Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.11 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-27, 13:30   #4621
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość

Dlaczego mi to robisz dziewczyno? Takie zdjęcia powinny być zakazane

Po porodzie zamówię tort czekoladowy i butelke wina!
Miałam dopisać, że z góry przepraszam wszystkie słodkie mamy za foto
Ale nie martw się ja też się nim nie będę objadać bo alko w nim więc tylko troszkę spróbuje, żeby wiedzieć czy wypalił

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:33   #4622
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
ale głównie do Papińskiej-Stachowiak, a teraz czekam na SR na klinicznej
też do niej chodziłam, do Lux Medu ale ciężko się do niej dostać, a chcę mieć pewność że jak potrzebuję to mogę się skontaktować i poradzić.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Arrabiata, to jest powazna sprawa, o czym piszesz... polecalabym jakies profesjonalne wsparcie, Kochana, z tego pozniej rozwijaja sie rozne depresje poporodowe i inne gnojstwa... nie ma co liczyc na cudowna odmiane po porodzie, choc - fakt faktem - u wiekszosci mam hormony jednak uwalniaja poklady milosci i szczescia gdy juz dzieciatko jest z nimi. No ale mysle, ze ze wzgledu na wczesniejsze doswiadczenia powinnas o to zadbac szybko ciaza bez radosci czy chocby samoakceptacji to ogromny koszmar i ciezar dla kobiety
dokładnie to samo chciałam napisać...

A ja rano chłopaków do zoo podwiozłam,a teraz jade ich odebrać, potem obiad w Gdyni i mecz kosza. Do zobaczenia wieczorem

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:37   #4623
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
teściowej tort skończyłam robić bo ma dzisiaj urodziny i upichciłam jej w ramach niespodzianki Czekoladowy z wiśniami z likieru coś ala szwarcwaldzki ale sama jestem ciekawa jak ze smakiem bo jeszcze takiego nie robiłam. Nie jest może jakoś pięknie udekorowany ale coś mi brak natchnienia dzisiaj

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej

ja jeszcze musze zamowic na all:
becik,
kocyki,
posciel,
ochraniacz,
pas ciazowy- co o min mysliscie?
Ja nie kupuje pasa a reszte juz wszystko mam w ilosciach nadmiernych
A po co Ci pas?
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
O to widzisz mam i mebelka tzn szafkę z czarnymi lakierkowymi frontami i chciałabym zmienić ten kolor. Jak mogę to zrobić??
Jesli mebelek drewniany, to czarne najlepiel zeszlofwac papierem sciernym.
Jesli Ci sie nie chce albo mebelek drewnopodobny, to zmatowic lekko papierem (gramatura ok. 100-120), nabyc emalie akrylowa Lux Decor do drewna/metalu kolor wg gustu, polozyc 2-3 warstwy waleczkiem gabkowym w odstepie 1 dnia najlepiej, przeszlifowujac kolejne w miare potrzeby delikatnie (gladkosc + lepsza przyczepnosc), na koniec 1-2 warstwy lakieru akrylowego wodnego i finito.
Mozna uzyc zamiast farb: okleiny, tapety, tkaniny, cokolwiek chcesz w sumie. Kleic na klej do tapet lub klej do drewna wikol (ja wsio kleje wikolem )
Zawsze na koniec 1-2 warstwy lakieru.

Milej zabawy Kochana
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:41   #4624
surka
Zakorzenienie

Remont łazienki się jeszcze na dobre nie zaczął a ja mam już dość
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:41   #4625
Oliath
Zakorzenienie

Wlasnie zrobilam samej sobie prezent
Piekna, nowa, na gwarancji SZLIFIERKA TASMOWA
Bedzie u mnie czycila podloge Lalikowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3175922893.jpg (56,7 KB, 5 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:44   #4626
Adriana07
Rozeznanie

GG do Adriana07

Cytat:
SZALONA: cojest:

Uśmiech dziecka jest pierwszym owocem sensu ludzkiego istnienia.
Adriana07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:46   #4627
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś chyba jedną z niewielu kobiet, którą cieszy zakup maszyny oraz co się z tym wiąże - wysiłe/robota
Stary 2013-04-27, 13:46   #4628
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Oliath pas chcialabym po to zeby pomogl mi wicagnac brzuch, boje sie ze bede miala obwisly i po porodzie jeszcze bede miala banie jakbym byla nadal w ciazy ;/

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:49   #4629
czarownica1
Zakorzenienie

Nażarłam się, jak dzika świnia...
zupa krem z brokułów z wkładką: pulpety z polędwiczki i cyca. Normalnie moje dziecię nie będzie miało miejsca na hasanie bo mi żołądek rozsadza

Ghia - po fachowemu nie napiszę, bo ja nie miałam czasu czytać, Tż czytał... choć ja w farbach prawie wszelakich siedzę.
Farby typu dulux, śnieżka i inne mają jakieś substancje lotne, które po pomalowaniu i nawet wyschnięciu będą się ulatniały jeszcze nawet i niektore parę lat. Tż wynalazł farbę lateksową Tikkurila Joker i ta ma atesty i wszelakie normy dopuszczalne do pokoików dziecinnych itd.
http://www.tikkurila.pl/farby_dekora...oker.363.shtml

jest ona dużo droższa, ale nie trzeba się wyprowadzać, nie trzeba czekać aż się wszystko poulatnia niezdrowego. My się zdecydowaliśmy na nią bo ... możemy sobie na to pozwolić (nie lubię takich rzeczy pisać, bo co mają zrobić inni co nie mogą?). Do sypialni kupujemy 9 l + 2 pojemniki specjalnego podkładu pod farbę, a na starą farbę. Tą farbąwystarczy pomalować raz. Koszt tego co powyżej to ... 700 zł, ale wolę podmuchać na zimne

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
no, gratulacje Kochana
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 13:49   #4630
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:

Ja nie kupuje pasa a reszte juz wszystko mam w ilosciach nadmiernych
A po co Ci pas?

Jesli mebelek drewniany, to czarne najlepiel zeszlofwac papierem sciernym.
Jesli Ci sie nie chce albo mebelek drewnopodobny, to zmatowic lekko papierem (gramatura ok. 100-120), nabyc emalie akrylowa Lux Decor do drewna/metalu kolor wg gustu, polozyc 2-3 warstwy waleczkiem gabkowym w odstepie 1 dnia najlepiej, przeszlifowujac kolejne w miare potrzeby delikatnie (gladkosc + lepsza przyczepnosc), na koniec 1-2 warstwy lakieru akrylowego wodnego i finito.
Mozna uzyc zamiast farb: okleiny, tapety, tkaniny, cokolwiek chcesz w sumie. Kleic na klej do tapet lub klej do drewna wikol (ja wsio kleje wikolem )
Zawsze na koniec 1-2 warstwy lakieru.

Milej zabawy Kochana
Dzięki za instrukcję. Po niedzieli biorę się do roboty. Albo TŻta zagonię

A ja wsunęłam deser owocowy, tyle owoców się turlało po kuchni to zebrałam pokroiłam zrobiłam bitą śmietanę i teraz z TŻtem ruszyć nie możemy. Tylko, że on zaraz na siłkę idzie a ja będę obrastać w tłuszczyk. Choć od ostatniego ważenia waga się nie ruszyła więc ufff
Stary 2013-04-27, 13:54   #4631
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Jesteś chyba jedną z niewielu kobiet, którą cieszy zakup maszyny oraz co się z tym wiąże - wysiłe/robota
no jestem jeszcze ja
wczoraj Tz przywiózl nową opalarkę (znaczy w naszej stajni sprzętowej kolejną) ale radocha była

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

jesuuuuuu zrobiłam żeberka dla Tż, dwa rodzaje deseru sernikozimnopodobnego (jeden dla mnie z niewielką ilością cukru żeby zabić posmak żelatyny, drugi słodszy dla reszty domowników), zupe krem z brokuła, pulpety z cyca i polędwiczki, popracowałam troszke.... ale nie popakowałam jeszcze drobnicy do pudeł
Stary 2013-04-27, 13:57   #4632
iwona335
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40516914]Aaa i bardzo ważną mi rzecz powiedziała kardiolog, że w ciąży trzeba leczyć nawet przeziębienie i poglądy że można tylko herbatkę z cytryną i miodek powinno się do lamusa włożyć...
trzeba zawsze jak coś dolega zrobić morfologię z wymazem i zawsze wyjdzie co jest...
bo każda infekcja jest zagrożeniem nie dla nas w sumie ale dla dziecka.

Ja miałam na początku ciaży przeziębienie i przeszło... nie zaleczyłam i może m.in. przez to coś się porobiło..[/QUOTE]
oj joj to nieźle
a ja sie leczyłam ranem i wit C, praktycznie cały grudzień byłam przeziebiona i nieźle osłabiona, a w pracy jeszcze narzekali ze jestem przewrażliwiona i nic mi nie bedzie
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:01   #4633
czarownica1
Zakorzenienie

dobra, ja robię wypad z tego lokalu bo Tż prawie pod bramą
miłej reszty soboty, bo nie wiem czy wejdę dziś jeszcze
Stary 2013-04-27, 14:02   #4634
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
no jestem jeszcze ja
wczoraj Tz przywiózl nową opalarkę (znaczy w naszej stajni sprzętowej kolejną) ale radocha była
Dlatego napisałam jedną z niewielu
Stary 2013-04-27, 14:02   #4635
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
pierwszy raz widzę takie cudo - Oliath - to działa na podobnej zasadzie jak oscylacyjna? czy ściera jednotorowo? ładnie to zrobi podłogę, nie będzie rysek?

medluję - żyję Idę do babci na obiad, to tylko mały, 10-min spacerek, więc mam nadzieję, że nie zaszkodzi.

Wrzucam problema do klubu... Uwagi i sugestie mile widziane, bo jesteśmy w KROPCE

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:06   #4636
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
no jestem jeszcze ja

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

jesuuuuuu zrobiłam żeberka dla Tż, dwa rodzaje deseru sernikozimnopodobnego (jeden dla mnie z niewielką ilością cukru żeby zabić posmak żelatyny, drugi słodszy dla reszty domowników), zupe krem z brokuła, pulpety z cyca i polędwiczki, popracowałam troszke.... ale nie popakowałam jeszcze drobnicy do pudeł

Jaki deser zrobiłaś???

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:31   #4637
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki

Ja już po obiadku, byłam na małych zakupach i trochę ogarnęłam, nawet teściowej tort skończyłam robić bo ma dzisiaj urodziny i upichciłam jej w ramach niespodzianki Czekoladowy z wiśniami z likieru coś ala szwarcwaldzki ale sama jestem ciekawa jak ze smakiem bo jeszcze takiego nie robiłam. Nie jest może jakoś pięknie udekorowany ale coś mi brak natchnienia dzisiaj
Może choć na maleńki kawałeczek się skuszę
Normalnie taka synowa to jak Skarb
Musze chyba odsapnąć trochę bo coś mi brzuch zesztywniał, Kacperek chyba ma dość na dzisiaj
U nas dzisiaj pochmurno i trochę kropi ale niech pada bo moje warzywka będą rosły

Gratuluje wszystkich zaczętych tygodni
Pięknie wygląda

Pokłóciłam się znowu z TŻ Nasz kot złapał kleszcza - no jak to kot, który lata poza domem. I TŻ oczywiście miał powód, żeby zrobić awanturę jak to on nie toleruje tego kota
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:43   #4638
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Magdalenne przytulam Trudna sytuacja, ja sobie nie wyobrażam, żeby mój TŻ mógł nie tolerować kota... Jak widzę, jak się nim opiekuje, to sobie wyobrażam, jakim będzie tatą. To chyba ja będę gorszą matką...

Ja po obiedzie, TŻ polazł (swoją drogą my się kłóciliśmy wczoraj :P), więc odpoczywam, ale muszę ogarnąć mieszkanie najpierw.

A TŻ mnie dzisiaj rozbawił. Pyta mnie, czy idziemy do jego kolegi oglądać film, możemy u niego spać. A ja się go pytam: i jak Ty to widzisz, wszyscy oglądają film, a ja idę mierzyć cukier do kibelka, wszyscy się kładą spać, a ja pożeram moją III kolację, wszyscy śpią, a ja siusiam na paski ketonowe, mierzę cukier na czczo i ciśnienie Sama się uśmiałam, jak to sobie wyobraziłam
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 14:52   #4639
arrabbiata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Też tak czasami mam. Tylko, że u mnie jest to spowodowane tym, że musiałam zrezygnować z rzeczy, które kocham. TŻ nalegał na dziecko od razu po ślubie, a to ja muszę zmienić wszystko w swoim życiu. On dalej pracuje, czuje się tak samo, nie rośnie
Cytat:
Arrabiata, to jest powazna sprawa, o czym piszesz... polecalabym jakies profesjonalne wsparcie, Kochana, z tego pozniej rozwijaja sie rozne depresje poporodowe i inne gnojstwa... nie ma co liczyc na cudowna odmiane po porodzie, choc - fakt faktem - u wiekszosci mam hormony jednak uwalniaja poklady milosci i szczescia gdy juz dzieciatko jest z nimi. No ale mysle, ze ze wzgledu na wczesniejsze doswiadczenia powinnas o to zadbac szybko ciaza bez radosci czy chocby samoakceptacji to ogromny koszmar i ciezar dla kobiety
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40516685]
Arrabbiata - spróbuj nabrać do swojego ciała dystansu i nie dołuj się że wszystkie w ciąży super fizycznie i psychicznie się czują, bo teraz ciało każdej z nas jest jakby obce, zachowuje się niezaleznie od nas i nie mamy na większośc rzeczy wpływu.. tak samo jest z kupowaniem ubranek, szykowaniem pokoików i czekaniem na dziecko... jedne kobiety nie mogą się doczekać, same się nakręcają kupując rzeczy i mówiąc ciągle o tym, inne nie czują długo nic, po narodzinach także i to też jest jak najbardziej normalne... rzadko kiedy możesz usłyszeć takie coś bo rzadko kobiety się przyznają że źle się czują ze sobą albo z małym dzieckiem...
Każda osoba przechodzi inną drogę do zostania mamą, prędzej czy później w swoim tempie do tego dojdziesz, tak więc się nie zamartwiaj, nie porównuj, daj sobie trochę luzu...i ciału i głowie

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Ja na twoim miejscu posłuchałabym oliath, jeśli ten stan się utrzyma... po co zadręczać siebie cały czas - a wiadomo, że małe te emocje też odczuwa...
Choć akurat fakt, że być może nie piszczysz na myśl o kompletowaniu wyprawki o niczym nie świadczy, bo tak jak już dziewczyny ci napisały, ciąża ciąży nie równa, nawet jednej kobiecie nie zdarza się taka sama... głowa do góry
Dzięki dziewczyny Wiem, że muszę się ogarnąć jakoś, z pomocą czy bez. Z taką zwichrowaną psychiką nie jest łatwo.
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 15:06   #4640
yevele
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

też do niej chodziłam, do Lux Medu ale ciężko się do niej dostać, a chcę mieć pewność że jak potrzebuję to mogę się skontaktować i poradzić.
do dokładnie do luxmedu i jest ciężko tak jak piszesz niby jeszcze przyjmuje prywatnie i wtedy możesz się kontaktować ale wiadomo - kasa, a Ty u kogo wizytujesz?
Stary 2013-04-27, 15:09   #4641
Niunia20
Rozeznanie

informuję że u mnie ok wizyta się udała mały z usg o 2 tyg większy niż z OM a przecież cykl był stymulowany wiec pomyłki co do poczęcia nie ma... będzie wielki chłopak z nerkami wszystko ok gin kazał zapomnieć i się nie martwić termin z połowy lipca przesunięty na koniec czerwca
kończymy remont w pokoju ściany niebiesko zielone.... ściana małego niebieska z brokatem tż tak sobie zażyczył tak ma dzisiaj mama myje okna i szafki ja układam nasze ciuchy i książki .... z zakupów nie mam nic nowego prócz termometru do wody z rossmana hipcia niebieskiego.... nadal nie mamy imienia.... nie mam neta później was nadrobię nie szalejcie z postami ... po remoncie i przestawieniu szafek jakoś tak więcej miejsca w pokoju ale jeszcze ławy nie przynieśliśmy i łóżeczka i szafki małego więc zaraz się pewnie ciasno zrobi....nie było mnie tydzień w domu i teraz jak wróciłam teściowa drażni mnie jeszcze bardziej wrrrrrrrrrrr nie mogę na nią patrzeć.... a tż się przeziębił więc chyba nie dokończy remontu u teściowej będzie musiała sobie kogoś innego wziąść...
Stary 2013-04-27, 15:11   #4642
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Pięknie wygląda

Pokłóciłam się znowu z TŻ Nasz kot złapał kleszcza - no jak to kot, który lata poza domem. I TŻ oczywiście miał powód, żeby zrobić awanturę jak to on nie toleruje tego kota
Weź kota do weterynarza na wyjęcie kleszcza,chyba że umiecie to zrobić sami ze 100% pewnością że nic nie zostanie. Czemu nie zabezpieczysz kota przed kleszczami,skoro jest wychodzący? Wybacz,że to napiszę,ale to nieodpowiedzialne z twojej strony,kleszcz dla kota może być bardzo niebezpieczny. Jest duży wybór specyfików zabezpieczających zwierzaki przed kleszczmai,ja osobiście polecam Frontline http://allegro.pl/frontline-kot-1-pi...196398740.html skuteczny, niedrogi i łatwa aplikacja-pokropić na kark i starcza na miesiąc ochrony przed kleszczami. Co do twojego tż, nieskomentuje, bo poprostu (delikatnie mówiąc) nie przepadam za ludźmi,którzy nie tolerują kotów
Stary 2013-04-27, 15:49   #4643
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
informuję że u mnie ok wizyta się udała mały z usg o 2 tyg większy niż z OM a przecież cykl był stymulowany wiec pomyłki co do poczęcia nie ma... będzie wielki chłopak z nerkami wszystko ok gin kazał zapomnieć i się nie martwić termin z połowy lipca przesunięty na koniec czerwca
kończymy remont w pokoju ściany niebiesko zielone.... ściana małego niebieska z brokatem tż tak sobie zażyczył tak ma dzisiaj mama myje okna i szafki ja układam nasze ciuchy i książki .... z zakupów nie mam nic nowego prócz termometru do wody z rossmana hipcia niebieskiego.... nadal nie mamy imienia.... nie mam neta później was nadrobię nie szalejcie z postami ... po remoncie i przestawieniu szafek jakoś tak więcej miejsca w pokoju ale jeszcze ławy nie przynieśliśmy i łóżeczka i szafki małego więc zaraz się pewnie ciasno zrobi....nie było mnie tydzień w domu i teraz jak wróciłam teściowa drażni mnie jeszcze bardziej wrrrrrrrrrrr nie mogę na nią patrzeć.... a tż się przeziębił więc chyba nie dokończy remontu u teściowej będzie musiała sobie kogoś innego wziąść...
Gratuluje udanej wizyty :klaski:
Stary 2013-04-27, 16:01   #4644
dzoan
Zakorzenienie

Ja tak na moment, bo za chwilę na urodziny wychodzimy.
Odebrałam wyniki i tak:
-glukoza na czczo 79
-glukoza po 2 godz. 112
to chyba ok??

-hemoglobina z 11,7 podrosła mi do 12, więc depnęłam na dolną granicę
-erytrocyty i hematokryt nadal ciut poniżej normy
pewnie będę nadal żelazo łykać

-mocz ogólnie ok, tylko leukocyty obecne, ale 0-1 więc w normie, no i nieliczne nabłonki płaskie i bakterie, więc też nic strasznego,
-toxoplazmoza IgM 0,26 (poniżej 0,8, więc wynik ujemny)

no więc ogólnie jestem zadowolona

Nażarłam się pierogów u mamy
a teraz czas na urodzinowego torta

papa

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 16:09   #4645
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40519126]A Mago?? Ma ktoś jakieś info? [/QUOTE]

No, niestety nie. Pisałam do niej na FB, ale widocznie nie ma dostepu do neta.

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
A ile dokładnie waży?

Może zrobimy tą proponowaną już rozpiskę wag dzidziusiów? Ja swoją z 30 tc uśrednię i też będzie jakieś porównanie.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 16:19   #4646
shestiger
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
no brawa za tydzień
hmm..no dziwne, że o zapaleniu pęcherza nawet nie wspomniane..
jakie dostałaś zalecenia? i jak się czujesz?
Biorę takie leki jak :luteina, sorbifer, ac. folicum, Furaginum
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Co do wypisu to nie pomogę, a jak się czujesz?
A czuję się całkiem dobrze, leki sporo dają. Byłam dziś na 3d w nocy wrzucę wam foty Igorka z niego
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 16:24   #4647
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shestiger Pokaż wiadomość

A czuję się całkiem dobrze, leki sporo dają. Byłam dziś na 3d w nocy wrzucę wam foty Igorka z niego
A co w ogóle słychać? Jak/gdzie mieszkacie? Marika jest z wami?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 16:52   #4648
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dzoan brawo za wyniki!!

Shestiger - oni każdemu w wypisie po 20 tc piszą poród przedwczesny zagrażający, tak samo, jak przed 20 tc piszą poronienie zagrażające. Wiem, bo tam leżałam nie raz w poprzedniej ciąży, z różnymi przypadłościami, na wypisie to samo.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-27, 17:01   #4649
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
No, niestety nie. Pisałam do niej na FB, ale widocznie nie ma dostepu do neta.

A ile dokładnie waży?

Może zrobimy tą proponowaną już rozpiskę wag dzidziusiów? Ja swoją z 30 tc uśrednię i też będzie jakieś porównanie.
tego się nie dowiedziałam powiediział tylko że mniej niż 1200 jakiś nie w humorze był gin....
13 maja mam usg 3 trym to się dowiem
Stary 2013-04-27, 17:10   #4650
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
zwariowana kobieta!
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Oliath pas chcialabym po to zeby pomogl mi wicagnac brzuch, boje sie ze bede miala obwisly i po porodzie jeszcze bede miala banie jakbym byla nadal w ciazy ;/
na Sr babeczka mówiła ze pas zaraz po porodzie utrudnia naturalne obkurczanie siie macicy wiec wg mnie nie pomoże ci
Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
do dokładnie do luxmedu i jest ciężko tak jak piszesz niby jeszcze przyjmuje prywatnie i wtedy możesz się kontaktować ale wiadomo - kasa, a Ty u kogo wizytujesz?
do Piotra mielcarka..wlasciwie od cp chodzę do niego

No dobra przerwa się kończy.. Buziaki

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości