|
|
#2551 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
100 samolotów dziennie ostatnio przelatuje tuż nad moim blokiem
|
|
|
|
|
#2552 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Nie tylko chodzi o takie jednoznaczne przełożenie, że bił i teraz się kuli, bo to sytuacje jednostkowe, a np. o to że wszelkie zahamowania które z upływem lat wpaja się dzieciom, potem coraz bardziej doroślejącym ludziom, że teraz tak już nie można, że w tym wieku nie wypada, nieważne czy chodzi o zachowania, myśli czy odczucia, albo że takie a takie emocje należy ukrywać, przekładają się na usztywnienie stawów i mięśni, na płytkie oddychanie, w teorii więc usuwając te fizyczne blokady, to zesztywnienie, przywracając prawidłowy pełny oddech, usuwa się też blokady psychiczne i zmienia charakter. Ćwiczenia też polepszają ogólnie świadomość własnego ciała, więc jak ktoś np. mimowolnie zaciska szczęki, powinien to szybko zauważać i rozluźniać się. Oraz świadomość własnych emocji. Tak przykładowo i w skrócie, więcej w tym momencie nie pamiętam, zresztą bardziej zapamiętałam o blokadach a nie np. o perfekcjonizmie, bo to mi nie grozi ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2553 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. dzięki, obczaję te sklepy. |
||
|
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2555 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
takie bluzki są w kazdej kolekcji w camaieu ,orsay. zwykle są po 49, ale zawsze sie ostajądo wypszy i są po 12- 19 i wtedy je nabywam ostatnio nabyłam kobaltową za 12,90. nie jest to sama bawełna, z domieszką, bardzo elastyczna, dosc cienka i wygląda dosc porządnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-04-24 o 20:33 |
|
|
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym tak jak Polly pisze, Orsay, Camaieu to pewniaki jeśli chodzi o tego typu ubrania |
||
|
|
|
#2557 |
|
grozi wypollizowaniem
|
narzekan na N ciag dalszy
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- poza tym zachorowałam na creepersy do tego stopnia ze rozwazam nabycie jakis niechinskich , ale staram sie powstrzymac w realizacji tego pomysłu i na razie chyba nabede chinskie, jak sie gdzies pojawio
|
|
#2558 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
macie jakieś plany na długi łikend?
|
|
#2560 |
|
grozi wypollizowaniem
|
taaaaaakkkk! i to tak za☠☠☠☠iste ze sie wciaz podniecam
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa pamiętam i zazdroszczę
ja też mam plany ale o podnieceniu trudno w tym wypadku mówić będę malować ściany i szyć
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
my jedziemy najpierw na 2 dni do SPA, a później na kolejne 2 dni do Białki na termy
(na termach będzie milion ludzi, ale nie mieliśmy lepszego pomysłu, gdzie można jechać jak ja nie chodzę, więc zwiedzanie odpada )
|
|
|
|
#2563 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
zlazłam dzis całagalerie w poszukiwaniu woskowanych gaci i nie ma nooooo
a ja chce i musze i nawet nie muszo byc czarne, mogo byc szare albo granatowe ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
szyc? ![]() Cytat:
co sie robi w spa? w dodatku 2 dni? ja serio nie wiem..nie wiedzialabym jak sie zachowac
|
|
|
#2564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się spóźniłaś chyba w takim razie Cytat:
jak się nie może chodzić, to się szuka siedzących alternatyw na spędzanie czasu
|
||
|
|
|
#2565 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
ooooo, na przykład takich
![]() tylko to na jeszcze trochę dłuższy weekend
|
|
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jeszcze się nachodzisz ![]() Cytat:
![]() woskowanych nie widziałam szyć znaczy na maszynie do szycia pracować nad zasłonami, lambrekinami i chyba spódnicą
|
|
|
#2568 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie zawsze spoźniam..taki los ![]() ![]() sama bym do spa poszła ale nie mam pojecia co mnie tam czeka i sie wstydzeu pafona jakiego
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Malowania zazdroszczę ![]() Sama chyba niedługo jakieś zorganizuję...zainspirowa łąś mnie, chyba w dlugi weekend coś przemaluję ![]() 3. Też musze skrócić sukienkę, dwie zwęzić i jednej dekolt ( chyba ;-)) powiększyć... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-04-24 o 21:25 |
|
|
|
|
#2571 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() dokladnie tak to ficeu ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- ta fajna http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...ed-with-bugles fpgle to ja mialam tysionc takich kiec maxi...szerokie, wonskie... ale chyba wywaliłam
|
|
|
#2572 |
|
To ja :)
|
Ja już nie chcę o modzie i włosach, czuję się wyalienowana
![]() Wróciłam z Mon Credo, było wspaniale, Ju błyszczała, jej obrazy były świetnie wyeksponowane, wszystko było przemyślane, dopracowane i fantastycznie zorganizowane. I strasznie żałuję, że mam klitkowe mieszkanie, bo mucha wczorajsza by już moja była... Fajnie było się spotkać z Dziewczynami i poznać osobiście Teziaka, bardzo udany wieczór Nie wiem tylko, co mnie podkusiło iść w nowych butach, mam kotlety mielone zamiast stóp...
|
#2573 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale bym sie wybrala na takąimpreze..albo jakies warsztaty zapachowe czujeu moc i chec ale nic takiego sie nie odbywa..a przynajmniej nic mi nie wiadomo
|
|
|
#2574 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no oby
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i chyba pełno pafonów chyba wtedy popełniliśmy w sensie że np nie wiedziałam gdzie iść, albo gdzie co zostawić ale nie ma się co przejmować Cytat:
zazdroszczę że byłaś |
||||
|
|
|
#2576 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kupiłm didu sukienkeu w galaxy printa
![]() ale musze wymianic bo jej "cycki" wyłazo ![]() a! i kupiłam przed sekundą kripersy na alegru
|
|
#2577 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mecz ogladam
i nic dzis nie kupilam,oprocz biletow na polski bus do Torunia w czerwcu.Jak Melk tu zajrzy to niech napisze ile dala za bilet do Wiednia, chcemy z przyjaciolka upolowac cos taniego, do Wiednia albo Pragi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Częściowo tak
![]() Cytat:
Red bluzki np. w Lidlu Ostatnio takie kupiłam http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_36908.htm Super się nosi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2579 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nowa forma-totalny wyprzedaż
![]() ![]() na dole http://pl.bfashion.com/obuwie-damski...FcyR3godnXgAvQ
|
|
#2580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stazjo kochana, nie zazdraszczaj, ot po prostu maluj, jeśli lubisz ![]() i poka dekolt Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo mnie wytnie znowu ![]() Ewuś gacie polecam a z szyciem to też się podziwim, bo ze 15 lat nie miałam maszyny w dłoniach ![]() zaraz szlag mnie trafi już trzy razy odpisywałam na ww posty i trzy razy mnie wy☠☠☠ało ![]() nie zdzierżę idę spać ![]() o teraz załapało
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-04-24 o 23:27 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.

Wszystkie mają napisy, znaczki, serki, marszczenia, błyszczące nitki, paski, kffiatki, szerokie talie, rękawy 3/4 etc. Jak już jest coś pasującego to z typowo bieliźnianą, szeroką obramówką pod szyją, albo w bieliźniane prążki. A jeśli już jest super to okazuje się, że rozmiar 34 ma 70 cm w pasie i 90 w biuście

Po prostu nie wiem o co w tym chodzi i co dają te ćwiczenia toteż pytam, nie róbmy mi zaraz psychoanalizy 
)

się spóźniłaś chyba w takim razie 
i chyba spódnicą