|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dyskusje luźne i bardziej spięte ;) o ćwiczeniach i diecie :D
Cytat:
juz nie lubie slodkiego.. ![]() a kiedys nie przeszlabym obojetnie
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
ja przyjechalam do domu i sa cukierki, ciastka, ciastka, murzynek, ciastka i lody straciatella...
ale jak kupie sobie banany to bede robic lody z odzywka i im nic nie dam!
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jeśli chodzi o kupne, to wystarczy, że przeczytam skład i mi się wręcz cofa... od dawna tak mam, więc raczej rzadko tykam taki syf, ostatnio praktycznie wcale ![]() ale własne domowe deserki... mmmm
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny moje drogie.. bylam dzisiaj na silowni. darmowa wejsciowka. zrobilam trening A z sfd no i patrze na siebie w lustrze - jest ok. jestem zadowolona z gornej czesci ciala, dolna tez w porzadku, ale brzuch.. co z nim jest nie tak? z diety powyrzucalam wszystkie smieci. zastanawiam sie nad robieniem dodatkowo jakiegos programu na brzuch po np zuzkowych cwiczeniach. mozecie cos polecic? wiem, ze wiele razy bylo mowione, ze wlasciwie nie trzeba trenowac brzucha bo pracuje w pompkach, ktorych jest duzo, MC, itp., ale moze cos ruszy
|
|
#3425 |
|
Rzabbocop
|
Brzuch niedługo powinien ruszyć
dopiero ogarniam się po poprzednim weekendzie, mam kilka pędzelków do wyprania
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku pierwszy raz-2 gałki![]() la figa-zuper,ze nie ciągnie cie do słdyczy,ja nie umiem sie tak odzywczaić raz na zawsze.słabusz ze mnie Od kiedy zaczęłam ćw z ciężarkami waga mi skoczyła do góry-nie podoba mi sie to bardzo malvinus-jaką odżywkę masz? Rzabba-faktycznie tylko parę tych pędzelków masz do umycia )) hihi
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2013-04-28 o 15:33 |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Rzabbo a kiedy mi nogi ruszą ![]()
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nogi Ci pewnie ruszą jak zaczniesz wiecej spacerować...
|
|
#3429 |
|
Zadomowienie
|
Mam trochę głupie pytanie
![]() Czy zakładając obciążniki na nadgarstki (te takie na rzepy), które mają po 1.5 kg+ mam hantle 5 kg, to razem rzeczywiście daje mi to te 6,5 kg na rękę ? ![]()
|
#3430 |
|
Rzabbocop
|
tak ale ciężar możesz nieco inaczej odczuwać bo inaczej na dźwigni sie rozkłada
|
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ooooo ile pedzelkow. przypomnialas mi o tym ze musze wypucowac swoje ![]() dzisiaj na silce zrobilam wymachy kettlem 8kg na poslady. teraz chce zamowic sobie do domowych treningow tylko z takim kettlem jest gorzej niz z hantlami, bo mam staly ciezar. dla kobiet jest zalecane 8-16 kg do cwiczenia dolu. co jesli wezme od razu ten 16? najwyzej mniej powtorzen
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
#3433 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
Ja mam tylko 2 pędzelki
|
|
|
#3434 |
|
Rzabbocop
|
Dygotko a czy Ty za szybko kalorii nie dodałaś? Bo wydaje mi się że od razu z ok 1300 wskoczyłaś na 1800-1900 a to powinno Ci zająć kilka tygodni
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- To są tylko te którymi malowałam w teatrze ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Fajnie by było
|
|
|
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli masz ich więcej ?
Bycząca się Rzabba
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cos pokombinować muszę,żeby ta redukcja przynosiła spadki,a nie ciągłe wzrosty bo się przykro robi,zwłaszcza gdy ktoś jest uszczypiliwy ....
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
komórki tłuszczowe szybko się napełniają i takie lody czy ciastka na redukcji niweczą całą pracę
na słodycze moga sobie pozwolic jedynie osoby z niskim BF
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie ze ubrania sprzed ciazy wchodza od dawna bez probleemu i nie musiałam wymieniac garderoby
|
|
#3439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mówię, żeby się tym opychać, ale zjedzenie np serniczka, czy muffinek jaglano jabłkowych (mój hit ostatnio ) jak nas przyciśnie np pms, na pewno krzywdy nie zrobi ![]() a na słodycze sklepowe najlepszym sposobem jest czytanie składów - od razu się odechciewa choćby próbować
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sklepowe słodycze na dodatek sa drogie,szkoda kasy.
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mam alergie na cukier
![]() Ide na rowerze pojezdze mam awarie miesnia posladkowegomnie nie stac na stewie i inne cuda wole inwestować w dobre miecho
Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2013-04-28 o 16:39 |
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2013-04-28 o 16:44 |
|
|
|
#3443 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale doczytałam: czyli jednak jestem w tej grupie precz z cukrem!!! ![]() Cytat:
...(i pomysleć, że byłam wege przez bite 4 lata
|
||
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
dostałam w prezencie suplement i krem do smarowania ciała firmy Functionalab, nigdzie nie mogę znaleźć opinii na ich temat. Mają niby wspomagać spalanie tkanki tłuszczowej... i stąd moje pytanie o skład, czy jest on dobry i czy wspomoże moją walkę z kilogramami. W załączniku dodaje zdjęcia opakowania zarówno suplementu jak i kremu do ciała. I co ogólnie myśliczie o tych produktach. 4 zdjęcia z suplementu a ostatnie to krem zaraz poszukam ze strony ich opis i wrzucę do tłumacza ponieważ wszystko jest po angielsku. IMG_0985.jpg IMG_0987.jpg IMG_0988.jpg IMG_0991.jpg IMG_0992.jpg
Second hand just click https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post88268001 Edytowane przez czarnula4321 Czas edycji: 2013-04-28 o 19:04 |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie żelu:
Gel Sculpting Body - Nagroda za najlepszy brytyjski STARTÓW BODY BY PURE MAGAZINE BEAUTY Wyraźnie zmniejsza cellulit i rewitalizacja kształtu ciała. Jego multi-action formuła działa na podstawowe przyczyny cellulitu, które są lipolityczne (rozpad tłuszczu w dół), drenaż i ujędrniający. GŁÓWNE KORZYŚCI Redukuje złogi tłuszczowe, zarówno ilość i wielkość Zwiększa drenaż płynu Firmy się tkanki łącznej Zapobiega rozwojowi nowego cellulitu stymuluje mikrokrążenie Wzmacnia naczynia włosowate Pozostawia skórę gładką i jędrną Najważniejsze składniki aktywne Rzeźnika miotła wyciąg pobudza mikrokrążenie, zwiększa kapilarnej dzwonka, wspomaga drenaż Wyciąg z grejpfruta pomaga rozbić tkankę tłuszczową Wyciąg z imbiru pobudza krążenie i pomaga w drenażu płynu Kofeina darmo Odnośnie kremu a właściwie żelu: WEIGHT MANAGEMENT BIOAKTYWNE najwyższej jakości składników odżywczych do wspierania zdrowego kontroli wagi Zawiera 30 opakowań dziennie 2 tabletki i 4 kapsułki Pasuje jak najlepiej wspierać wszechstronny program kontroli wagi. GŁÓWNE KORZYŚCI Unikalne połączenie suplementów wspierać szeroki program kontroli wagi Pomaga rozbicie tkanki tłuszczowej i poprawia metabolizm tłuszczów zmniejsza apetyt Klinicznie udowodniono, aby zmniejszyć tkankę tłuszczową w ciągu 12 tygodni Najważniejsze składniki aktywne Dostaw HCA Garcinia Cambogia (kwas hydroksycytrynowy); HCA hamuje lipogenezę w wątrobie (syntezę tłuszczu) i gromadzenie tłuszczu w organizmie. Chrom jest ważne dla metabolizmu tłuszczu i glukozy. Relora pomaga wsparcia normalnego funkcjonowania psychicznego w okresach stresu i niepokoju. Kwas pantotenowy odgrywa ważną rolę w metabolizmie lipidów, węglowodanów i białek, i bierze udział w produkcji energii KAŻDY Codzienna porcja ZAWIERA 2 Ultra multiwitamina Zdrowie z ponad 50 składników odżywczych, aby wspierać optymalne zdrowie i witalność 2 kapsułki Relora Mieszanka że Wesprzyj normalnego umysłowego funkcjonowania w okresach stresu i niepokoju 2 kapsułki Waga zarządzania, które pomagają zapobiec nadmiernemu konwersję diety węglowodanów do tkanki tłuszczowej, a także pomóc wpływ na metabolizm tkanki tłuszczowej OPIS Waga Management Pack (# 4) z Functionalab, oferuje kompleksowe rozwiązanie suplement zaprojektowany, aby wspierać wszechstronny program kontroli wagi. FUNKCJE Badania pokazują, że wysoki odsetek osób dorosłych jeść mniej niż minimalne zalecenia dziennego 10 lub więcej składników odżywczych. Odpowiednie ilości i odpowiednie proporcje tych składników są niezbędne, nie tylko dla zachowania dobrego stanu zdrowia, ale również dla postępowania dietetycznego organizmu struktury, jak również optymalnego funkcjonowania organizmu, takiego jak układu immunologicznego i układu pokarmowego. Ultra Health została starannie opracowana zawierają odpowiednie proporcje witamin, minerałów, pierwiastków śladowych i innych składników odżywczych bez niebezpieczeństwa gromadzenia się toksycznych lub innych efektów ubocznych. Każda kapsułka Weight Management dostarcza 500 mg wysokiej jakości Cambogia Garcinia która jest dostawcą 250 mg HCA (kwas hydroksycytrynowy). HCA hamuje lipogenezę w wątrobie (syntezę tłuszczu) i gromadzenie tłuszczu w organizmie. HCA pomaga kontrolować apetyt. Chrom jest ważne dla metabolizmu tłuszczu i glukozy. Zmniejszenie masy ciała jest doskonałe połączenie wysokiej jakości składników, których celem jest wspieranie każdego programu kontroli wagi. Relora ® Mieszanka jest opatentowana kombinacja dwóch ekstraktów ziołowych z Magnolii i kory Phellodendron (Asian drzewo korkowe). Oba zioła były stosowane w tradycyjnej medycynie chińskiej od kilkuset lat. W ludzkiej nauki, 82% uczestników biorących Relora ® zgodziło się ze stwierdzeniem, że: ". Relora ® pomaga drażliwość sterowania, emocjonalne wzloty i upadki, niepokój, napięcie mięśni, zaburzeniami snu, zmęczenie i trudności koncentracji" * Relora ® Mieszanka stwierdzono, że nie powodują sedacji, choć 74% pacjentów miało więcej spokojny sen. Dodano do programu kontroli wagi, Relora ® Mieszanka pomaga "zmiany nastroju", które mogą być związane z zachowaniem przejadania się. Relora ® Mieszanka także grupy witamin B, w tym kwas pantotenowy i witaminy B5, która odgrywa ważną rolę w metabolizmie lipidów, węglowodanów i białek oraz bierze udział w produkcji energii Weight Management Pack (# 4) jest przeznaczony do obsługi wyważony ciężar program do zarządzania. Połączenie wysokiej jakości składników oferuje kompleksowe rozwiązanie wspierające osiągniesz swoje cele zdrowej masy ciała.
|
#3446 |
|
Zadomowienie
|
Nie wierz w cuda
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no nie wierzę, ćwiczę tak czy tak. A choć troszkę chciałabym żeby wspomogły te produkty moje zmagania
stąd moje pytania.
|
#3448 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) ab Ripper. Jako dodatek, bonus do brykania z Zuzką. Mięśnie się wzmacniają napewno, ale na wyglad brzucha wpływa to minimalnie (dieta![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
1600 kcal to nie jest dużo, dobrze, ze juz jesteś na takim poziomie Zdrowa dieta (odpowiednia ilość kcal, wartościowe posiłki) i trening jeszcze nikogo nie sprowadziły na manowce- pomyśl o tym w ten sposób i keep going!![]() co do lodów- raz na ruski rok dla przyjemności i zdrowia psychicznego myślę, że nie jest problemem. |
||||
|
|
|
#3449 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Ważne co jesz. O ilemyślę, że balsamy, żele mogą wzmagac ujędrnienienie skóry itd. Świństwa w apsułkach bym nie brała. BTW jak wygląda twoja waga w tym momencie? Czasami takie preparaty mogą się przydać (pod kontrolą lekarza) osobom ze znaczną nadwagą, czy raczej cierpiącym na otyość.
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
dygotko, ja z 1600 wskoczyłam w ciągu miesiąca na ponad 2000, myślę, że w Święta to było nawet ponad 2500 kcal i waga skoczyła o 3 kg, ale w wymiarach zaledwie po 1-2 cm, więc nie martw się tym
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

ale jak kupie sobie banany to bede robic lody z odzywka i im nic nie dam!
od dawna tak mam, więc raczej rzadko tykam taki syf, ostatnio praktycznie wcale 

...(i pomysleć, że byłam wege przez bite 4 lata