|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Ooo tak, Wrocław piękne miasto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
Shizaxa
Aaa we Wrocku już byłam, a po Katowicach to bym się przespacerowała po prostu. Kręci mnie takie duże miasto, brud, smród, czad i w ogóle totalny naturalizm jak z powieści ![]() Dodam, że jadę sama ![]()
#4266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wyszło ci coś podobnego do mojej mieszanki alfaparfu 8 + 8.01 ![]() exclusivee a jaką płukankę poleciła ci Bunny? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zadomowienie
|
Znalazłam stare foto ze szkoły policealnej gdzie miałam robione 2 kolory na farbach chyba matrixa. Farbe juz zamówiłam także bede niedługo cos robic i sie Wam pokaże
![]()
#4268 |
Wtajemniczenie
|
szukałam na necie i nie ma u mnie w okolicy hurtowni kosmetycznych, jak są to oferta tylko dla firm albo nie mają pędzli...może ten fartuszek byłby lepszym pomysłem
![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień doby!
Witam sie po przerwie, mam zrobiony odrost jak zwylke garnierem choć zauważyłam ze bardziej niszczy włosy... niestety ![]() na kolor nie narzekam choć mogło być gorzej... podpatruje blogi i oglądałam ostatnio piękne włosięta bunny ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nove Twój tekst powala ![]()
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% ![]() szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2013-04-24 o 09:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny
![]() zajrzyjcie do naszego klubu, dobrze? Tzn. no wiecie gdzie Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-04-24 o 10:29 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta Tobie zawsze szybciutko rosly ![]() Cytat:
![]() ![]() moj to dla świętego spokoju mowi ze juz pamieta ![]() i tak wie, ze nie wygra ze mna ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja takze ubolewam nad tym,ze wszedzie wala keratyne ![]() moje wlosy tego nie lubia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czuje dume, bo sie do tego przyczynilam ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Nove gratki, cieszę się, że mogłam się przydać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Eh, u mojego synia zaczyna się chyba różyczka, albo rumień. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- A, i kupiłam tę odżywkę, na końcówki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wa-wersja.html Pięknie pachnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jak myślicie? czy jeśli chciałabym zafarbować włosy na kolor zbliżony do mojego naturalnego (dodaje zdjęcia aktualne i wcześniejsze z naturalnym kolorem) to jest możliwość,że wyjdą mi z poświatą zieleni? jaki kolor powinnam wybrać? exclusivee poleciła mi alfaparf 7. Bardzo fajny kolor
![]() ![]() ![]() Edytowane przez videl99 Czas edycji: 2013-04-24 o 11:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 |
Raczkowanie
|
Pytanie do blond bunny. Chcę zrobić się na jasny blond. Mam długie włosy do łokci, są grube, gęste i mocne. Przez kilka lat farbowałam na ciemne brązy. Od 2 lat nie farbuję wcale. Teraz chcę blond. Mój obecny prawie naturalny kolor to taki ciemny blond. Zamówiłam dwie farby Inebrya - jasny świetlisty blond oraz extra świetlisty blond złoty a do tego zamówiłam oxydant 12%. Czy ja robię wszystko dobrze i nie zostanę łysa??
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- w sumie jeśli ktoś inny może mi pomóc to też proszę o podpowiedzi nie tylko blond bunny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
alez tu pusto :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4279 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() farba pojasnieje jeszcze i za jakis miesiac zdecydujesz czy zostajesz z 8ka czy chcesz moze 9tke ![]() Cytat:
Cytat:
jak tak to ci rudo wezmie w tych miejscach, a na naturalne mozesz dac na 9% oksy. najpierw kladz na dlugosci farbe, potem na odrosty.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() Katowice- mi osobiście się nie podobają w ogóle ![]() ![]() o właśnie ja w ten weekend jadę do Wrocka z Tż-tem i jego sis - nigdy wcześniej tam nie byłam. Co warto zwiedzić ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
ojej boskie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale szczotke Bunny tez kupie na 100% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4283 |
Raczkowanie
|
nie teraz to już mam prawie naturalne pewnie jakiś pigment w środku włosa jeszcze siedzi no ale nie farbuje od ponad 2 lat!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |
Wtajemniczenie
|
napiszę tak w skrócie bo sytuacja jest ogólnie dość skomplikowana i nieprzyjemna:
a więc na uczelni przypisała sie do naszej grupy taka nowa dziewczyna i okazało się że ma ona poważny problem z laskami z innej grupy. Uwzięły się na nią, grożą jej itd. I ona sie bardzo ze mna zakumplowała, siedzimy razem itd i tamte zaczęły także po mnie jechać. Nie chce z nimi zadzierać bo wiadomo one są w grupce, zresztą widać że to taka patologia co chwile bluzgają straszą tamtą że jej "morde obiją" i troche zaczęłąm się bać że dostanie mi się za to że sie z nią zadaje... a z drugiej str lubie ją i nie powiem jej nagle - ej sorry nie zadawajmy się razem bo się boje Twoich koleżanek z byłej grupy.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() bo nie wiem ocb... ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Laski tak w ogóle wczoraj ćwiczyłam sobie z Chodakowską cała sie wymęczyłam, wypociłam i wiecie coś dziwnego mi się zaczęło dziać póżniej - może to głupie ale zaczęło mi jedno ucho piszczeć tak dziwnie i mnie boleć i zatykać i nie wiem czy to może być powiązane ![]()
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu sie na nia uwzieły? Moze dala im jakis powod? Jesli jest na prawde w porzadku, to moze warto wyjasnic sytuacje a jak nie to zglosic w odpowiednie miejsce, że zachodza grozby. Chodzi o szczotke wiosłaową z Rossa http://blogblondbunny.blogspot.com/2...za-czarna.html co do cwiczen z Ewa... zaczelam miec duzo watpliwosci co do jej wiedzy odnosnie cwiczen. Gdzies czytala wypowiedz p. Bojarskiej-Ferenc,że Chodakowska nie ma odpowiedniego przygotowania do takich rzeczy. Czesto po robieniu "brzuszkow" z jej Skalpela bolal mnie bardzo odcinek szyjny, okazalo sie,że to w tej pozycji za duze obciazenie dla tego odcinka... Troche lipa, ze tak to robi i ini moga sobie krzywde zrobic, ale jesli chodzi o Twoj przypadek to raczej ciśnienie przy szybkiej zmianie pozycji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesli zalezy ci na tej dziewczynie to nie rezygnuj z przyjazni bo boisz sie tamtych ![]() ![]() o szczotce na blogu pierwsza strona wpisow. czesto mi piszczy tak w uchu jak wejde po schodach- skok cisnienia. wystarczy siasc i spokojnie pooddychac i przechodzi- to nic groznego.
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
Jeszcze tak się zastanawiam, bo przeczytałam gdzieś przy oksydantach że 9 % i 12% nie mogą dotykać skóry no ale to jak ja mam dokładnie rozprowadzić farbę i czy to wogóle jest możliwe. Bunny dzięki za odpowiedź i porady, wrzucam fotkę swojego koloru, no może wyszedł nieco ciemniej jakoś
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4289 |
Raczkowanie
|
czyli rozjaśniacz z farbą może dotykać a sam rozjaśniacz nie może? dzięki już teraz boję się mniej i pewnie za tydzień będę już blondynką!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bunny siostro moja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.