|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Joan, no pewnie ze 2 raz nasikaj, luz. Niektorzy chodza spac o 3 i dla nich to bylby wieczorny sik
![]() A ja dzis wizytuje
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-04-26 o 05:44 |
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Ciebie i Lilo! Mnie się udało zasnąć po 3 i już spałam normalnie.. ale jakaś podpuchnięta pod oczami się czuję przez tę przerwę godzinną 2-3. Trzeba pomału się szykować (drugi sik wykonać DZIEŃ DOBRY ![]() no i trzymam kciuki za inne glukozowe dziewczyny.. któraś to na pewno dzisiaj miała iść ze mną
|
|
|
|
|
#4173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej 20 czerwca to ja zamierzam być po porodzie Cytat:
)Cytat:
![]() Ps. Przepraszam, głupi żart ![]() Cytat:
![]() Nawet jak w nocy robię o różnych porach ![]() Bo o 2-3 to za wcześnie
|
|
#4174 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry z rana ![]() Oliath trzymam kciuki za wizytę i przy okazji dzięki wielkie za linka do aukcji bo to chyba Ty podawałaś http://allegro.pl/duza-markowa-paczk...185216539.html No i upolowałam z przesyłką za 100zł ![]() ![]() Dzoan powodzenia na glukozie Nie jest tak źle, dasz radę ![]() Trochę mi te moje smuty przeszły ![]() Całe dnie na słonku przesiaduje ostatnio i chyba pogoda zaczyna mieć na mnie dobry wpływ
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oliath Nikogo więcej nie ma na liście to kciuków nie dostanie![]() ![]() ![]() dzoan za glukozę Nie stresuj się tak
|
|
#4176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba, że spuchnę jak bania i nie będę mogła się ruszyć to to odszczekam to co mówię
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
Trzymam kciukasy za wizyty gratuluje rozpoczetych tygodni . Przyszlam sie przywitac i lece po kwiatki na bukiet na wesele. Ciekawe co wykombinuje z nich . Zobacze . Natchnienie mam dopiero jak kwiaty biore do reki
|
#4179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała super wyglądasz, wracaj wypoczęta do nas i pełna sił na najbliższy czas Cytat:
![]() u mnie można wypić wodę przed morfo i pewnie przed glukozą też Cytat:
![]() a już po ostatnim Waszym pisaniu o puchnięciu nóg i moim chwaleniu że stopy nadal kościste.... i mnie dopadło ale tylko palce i może troszkę stopa, ale kostki tfuuuuuuuu nie ----------- witam się z rana wczoraj padłam na cyce i zasnęłam ale zdążyłam przelecieć telefonicznie zaległości ![]() dziś mam urwanie głowy. Nieśmiało proszę o kciuki, ale za moją Mamę, dziś II zabieg ![]() :pros i:, temat ogarnia moja Siostra więc nie muszę jechać do stolicy (dziś ma być b. ciepło i nie wydoliłabym w dusznej stolicy).Ja z kolei będę dziś załątwiać kilka urzędowych spraw z Tż ale prawie na miejscu, więc mam nadzieję wytrzymać. Jedziemy też dzisiaj kupić farbę do sypialni (jednak remont , najwyżej jak się nie wyrobimy to dziecko na kartonach będzie spało ).Wszystko byłoby ok z farbą, gdyby nie fakt, że to farba która nie jest ot tak na zadupiu w ogólnej sprzedaży (pisałam Wam kiedyś, że malujemy farbą, która jest jak najmniej szkodliwa dla dotoczenia, czyli nie uwalnia zapachów i innych lotnych substancji przez długi czas)... A ja dziś miałam pakować kartony, a Tż ze względu na urzędowe sprawy wziął wolne i doooopa blada (znaczy moja) z moich planów dobra spadam. Trzymam kciuki za wszystkie nasze Glukozy!!! - wizyty (nie pamiętam, czy ktoś dziś wizytuje - i Wasze/nasze dobre samopoczucie! paaaaaaaaa |
|||
|
|
|
#4180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Mamya na cycach to teraz nie powinnaś spać
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki!
Wczoraj miałam nóżki jak ostatnio Domcia Chyba czas iść do apteki wykupić tabletki...Zaraz się zmywamy do przedszkola, spacerek z psem, potem kawka (jak kupię, bo codziennie zapominam...), a po 10 lecę do sklepu - cyckonosza potrzebuję, takiego, co by się nadawał również do spania (bo mi jakoś cycki w nocy przeszkadzają ), kapcie muszę do szpitala kupić, po drodze może coś z apteki dokupię, bo powoli chcę przymykać listę, a się trafiło dodatkowe 100 zł ![]() ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Czarownica - zaciskam mocno!!!
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
czarownica1 trzymam kciukaski za mame
Cytat:
Kobitki drogie dziekuje Wam za wczorajszy dzien za to ze wiekszosc jak nie wszystkie laseczki myslami byky przy mnie . Dziekuje
|
|
#4183 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() : kciuki: Zacisnięte. Będzie dobrzeA z remontem na pewno się wyrobicie, Cytat:
Ty już liste domykasz a moja to nawet dobrze nie otwarta ![]() No ale Ada zawsze ma czas, a później
|
|
#4184 |
|
Zadomowienie
|
ja jeszcze mam wizytę, więc może jednak ?
![]() W pon też mam ![]() czarownica za mamę
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze wpadłam zabuziakować Was za kciuki, wymemluje się z barchanów, robię się na ciężarne bóstwo, Tż za fraki i lecimy
|
|
|
|
#4186 | ||
|
Konto usunięte
|
Hej!
Oli i inne mamy wizytujące - trzymam kciuki! Czarownica za Twoją mamę również!!!!! Dziewczyny jak wyszła wczoraj Rewolucja Kuchenna? Mnie bolała głowa, że zasnęłam o 22.15 chyba... Udało się? Cytat:
Cytat:
Mocz nie powinien czekać dłużej niż 2 godziny od pobrania. |
||
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka
Miałam dzisiaj z rana nie zajrezć, ale jakoś mi się udało ![]() Cytat:
![]() czarownica1 :kicuki: dla mamy ![]() Oraz za wszystkie dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
CZARODZIEJKA,
za Mame!!Cytat:
![]() Ja dzis u niego wygrywam ostatnia aukcje i place zbiorczo - ta paczusia dla Lili ktora kiedys pokazywalam (http://allegro.pl/mega-paka-dla-dzie...164677027.html), pojedyncze ciuszki i baleriny dla Lali, sliniaczki nie moge sie doczekaz az przyjdzie paczka
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana!Ja już po śniadaku,pies wyspacerowany,teraz tylko córke do szkoły wyeksmitować i luz!Pewnie najpierw kawke z koleżankami z osiedla na ogródku wypije,a potem albo zakupy spożywcze albo po kwiatki do ogrodu pojade!Jak ja lubie tak piękną pogode!!!!!! za dzoane
co by ją glukoza nie powaliła jak mnie!I za wszystkie wizytujące mamuśki!Miłego dnia!
|
#4190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące ![]() Cytat:
Za to po 20.06 niech się dzieje !![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, wloski mi dosychaja i lece.
Dzieki Kochane za kciuczki, ciekawe, ile Lili wazy ![]() W drodze powrotnej mam jakies drobiazgi do zalatwienia (Roxi - kocyk ), wiec sie zamelduje pozniej
|
#4192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na tym zdjęciu to brzucha nie widzę, gdzie Fi zapodziałaś ?Cytat:
O i;le masz sokowirówkę ![]() Oliath = zakupoholiczka
|
||
|
|
|
#4193 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej,
Trzymam kciuki za wizyty i badania ![]() czarownico za Mamę również zaciskam Cytat:
Cytat:
2 godz to czas dostarczenia siuskow do labu |
||
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie- czy naszym maluszkom potrzebne są buciki? Wiadomo, że nigdzie nie pójdą
ale czy na spacerku wystarczają skarpetunie, kocyk i żadnej więcej ochrony na stópki? W sumie myślę sobie, że buciki są zupełnie zbędne, ale oglądam aukcje na allegro i są takie w rozm. 0+ od pierwszego dnia życia i ten fakt zaburzył mój osąd |
|
|
|
#4195 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie kupuję bucików
Wczoraj na tej konferencji nawet ten Paweł Zawitkowski o tym mówił, żeby nie robić niczego na zapas, m.in. właśnie zakładać bucików (akurat on mówił o tym w sensie, że jest taki pogląd, żeby dziecku zakładać buciki, żeby się nóżki nie krzywiły, ale ja to przyjmuję jako całość - lepiej nie). Zresztą nawet chodzenie jest najzdrowsze na bosaka, więc ja dopóki nie będziemy chodzić po dworze pewnie nie kupię. |
|
|
|
#4196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z kolei tak mam, żewolę zrobić już, a później się delektować spokojem Została mi tylko apteka, jakieś drobiazgi (cienki kocyk, patyczki, płatki, szczotka, pieluchy!!!! - też mi drobiazg...) i moje - szlafrok, koszule, stanik, majtki, kapcie... Cytat:
Cytat:
mała jakaś mało aktywna ostatnio... chyba czuje się jak ja a jeszcze mamy zgryza mieszkaniowego i nie mam pojęcia co powinniśmy zrobić |
|||
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki, ja się witam i jednocześnie żegnam
![]() Mam o 10 muszę wylecieć na pociąg, także pora zacząć się tuningować ![]() Pogoda na dworze już mnie dobija a nawet z domu jeszcze nie wyszłam... że nie wspomnę o podróży, która mnie czeka i otym, że nawet nie mam baletek czy jakichś sandałków, także ładnie się dzisiaj zapocę ![]() Wpadnę wieczorem! Mam nadzieję, że będą już jakieś informację od magoliny
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dzięki dziewczyny za info w sprawie soków. Sokowirówki niestety nie posiadam. Cóż, może jak będzie gorąco, to i woda przestanie mi przeszkadzać. Ale jednak łudzę się, że ostatnie badania były pomyłką i jak zrobię w poniedziałek, to będzie gites ![]() Trzymam kciuki za Wasze wizyty, badania i inne ważne sprawy, za które trzeba trzymać. Dziś u nas pochmurnie i pewnie będzie padać, także byle do jutra i siuuuu to Warszawy
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domciu.. na 10.20 mam być z powrotem na pobranie krwi. Siedzę i staram się nie ruszać, bo żołądek taki przesłodzony.. pani w labku miała cytrynkę, to sobie troszkę wycisnęłam..ogólnie dało radę to wypić i nawet szybko mi poszło
![]() Mąż jest dzisiaj ze mną, też zrobił sobie wolny dzień i przy okazji morfologię krwi i badanie ogólne moczu. Marzy mi się teraz śniadanko ![]() Lol chyba też przesłodzony, bo strasznie leniwe ma ruchy |
|
|
|
#4200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dodałam się do klubu. Proszę nie patrzeć na ubiór byłam w tarkcie przymierzania ciuszków ciążowych od koleżanki. A teraz uciekam miełgo dnia życzę ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

Trzymam kciuki za Ciebie i Lilo! 
)
mogę przed badaniem moczu, krwi, toxo i glukoza napić się wody??? Dlaczego ja głupia pytam w nocy ? ;(
nigdy nie miałam problemu z głodem i pragnieniem przed badaniami, a teraz mnie normalnie ściska w żołądku, aż lekką zgagę mam..a suszy niemiłosiernie 

i otym, że nawet nie mam baletek czy jakichś sandałków, także ładnie się dzisiaj zapocę