|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Hej dziewczyny
![]() Jutro jade do mojej babci, pierwszy raz sama autobusem ale mam cykora ze nie bede umiala wsiasc ![]() Dobra lece czytac Greya i spac ![]() ![]() Aha! HANIA dzis siie obrocila z brzucha na plecy pierwszy raz i nawet mam to nagrane przypadkiem hah Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3692 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 |
Zakorzenienie
|
Ja tez posprzeczana z TZ :/
Nie mozemy sie dogadac ostatnio. Wiem, ze sporo w tym jest mojej winy... Ale on tez do najlatwiejszych charakterkow nie nalezy. Ja sie wkurzam o glupoty, on sie wkurza, ze mu wszystko wytykam i awantura gotowa... Kolejny kiepski dzien na szczescie sie juz konczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zakorzenienie
|
Ale wyprodukowałyście tych postów znów
![]() Ja dziś bardzo mało pisałam. Nie chciałam siedzieć w domu przed laptopem jak za oknem taka piękna pogoda. Tż miał wolne i fajnie spędziliśmy ten dzień w trójkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3695 |
Zakorzenienie
|
Ohoo.... Ktos sobie pospal 6godzin i ani mysli spac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie chyba jednak mi nie przeszło ![]() ![]() Dobrze, że Ciebie omija ![]() Mała co tż narobił, że tak go każesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3698 |
Konto usunięte
|
Karmienie poranne zaliczone a ja co? Zamiast isc spac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
Ja też właśnie daję jeść mojemu brzydalowi.
![]() Było małe co nieco z Tżem wieczorem - nooo, bez gumy to ja rozuuuumiem. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
illusion a masz szczelnie okno zasloniete?
Bo dziecko budza pierwsze promienie sloneczne. ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- nomen witam, moj brzuch niestety jest fuka fuka ;-( |
![]() ![]() |
![]() |
#3701 |
Zakorzenienie
|
![]() Moja Niunia postanowiła być dobra córka tatusia i dotrzymać Mu towarzystwa we wstawaniu do pracy. ![]() ![]() ![]() Spala od 21-24.30,obudziły ją bolące baczki., zjadła,pogadała i Zasnela o 1 i Spala do 4.30. ![]() Więc Spalam dwa razy po 3,5h co mogę określić sukcesem. ![]() Dziewczyny jak ją Wam współczuję przejść z mamami/teściowymi. Ja na szczęście swoich teściów nie widuje często-raz na miesiąc,ale wtedy się nasłucham za cały ten czas. Tyle że nie o opiece nad Blanka,bo wiedzą że ja i tak zrobię po swojemu, ale ciągle marudzą jak im źle w życiu. Nie mogę tego słuchać! Jak mi Niunia pozwoli to napisze coś później w klubie na ten temat. Bo to nóż w kieszeni się otwiera! ---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Marsi mi kazał przyjść za pół roku jak nic się nie będzie działo,po tabletki. Mam jakieś plamienia,takie jak na koniec @. Możliwe że to już @ czy coś tam jeszcze się oczyszcza? ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Nawijko coś mi się wydaje że musimy poważnie porozmawiać! Ja też mam ostatnio często doły ale trzeba być silnym! Pamiętaj że jak będziesz kłócić się z TZtem o głupoty, to tylko sama się bardziej zdołujesz. Popatrz na Kubusia jaki jest super gość i od razu Ci humor wróci. ![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Bokeh gratulacje dla Hani za przewrotkę! I trzymam kciuki za wizytę u babci. ![]() Moja biedną żabka nie wiadomo kiedy się przekręci z brzuszka na plecki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3702 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
widze ze nikogo oprocz ,nie nie ma... co wy robicie? tylko nie wkrecajcie ze spicie?!
![]() no i supcio, tz chyba zazdrosny o tego goscia tak cos mi sie wydaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mozliwe, ale tatulek tez ma sporawe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() he he, witaj w klubue rannych ptaszkow! ![]() a tak w ogole to DZIEN DOBRY BARDZOOOOOOOOOOOOOOOO ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ehh, znow gadam sama do siebie, ![]() wstawac dziołchy, piekny dzionek sie zapowiada! ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- ooo, czesc little! ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-04-25 o 05:51 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Lurker ;)
|
Pstryniu ja jestem
![]() GDZIE JEST MOJ OKRES? Laski kiedy dostalyscie drugi okres? Pierwszy juz chyba mialam i z obliczen ( licze potencjalnie tak jak przed ciaza co 28 dni) powinnam miec wczoraj/dzis a go kurna nie ma
#3704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u nas ![]() ![]() lece go myc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Zakorzenienie
|
My tez juz nie spimy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3706 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() Delickjanko ja też idę po buciki dla siebie Kiedy wprowadzacie inne jedzonko? my byliśmy na szczepieniu we wtorek i pediatra kazała zaczynać za 2 tyg te od 4 msc, czyli po 3,5 miesiąca, na razie tylko jabłuszko. Jeśli ten temat był to sorki ale proszę o odp bo jestem daleko w tyle i nie ma szans na nadrobienie -60 stron
![]() ![]() Edytowane przez misia1505 Czas edycji: 2013-04-25 o 06:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3707 |
Zakorzenienie
|
Ja też już nie spie, wlasnie podaje małej śniadanie
![]() Bokeh brawa dla Hani za obrót. A i wczoraj był znowu sex, lepiej niz poprzednio ale to jeszcze nie to no i w gumie.
#3708 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuje wsparcia
![]() Byłam niecałą dobę z małym w szpitalu i wypisalam nas na własne żądanie. Wczorajszej nocy mały zaczął mi się krztusić i pojechalismy na IP. Porobili mu badania (morfo, białko crp, rtg klatki piersiowej) wszystko super. Po prostu zaczynał mu się rozwijać katarek i dodatkowo chyba mu się ulało, stąd to krztuszenie. Leżelismy na korytarzu z braku miejsc, obok zabiegowego, wiec co pare minut przerazliwe wrzaski, no i oczywiscie beznadziejne warunki higieniczne, oraz jedno twarde krzesełko dla mnie. Brak perspektyw na miejsce na sali. Mały strasznie niespokojny, cały czas swiatło na korytarzu sie swieciło, zasypiał z buzią przykrytą pieluszką i to na max pół godz. Myslalam, ze po nocy nas wypuszczą, po co trzymac takie malenstwo na korytarzu wsrod tylu wstretnych chorob (a były przypadki biegunek, wymiotow, wysypek, ze o zapaleniu płuc nie wspomne). Ale nie, przieciez fundusz im za dobe nie zwroci, mamy zostac ![]() ![]() Powiedzcie mi jeszcze, jak przebigały katarki u waszych dzieci? Najpierw przezroczysta wydzielina, potem zielona?? Ile moze trwac taki katar? zamierzam pojsc jutro do przychodni zeby pediatra go jeszcze osłuchał. |
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a mój bobas wstał o 7 teraz grucha aż miło, małżon znowu dzien w pracy, wróci przed wieczorem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() skoro po badaniach bylo wszystko ok to nie bylo sensu trzymac maluszka w szpitalu. przepraszam, nie w szpitalu tylko na korytarzu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Wtajemniczenie
|
Pstryczku dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3712 |
Rozeznanie
|
mam takie same zdanie jak pstryczek
#3713 | |||
Wtajemniczenie
|
jestem ☠☠☠nięta
![]() ![]() ![]() wczoraj w końcu nie nadrobiłam, bo godziłam się z TŻem ![]() ![]() Sylwietta, taaaak, mały wpirdol od czasu do czasu by mu nie szaszkodził! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Rozeznanie
|
ale cudne te nasze skarby
![]() ![]() ![]() oczywiście rodzice też niczego sobie ![]() Sex na zgodę zawsze jest super ![]() Ewulka zmotywowałaś mnie do ogarnięcia się troszkę, zmykam do łazienki Jutro nasza 5 rocznica ślubu, jak ten czas leci
![]() ![]() Edytowane przez misia1505 Czas edycji: 2013-04-25 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja
![]() ![]() ![]() Ja wskoczylam w moja bielizne a tz dalej niet..... Chyba mu sie odwidzialo po tym jak mi sie tyle nie chcialo.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3716 |
Wtajemniczenie
|
a w ogóle chciałam powiedzieć, że jak będę w ciąży to... chyba opiszę swój przypadek w fakcie
![]() w poniedziałek zapomniałam wziąć tabletki, więc wczoraj było w gumie, która nam pękła ![]()
![]() |
#3717 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3718 |
Lurker ;)
|
pstryniu wlasnie nie wiem jak to po ciazy, okres mialam ksiazkowy co 28 dni trwal 7 dni.
misia NO WAY nie kracz mi tu bo na dupe bedzie ![]() ![]() Co do jedzonka, to teraz niby pisza ze PO 4 miesiacu wiec chyba jak skonczymy 4 to dopiero zaczne podawac cos innego. Ja buciki kupilam wczoraj ![]() ![]() Ifwka troche czasu moze minac zanim bedzie super, u mnie 2 raz byl ekstra teraz jest hmm dziwnie. Woolno dochodze w gumie, TZ sie ostatnio smial ze cos konca znalezc nie moge ;p Sylwia Ty tez na dupe dostaniesz ![]() ![]() bokeh glupi nie wie co traci :P jeszcze sam bedzie sie prosic! scotasia jesli mial sie tam meczyc dalej to dobrze zrobilas Ja od 3 dni czekam na puk puk a tu co? 1 dzien oboje zasnelismy, przedwczoraj TZ walnal focha a wczoraj juz kimal przed 22...ehh edit. Ewulka to znak z niebios ze czas na drugie ! Przeznaczenia nie oszukasz ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-04-25 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3719 |
Zakorzenienie
|
Little, a są powody do obaw?
Ewulka, ło matko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
Haj Dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było, ale to przez tą ładna pogodę ![]() ![]() lecę Was trochę ponadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.