|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
Cytat:
co do genów ... Cytat:
![]() Cytat:
mozesz tylko zalezy z czym . jaja,mleko,mąka jak jeszcze pełnoziarnista to juz w ogóle full wypas . Cytat:
co do braku akceptacji - mam to samo ! za nic nie kupie sobie nowego rozmiaru !!!! Cytat:
spryskiwać octaniseptem
|
|
|
#3542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i ukochaj swojego Talibka terroryzm cycowy się szerzy ![]() do wywalenia ![]() heh... ja nawet gorzej jesli Cie to pocieszy ![]() ale jak kichy sprowokować?! czasem po wodzie kichnie, a czasem nie... chlop dzis masc majerankowa zakupil. przez 3 dni tak samo jak dotad. my akurat octaniseptem jechalismy. no i gratki! next level ![]()
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
hihi niezly Kotek z twojego Roszka
Cytat:
kochana ..... nie przejmuj sie ... ew zmien Lustra hehe u mnie w tym tyg tez nie bedzie .... ale od 1maja trzeba sie ograniczyc w sumie Mama wyleci to od razu zrzuce jakies 50kg .. z moim zdolnosciami kulinarnymi haha jak co juz !!!? szybko no i gratulacje ja nie robilam nic ... staralam sie tylko zeby jeszcze przez ok tydzien go nie moczyc .. teraz mlody szaleje w kapieli to sie i moczy
|
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
bączki i to dzisiaj już zapachowe
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------
|
|
#3545 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe ja tez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
haha cudo Cytat:
![]() przemywaj jeszcze bo mozliwe ze beda sie zbierac w nim jakies resztki. ------------------------------ Miska od tygodnia strasznie sie slini...normalne to????
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2013-04-24 o 19:52 |
|||||
|
|
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
no u styczniówek juz idą zęby- więc może coś się u Niej zaczyna, przejedz palcem po dziąsełkach jak bedą miękkie to bedzie znaczyło, ze lada moment któryś jej wyjdzie
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2013-04-24 o 21:26 |
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
narazie jestem na etapie wymyslania tematu i nauki do egzaminu jednego
tak szybko o matko
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak do tej pory.
teoretycznie.. bardziej prawdopodobne, że będzie się tak ślinić długi czas zanim wyjdą zęby. przy jednym dziecku w rodzinie (2-3 miesięcznym) śliniącym się pediatra powiedziała, że to na zęby a na te zęby czekali jeszcze kilka miesięcy tak śliniąc się. |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
nestelle - współczuję ospy, ale może Ninka przejdzie łagodnie tak jak moja Jula
![]() super zdjęcie, dzieci mają talent ![]() Gratulacje dla nowych mamuś Małpka - tak, robię cały codziennie, dziś 3 dzień i już lepiej mi się robiło, choć przy robieniu ćwiczeń na brzuch (leżących) to z bólu aż mnie piekły te mięśnie brzucha, haha nawet głośno stękałam ![]() Czasami mam przerwy, bo to np Julka chce siku, albo pić albo coś, albo Misiaś zapłacze, bo muzyczka się skończyła. Jednak dziś robiłam wieczorem, to Jula się bawiła, a mąż bawił Michasia piękne fotki maluszków wstawiacie
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VIII vel. Ciśnij dziołcha, ciśnij!
A wiecie co ... Wam powiem ...
- temat Kup to moj ulubiony hahaPo moim idzie zobaczyc kiedy bedzie szla ... Ale dziwi mnie bo zawsze z Baczkiem na koncu :-/ ehh. Wazne ze robi srednio 2 na dzien. Wiec jest sie czym cieszyc. liwka no mozliwe ze dziaselka sie przygotowuja. Moja mama mi mowila ze starszej siostrze 1 zabki wyszly jak miala 4 mieaiace - a u mnie jak mialam 7 - wiec pocieszam sie jeszcze min 5miesiecznym spokojem haha. Choc przeca nigdy nic nie wiadomo. Lecem spiochac ... Branoc Sexi Laseczki I prosze o Kciuki na 10-30 idziemy do helsestasjon na kontrole Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
o rajuuu, karmiłaś piersią?!
|
|
|
#3555 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytałam mojej mamy i uwaga!!! mi wyszedł pierwszy ząb w końcówce 2 miesiąca!!!!! aaaa!!!!
zobaczymy jak to będzie u Miśki Idę dziś do pracy pochwalić się malutką ))
|
|
|
#3556 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
odebrałąm wczoraj wyniki morfologi Karola i pani w lab powiedziała mi ze trochę za niskie idziemy dziś na szczepienie ciekawe co lekarka powie![]() ale słodki kotek u mnie Julke tak pomalowali w tamte wakacje nad jeziorem była jakaś akcja dla dzieci wrzucam fotkę poniżejCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() super a pielegnować tak jak swój po prostu normlanie myć
|
|
|
#3557 | |
|
Zadomowienie
|
Witam z ranka
Pochwalę się, że doczekaliśmy się wczoraj wieczorem kupki (tej co była ostatnio w sobotę ) Cytat:
|
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja o 21 tez juz spie
szkoda mi nocy na siedzenie heheA Jula to raczej Tygrysek a nie kotek fajnie wyglądała!Cytat:
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobra to póki Karol śpi to ja idę na chodakowską może dziś uda mi się wiecej zrobić jednym ciągiem niż 20 minut
|
|
|
#3560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() alliw NAJLEPSIEJSZEGO z okazji urodzin no i my po malu bedziemy sie zbierali do przychodni om ciekawa ile moj szczypior wazy ![]() to do pozniej aaa qrde siostra mi napisala wczoraj ze widziala promocje na pampersy1 - i opk 27szt za uwaga - 11 nok - czyli niecale 6zlotych ( normalna cena ok 20nok jest) qrde szkoda ze mam 3 ... bym kupila. ale nie wiem czy dalej bedzie taki szczuply .... ehhh - w sumie dwie kolezanki beda rodzily ale ehh nie wiem zastanowiem sie ![]() . |
||
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja się przyłączam do życzeń
------- zrobiłam 20 minut zumby na rozgrzewkę i chodakowskiej dałam radę tylko 20 minut i leje się już ze mnie ale fajna ta zumba jak trochę złapię formę to wrócę tam gdzie chodziłam bo kicha póść teraz i po 20 minutach już nie mieć siły
|
|
#3562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i zazdroszcze - u nas kolejny dzień walki ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- alliw - sto lat!!!
|
|
|
#3563 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
,Roszek przed chwilą wstał ,wisi właśnie na cycu , ja mogłam spac do 9 bo Jakub na 10 do szkoły ......... ale zeby nie było za pieknie obudził mnie telefon o 7.30 - pomyłka !!!!!!! moje dzieci tak mniej więcej zaczęły się ślinić ok 3 mies. a Kubie pierwszy ząb wyszedł w 7 mies.a Nince jak miała rok i dwa tygodnie. W obu przypadkach nie mieli bolesnego ząbkowania- po prostu ząbek urósł i tyle .... Cytat:
Ale biedronką juz nie będzie ,Kubie smarowałam jeszcze na biało a teraz przy Nince lekarka powiedziała ze tego juz się nie robi -ze to stare metody .Kazała spryskiwac octaniseptem i krople fenistil doustnie (aby nie swędziało )..... Cytat:
Cytat:
to i ja się dołączę - alliw WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ
|
|
|
#3564 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
fajny kotek sto lat
|
|
|
#3565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Alliw STO LAT!!! Malpka - ale masz tygryska ślicznego ![]() Kasia - powodzenia! Cytat:
Byłam dzisiaj z Filipkiem u ginekologa. Ale się rozpłakał akurat jak właziłam na fotel Gin mu wsadził smoka i go bujał w nosidle ![]() A tak poza tym to dostałam zielone światło na wszystko: seks, ciaża
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
alliw
Sto lat kochana ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() dobry
Maciek 12-08-1997Edytowane przez bmma Czas edycji: 2013-04-25 o 12:13 |
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Serdecznie Wam dziękuję za życzenia, jesteście kochane osiągnełam wiek chrystusowy, poważna sprawa ![]() W końcu może uda mi się coś napisać codziennie wchodzę na forum, coś tam poczytam, coś zaczynam pisać i na tym się kończy naprawdę nie wiem jak wam, rozpakowane mamuśki, udaje się być na bieżąco zaraz idziemy na odchowalnie, a mnie nawet nie udało się opisu porodu zrobić, ech...Gratulacje dla nowych mamuś i kciuki dla oczekujących ale już nas mało zostało do rozpakowania, kiedy to zleciało... ![]() Fotki oglądam, wasze maluszki cudne i przesłodkie, niech rosną zdrowo ![]() Mokka, kciuki mocne za Leonka, dzielny chłopak jest! Liwka, pisałaś o ślinieniu, Jasiek ślini się bardzo i ciągle musi mieć coś w buzi (najczęściej własną piąchę lub smoka) też obstawiam zęby. Poza tym wspominałaś że Miśka marudzi marudzi i potem w sekundę zasypia, u nas to samo niesamowite to jestBmma, brawo za kupkę ![]() Kasia ![]() Sorce - to do roboty ![]() Nestelle, dla Ciebie spóźniony buziak urodzinowy jeszcze więcej szczęścia niż masz i zdrówka dla Ninki A my z Jasieczkiem byliśmy dziś na szczepieniach, przy ukłuciu był płacz, ale zaraz się uspokoił, teraz śpi, ciekawe jak będzie dalej się zachowywał. Poza tym pani doktor obejrzała i jest zdrowiutki i waży już 5300 No, to u mnie tyle Miłego dnia |
|
|
|
|
#3568 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oliwkę bardzo krótko- bo po tym zapaleniu płuc które dostała na Siemiradzkiego dostala takiej anemii ze musialam jej dawać nutramigen i bebilon pepti, a w trzecim miesiącu już musiała jesć zupki słoiczkowe bo po transfuzji bardzo powoli wyniki wracały do normy
Cytat:
Cytat:
już teraz po cc- nie trzeba odczekiwać? to co działasz ![]() prosze o kciuki po 16 bo idziemy na usg bioderek
|
|
|
#3569 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla wkręconych - o tym jak zamrażać, w czym itp http://mlekomamy.pl/uploads/czytelni...leka%20(1).pdf Cytat:
Cytat:
wyobraziłam sobie tą scenę A co do ciąży, nie żebym planowała jakąś kolejną aktualnie... ale mi mówili w szpitalu, żeby najwcześniej zachodzić za 15 miesięcy bo 24 miesiące to optymalna przerwa pomiędzy porodami przy cc/ ryzyko pęknięcia macicy w miejscu cięcia... A swoją drogą rany, serce mi pęka, jak się ten mój młody męczy i wścieka przy bączkach... wszystkie dzieciaki tak mają ? Kiedy to mija, po tym magicznym 3 miesiącu ? Mam ochotę mu coś podać na te bąki... ale z drugiej strony nie chcę go bez sensu lekami faszerować, zwłaszcza że to tylko kilka razy na dzień.. no i jakoś mega uciążliwe nie jest..ponoć koło 5 tyg się właśnie zaostrzają te jelitowe dolegliwości u dzieci. Wczoraj młody został z Mamą a my na szybkie zakupy, musieliśmy coś tam do domu powybierać a przy okazji musiałam kupić kilka koszul/ bluzek bo chodzę w 4 na krzyż bo reszta ciasna w cycu... w sklepie masakra... wszystko prawie za ciasne w biuście... cudem jakieś 3 rzeczy dorwałam
Dziedzic Edytowane przez ObserwujeCie Czas edycji: 2013-04-25 o 13:00 |
|||
|
|
|
|
#3570 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=despa;40486187
prosze o kciuki po 16 bo idziemy na usg bioderek[/QUOTE] bardzo proszę
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

), to niesamowite, ile jestesmy w stanie przezyc bólu dla naszych kruszynek 

....

05.07.2008
NAJLEPSIEJSZEGO z okazji urodzin