|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Zrobiłam dzisiaj: ZWOW # 66 Stretching p90x 6W6P level 2 777kcal spalone Mimo @ nieźle mi poszło i nawet brzuch mnie nie boli
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
mam nadzieje ze po 30 dniach jakies efekty beda![]() Nie mówić mi o lodach!!! Ja dzisiaj z nimi spędziłam CZTERNAŚCIE GODZIN w pracy... mam dosć... 14 godzin na nogach. zdupy ich nie wyjme juz chyba... |
|
|
|
|
#4023 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.
Jak cichutko dzisiaj Ja pewnie dzisiaj ostatni dzień poćwiczę ![]() Jutro nie będę miała ani chwileczki czasu, bo zaczynamy remont. I tak pewnie do soboty. Muszę opóźnić o tydzień ostatnie 2 tygodnie BR. Wczoraj przez tą cholerną pogodę złamałam moją dietę i już wieczorem odczułam skutki. Dobrze mi tak, miałam takie wzdęcie że szok. Nauczka hi hi. Miłego dnia
|
#4024 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Dzien dobry
![]() Wstalam, zjadlam i zaraz lece na wizyte do ortodonty ![]() Czuje lekkie zakwasy w lydkach
|
|
|
|
#4025 | ||
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pogoda, buuu!
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
A jak Ci się podoba? Polecasz?
|
#4028 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
weekend bardzo udany i pijacki, jedynie wczoraj nie pilam tylko tz u znajomych ale i tak poszlam spac o 3ciej a juz jestem w pracy i dosc kiepsko sie czuje.. zmeczona, ale nie dzis sobie obiecalam po pracy trening- musze no i kolejny dzien ze squatami cos mnie brzuch boli po wczorajszych salatkach i skrzydelkach a bylo zdrowo .. dzis mam kasze i kuraka z parowaru ktorym tez juz powoli "rzygam" i jak czuje jego zapach to mnie odrzuca, musze cos innego zaczac jesc bo mi sie kurak brzydnie strasznie ..
|
#4029 |
|
Konto usunięte
|
Hejka,
ja jeszcze nie biegałam. Idę zaraz do dentysty... może potem, jak będę miała siłę U nas pogoda nawet, nawet, żadna rewelacja, ale źle też nie jest. |
|
|
|
#4030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla mnie wlasnie hard nie z tej ziemi za to L3 to taki relaks te pajacyki robia z woda 1.5 h jedynie cardio z przysiadami mi daje w kolana:/Nie wiem co z tymi paszteotwymi dniami, ale mam tak od kilku dni;/ w dodatku jak patrze do swojej szafy to tez tragedia, same jakies szmatki... Jedyny pozytyw dzisiejszego poranku to taki, że w Skarbówce spedzilam 10 min ;o a szykowalam sie mentalnie na jakies 2h kolejki
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny ja właśnie siedzę u lekarza i czekam
Wczoraj jak robiłam 6W6P to wzięłam hantle 5.5kg ale przy niektórych ćwiczeniach wydali mi sie za dużo a że nie chcisło mi sie zmieniać krążków to chwyciłam hantelek 2.5kg i wiecie co nie czułam że mam cos w ręku hehe Ale jeden plus zauważyłam że brzuch mi zmalał i widać mięsnie skośne aż wróciła mi wiara w siebie
|
#4032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze wrocic do tego treningu, widzisz efekty ??
|
|
#4033 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy ćwiczenia z Jillian 6W6P będą dla początkujących? jak z poziomem trudności i wytrzymałością? i jak długo ćwiczyć level 1... 6 tygodni? Próbuję znaleźć coś dla siebie, żeby ćwiczenia nie wydały się monotonne, na zmianę z Mel B i orbitrekiem
|
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie robiłam dwa tygodnie bo jadę z p90x ale myśle że efekty są po tym tymbardziej w połączeniu z abripper
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|
#4035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wszystkie filmy mi sie podobają. Robię bo robię, tak naprawdę. Nie wiem czy widze jakiekolwiek efekty. Z tym, że nie robie codziennie, nie trzymam sie planu w 100%. Cytat:
![]() Moja prawa reką płonie od nakładania lodow wczoraj. A nogi ciezkie jak tona, tak zmęczone... jak ja bede dzisiaj cwiczyc? |
|||
|
|
|
#4036 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4037 |
|
Wtajemniczenie
|
siłowe z mini cardio
![]() no chce połączyc je z ab ripperem tylko ta monotonia
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczenia siłowe też spalają tłuszcz
|
#4039 |
|
Rozeznanie
|
No tak racja, ale chciałabym ułożyć odpowiedni plan... taki zmasowany atak na moje nadprogramowe kilogramy odkładające się w postaci tłuszczyku tu i ówdzie a wiec wszędzie i z każdej strony, a rzeźba jaknajbardziej ale to jak już będzie mięśnie widać
|
|
|
|
#4040 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Dostalam skierowanie do chirurga... Najprawdopodobniej moj przypadek kwalifikuje sie do operacji ze wzgledu na duzy tylozgryz. Chirurg zdecyduje ostatecznie. Juz teraz sie boje
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Ale jak dodal ze w szpitalu spedze przynajmniej tydzien to pomyslalam : jak ja tam bede cwiczyc? |
|
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
|
#4042 |
|
Adwokat diabła
|
Aniusia, będzie dobrze
![]() Jestem jakaś taka kołowata..
|
|
#4043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
Zawsze mam jeszcze do wyboru wyprostowanie samej jedynki bez korekty zgryzu. ![]() Ja osobiscie cardio nie lubie. Robie, bo wiem ze najlepiej laczyc je z silowkami. Wole jednak jak mi miesnie plona niz jak wypluwam pluca Kolezanka wyciaga mnie po pracy na bieganie. Ciekawe czy o 23 bede miala ochote biegac... ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- ![]() Ja tez, glowa mnie boli i jakos nie moge sie za nic zabrac. A zaraz musze wyjsc do roboty
|
|
|
|
|
#4044 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze coś dziwnego dzieje się z moją wagą. Przez weekend nie ćwiczyłam , obżerałam się
no i weszłam dzisiaj na wagę a tu 1 kg mniej ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy miałam przedtem napuchnięte mięśnie i waga była wyższa??? Kurcze nie wiem... No ale wróciłam od dzisiaj na dobrą drogę i melduję workout 10 z BR. Niestety od jutra gimnastykuję się przy remoncie, no ale dieta zostanie ![]() Zobaczymy co będzie
Skalpel 51/Killer 2/turbo 39/TZG 4 Mel B 44 Zuzka Light Zwow 19 Jilian Michaels Body Revolution AB Ripper 2 Riiped in 30 Jilian Michaels Ćwiczę od 29.05.2012 Edytowane przez duska20 Czas edycji: 2013-04-29 o 12:42 |
|
|
|
#4045 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
.Ja już po wizycie u dentysty, po bieganiu (spociłam się jak mysz przy tym słońcu ) i zrobiłam troszkę brzuszków i na poślady jakiś tam wymachy, ale nie dużo bo mnie jednak ciągną te szwy na plecach. Właśnie chciałam sobie zrobić mój ulubiony koktajl z jogurtu naturalnego i banana, ale rozleciała się moja "dostawka" od miksera do miksowania koktajli . Ugniotłam pokrojonego banana widelcem i wymieszałam z jogurtem, ale bardziej wyszedł mi deser bananowy do zjedzenia łyżeczką niż koktajl do picia . Trudno, z braku laku zjem .
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2013-04-29 o 12:53 |
||
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama kupiła Shape z nowa plytą Ewki. Przejrzałam na szybko, Poziomem przypomina mi skalpel, moze ciut trudniejszy. Nie ma za bardzoo cwiczen, ktorych wczesniej u niej nie bylo, no moze 3 nowe. Ogolnie chyba są 4 serie. Pozniej moze obejrze dokladniej to napisze takie cwiczenia są. Ale jedno ma Ewka za*ebiste: BUTY!!! Prześliczne są! |
|
|
|
|
#4047 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A buty faktycznie śliczne.
|
|
#4049 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
dzisiaj mam przerwe cwiczeniowa..ale chce sobie wieczorkiem zrobic Yoge z Jillian..troche sie porozciagac a potem polezec w wannie i sie zregenerowac przed ciezkim tygodniem, bo chce si za siebie ostro zabrac ![]() dzisiaj sie ponownie zmierzylam i jestem zachwcona talia bo spadek 3cm oponka ok 2cm w dol .. reszta bez zmian a Tylek 1cm wiecej ![]() Cytat:
a mi od poczatku dosyc ciezko bylo, ale ja mialam trzy tygodnie przerwy w cwiczeniach to po wszystkim pewnie by bylo ciezko ale staram sie wykonywac cwiczenia jak najdokladniej ja zaczne od 2kg ciezarkow..zobaczymy jak mi pojdzie ![]() Cytat:
a mi od poczatku dosyc ciezko bylo, ale ja mialam trzy tygodnie przerwy w cwiczeniach to po wszystkim pewnie by bylo ciezko ale staram sie wykonywac cwiczenia jak najdokladniej ja zaczne od 2kg ciezarkow..zobaczymy jak mi pojdzie ![]() Cytat:
super wyniki no mnie ilosc powtorzen troche przeraza ale chce sprobowac i na pewno bede potrzebowal na to iecej czasu, dlatego chce zrobic dopoludnia jak moj A. bedzie w pracy a dzieciaki w przedszkolu..moze w czwartek albo w piatek sie odwaze Cytat:
ja na razie miesni skosnych nie widze, ale je czuje ![]() Ja dzisiaj kupilam te niemieckie cosmo z plytka Jillian na pupe, jestem ciekawa tych cwiczen..wieczorkiem sobie popatrze
|
||||
|
|
|
#4050 |
|
Wtajemniczenie
|
macie jakies fajne dietetyczne przepisy chyba mi sie koncza pomysly a mam dosc kurczaka !!
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

i może Killer Abs Jillian).

a bylo zdrowo .. dzis mam kasze i kuraka z parowaru ktorym tez juz powoli "rzygam" i jak czuje jego zapach to mnie odrzuca, musze cos innego zaczac jesc bo mi sie kurak brzydnie strasznie ..

musze wrocic do tego treningu, widzisz efekty ??
no i weszłam dzisiaj na wagę a tu 1 kg mniej
. Ugniotłam pokrojonego banana widelcem i wymieszałam z jogurtem, ale bardziej wyszedł mi deser bananowy do zjedzenia łyżeczką niż koktajl do picia