo nawet kilka AllSaintsowych perełek mi się tam trafiło , ale fakt faktem, że często wychodzę z niczym.Dziewczęta przyszalałyście z poniedziałku
|
|
#3876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na Marszałkowskiej dziewczyny przede mną miały świetne koszule jeansowe... ja widziałam już tylko takie za duże (rozmiar 44, 42), a nie chciałam workowatej... No i jedna pani miała w koszyku śliczną karmelkową ramoneskę z Zary... no cudo. Najchętniej bym jej zabrała i uciekła do kasy [/QUOTE]To znak: muszę iść na Marszałkowską, bo jak byłam to tłok mnie odstraszył a na Ogrodowej wczoraj było bardzo miło. Mało ludzi, sporo rzeczy. Dziś jak byłyśmy z koleżanką, to więcej ludzi było.misiaq ja byłam ok. 12 bo zaspałam na dostawę
Edytowane przez masiej Czas edycji: 2013-04-23 o 22:26 |
|
|
|
|
#3877 |
|
Konto usunięte
|
Irja widzę, że Cię rozbawiłam :P Teraz już wiem, dlaczego trzeba pilnować koszyka
![]() Masiej ja Ogrodową w dniu dostawy zawsze źle wspominam, bo było dużo ludzi, dlatego przestałam chodzić... A tam jest jeszcze strasznie ciasno. Generalnie jak na dostawę nie mam nic "szałowego"... W takim razie, kto się wybiera na Klamoty?
|
|
|
|
#3878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Tak to jest jak się pracuje w domu i wstaje o 13 bluesky49 Ja się usilnie motywuję do pójcia
|
|
|
#3879 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4046064 4]Irja widzę, że Cię rozbawiłam :P Teraz już wiem, dlaczego trzeba pilnować koszyka
![]() Masiej ja Ogrodową w dniu dostawy zawsze źle wspominam, bo było dużo ludzi, dlatego przestałam chodzić... A tam jest jeszcze strasznie ciasno. Generalnie jak na dostawę nie mam nic "szałowego"... W takim razie, kto się wybiera na Klamoty? [/QUOTE]Wyobraziłam sobie jak łapiesz tę ramoneskę i zwiewasz do kasy ![]() Ja zawsze pilnuję swojego koszyka ![]() Byłam wczoraj na Ogrodowej ok 17.00 i faktycznie nie było tłoku, chociaż z czasem trochę osób doszło. Kupiłam tam tylko tę czarną bokserkę z Adidasa. Nic innego nie wpadło mi w oko ![]() Za to w tym na przeciwko Mc Donalda była np. skórzana kurteczka z szarymi-dresowymi rękawami i kapturem z Topshopu ), fajna czarna sukienka z RI (ale za duża ) i kilka innych rzeczy ![]() Z tego wszystkiego jutro znowu tam się przejdę i pojadę na Marszałkowską A co do Klamotów, to może jak wkręcę w to kogoś znajomego, to się przejadę
|
#3880 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym chętnie poszła na te Klamoty, ale wszystkie rzeczy zwożę do domu jak w nich nie chodzę, bo tu w Warszawie jednym małym pokoju ciężko wszystko upchnąć.
W domu też zawaliłam swoją szafę, siostry i u brata 2 szafki i pół strychu trzeba wreszcie zrobić porządek.
|
|
|
|
#3881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pewnie dorwałyby mnie koleżanki tej pani i ona sama ![]() Ja żałuję kilku rzeczy, że nie wzięłam w poniedziałek... koronkowa spódniczka (trochę za duża, ale może bym jakoś zwęziła), bluzeczka w serduszka z H&M, dziś zostawiłam sukienkę z kołnierzykiem... zastanawiam się, czy po nią wrócić. Dorwałam za to czarną bluzeczkę z cekinami (z przodu) i teraz się zastanawiam, gdzie ją założę... W sumie na Marszałkowskiej jest mnóstwo bluzek z krótkim rękawem... sukienki ładne, ale nic mnie nie powaliło. Spódnic jak zwykle malutko... Edytowane przez e5f8e1654645f7f709e372d7f739a8569d1c32e2 Czas edycji: 2013-04-23 o 23:01 |
|
|
|
|
#3882 |
|
Raczkowanie
|
bluesky49 Marszałkowska
![]() Byłam jeszcze w Szmizjerce na Grochowie, ale badziew straszny i ceny z kosmosu i w tym wielkim dwupiętrowym tak samo. Nic nie znalazłam. Jedynie na Marszałkowskiej było mnóstwo fajnych rzeczy, których żałuję, że nie wzięłam, ale tłok był. o której godzinie byłaś? ja ok. 13.30 Edytowane przez Marysia176 Czas edycji: 2013-04-24 o 00:01 |
|
|
|
#3883 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja byłam późno, bo około 16.30. Było strasznie gorąco i tłoczno. Dziś udało mi się też wyrwać na chwilę koło 18. Myślałam, że może zostało kilka wczoraj upatrzonych rzeczy, ale już nic nie było. No ale było dowieszonych wiele nowych rzeczy, których nie widziałam poprzedniego dnia. |
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
o jakie Klamoty chodzi??
![]() Irja fajnie, że o mnie myślisz wtedy ja wielbię ta markę, mimo, że większość mam od nich oversizehttp://web.stagram.com/p/439678526002249506_206608790 taką jeansową ramoneskę Monki ze Sztokholmu przywiozłam
|
|
#3885 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() Piękna
|
||||
|
|
|
#3886 |
|
Przyczajenie
|
Można wygrać 1000 zł na zakupy w Reserved. Wystarczy zarejestrować się tutaj:
http://paulina.ebrokerpartner.pl/short/qmhl uzupełnić dane i krótką ankietę a potem poczekać na maila na początku miesiąca. W mailu będzie pytanie, na które trzeba odpowiedzieć jak najszybciej. Szansa na wygraną każdego miesiąca! W razie jakiś wątpliwości na stronie jest również dostępny regulamin konkursu. Ja już się zalogowałam i na początku miesiąca będę chyba cały czas siedzieć na swojej poczcie e-mail... Może się uda, a jak nie to za miesiąc znów spróbuję
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez kamila901 Czas edycji: 2013-04-24 o 10:03 |
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj przypadkiem trafiłam do Sh Stylownia na spadek, wieszaki prawie puste, wszystko po 3 zł
Tak, we Wrocławiu niestety nie ma ciuchów za 1 zł, no chyba że ja o jakimś lumpeksie nie wiem. Spotkałam przyjaciółkę, która wzięła ołówkową dżinsową spódnice Tommiego Hilfigera a mój TŻ wynalazł fajne karmelowe spodnie, z których zrobi sobie ala rybaczki, bo mają delikatnie przykrótkie nogawki.Spodnie bardzo wąskie, nie wierzyłam że w nie wejdzie, ale okazały się idealne
|
|
|
|
#3889 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez mam dużo ale powoli porządki robię
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Pisałam ostatnio, że jestem "nowa", mam nadzieje że przyjmniecie mnie do swojego grona..
Nie mam zbyt dużo czasu na dodawanie postów, ale Wasze czytam i mam nadzieje, że jestem na bieżąco.. ![]() Byłam ostatnio w sh w moim mieście w Węgrowie.. Pewnie nie ma tu dziewczyn z okolic.. Sh- Szmizjerka. Znalazłam kilka fajnych rzeczy ![]() 1.Bluzka na ramiaczka, kolor pudrowy czego nie widać na zdjęciach :/ 6zł 2. Marynarka, koloru liliowego nie widać ponieważ zdj robione są telefonem :/ Spodobała mi się ponieważ można zawijać rękawy i przez fajne podszycie wygląda przyzwoicie. 9zł 3. Malinowa katanka ze sztruksu DIESEL. Nie wiem czy sztruks jest modny czy nie ale i tak mi się podoba i będe w niej chodziła cena 1zł, akurat trafiłąm na dzień przed dostawą i było 1zł/szt4,5 Katanka khaki/szara WAREHOUSE.. ZDjęcie niestety nie wyraźne, ale wierzcie mi na słowo że jest świetna, 3zł 6. Biała katanka ze sztruksu (znowu MISSSWAR. Urzakło mnie w niej kolorowe podszycie w kwiaty , 5zł7. Czarna listonoszka 4zł 8. Kopertówka ok 7zł |
|
|
|
#3891 |
|
Zadomowienie
|
Mój dzisiejszy zakup
![]() pierwszy od bardzo, bardzo dawna.. 1. Spódnica H&M w róże ![]() zdjęcie z neta, ale moja jest taka sama
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie przypadła do gustu ta bluzeczka z falbankami i Katana khaki.
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe co dzisiaj znajde.. Wczoraj była dostawa więc myślę, że będe zadowolona
|
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie łupy:
1. sukienka New Look 5 zł 2. koronkowa bluzeczka z baskinką Monki 10 zł 3. bokserka h&m z zamkiem na plecach 10 zł 4. legginsy Zara z zamszowymi wstawkami 15 zł 5. komin w beżowo-niebieskie paski 8 zł
|
|
#3896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja byłam dzisiaj na dostawie sukienek na wagę w bidze (może z godzinę po otwarciu), ale nie było nic fajnego
|
|
|
|
|
#3897 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Super rzeczy i bardzo mi się podoba Twoje podejście, że najważniejsze, żeby nam się podobało ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3898 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3899 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
https://www.facebook.com/events/1689...32764/?fref=ts |
||
|
|
|
#3900 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem na odwyku to przynajmniej Wasze łowy będę podziwiać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

neonowy super!

. Ja planuję się przejść ze sporym pudłem łaszków 
)
ja widziałam już tylko takie za duże (rozmiar 44, 42), a nie chciałam workowatej... No i jedna pani miała w koszyku śliczną karmelkową ramoneskę z Zary... no cudo. Najchętniej bym jej zabrała i uciekła do kasy 

[/QUOTE]

) i kilka innych rzeczy 

Tak, we Wrocławiu niestety nie ma ciuchów za 1 zł, no chyba że ja o jakimś lumpeksie nie wiem.