|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Przez ostatni rok sąsiedzi z bramy obok chyba tak z dziećmi robili. Jak krzyczały, to je zamykali w pokoju. Słyszałam tylko walenie pięściami w drzwi i piski. Chory sposób na wychowywanie dzieci wg mnie...ale już się nie drą. Ciekawe, że kolejny skarpetowy klon dalej nie ma bana. Dziwi mnie, że za nieobraźliwe uwagi do trolla, dostałaś punkty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
A mnie zdziwiła pani w hotelu. Kazała gościom zdejmować buty po wejściu do hotelu, zostawianiu ich w korytarzu a potem jakieś 2 metry w skarpetkach
![]() W dodatku w tym hotelu przywitał nas brudny pan który robił coś przy skuterze, zaprowadził do pokoju i ostatniego dnia właścicielka zczaiła, że my w ogóle tam jesteśmy xd |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Konto usunięte
|
Jak w "Co ludzie powiedzą?" x3
Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2013-04-24 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#489 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Stół i serwetki powinna jeszcze przynieść. I krzesełeczka. I cukiernicę i herbatkę w szklaneczkach.
#491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Konto usunięte
|
Oj Demi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Konto usunięte
|
Gdyby nie to, że mieliśmy już opłacone, i to z citeam (przedtem tam były podróże) to oczywiście byśmy wyszli... Sam pokój bardzo ok, tv, szybki net, ale ta pani mnie rozwaliła. jeszcze mój facet się musiał z nią kłócić, bo chciała wziąć nasze dowody i sobie gdzieś z nimi iść. nie dam obcej babie mojego dowodu, kto wie co ona może z nimi zrobić xd I pozwoliła mu ze sobą iść, coś tam spisała i tż wrócił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mmm chrupiące musiało być ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potem był chyba podwieczorek albo co, gdzie były kanapki z masłem, serem i jajkiem (cały zestaw znienawidzonych przeze mnie rzeczy). Nie chciałam jeść, to przedszkolanka chciała we mnie to wmusić, no masakra ogólnie. Drugiego dnia byłam w przedszkolu pół czasu, później zrobiłam awanturę (chyba ryk i darcie) i rodzice zabrali mnie z tego potwornego miejsca na zawsze. Przez rok opiekowała się mną prababcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie ten temat już był tutaj poruszany, ale dzisiejsza sytuacja zmusiła mnie do napisania tego tutaj
![]() Dziwi mnie fakt, że mnóstwo ludzi idzie na studia które totalnie im nie odpowiadają i te osoby bardzo dobrze o tym wiedzą. Studiuje położnictwo na pierwszym roku. Mamy w każdym semestrze praktyki w szpitalu (na porodówce, na położnictwie i patologii). Dzisiaj zaczeliśmy praktyki na położnictwie. Jedna osoba miała już wcześniej w tym miejscu zajęcia. I opowiadała nam co możemy tutaj robic i między innymi padło hasło wyciąganie lub zakładanie cewnika. Jedna kolezanka skomentowała "fuj". Dalej rozmowa sie toczyła i ta sama koleżanka stwierdziła, że porody są obrzydliwe i że ona tylko lubi dzieci. Również dodała że nigdy nie będzie pracować na trakcie porodowym oraz że nie zrezygnuje ze studiów bo jej szkoda pół roku. Jak sobie pomyśle, że będzie się mną w przyszłości zajmować taka położna to mi się słabo robi. Nawet jeśli nie będzie pracować w przyszłości na porodówce to teraz na studiach musi odebrać określoną liczbe porodów by zdać te studia. Współczuje rodzącym. I niestety to nie są wyjątki na moim roku ![]() Co o tym sądzicie?
#501 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Konto usunięte
|
Myślę, że będzie sie drzeć na rodzące, przyjmie je na sale i zostawi bez kontroli aż do ostatniej fazy gdzie zawoła lekarza i ucieknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to dopiero 1 rok, to czego jej szkoda? Mi jest szkoda takich osób...bo głupota nie jest uleczalna. Mam nadzieję, że nigdy nie trafię na taką położną, bo się skończy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Konto usunięte
|
Padło pytanie na coś o Kim Kardashian (? nie wiem, czy poprawnie napisałam) na jakimś fanpage'u, czy Ci się podoba jej styl itd. Napisałam, że nie, poza tym Kim jest dla mnie znana tylko z wielkiego tyłka i niczego więcej, że bardzo jej nie lubię. I posypały się hejty na mnie, cytuję "ciebie też dużo osób musi nienawidzić za wygląd", "spadaj głupia wieśniaro" i "wyglądasz jak sz*ata". Naprawdę, aż tak trzeba reagować na czyjeś zdanie? Aż tak hejtować, bo napisałam prawdę, że nie znam jej z niczego oprócz jej wielkiego tyłka? Wszędzie tylko słyszę "Figura Kim, z dużymi, ponętnymi biodrami i pośladkami", kiedy ona dla mnie po prostu ma wielki tyłek. I nie napisałam, że jest spasioną grubą świnią, tylko, że ma duży tyłek. No naprawdę, chyba nie można nic pisać, bo zaraz zostaniesz obrażony, zwyzywany, shejtowany, i zmieszany z błotem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hejterzy mnie rozwalają...jak nie ma normalnego kontrargumentu, to się jedzie od takich i owakich, albo, że się pisze niepoprawnie po polsku lub nie umie czytać ze zrozumieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Copyraptor
|
Cytat:
W księdze gości [muzeum Annie Frank], z której wpis cytuje muzeum, zostawił wpis: "Przyjście tutaj było inspirujące. Anna była wspaniałą dziewczyną. Mam nadzieję, że byłaby moją fanką". Piosenkarz przy ostatnim zdaniu użył zwrotu "belieber", pochodzącego od angielskiego słowa "believer" ("wierzący"), którym określa się najbardziej zagorzałych fanek Biebera. ![]() A jeszcze bardziej dziwią mnie reakcje jego fanek, które się bulwersują, że co to za Annie Frank i czym sobie niby zasłużyła na jego komentarze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mi się osobiście podobają Grycanki XD Przynajmniej te dwie, ruda i czarna. Ta ruda, matka, dlatego że w jej wieku większość kobiet tak wygląda figurowo natomiast nie umieją się ubrać, uczesać i umalować. Ona pokazuje jak, ma świetną fryzurę, ubiera się kobieco, dobry wzór do naśladowania. I ładnie projektuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Zadomowienie
|
Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.