|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Z tym wprowadzaniem pokarmów to ja w ogóle zielona jestem, póki co o tym nie myślę, bo karmię piersią, ale już niedługo trzeba będzie coś wprowadzać, także muszę zasiegnąć jakieś wiedzy w tym temacie ![]()
![]() |
#3572 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3574 |
Zadomowienie
|
Dzieki Laurka
![]() Moj odkurzacz ma maks 1600, a ja na najmniejszej mocy robie wiec powinno byc git ![]() Dzis znowu duuuzo wylazlo
#3575 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
U nas też ładnie w nocy. Zasnął o 21.30 a wstał o 4 :30 na jedzonko i jeszcze do 06.30 spał. Później po 7 do 08:20 i po 9 do teraz. Ja się uczę na jutrzejszy egzamin, ale raczej na oprawkę się nastawiam przy tej babie. Angielski w weekend egzaminy dwa, które musze przełożyć (ustalony egzamin przez 1 grupe, która nie ma w ten zjazd nic
![]() ![]() Dadi wczoraj 15 tygodni skończył - zapomniałam ![]() Lenova jako takich badań to nie wiem, ale mleko na skazę (bebilon pepti w naszym wypadku) bez recepty kupisz pełnopłatnie - 22,02 zł, a na receptę to płacisz tylko 30% ceny, więc różnica jest. Nam lekarz przepisał od razu 10 puszek (tyle może max na miesiąc) powyżej dwóch opakowań na recepcie musi być zapisane już stosowanie, to tak na marginesie. Gratuluję Krzysiowi 4 miesięcy :klaski: Dadi dzisiaj odkrył, że leżąc na plecach może dźwigać głowę ![]() ![]() Wisienko jak tam?? ![]() Black jak torty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, jak ktos ma pecha to i w dupie palec zlamie
ja nie powinnam kupować na allegro ![]() ![]() jak nie śmierdząca petami huśtawką, jak nie wał na mnie wykręcony o śmierdzące ubranka dla niemowlaka i niekompletną przesyłkę, to kupiłam nową ramę do wózka bo tamta pękła i okazuje się,że ta również uszkodzona ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Heh, Marsi, a ja z kolei mam teraz taką sytuację, że kurier zgubił moją paczkę z huśtawką i sprawa jest w trakcie wyjaśniania... Okej, różne rzeczy się zdarzają, tylko niech mi ktoś powie, jak kurier może zgubić paczkę, do jasnej cholery!?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak bedziemy wszyscy w domu, to nie mam szans na pisanie... I tak zle, i tak niedobrze. Kochana ![]() Doskonale Cie rozumiem z tymi klotniami o glupoty ![]() Jedyne czym moge Cie pocieszyc - pamietaj, ze to przejsciowe i na pewno niedlugo bedzie lepiej! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |||||
Zakorzenienie
|
heeeej, co słychać ??
![]() Cytat:
u nas nawet kolor włosów kobity sie zgadza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u Nas do 3 w nocy nocka super, potem Hania chyba z 1,5h nie umiala zasnąć chyba ją brzuszek bolał, tak czułam że tak bedzie bo mnie wieczorem też bolał no ale nie wiem od czego? ![]() https://mamotoja.pl/wychowanie_podst...r_01_page_no=0 patrzcie ![]()
![]() |
#3581 | |
Zakorzenienie
|
O, nie, miec dwa takie diablatka?
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio mialam taka owulke ze plakalam z bolu i myslalam ze mi jajnik peknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A masz mozliwosc wymiany czy raczej nie bardzo?
![]() |
#3583 |
Wtajemniczenie
|
nie mogę ...
pisałam Wam, ze wczoraj po szczepieniach zostawilam malego u tesciowej, bo nie chcialo mi sie z nia siedziec i uznalam to za mniejsze zlo ... i co? mowilam Wam, ze ona nie zna slowa umiar .. wlasnie dostalam smsa z zapytaniem czy ma przyjechac i nas zabrac, to nie bede wtedy sama siedziala w domu .... a w drugim smsie napisala, ze jak maly bedzie niespokojny to mam podac mu znowu ten czopek =, i ze jak cos to ona ma je w domu ... nie moge z niej .. czy jej nie wystarczy, ze wczoraj mialam "swojego synka" 4 godziny bez mojego nadzoru napisalam jej ze umowilam sie na spacer z kolezanka ... a prawda jest taka ze bde sama siedziec w domu ![]() czuje, ze zaczne jej robic na zlosc, i wlasnie specjlanie wychodzic gdzies, albo tak przynajmniej mowic, no bo jak staralam sie byc mila jednego dnia to wlazi mi na glowe .. a tak chcialam jakos normalnie z nia ulozyc stosunki i widywac sie od czasu do czasu, moglabym tolerowac wszytskie jej odpaly ale jak ma codziennie mi oferowac swoja "pomoc" to ja dziekuje .. bede u niej siedziala z dzieckiem, nie wiem po jaka cholere i co tam bede robic
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-24 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
nawijko a może odwrotnie, niech tż z Kubulem pójdą na długi spacer a będą wracać tylko na karmienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tylko ośmioletni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Gratulacje Krzysiu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiejsze balkonowe zdjęcie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3588 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, bo pewnie Was podejrzeli
![]() kurde, Marsi, ale masz pecha, ja bym odesłała ![]() Blogerko- zebys sie we własnym domu/mieszkaniu musiala przed tesciówą chowac ![]() ![]() ja dzis nie wychodze na dwór, wieje niesamowicie, a mały jeszcze pokasłuje- zresztą on by długo na lezaka w gondoli nie wytrzymał a nosic go nie chce przy tym wiatrzysku ![]() MATKI Kochane mające starsze bobasy- co najlepiej kupic na lato męskiemu bobasowi? bo mam: - bodziaki z krótkim i dlugim - ogrodniczki z krótkimi nogawkami - koszulki, koszule eleganckie - dresiki, dzinsy - pólspioszki i chyba kilka sztuk pajcyków i spioszków - przeciwsloneczne kapelutki i czapeczki cieniutkie bawełniane co dokupic? ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- aha, wlasnie licytuje kilka rampersów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas tak samo bylo, tylko gej i gej i gej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40459206] Naczyniaki, musiały być wcześniej już, do 2rż powinny się wchłonąć, jeśli nie to usuwa się laserowo lub wymraża. To jest to samo co moja córa pod noskiem ma i na czole ![]() [/QUOTE] omg, a jak moj ma z tylu glowki taka czerwona "narosl"? malutka bardzo ale wypukla, pokazywalam do lekarzowi, powiedzial ze naczyniak i ze powinien zniknac.... dobrze gada? spimy we trojke, jest bosko ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a na lato *** obowiazkowo kupimy mini board shorty ![]() ![]() juz mam upatrzone w H&M, ale bede szukac jeszcze czegos lepszego! *** juz mamy koszule w karte i takie bezowe shorty do tego *** jakas czapke z daszkiem na bank ![]() zadnych spioszkow, polspioszkow, pajacykow - no chyba ze do spania, zreszta i tak tesciowa namietnei mi to kupuje, zeby "dzidzius" wygladal jak dzidzius a ja chce malutkiego chlopca a nie dzidziusia ![]() ![]()
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-04-24 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Blogerko, tu masz rampersy http://allegro.pl/mothercare-nowy-ra...167830103.html
ja wlasnie tez chce miec małego faceta i mam koszule takie "dorosłe" z kołnierzykiem w kratke z długim i krótkim, mam do tego ogrodniczki dzinsowe, mam kilka długich cienkich spodni, a takie typowo niemowlece to wlasnie tak do spania, albo koło domku (bo ja na wsi mieszkam) zeby małemu było wygodnie bo na jakies wyjscia, wyjazdy bede małego stroic jak faceta ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- a te board short to takie krótkie spodenki? |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na deske, na kite'a na przyklad ![]() tu masz doroslych facetow w board shortach, ja bde szukac wersji mini mini https://www.google.pl/search?q=board...Momz4ASysIG4Dg
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oho, dziec wzywa z maty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Wtajemniczenie
|
tak sobie zaruje z ta miniaturka
![]() a te board shorty bo my z tz wlasnie sporty wodne uwielbiamy i ogolnie taki nadmorski tryb zycia ![]()
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio mialo tak byc, poszli, az nagle TZ dzwoni, ze tesciowa wpadnie i zostalam ze sprzataniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Zakorzenienie
|
KLAUDUNIA10 juz którys raz cie widze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | ||
Zakorzenienie
|
też Ci się gibie gondola? bo moje maleństwo zjeżdza w dół?
A CO DO ZDJĘCIA- MORDECZKA SŁODKA ![]() Cytat:
![]() daj znać jak przyjdzie bo jestem ciekawa? u nas ostatnio coraz dłużej w niej siedzi i piszczy z zachwytu Cytat:
![]() Black o fuck, też bym się wkurzyła |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3598 |
Przyczajenie
|
Witam! Lubie Was poczytywac, ale mama zostane dopiero na dniach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
bylam rano z małą u lekarza ustalić to leczenie. Acha nie ma bakterii e.coli jednak uf. Co do Candidy to pewnie ode mnie złapała jak byłam w ciąży, ciągle przyjmowałam jakieś antybiotyki związane z moimi infekcjami ... No i dostała mała leki itd ale babka powiedziała że ona nie podejmie sie zabardzo w leczeniu tego musze isc do homeopaty. Jeszcze jade dzis prywatnie do jednego pediatry zobacze co powie itd. Amelka też dostała skierowanie do neurologa, powiedzialam lekarce ze mała jak leży na brzuszku to często odchyla jedną rączkę do tylu, no i dala ![]() Wczoraj miałam lepszą akcje ze szwagierką, miała do mnie jakies wyrzuty ze co ja sobie mysle ze moglam isc od razu do lekarza itd ze mała pójdzie do szpitala i ze dadzą jej mase zastrzyków. No i wieczór miałam przepłakany. Tzt dzis rozmiawiał z tesciową i tez mowila ze moglam isc wczesniej do lekarza.. Ale ja chodziłam z małą praktycznie co tydzien do lekarza!!! i na wlasna reke juzten posiew zrobiłam no ale .. Acha no i jak zwykle gadka o tym ze zle sie odżywiam.. oczywiscie juz aluzja do tego zeby nie karmic piersią.
![]() |
#3600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.