Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013 cz.48 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-28, 21:35   #4441
Kyiia
Zakorzenienie

Dot.: Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013

Normalnie cieszę się że dzisiejszy dzień już się kończy... Tak jak mnie babcia dziś mogła rozdrażnić to dawno jej się nie udało. Do łez udało jej się mnie doprowadzić

Mama rano zaproponowała wycieczkę do ikei po kilka drobiazgów. Miała jechać ona, ja i siostra. Oczywiście tak się towarzystwo wybierało że ostatecznie jeszcze babcia musiała jechać. "Bo jak w ogóle śmiemy bez niej jechać?" W ikei non stop marudziła "a po co to?", "no chodź a nie stoisz i się patrzysz", "oj szkoda czasu, idziemy czy nie?" "no chodźcie bo przecież jeszcze ona z zaproszeniami jedzie, no o której pojedzie?" i podobne. W sumie nie miałam nic przeciwko drobnemu poganianiu bo zależało mi na czasie. Więc nie ma tego złego itd. Tylko że jak wyjechałyśmy z ikei to babcia przyuważyła OBI. A że mój ślub za niecałe 2 miesiące to ona już, natychmiast, w tej chwili musi zrobić ogrodzenie w ogródku, bo chce posadzić roślinki żeby było ładnie, a pies jej ciągle wszystko wykopuje Ostatecznie stanęło na tym że w OBI trzeba się było zatrzymać "bo to daleko i znowu przez najbliższe 15 lat nie będzie okazji żeby tam podjechać". I w tym cholernym sklepie straciłam półtorej godziny bo ona nie mogła się zdecydować czy ogrodzenie ma mieć 130 czy 140 cm (czy ile tam one miały). No rzesz cholera mnie tam brała. Jak już wybrała to musiała czekać na kogoś z obsługi. A nim się na wózek zapakowało, nim do kasy dojechało, nim poskanowali i zapłaciła i na samochód się zapakowało to minęła godzina. Ja na 16.00 umówiona z zaproszeniem a stamtąd wyjechałam po 17.00 Nim dojechałam to już w ogóle się późno zrobiło. Ale co z tego, najważniejsze że babcia zadowolona W samochodzie taka pyskówa była że głowa mała, już nawet babcia się uciszyła żeby mnie nie prowokować do dalszej awantury.

Na pocieszenie mogę tylko dodać że udało mi się kupić świeczki do wazonów... ale to nie zmienia faktu że nadal jestem wkurzona na babcie.
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:35   #4442
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A mamy już tytuł?
Z tego co wiem, to nie
Trzeba pomyśleć

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:35   #4443
perfuzja
Zakorzenienie

Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013 cz.48

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Zakopane - Paryż - Kenia.
O, ekstra! Czyli z Zakopanego prosto do Paryża? Czy jak?

My teraz musimy zadowolić sie Mazurami, ale myśle sobie, ze jakoś we wrześniu moglibyśmy skoczyć w jakieś ciepłe miejsce. Tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie
Stary 2013-04-28, 21:37   #4444
burlesque90
Zakorzenienie

Miłość i wierność już przysięgamy, swoich TŻtów cudownych mamy

Stary 2013-04-28, 21:39   #4445
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem, to nie
Trzeba pomyśleć
No to myślcie dziewczęta, a ja idem spaciu.
Stary 2013-04-28, 21:40   #4446
Akee
Raczkowanie

Cytat:

Pięknie napisałaś to wszystko
Z każdym zdaniem czytanym coraz szerzej się uśmiechałam
Wszystkiego dobrego dla Was
Dziekuje!

I jak cudownie jest miec na palcu obrączke, a jeszcze milej widziec ja u TŻta
Akee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:42   #4447
perfuzja
Zakorzenienie

Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013 cz.48

Akee - super relacja! Nie dziwie sie, ze przejelas sie kotem, tez bym sie martwiła. Wszystkiego dobrego!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 21:42   #4448
Misia89p
Wtajemniczenie

Akee fajna relacja, jeszcze raz wszytskiego dobrego i gratulacje

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:42   #4449
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
O, ekstra! Czyli z Zakopanego prosto do Paryża? Czy jak?

My teraz musimy zadowolić sie Mazurami, ale myśle sobie, ze jakoś we wrześniu moglibyśmy skoczyć w jakieś ciepłe miejsce. Tylko jeszcze nie mam pomysłu gdzie
Tak. Wracamy z Zakopanego i uciekamy do Paryża. Trzymajcie kciuki, żebyśmy się w Zakopcu na ładną pogodę załapali, a chociaż bezdeszczową, bo inaczej marnie widzę naszą sesję plenerową.

We wrześniu... może Toskania? Kiedyś chyba nawet planowaliście tam jechać.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:43   #4450
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Miłość i wierność już przysięgamy, swoich TŻtów cudownych mamy
Bardzo mi się podoba

Hmm... jakaś nowa relacja była? Chyba muszę przejrzeć co się działo jak mnie nie było...
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:46   #4451
paulina006
Zadomowienie

Akee swietna relacja lekko i przyjemnie sie ja czytalo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 21:47   #4452
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Tak. Wracamy z Zakopanego i uciekamy do Paryża. Trzymajcie kciuki, żebyśmy się w Zakopcu na ładną pogodę załapali, a chociaż bezdeszczową, bo inaczej marnie widzę naszą sesję plenerową.

We wrześniu... może Toskania? Kiedyś chyba nawet planowaliście tam jechać.

Na pewno wyjdzie dobrze

Planowaliśmy, ale to miało byc duża grupa znajomych. Sami sie zanudzimy na wsi, a ze zwiedzaniem pewnie bedzie juz ciezkawo.

Myśle raczej o Grecji, Hiszpani, może Chorwacji? Zeby siedzieć gdzieś nad miłym morzem

Bo poza Europę raczej nie będę jechać na wszelki wypadek.
Stary 2013-04-28, 21:48   #4453
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Akee Pokaż wiadomość
Dziekuje wszystkim za zyczenia Sklecilam relacje wybaczcie ze tak jakos niesklanie itd,ale jestem wykonczona i nie mam sily pisac jakis pieknych zdan Mam nadzieje ze zaspokoi to Waszą ciekawość, pominelam kilka niemilych wątków typu - tesciowa obrazona,ze nie w kosciele i wyszla z przyjecia nawet sie nie zegnajac, a wczesniej rozpowiedziala ze pewnie w ciazy jestem dlatego slub no ale to tylko takie szczegoly o ktorych nie warto pisac, bo po co sie denerwowac

W kalendarzu mnie nie bylo bo zaczelam sie udzielac dopiero 2 tyg przed slubem i niewiele w sumie tu pisalam

A oto RELACJA

Piątek
Krytyczny dzień, od rana załatwialiśmy ostatnie sprawy, zakupy, odebraliśmy tort, zawieźliśmy alkohol i winietki do restauracji, dokupiłam jeszcze inny stanik bo poprzedni mnie doprowadzał do szalu drapiącą koronką, kupiłam balerinki i jeszcze inna bizuterie bo nie byłam przekonana do tej którą miałam. Odebrałam kwiaty od Mamy żeby zrobić bukiety dla siebie i świadkowej, wróciliśmy do domu w dobrych humorach. Mieliśmy w planach jeszcze sporo do zrobienia tego wieczora, no i po prostu spędzić jakoś miło ostatni przedślubny wieczór. Troche to nie wyszlo, ale zrobiłam piękne bukiety, TŻ umył autko, mi już nerwy puszczaly i trochę się poklucilismy, ja plakalam i ogolnie nie za ciekawie, ale już byliśmy tak zmeczeni ze poszliśmy spac nadal na siebie sfochani.

Sobota
Rano się przeprosiliśmy, i ruszyliśmy do miasta do domu rodzicow gdzie czekala moja swiadkowa z chopakiem, umylam włosy bo czas gonil, a nie chciałam się spoznic na czesanie, chce suszyc wlosy..a tu suszarka nie działa Tzn chwile dzialala i przestawala bo się grzala,i trzeba było dmuchac Dobrze ze miałam prostownice wiec ja trochę prostowałam, siostra chlodzila ta suszarke i powoli jakos nam się udało wysuszyć , do fryzjerki wpadłam na styk, już mocno zdenerwowana. Ale stres odpuscil jak tylko zobaczyłam ze moja fryzura wyszla jeszcze lepiej niż probna, a jak mnie makijażystka pomalowała i przejrzałam się w lustrze to mi się płakać zachciało,tak pięknie wyglądałam, ale nie mogłam żeby się nie rozmazać Po drodze do domu wpadłam jeszcze do sklepu dokupić rajstopy zapasowe, wróciłam, TŻ zrobił wow na widok mojego makijażu, zebraliśmy się i ruszyliśmy z powrotem do nas na wieś gdzie się mieliśmy szykować. Dodam ze pogoda zapowiadała się okropnie,ale się nie przejmowałam, dopiero jak zaczęło lać a tu jeszcze samochód nie ustrojony to się zdenerwowalam, ale udało się, deszcz przestał padać. Zbliżała się godzina kiedy mieli po nas przyjechać przyjaciele, cośtam przekąśiliśmy i zaczęliśmy się ubierać, ja TZ wcześniej widziałam w jego stroju, ale i tak się wzruszyłam jak go zobaczyłam, on gdy ujrzał mnie w pełnej krasie powiedział że wyglądam pięknie i oczy mu się szkliły

W międzyczasie przyjechali przyjaciele, pocykali trochę fotek, spakowaliśmy co było do spakowania, i wychodzimy z domu, a tu zonk, nasza kicia uciekła na dwór!! Panika, no bo jak ją zostawić sama na tyle godzin na dworze, nigdy sie tak nie zdazylo, próbowaliśmy ją złapać ale uciekła na pole w błoto gdzie już nie mogliśmy jej dalej gonić żeby złapać, chciało mi się płakać, ale TŻ mnie uspokoił że sobie da radę, a przecież wrócimy nie nad ranem tylko po 22 więc nic jej nie będzie. No i została a my pojechaliśmy. Przez drogę siedziałam wtulona w TŻ i mnie uspokajał, bo bardziej się już martwiłam kotkiem niż ślubem Podjechaliśmy pod USC, już kilkoro gości czekało i świadek, jak zobaczyłam moje koleżanki ze studiów to się mega wzruszyłam bo nie sądziłam że przyjadą z innego miasta mimo że tylko na ślub. Weszliśmy do Urzędu goście za nami, wszyscy chwalili jak pięknie razem wyglądamy i nie mogli uwierzyć że sama robiłam bukiety Gdy goście już zajęli swoje miejsca, Pani która miała udzielać nam ślubu także, zagrano marsz Mendelsona i przeszliśmy w stronę biurka i krzeseł dla nas, świadkowie zajęli swoje miejsca. Strasznie byłam wzruszona, myślałam że nie dam rady wydusić z siebie słowa. Pani kierownik USC wyglosila krótkie przemówienie i zapytała jakie nazwisko będę nosić po ślubie, i poprosiła TŻta o złożenie oświadczenia, zwróciliśmy się ku sobie i złapaliśmy za rękę, i TŻ patrząc mi prosto w oczy powtarzał słowa przysięgi, za chwilę ja zrobiłam to samo. Potem wymieniliśmy obrączki, z emocji rece mi drzaly, ale przeszło jak poproszono nas o zlozenie podpisow na akcie malzenstwa, to było takie…nie do opisania! A jak pani kierownik usc powiedziała ze ostatni raz podpisuje się panieńskim nazwiskiem to az mnie ciary przeszly! Potem nam pogratulowala, wreczyla akty i przeszliśmy z gośćmi do sali obok na toast i zyczenia, cudownie było być wysciskanym i wycalowanym przez te wszystkie bliskie nam osoby, w tym czasie świadkowie byli już obładowani kwiatami i prezentami Z pudełka na koperty zrezygnowałam,jak się okazało i dobrze bo byłoby za male, zrobiłam za to teczke wiazana na wstazke do której schowaliśmy koperty.

Po zyczeniach był toast szampanem i sto lat, wyszliśmy z urzędu, spojrzeliśmy na zegarek a tu jeszcze pol godziny do umówionej w restauracji! A restauracja prawie za rogiem, ale ze było zimno to nie chcieliśmy trzymać ludzi na dworze i czekac, pani menadzerka była zaskoczona ze tak szybko, i że maja jeszcze nie gotowy obiad, ale weszliśmy już i goście powoli się usadzali, podobaly im się moje lawendowe winietki  Potem kelnerki poroznosily szampana i był kolejny toast żeby kuchnia zyskala trochę czasu na dokończenie obiadu. Ale szybko się uwinęli i zaraz na stolach pojawilo się pyszne jedzenie. Zjedlismy trochę i poszliśmy się przywitać z DJem i ustalić że powiemy mu kiedy ma zapowiedzieć nasz pierwszy taniec. Było mega goraco,ale już wlaczali klime, o dziwo zupełnie mi nie przeszkadzalo ze sukienka mi się klei do ciala bo już bylam myślami przy pierwszym tancu, a gdy Dj puscil nasza piosenke, a TŻ szepnął „no to chodźmy zrobić to tup tup”( takie nasze powiedzonko z nauki tanca wiedziałam że z nim zatancze wszystko co tylko zechce Nie chcieliśmy kóleczka wokół nas itd., bo parkiet był nieduzy,goście zebrali się w przejściu miedzy sala jadalna i taneczna, a my zaczelismy tanczyc przytulanca do pierwszej minuty Nothing else matters (kto zna ta piosenke doskonale wie,ze jest dluugi muzyczny wstep, dopiero potem ostro wchodzi wokal), i gdy od pierwszych właśnie słów zaczelismy tanczyc walca slyszalam już tylko zachwyty i brawa gości którzy byli zaskoczeni. Tanczylismy patrząc sobie caly czas w oczy, byłam przeszczesliwa, mimo jednej pomyłki, która szybko skorygowaliśmy i tanczylismy dalej Jak skonczylismy wszyscy nam gratulowali, ze się nie spodziewali,ze mieli „ciary” Tak ze efekt jaki chcieliśmy został osiagniety, mój tata był wzruszony bo nie sadzil ze potrafimy tak tanczyc,a jeszcze większy był szok jak mowilismy ze uczyliśmy się z filmikow w internecie Po pierwszym tancu Dj gral już dalej, potańczyliśmy jeszcze trochę i poszliśmy usiasc odpocząć. Zabawa się rozkrecala, trochę siedzilismy,trochę jedliśmy, chodziliśmy do stolow pogadać z gośćmi, tanczylismy (TŻ poprosil DJa o dedykcje dla swojej żony i tanczylismy do Zabuore cie – Kancelari) i było cudownie, wszyscy mówili mi ze pięknie wyglądam i tak się czułam DJ puszczal dokładnie taka muzyke jak chcieliśmy wiec co chwile ciagnelam MĘŻA na parkiet, buty okazaly się strzalem w dziesiatke bo wytrzymałam caly wieczor i dziś bola mnie tylko leciutko stopy. Obsluga przyjęcia była wspaniala, nigdy nie zapomnę przemilej i zawsze pomocnej menadżerki i kelnerek. O 21 podano tort, niestety pani się zagalopowala i nie pokroilismy tortu,ale jakos się tym nie zalamalam bo nie było to dla mnie jakies super ważne. Ważne było że się z Mężem nawzajem tym tortem nakarmiliśmy, a był przepyszny!

Po 21 część gości już musiała wracac, tak ze się żegnaliśmy, trochę jeszcze tanczylismy, ostatnia piosenek która zapowiedział DJ i przetańczyliśmy ja z reszta gości która została. Troche ciężko było ich wszystkich potem uswiadomic ze już pora do domu bo kelnerki chciały pakowac nam jedzenie i sprzaatac, ale udało się, dostali jeszcze po flaszce bo sporo zostało i pojechali gdzies do klubu dalej się bawic, a nas tata odwiozl do domu . Okazalo się ze kicia biedna zmoknieta czekala pod drzwiami ale nic jej się nie stało, ale była wystraszona i glodna. Poobwachiwala kwiatki i prezenty i poszla spac A my ogarnelismy kwiaty, jedzenie pochowaliśmy do lodówki, a zostało tego mnóstwo, dziś rozdawaliśmy po rodzinie Przebralismy się w cos wygodnego, na lozku zrobiliśmy stosik z prezentow, nalaliśmy sobie winka i zaczelismy rozpakowywanie Wspaniale uczucie czytac kartki z zyczeniami, i czuc ze ci wszyscy ludzie nas kochają i ciesza się naszym szczęściem Dostalismy piękne prezenty, jeden się zdublowal ale i tak się przyda, sporo pieniazkow i gore pięknych kwiatow. Troszke posprzatalismy, rozlozylismy lozko i zasnelismy wtuleni szepcząc sobie „dobranoc żono, dobranoc mężu” A gdy wstaliśmy zrobiliśmy sobie poranek poślubny z którego mamy nadzieję coś wykiełkuje

Jaka fajna relacja

No to trzymamy kciuki za"fasolkę"
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:51   #4454
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez l3ni Pokaż wiadomość

Pytanie do sierpniowych PMek: jakie macie daty potwierdzenia przybycia?
ja mam do 1 sierpnia chyba
Cytat:
A oto RELACJA
super! piekna i szczegółowa relacja! gratulacje!

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 21:57   #4455
burlesque90
Zakorzenienie

Idę do spania. Bo tak w ogóle, to mam jutro kolosa zaliczeniowego
Dobranoc

Stary 2013-04-28, 21:57   #4456
Akee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Akee - super relacja! Nie dziwie sie, ze przejelas sie kotem, tez bym sie martwiła. Wszystkiego dobrego!
Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
Akee fajna relacja, jeszcze raz wszytskiego dobrego i gratulacje
Cytat:
Napisane przez paulina006 Pokaż wiadomość
Akee swietna relacja lekko i przyjemnie sie ja czytalo
Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Jaka fajna relacja

No to trzymamy kciuki za"fasolkę"
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość

super! piekna i szczegółowa relacja! gratulacje!
Ciesze sie,ze sie podoba i dziekuje Uciekam spaac, dobranoc
Stary 2013-04-28, 22:03   #4457
emilie83
Raczkowanie

Akee dzięki,że się z nami podzieliłaś swoimi emocjami, fajnie sie czytało
Mam nadzieję,że zawsze będziesz taka szczęsliwa jak w TYM DNIU

A możemy liczyć na choć jedno małe zdjątko ?

Edytowane przez emilie83
Czas edycji: 2013-04-28 o 22:06
emilie83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 22:04   #4458
ennostiel
Zakorzenienie

Akee cudna relacja Dodałam do kalendarza Ciebie i relację

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 22:11   #4459
jjulkaaa
Zadomowienie

Akee super relacja Gratulacje dla Was

Ja zmykam spać bo bardzo leniwej niedzieli Do jutra
jjulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-28, 22:13   #4460
Akee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emilie83 Pokaż wiadomość
Akee dzięki,że się z nami podzieliłaś swoimi emocjami, fajnie sie czytało
Mam nadzieję,że zawsze będziesz taka szczęsliwa jak w TYM DNIU

A możemy liczyć na choć jedno małe zdjątko ?
Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Akee cudna relacja Dodałam do kalendarza Ciebie i relację
Dziekuje za dodanie do kalendarza Zdjęć nie mam jeszcze za duzo, moge wkleic jedno na ktorym nie widac naszych twarzy,bo TŻ nie chce byc pokazywany, a jak bede miala jakies lepsze to chetnym moge cos na PW pokazac ewentualnie ) Fotka z pogoni za kotem I wybaczcie moje wielkie tyły ale pisalam ze jestem BIG PM , poza tym z przodu trzymam kiece w garsci zeby nie zmoczyla sie na mokrej trawie i sie tak ulozyla Dobranoc!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0035.jpg (142,2 KB, 87 załadowań)
Stary 2013-04-28, 22:19   #4461
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za dodanie do kalendarza Zdjęć nie mam jeszcze za duzo, moge wkleic jedno na ktorym nie widac naszych twarzy,bo TŻ nie chce byc pokazywany, a jak bede miala jakies lepsze to chetnym moge cos na PW pokazac ewentualnie ) Fotka z pogoni za kotem I wybaczcie moje wielkie tyły ale pisalam ze jestem BIG PM , poza tym z przodu trzymam kiece w garsci zeby nie zmoczyla sie na mokrej trawie i sie tak ulozyla Dobranoc!
Oj tam Koronki Coś co lubię
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-28, 22:52   #4462
amarela
Zakorzenienie

Akee super relacja Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
właśnie sobie wyobraziłam jak ja tak ganiam za kotem w sukni po ogrodzie rozumiem Cię, bo ja na pewno bardzo bym się martwiła. Muszę sobie zapamiętać żeby dopilnować żeby koty były gdzieś zamknięte żeby nie dały dyla
Stary 2013-04-28, 23:06   #4463
Misia89p
Wtajemniczenie

dobranoc

właśnie koleżanka na fb zmieniła swoje nazwisko na męża wiem, głupota, ale aż mnie ciarki przeszły czekam teraz na jej relację

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 05:54   #4464
Emilia 25
404 Not Found

Dzień dobry i miłego dnia. Byle do wieczora.
Stary 2013-04-29, 06:49   #4465
fantastka
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ten ślub mnie wykończy. Wszystkim wszystko nie pasuje, tylu sztapli już dawno nie słyszałam To wujkowi nie pasuje, że będą winietki, to siostrze TŻ nie pasi, że będzie mieć pokój z bratem, to rodzeństwu TŻ nie pasuje siedzenie na weselu we własnym, ani żadnym innym towarzystwie... Masakra! Nienawidzę wszystkich ludzi

I wszyscy oczywiście potrzebują noclegu po weselu, bo nie łaska przewieźć swoje 4 litery 20 km w kierunku domu

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2013-04-29 o 06:50
fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 06:54   #4466
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

za 2 dni ślub
ciukunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 06:58   #4467
panacea
Zadomowienie

Akee
gratulacje i duuużo szczęścia z MĘŻEM na nowej drodze!

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
za 2 dni ślub
no powiedz coś jeszcze, jest stresik? jak tam przygotowania? po wszystkim już?

mam nadzieję, że pogoda wam dopiesze i będzie IDEALNIE

1.12.13
1.08.14

20.10.15

Edytowane przez panacea
Czas edycji: 2013-04-29 o 06:59
panacea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 07:04   #4468
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
to w sumie duży szczeniak jeszcze sunia czy pies? jak się wabi?
Beliar psiak, niedługo go czeka kastrowanko

Cytat:

A oto RELACJA
Super relacja

Witam z rana

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 07:05   #4469
missbennet
Zakorzenienie

Odp: Maj już kwietniowi po piętach depcze, a grono Żonek jest coraz większe! PM2013 c

Dzien dobry jak ja lubie budzic sir kolo tzta od razu mam lepszy humor alez bedzie cudownie wstawac tak co rano

wysłane z tapatalk
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-29, 07:05   #4470
edzka1104
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny Witam się po weekendzie, powoli nadrabiam ale duuużo napisałyście. Dziś i jutro praca a potem wolne

Hubert 23.11.2014
Laura 05.05.2018
edzka1104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości