|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40486801]Czytam was na szybko bo w szał sprzątania wpadłam ![]() Lady, ty wiesz, że musimy o tydzień później wakacje przesunąć? ![]() Wisienki, pierwsza suknia ![]() Ja na ślubie miałam AveMaria Charlesa Gounoda, o to: http://www.youtube.com/watch?v=FMHwT1150Gk na skrzypcach, dla mnie najpiękniejsza wersja... Piękny też jest kanon Pachelbela i często na wejście jest: http://www.youtube.com/watch?v=hOA-2hl1Vbc rewelacja też koleżanka miała kwartet smyczkowy z tym... ![]() A pierwszy taniec to był Luther Vandross: http://www.youtube.com/watch?v=gbfB5SSWMIE a myśmy DJa mieli i tydzień wcześniej właśnie u koleżanki był, bo też jej się spodobałi padłam - im puścił naszą piosenkę, myślałam, że obie się posikamy ze śmiechu ![]() ![]() a w ogóle fajnie facet śpiewa...[/QUOTE] o kurka, czyli co, wspolne wakacje jednak? ![]() Cytat:
Eh, u mnie tak samo, dzisiaj maz mial byc wczesniej w domu 2godziny, ja sie odstrzelilam jak szczur na otwarcie kanalu, mejkap, bielizna, obcisle fatalaszki, wlosy zrobione i co? Nie puscila go szefowa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3872 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() i te powroty na piechotę do domu przez całą wieś ![]() A my mamy wesele u brata TŻ za tydzien i nie wiem co to bedzie, jak malutki ma ten katar ![]() edit. heh jak sie wchodzi na wizaz bez logowania to pokazuje godzine dodania posta po starym zimowym czasie, czyli 13 z groszami ![]() ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-04-25 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To samo czuje jak czytam posty innych dziewczyn na temat prac domowych. Moj Kubus w bujaczku wytrzyma ok 20-30min, wtedy ja latam jak szalona sprzatajac, zmywajac, gotujac, itp ![]() I tez juz myslalam, ze cos nie tak ze mna... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedys mialam na twarzy malenki przesusz w jednym miejscu. W torebce mialam tylko krem do rak Dove, wiec posmarowalam. I co? Pieknie mi nawilzyl ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Co do kosztow weselnych - u mnie w rodzinie tez do tej pory bylo tak, ze obie strony placa po polowie. Ale jak wlasciwie teraz sie na tym zastanawiam to jest troche chore - dlaczego rodzice maja w 100% placic za moje zachcianki? Skoro ja chce wesele to powinno mnie na nie stac... Albo inaczej - skoro jestem na tyle dorosla, zeby brac slub, to powinnam tez go sobie oplacic. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zakorzenienie
|
A idźcie Wy gaduły jedne .... ....Tyle nadrabiania znowu..FOCH
![]() Przyszłyśmy ze spacerku na papu i zaraz znowu idziemy, a co tam , co będziemy w domu siedzieć ...
#3875 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3876 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() 200x120 zl- lomatkokochano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |||
Zakorzenienie
|
Wisienko, piękne suknie
![]() ![]() Cytat:
![]() mój tak samo robi ![]() Czasem sobie założę wałki albo papiloty (wyglądam wtedy jak ciotka klotka)a on mnie od tyłu nachodzi i się przystawia do mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Black, ja używam takiego kremu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Zjadłam gołąbki (robione przez moją mamę) ![]() ![]() Daria nakarmiona Przeleciałam Was tak raz dwa co by być na bieżąco ![]() ![]() I zmykamy znów na spacerek, na ławeczkę do parku ![]()
![]() |
#3878 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bylismy na spacerku 2 godz, ale potem był ryk i wielki głod, biegiem do domu lecialam ![]() Mała, chwal sie co zrobiłas ![]() ![]() a ja bym chciała miec takiego pałera do sprzatania. ale mały teraz sie nie da sam połozyc, najwyzej 5 minut wytrzymuje.... a tak to sie baw albo nos (7 kg prawie) to pod wieczór moje plecy wołaja o zliotowanie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Silver, a mi sie nie chce nigdzie wychodzic, dolka zalapalam i obrazona jestem na caly swiat:'( glupia ja....
A co do spotkania to z checia, bede potrzebowala ucieczki bo przyjezdza siostra meza zza granicy a oni sa tutaj traktowani za przeproszeniem jak swiete krowy :/ i pewnie bede musiala z nimi spedzac czas a niestety srednio sie dogaduje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3880 |
Zakorzenienie
|
Ewulka, bo taka tradycja jest u nas. W mojej rodzinie.
![]() No ale u nas tak jest, bo moi rodzice są dość... żeby nie brzmieć głupio, bo ja to ja, a oni to oni, ja mam swoją rodzinę i sami się utrzymujemy, ale dość bogaci są, dlatego sponsorują wesele i moje studia. Żeby nam było łatwiej wejść w życie. Sylwietta, kochana, teraz idę karmić smroda, ale później Ci zaproponuję jakieś produkty, okej? ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-25 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Mamy podobne zdanie w kwestii wszelkich swiat, rodzinnych uroczystosci, itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Rozeznanie
|
Ja ☠☠☠☠☠☠☠ę, nienawidzę chuja!!!!!!!!!
![]() ![]() ☠☠☠☠☠☠☠ony cwel!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3887 |
Rozeznanie
|
CHARLIZZ, pisz co u Ciebie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Właśnie siedzę z Daria w parku na ławeczce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- No charlizz , widzimy CIĘ! ![]() ![]()
![]() |
#3889 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej hej nadrabiam Was najpierw a później poopowiadam. Cytuję na raty bo mi poucina inaczej jak za dużo będzie
![]() No w końcu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co sie stało!?! Dziewczyny, wyszlam z mala na spacer..... wózek zniesiony, dzidzia ubrana no i wsadzam ją do wózka i jaki ryk!!1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa troche pojezdzilam z nią, ponosiłam ale sie nie dalo! musiaałam w trybie natychmiastowym wracac do domu!:/ a chcialam isc na zakupy;/ no i szybko ja zapakowalam w fotelik i co?! i kima 1.5 godziny juz!! Nie mam sily dzwigac tego nosidelka juz tragedia, plecy mi wysiądą;/... padam. A prasowania to mam całe łózko ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
ale fajnie na dworku....
maly sobie yroszke pospal a potem pbudzil sie, ryk nad ryki, szybkie spitalanko do domu na cyca i teraz czekamy na tatusia. mama zje drugi obiadek ![]() ![]() poszalalam troche na all ![]() ![]() Cytat:
![]() a ta kaszke jak wprowadzalas i teraz jak podajesz? ![]() [QUOTE=scotasia;40488414]jeszcze raz dziekuje za wsparcie ![]() Mi tez sie bardzo podoba ![]() My na pierwszy taniec mielismy "sen na pogodne dni"Bartelik A z wpadek na slubach.. czytalismy z mezem czytania, i moj TŻ zamiast "całą majętność swoją" przeczytał "całą namiętność swoją" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
A ja od godziny 15ej jestem z małym na dworze. Zasnął mi więc udało mi się zrobić porządek w truskawkach i liście wygrabione
![]() Teraz już nie śpi więc wygrzewamy się na słonku ![]() Wisienka- do kogo te miłe słowa skierowane? ![]() Lady- nie dołuj się kochana ![]() ![]() Mąż napisał mi esa: "wrócę później" - no i gra muzyka- ariwe derczi roma ![]()
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-04-25 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
Bruised, proszę się ujawnić, już setny raz Cię widzę na pasku podglądaczy.
![]() Wisienko, co się stao? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Aplikacja i ilkas też często widuje
![]()
#3895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3896 |
Zakorzenienie
|
ehh współczuję , kto by się spodziewał
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Tak, nie dość, że wilgotne to jeszcze zimne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego u nas miało nie być wesela - bo zbieraliśmy sami na koszty to raz, a dwa nie lubię dużych typowyh wesel. A koniec końców rodzice obu stron się uparli, żeby zrobić chociaż małe wesele, że to pamątka na całe życie... i że zapłacą za swoich gości;/ - nie chciałam, ale oni się uparli, że to od nich prezent. Ale było u nas 40parę osób tylko, także wersja mini dla najbliższych jak chcieliśmy. A za wszystko inne płaciliśmy sami. Cytat:
Ale wy szalejecie. ledwo dałam radę nadrobić...! A zaległości urosną mi przez weekend, bo zjazd na studiach mam. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czym się różni kleik od kaszki i kiedy się podaje jedno a kiedy drugie? Cytat:
![]()
![]() |
#3899 |
Wtajemniczenie
|
pozniej Was nadrobie
mam pytanie, karmie butelka chicco ze smoczkiem trojprzeplywowym, obecnie z 3 .. nie mam juz opakowania do smoczkow, wiec nie wiem do kiedy ta butelka nam posluzy, a bardziej smoczek.. zastanawiam sie czy ta trojka nie ma juz za malego przeplywu ..
#3900 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja pomiędzy pakowaniem wpadłam na chwilę powiedzieć,że bylam u lekarza
nie jest dobrze, waga stanęła w miejscu ![]() wtedy wcale nie przybrał po prostu kupa tyle ważyła ![]() ![]() mamy mocz, morfologię zleconą ale kurde nie wiem czy to nie będzie w kierunku refluksu, u nas wszystkie dzieciaczki w rodzinie refluksowate ![]() wyć mi się chce po prostu tym bardziej,że pani doktor powiedziała,że mały wygląda jak okaz zdrowia,gugał do niej, piszczał,strzelał popisy, podczas badania pokazał wszystkie swoje umiejętności,przewracanie na boczki, mostek no model nie z tej ziem kurde 6200 to naprawdę mało na 4,5 miesięcznego bobasa, dziewczyny załamana jestem ![]() Cytat:
pod oczy StriVectrin Blogerka ostatnio w Askocie butelki chicco były chyba z 15% taniej Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-04-25 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.