|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Cytat:
|
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie
A im wolniej tym... co ??? Dłuższe efekty !!! jejejejejeeeee
|
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stałe Kochaniutka
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie na razie jakoś nie ciągnie do grzechów, ale 30.04 znów idę na 18, więc wiadomo... Miałam jeszcze teraz w sobotę iść, ale nie mogę tak często grzeszyc i nie idę
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
kala ty mi tym piwem tak nie machaj proszę haha
dziś idąc ulicami o 18.30 widziałam jak wszyscy sobie spokojnie siedzą i piją spokojnie piwka pod parasolami a ja co?na zajęcia musiałam biec hahaha i taaaak mi się piwa zachciało, jak nigdy jeszcze zaraz idę robić przysiady[100] i do ciepłej kąpieli bo po wczorajszych wariacjach mam zakwasy a potem trzeba będzie poczytać kilka streszczeń na zajęcia i spać
|
#4746 |
|
Wtajemniczenie
|
a Ja mam za tydzień urodziny wiec nie wiem jak one beda wygladac
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
no jak to jak hehe upieczesz sobie najlepszy tort pod słońcem z fasolowca
![]() a tak serio to raz możesz sobie dać odpust by nei mieć wyrzutów sumienia ja tak właśnie zrobię za tydzień i będę pałaszować to na co będę miałą ochotę na przyjęciu ale nadrugi dzień już ładne odchudzanko[tak przynajmniej planuje a okaże się,że jak tylko pojadę do domu to się zaczną babcine obiadki i tydzień obżarstwa będzie-NIE!NIE BĘDZIE TAK!]
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
Kala
a ja miałam na sobie moje super-obcisłe rurki :P Mogę wam kiedyś walną zdjęcie to same zobaczycie :PJa uznalam, ze do matury nie ma chyba jednak sensu się odchudzać. I tak "jem stres" i mocno przybieram kiedy się stresuje. Na pewno nie jest to sprzymierzeniec chudnięcia! Ale 22mają rano idę biegąć Daje słowo- układam dietke i zaczynam ćwiczyc. Będę swiecić wzorem i przykładem.
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- bardzo powolutku
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#4750 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej.
Groszku i Mońku, witamy po lepszej stronie życia. ![]() Mi dziś stunęły dwa miesiące! ![]() Cytat:
W tym zdaniu chodziło tylko o to, że się tak poczułam, bo Dziewczyny narzekały na swoje pućki na górze, a ja mam takie pućki całe zamiast ud, i się spytałam, czy to znaczy, że jestem po prostu inną kategorią, no. W sumie to jesteście dowodem, że nie jestem ani trochę. ![]() Cytat:
Zastanawiam się właśnie ile mi zeszło? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W środę przyjeżdżają do mnie Szwedzi, więc nie obiecuję, że tobędzie grzeczny tydzień, bo całe dnie poza domem i czasem po prostu gdzieś ich trzeba zabrać na żarcie - a wtedy, to ciężko, żeby w taki Subwayu dostać coś zdrowego i sycącego. Postaram się ograniczyć do minimum, bo grzesyć wcale mi się nie chce, ale nie wiem, jak logistycznie to rozwiązać. Z drugiej strony - od poniedziałku będę już miała swój piekarnik, więc mógę sobie upiec wszystko, co mi się zamarzy, o. W ogóle szykuje mi się bardzo długi weekend, bo od 1 do 13, ale już wiem, że cały spędzę nad szkolnymi zajęciami. Do napisania mam 10 000 słów esejów, wszystkie terminy na zaraz po przerwie, wszystkie wymagające maksimu zaangażowania, bo maturalne. Co majówka, to po prostu... Przynajmniej tematy wybieram sama i faktycznie są ciekawe.
Edytowane przez content Czas edycji: 2013-04-23 o 00:00 |
||||
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brawo
![]() Ale minęło, co... ? ![]() Cytat:
![]() No ja z Poznania ![]() A ja w ogóle lubię się włóczyć Uwielbiam spacery, wycieczki, wyjazdy Cytat:
![]() Piekarnik na pewno Ci się przyda ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- A w ogóle to część laski Ja się pokłóciłam z TŻ i mam z du
|
||
|
|
|
#4753 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XI
Treść usunięta
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
jesc!!! neyra nie wiem jaki masz telefon ale wejdz normalnie w "sklep google" i wpisz wizaz wyswietli sie---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- kala czemu sie poklociliscie?? U mnie piekne slonko, dol od razu mija
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#4755 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli że Ty jesteś na nie...
???![]() Hej kochanie Bo ja chce jechać w maju na dwa wyjazdy Kolejorza, a on gada że nie będziemy mieć siana... A ja mówię że będziemy I wczoraj jeszcze w łóżku o tym gadaliśmy i się pokłóciliśmy i TŻ wstał i poszedł do salonu i mnie zostawił i jestem o to zła na niego ![]() Potem wrócił ale sam fakt... ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- No właśnie nie, bo TŻ pracuję teraz na popołudniówki i wróci o 23 więc trochę ciężko będzie...
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
zwazylam sie i smiac mi sie chce
no kur... po ladnym sb dniu mam wzrost a po brzydszym nie to co jest grane?? neyra no jak nie ma aplikacja to mi nie dziala tez, w ogole nie moge się zalogowac! kala ja sobie to zawsze tlumacze, ze plec meska... jest gorsza trzeba przymykac oko musze jeszcze pol roku uwazac co pisze---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Ja juz dawno pisalam o tym, ze bede ladnie dietować a w niedziele sobie na coś pozwalac bo po prostu hm tak jest latwiej ja mam w glowie coś takiego, ze jak mam zakaz to mnie do tego ciągnie a jak nie mam zakazu to już tak nie... kiedys stosowalam diete ONZ (swoja droga, na niej mi waga spadala...), ktora trwa 9 dni a potem mozna zrobic 1-3 przerwy i znowu 9 dni No i mialam w glowie to, ze wytrzymam te 9 dni i bede mogla zjesc coś dobrego i jak nadchodzil ten dzien to nawet nie mialam ochoty na to co sobie wymyslalam, ze zjem
|
|
|
#4758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Smutno mi... Cytat:
|
|||
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, dziś jadę na zakupy,
Musze kupic nowy sportowy stanik bo moj jest za duzy ![]() I kupie tą nieszczesną wagę... ale nie chce mi się jej nosić. Nie smuć się ![]() ![]() ONZ to "odchudzanie na zawolanie", węgle i bialka jemy osobno ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- W tym tygodniu "wrzucam na tapetę" turbo (żeby się nie znudzić) Zrobilam wczoraj i runda 8 jest dla mnie niewykonalna ani na ręce ani na łokciu
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu No właśnie ja nie widze problemu, a naprawdę jeśli chodzi o pieniądze jestem odpowiedzialna i jak wiem że mam ich mało to nie szastam na lewo i prawo... Bardziej chodzi mi o zachowanie TŻ, bo się tak nie robi ![]() Nie słyszałam o tym ONZ ![]() Dla mnie 6 runda jest zabójcza, ale fakt że 8 tez nienawidzę...
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Zadomowienie
|
Witam Kochane
Gratuluje wam wytrwałosci na SB!Ja dzis zostałam w domu i już otwieram arkusze z matmy choć mi sie strasznie nie chce! Content wolałabym napisac 10000 esejów niż mam kuć do matury... bo i tak się ucze, a i tak dużo nie wiem, a i tak nie wiem co będzie i jeszcze będzie cos czego się nie nauczyłam.... |
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochaaaane moje
Wczoraj nie miałam czasu za bardzo na pisanie, dzisiaj nadrobię co tam naskrobałyście, będę koło 17 w domu. Ech, ech, nie chce mi się wychodzić ale w sumie ładna pogoda, nie za gorąco, nie za zimno, nie za wietrznie. Wczoraj miałam seminarium na dworze, bo ładna pogoda to tam poszliśmy z promotorem i w ciągu 1,5 godziny opaliłam sobie dekolt i twarz. Dzisiaj mam troszkę czerwony dekolt i czerwony nos, jak alkoholik wyglądam
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc usiądźcie i mu powiedz co Ci się nie podobalo w jego zachowaniu. (jeee, zdanie się nie zaczyna od więc) wytlumacz mu dlaczego tak się nie robi i czy mu by było milo jakbys Ty sie tak zachowala. Ja swojemu zawsze "truje nad uchem" ![]() Ale ja 8 nie umiem wykonać w ogole, wczoraj ją przewinęlam bo nie ma sensu ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- a u mnie super slonce i juz nie moge sie doczekac az wyjde z domu!! musze tylko czekac do 10
|
|
|
|
#4764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też bardzo rzadko na czerwono się opalam, ale to "majowe" słońce jest inne niż to "letnie", że tak powiem ![]() Cytat:
Jesteśmy z Tobą Już mu wszystko napisałam Też wyznaję zasadę żeby wszystko sobie mówić, co nam leży na sercu... ![]() A co do 8 ćwiczenia to zegnij nogę w kolanie, tą na której leżysz, w sensie tą wewnętrzna i gwarantuję Ci że zrobisz to ćwiczenie |
||
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
kala i dobrze, ze go poinformowalas co Ci się nie podobało
w killerze to na boczki robię ze zgiętą nogą ale tam jestem na łokciu a tutaj nie moge, no nie moge
|
|
|
#4766 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Bo mi sie wydaje, ze chudne hm wizualnie ale waga i centymetr mowia co innego wiec raczej mnie nie oszukują
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, chyba pora się przywitać po kilku dniach podczytywania
![]() Dziś 9 dzień 1 fazy zaczynam, na liczniku -4,2kg, ale u mnie to jest z czego zrzucać niestety, bo waga startowa jest trzycyfrowa Roztyłam się strasznie i nic nie mam na swoje usprawiedliwienie Rok temu próbowałam Dukana, wytrzymałam dwa miesiące, ale więcej nie dałam rady, okropna dieta, już nie mogłam patrzeć na mięso i serek wiejski, schudłam chyba ok 10kg w te dwa miesiące wtedy, ale dopadło mnie jojo jak wróciłam do starych nawyków żywieniowych czyli piwko i czipsy wieczorem do filmu Teraz mam zamiar wziąć się w garść tak jak te 6 lat temu, bo wiem, że potrafię i mogę... tylko muszę się zmobilizować i nie poddawać.Mam nadzieję, że mój metabolizm nie jest jakiś rozwalony od tego zeszłorocznego Dukana... Jak myślicie? Później już nie byłam na żadnej diecie... Tak czy siak tym wstępem o mnie witam się i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona plażowiczek I po cichu liczę, że będziecie wspierać i mobilizować w tej nierównej walce z pysznościami ![]() |
|
|
|
#4769 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4770 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie rozpisały
![]() CZeść dziewczynki głodna jestem a musze czekac tak z2omin aż mi chlebek sie odmorozi ![]() Dzisiaj taka ładna pogoda że chce sie życ chciałabym sie poopalać a tu ciężko o tej porze roku ![]() asmenaa kupisz tą wage?naprawde???nareszcie ![]() kala Tż to TŻ i tego nie zmienisz
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

ale z dietą daję sobie raz w tygodniu na wstrzymanie... Bez spiny 

Nie mierz sie, nie waz 
nie lubię tego 

Przynajmniej tematy wybieram sama i faktycznie są ciekawe. 

Roztyłam się strasznie i nic nie mam na swoje usprawiedliwienie
I po cichu liczę, że będziecie wspierać i mobilizować w tej nierównej walce z pysznościami