|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Tuńczyk to w pomidorach najlepszy
![]() Dziękuję
|
#4862 |
|
Wtajemniczenie
|
To super Bo juz nie wiedziałam co bede jeść na obiad
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
ale gorąc! rozplynelam sie!
ludzie juz w sandaczach pociskają i w sukienkach ![]() kala nie znam takiego chlebka zaraz zobacze na necietez dzis zgrzesze bo ide na piwo potem ale najpierw pocwicze, nie ma tak latwo!!
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
Kretko mowilam, ze Freya jest super :P
Oni teraz mają takie pół-gorsety. Nie mierzylam tego- wydaje mi się, ze mi się będzie tłuszcz wylewał :P Poza tym nie mam faceta to i kto ma mnie w tym oglądac? Mi wlasnie znowu cycki urosły. Normalnie byłam zła ze mi zmalały, a teraz, ze urosły, bo znowu nie moge nosic satynowego sztywnego stanika.... Mierzylam kiedys gorset- oj marzenie Idę pobiegac i powiem mamie, zeby zrobila mi nalesniki, bo mam ochote :P A co! |
|
|
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
Tak się szybko wtrącę i uciekam ^^
Ja też baaardzo polecam te paski blend-a-med, połączone z pastą denivit( dla palaczy, troszkę mocniejsza) raz dziennie przy paskach , a reszte mycia to normalna pasta, to mi zęby zbielały o jakieś 4 stopnie z paska na opakowaniu denivit I w Rossmanie można czekać na pormocje, że będą kosztować z 45 ![]() A ja dzisiaj zmierzyłam spodnie, które w tamtym roku były po dietce idealne, w zimie trochę cisnęły w pasie i w udach, a teraz są idealne No i lecę do anatomi topograficznej. Jeszcze dzisiaj i jutro dzień "małego naukowca" i od czwartku robię sobie dłuuugą majówkę 9 dni <3Szkoda tylko, że od razu jak po majówce wracam mam dwa koła w tym jedno które jak napiszę ładnie do bd zwolniona z tej części ( czyli z całego letniego semestru z tego przedmiotu) w sesji zimowej w nast roku... Wysyłam troszkę motywacji wszystkim uczącym się ![]() Dzisiaj dietowo byle jak, tzn bez gerzchów, ale mało i głównie ser biały z dodatkami plus na obiad sałata z pomidorem i piersią z kurczaka bo zachciało mi się spać z mokrą głową przy otwartym oknie i już gardło boli jak się coś je
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Taki półgorset mi się marzy od dawna, ale póki co nie będę inwestować w tak drogą bieliznę, bo mi na pewno poleci w biuście mocno Z czego akurat się cieszę Mąż mniej Uciekam robić obiad
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kochanie ten półgorset to nie taki do oglądania, a do noszenia na co dzień To chyba nawet dokładnie TEN Przeceniony z 219 na 169 zł. I z niego się absolutnie tłuszcz nie wylewa, właśnie ładnie ściąga całe ciało, z tyłu nie ma "wałeczków" i innych przyjmności związanych ze stanikiem z właściwym obwodem (albo przynajmniej ja tak mam przez te luzy w skórze) Jest cudo. I zakrywa mi żebra. Bo miałam problem - wszystkie staniki z dobrym obwodem, czyli 70, bardzo odcinały mi się na tle wystających pod nimi żeber. A w półgorsecie nie widać tego tak
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4868 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już i wszamałam michę bigosu bo pod koniec wykładu już głodna byłam trochę
aa i chciałam się pochwalić,że pierwsze zajęcia w tym semestrze zaliczyłam tylko mam wrażenie,że jakieś fatum się kręci;/ najpierw zdechł pies mojej sąsiadki,w niedzelę kotkę mi przejechali i to ciężarną;( a wczoraj sąsiadka zmarła no kurde! co jest na dodatek babcia od jakiegoś tygodnia okropnie się czuje co chwile coś ją łapie jak nie ciśnienie to przeziębienie,zastrzyki,l eki,łóżko,szpital... normalnie dawno się tak nie bałam
|
#4870 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4871 |
|
Wtajemniczenie
|
boshee dawno sie tak nie zapchałam obiadem
tunczyk z ryzem papryka cebulka i pieczarkami do tego pasta pomidorowa teraz pije kawke milicano dopiero h po obiedzie bo normalnie ruszać sie nie mogłam po
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4872 |
|
Zadomowienie
|
Kretko sliczny ten stanik! I tylko za taką cene! Kurde no marzenie! Jak będą gdzies to przmierze chocby zeby zobaczyc jak to lezy na mnie
Ja nie będe mowic co zjadlam jak wrocilam, bo wole was nie kusić wiecej dziś :P Kala i Arschen tymi plackami wystarczająco złego zrobiły. Ja jutro mam pić i w piątek/sobote też, a potem dietka, bo juz mam siebie dosc! |
|
|
|
#4873 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba ?
![]() a kto tu mowi żeby nie grzeszyć
|
|
#4874 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
Wróciłam z aerobiku i wcinam lekką kolację - twaróg, trochę warzyw i ciut tuńczyka. Mam problem z utrzymaniem się na piłce, koordynacja na trzy z minusem
|
|
|
|
#4875 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4876 |
|
Wtajemniczenie
|
aha
|
|
#4877 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Hej.
Cytat:
Naprawdę, w ogóle nie czuję się zmęczona dietowaniem. Niby niewiele mi brakowało do zdrowego jedzenia, ale nie spodziewałam się, że odstawienie słodyczy przyjdzie mi z taką łatwością. Triumfuję. ![]() ![]() Już mi się wszystko pomieszało. To Kretka jest w Toruniu, a Ty ją odwiedzałaś, bo mieszkasz w Poznaniu, pfff. Włóczęgostwo na wieki. ![]() No nie, pewnie pójdę w poniedziałek, bo będę ich oprowadzać po Lublinie i muszę zaliczyć jakiś posiłek w terenie. Najchętniej, to bym poprosiła o wszystkie warzywa w papier i tyle. Jak będę miała piekarnik, to nie będę wychodzić z kuchni. To poważne zagrożenie dla mojej kariery naukowej. ![]() Szybko leci, no nie? Tylko żeby teraz nie polecieć. Lato jest straszne pod tym względem - na dworze duszno, a piwo, lody i owoce mogłyby stanowić moje jedye pożywienie. ![]() Cytat:
Mi się to bardzo podoba, że muszę tyle pisać, bo to całkiem sensowna uniwersytecka zaprawa. Po prostu przeraża mnie trochę to, że zanim przystąpię do wspomnianego maturalnego kucia, to mam jeszcze miliard szans, żeby popsuć sobie swoja ocenę maturalną. Pamiętaj, że co nauczone, to Twoje! I nie zakładaj wersji, że będzie to, czego nie tknęłaś. Nie będzie i już! Cytat:
![]() Te treningi są MORDERCZE. Pompki? Cytat:
I rzeczywiście chudam w tamtym roku jak pobiegałam trochę tego. Cytat:
Cytat:
Ja to chyba mam trzy na minusie. W ogóle miałam super dzień. Jestem wolontariuszem na Ogólnopolskim Zjeździe Historyków i cały dzień przesiedziałam na panelach. Zakochałam się w historii mówionej. To jest niesamowite! Muszę się tym zająć. Dzisiaj czuję, że mogę wszystko. |
||||||
|
|
|
#4878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma większej satysfakcji, niż niedawno za małe ciuchy po ostatecznej kapitulacji na rzecz naszych szczupłych tyłków. ![]() Co to anatomia topograficzna? ![]() Ja też jestem dzisiaj winna nierównym i durnym trochę posiłkom. Rano zjadłam warzywa z cyckiem i kaszą, bo wiedziałam, że przede mną długi dzień i do domu wrócę za późno, żeby zjeść kaszę, a ja lubię ciepłe. Następny posiłek zjadłam po 9 godzinach. Po powrocie sałatka i teraz Indrowa kolacja.---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- I witaj Nicole. |
|
|
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
Denivit dostepny jest w rossmanach za kilkanascie zł
Myślę, że pomógłby sam trochę.A anato topograficzna to wszystkie podzialy na różne okolice ciała, podział jam ciała, ułożenie i umiejscowienie narządów. ;/ Masakra. Mój mini grzech dzisiaj to fervex. Nie miałam nic innego pod ręką. A tam pewnie sporo cukru;/ |
|
|
|
#4880 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, co tak mało żeście naskrobały?
![]() Wczoraj tak przyj*bałam z jedzeniem i piwem, że nie będę nawet pisać ![]() A dziś nie chce mi się na wszystkie zajęcia iść, więc możliwe, że pójdę tylko na 2 pierwsze i sobie wrócę. Nie poszłabym sobie w ogóle, ale mamy grę terenową na pierwszych zajęciach. socjologii (bo na socjo mamy antropologię współczesności i teraz trochę o antropo miasta będziemy bodajże mówić) i jestem ciekawa co z tego wyjdzie ![]() neyra, o tam?
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
helo
---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Kretka co wchłonelas? ja wypilam 3 desparadosy ale to malutkie
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4883 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
Ja już po ważeniu, ale przed śniadaniem, zanotowałam -0,2kg spadku... szaleństwo Tak to bym chciała żeby waga spadała na 2 fazie neyra, smutna minka mnie niepokoi... co tam waga pokazała? Jest jakiś spadek czy żadnego? Niech ta waga se uważa
|
#4885 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
i?
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- nie waz sie tak czesto
|
|
|
#4887 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4888 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Ja po treningu nie jestem głodna, ale nie jem około 1,5-2h przed, a wracam o 20 i zgodnie z waszymi radami staram się coś drobnego jednak w siebie wepchnąć. Zważę się może w przyszłym tygodniu, teraz się boję ![]() Kupiłam wczoraj spodnie leginsowe, bardzo obcisłe, ledwo je na siebie wciągnęłam, TŻ się zdziwił, że dałam radę je ubrać. Teraz nie mogę przytyć, bo na mnie pękną, a najlepiej by było choć trochę w udach schudnać, a to najtrudniejsze ![]() Chcę iść znów pobiegać, ale między blokami nie lubię, a na polach piź...i okrutnie, nie chcę żeby mnie przewiało, coś innego muszę porobić dzisiaj A tu goście przychodzą na mecz
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
To bylo wczoraj i jej nie kupilam bo sprawdzilam moją, zważyłam dwie puszki piwa i bylo rowno 1kg
|
|
|
#4890 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

I w Rossmanie można czekać na pormocje, że będą kosztować z 45
na dodatek babcia od jakiegoś tygodnia okropnie się czuje co chwile coś ją łapie jak nie ciśnienie to przeziębienie,zastrzyki,l eki,łóżko,szpital... normalnie dawno się tak nie bałam