Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 10:59   #661
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)

Cytat:
Napisane przez mja0000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ...

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez methka5 Pokaż wiadomość
Ja się właśnie dowiedziałam, że znajoma spodziewa się dziecka - pije, pali i cholera wie, co jeszcze... A jestem pewna, że nie będzie miała żadnych problemów...To nie jest tak, że życzę komuś najgorszego, ale to tak strasznie boli, gdy ktoś przez całą ciążę o siebie nie dba i kończy się ona szczęśliwie, a ja straciłam moje maleństwo i w sumie nikt nie wie, dlaczego... Life is brutal
Przepraszam, ale musiałam się wyżalić ehhh...

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Gratulacje!
czytam o tym małym wzroście dziecka - ja miałam tak samo.... wyczytałam, że to może być od toksoplazmozy albo cytomegalii....
zdecydowałaś się na 8 tyg macierzyński?
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 11:45   #662
methka5
Raczkowanie

Odp: Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)

[/QUOTE]
czytam o tym małym wzroście dziecka - ja miałam tak samo.... wyczytałam, że to może być od toksoplazmozy albo cytomegalii....
zdecydowałaś się na 8 tyg macierzyński?[/QUOTE]

hmmm...musze o tym poczytac, pierwszy raz slysze o cytomegalii...sama juz nie wiem, co o tym wszystkim myslec...wspominalas mi o tym zespole antyfosfolipidowym i to tez wydaje mi sie prawdopodobna opcja...

tak, jestem na macierzynskim - a Ty?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, mogę się przyłączyć?
Straciłam ciążę 25 marca, w 7 tygodniu.

Nie chciałabym się dołować, ale mam nadzieję, że to, że tutaj Wam się udaje zajść w kolejną ciążę, da mi jakąś nadzieję, że i mi się uda.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------
Witaj! Trzymam kciuki, zeby tym razem Ci sie udalo!

methka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 12:33   #663
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Staramy się po poronieniu. Teraz się uda cz. 4 - szczęśliwa;)

zastanawiam się nad tym macierzyńskim
dziś zarejestrowaliśmy synka w urzędzie
do czwartku się zastanowię czy iść z aktem urodzenia do pracy - na razie mam wypisane L4, ale 10go maja się kończy....
boję się chyba tego, że w pracy będą jakieś problemy robić
Stary 2013-04-30, 13:07   #664
methka5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
zastanawiam się nad tym macierzyńskim
dziś zarejestrowaliśmy synka w urzędzie
do czwartku się zastanowię czy iść z aktem urodzenia do pracy - na razie mam wypisane L4, ale 10go maja się kończy....
boję się chyba tego, że w pracy będą jakieś problemy robić
Nie powinni Ci robić problemów, bo to Twoje prawo - do mnie akurat dzisiaj przyszedł list z centrali firmy z informacją, że zgodnie z art. 180 par.1 Kodeksu Pracy w terminie 18.04.-12.06. tj. na okres 56 dni udzielono mi urlopu macierzyńskiego. Możesz się powołać na ten artykuł - jeśli masz akt urodzenia maluszka to nie powinni Ci odmówić... W naszym przypadku organizm potrzebuje troszkę więcej czasu na regenerację i pracodawca powinien to zrozumieć...

Ja się cieszę, że będę miała troszkę odpoczynku - pracowałam aż do tego pechowego dnia, gdy okazało się, że malutki nie żyje - mam do siebie żal, że żyłam w ciągłym biegu , stresie itp... Chcę wykorzystać ten czas, żeby sobie wszystko poukładać w głowie...
Stary 2013-04-30, 17:07   #665
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

Nie chciałabym się dołować, ale mam nadzieję, że to, że tutaj Wam się udaje zajść w kolejną ciążę, da mi jakąś nadzieję, że i mi się uda.

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Pięknie!! Gratuluję
Bardzo mi przykro Bardzo wierzę, że każdej z nas się uda doczekać maleństwa szczęśliwie i szybko

mja0000po cichu gratuluje mam nadzieję,że odczarowałaś wątek i teraz II kreski się posypią
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 18:29   #666
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro Bardzo wierzę, że każdej z nas się uda doczekać maleństwa szczęśliwie i szybko

mja0000po cichu gratuluje mam nadzieję,że odczarowałaś wątek i teraz II kreski się posypią
dzięki.
Ja też mam taką nadzieję. Chociaż zajście w ciążę, którą straciłam troszkę zajęło. Mam nadzieję, że tym razem pójdzie szybciej

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 18:49   #667
mja0000
Raczkowanie

Dziewczyny Wy chyba bardziej wierzyłyście, że mogę być w ciąży niż ja sama.Właściwie to ja byłam przekonana, że nie jestem, dopiero kiedy okres nie przyszedł planowo to coś mnie tknęło, że może jednak. Niestety ja zawsze wszystko widzę w czarnych barwach.

Cytat:

Nie chciałabym się dołować, ale mam nadzieję, że to, że tutaj Wam się udaje zajść w kolejną ciążę, da mi jakąś nadzieję, że i mi się uda.
Witaj Butter uda Ci się na pewno. Dla każdej z nas musi kiedyś zaświecić słońce.

Szczęście 31.12.2013

23.01.2013... zawsze będę o Tobie pamiętać
mja0000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-30, 19:14   #668
agata8899
Raczkowanie

hey!dolanczam

jestem po 1cs i odrazusie udalo-niestety-biochemiczna.Mimo objawow(wymioty,bole piersi) i 6 testach pozytywnych 11 dni po dniu spodziewanej @ przyszla @ i lekarz stwierdzil biochemiczna. stracilam ja 10kwietnia. Od15kiweinia znow sie staramy. 8maja czekam na @ ale oby byla fasolka.co prawda mam od 2 dni mdlosci(1 ciaza tezz mdlosci od samego poczatku)
agata8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 20:34   #669
Sheperdess
Rozeznanie

Mja, gratulacje.
Teraz pójdzie już z górki i wszystkie spotkamy się na wątku mam styczniowo-lutowych. Chyba musisz go założyć.

Witam nowe staraczki. Smutne to, że tak wiele ciąż kończy się przedwcześnie, ale cóż, w większości działa natura. Trzeba tylko mieć nadzieję, że następnym razem będzie wszystko dobrze.

Agata, to była Twoja pierwsza ciąża?
Jak się okazuje nawet radość z pozytywnego testu może okazać się przedwczesna. Trochę mnie to przeraża, bo jednak dwie kreski to jest kamień milowy w staraniach o dziecko.
Sheperdess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 06:37   #670
agata8899
Raczkowanie

Nie.Mam już synka3letniego Natanielka. Wiem,ze dużo osób mówi,ze jak to 24lata a już 2 dzidzi chce.Ale ja od zawsze mialam taki charakter, mój brat miał 18jak urodziła mu sie corka,mama nas urodzila majac 24 i 26lat,moja mama urodzila sie jak babcia miala 17 lat,ja urodzilam 7dni przed 20...takie geny aktualnie pracuje do wrzesnia bo chcemy wyjechac do UK(moj ma tam cała rodzinkę)i ja nie bede pracowała a chce tam zrobic szkole(obecnie studiuje administracje) a on bedzie w rodzinnym interesie. Dlatego idealny czas bo jak tam skoncze szkole (uniwerek) to juz bym chciala sporo popracowac. Marze o corce

jesli chodzi o ciaze poroniona 10kwietnia,płakałam cale krawaiwenie i moj TZ także się popłakał. Bylismy co prawda w szoku,ze za 1cs sie udalo ale swieta wielkanocne kiedy testy pokazywaly 2 kreski a rano mnie zemdlilo strasznie sie ucieszylismy.Teraz juz lepiej jest,psychicznie juz to zrozumialam ze tak musialo byc i staram sie mysliec,by isc do przodu

Edytowane przez agata8899
Czas edycji: 2013-05-01 o 06:42
agata8899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 21:28   #671
Sheperdess
Rozeznanie

Cześć dziewczyny,

pewnie wszystkie odpoczywacie, taka tu cisza.

Ale może mnie usłyszycie.
No więc, niniejszym, chciałabym ogłosić wszem i wobec, że...

wygląda na to, że jestem w ciąży.

Test wskazał ponad trzy tygodnie od zapłodnienia, co mi się nie zgadza z terminem owulacji, ale może po prostu HCG jest dużo.

Jeszcze trudno mi w to uwierzyć, trochę się obawiam, ale mam nadzieję, że będzie dobrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-02, 23:07   #672
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Test wskazał ponad trzy tygodnie od zapłodnienia, co mi się nie zgadza z terminem owulacji, ale może po prostu HCG jest dużo.

Jeszcze trudno mi w to uwierzyć, trochę się obawiam, ale mam nadzieję, że będzie dobrze.
Wow, wspaniałe wieści. Gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 07:24   #673
methka5
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Gratulacje!

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Dziewczyny jak dlugo po lyzeczkowaniu krwawilyscie?U mnie wczoraj minely 2tygodnie,ale nadal zdarza mi sie plamienie (na brazowo)-zazwyczaj rano...Chociaz bywaly juz dni,gdy nie bylo nic...Zaczynam sie martwic

Stary 2013-05-03, 07:52   #674
mja0000
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Gratulacje!! Niech w końcu rozwiąże się na tym wątku worek z pozytywnymi testami.
Kiedy wybierasz się do lekarza??

Cytat:

Dziewczyny jak dlugo po lyzeczkowaniu krwawilyscie?U mnie wczoraj minely 2tygodnie,ale nadal zdarza mi sie plamienie (na brazowo)-zazwyczaj rano...Chociaz bywaly juz dni,gdy nie bylo nic...Zaczynam sie martwic

U mnie ostatnie plamienie było dokładnie 9 dni po łyżeczkowaniu. Pamiętam, bo tak jak Ty też się martwiłam, że już było bez krwawienia więcej czasu i znowu wracało. Także się nie martw. Nie ma złotego środka w którym krwawienie się kończy. Dodam tylko, że @ dostałam 30 dni od zabiegu bo też się martwiłam, czy wszystko zrobili ok.

Szczęście 31.12.2013

Stary 2013-05-03, 07:56   #675
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Gratulacje!

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

też mam taki śluz dziwny - to chyba normalne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 10:41   #676
baja_86
Zakorzenienie

Sheperdess super, trzymam kciuki i cichutko gratuluje

methka5ja plamiłam 2 tyg także spokojnie, nie martw się to może tyle trwać
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:50   #677
Sheperdess
Rozeznanie

Dzięki kochane, też wierzę, że tym razem wszystko dobrze się rozwiąże.

Cytat:
Gratulacje!

U mnie bardzo szybko się skończyło. Zabieg miałam w sobotę, do wieczora trochę plamiłam, w niedzielę i pon miałam takie jasnobrązowe brudzenie i tyle. Może dla pewności wybierz się do gina.

Cytat:
Gratulacje!! Niech w końcu rozwiąże się na tym wątku worek z pozytywnymi testami.
Kiedy wybierasz się do lekarza??
Tu w UK jest trochę inaczej, ciążą zajmuje się położna, więc umówię się dziś na pierwszą wizytę. Niestety, na USG refundowane mogę liczyć dopiero po pierwszym trymestrze. Poszukam więc jakiegoś gina prywatnie, ale tu nie ma ich tak wielu, jak w Polsce.

Dziewczyny, do dzieła, czekamy na kolejne zafasolkowane.
Stary 2013-05-03, 17:28   #678
methka5
Raczkowanie

Mlebidakin moja koleżanka rozmawiała ze znajomą położną o moim (naszym) przypadku i tamta zasugerowała, żeby przed rozpoczęciem starań skonsultować się z lekarzem genetykiem...

Lekarz, który opiekował się mną w szpitalu mówił mi, że to był raczej straszny pech - wszystkie wyniki mam wzorcowe, nie mam jakichś wad w budowie układu rozrodczego, dzidziuś po urodzeniu nie miał widocznych wad genetycznych itp... W jego ocenie moja ciąża od początku była "słaba" - nie miałam huśtawki nastrojów, nudności, jakichś zachcianek żywieniowych itp. Mówił mi, że ciąża MUSI się jakoś odbić na organizmie, bo to dla niego duże obciążenie i za każdym razem, gdy przechodzi się ją zbyt lekko to jest to sygnał, że mogą być kłopoty... Zastanawiam się, czy może mój malutki był po prostu od początku słaby (przypomniałam sobie, że na 2gim usg, po 4 tygodniach od 1wszego, urósł tylko jakby o 2 tygodnie, ale nikt wtedy nie zwrócił na to uwagi...).
Czy Ty przechodziłaś przez swoją ciążę standardowo?
Stary 2013-05-03, 18:39   #679
robaczek-85
Rozeznanie

Sheperdess
GRATULUJĘ klask i:
Trzymam mocno kciuki żeby było wszystko w porządku

Ja po łyżeczkowaniu ok ok 7-9 dni plamiłam ale końcowe to było takie delikatne już.

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-04, 05:55   #680
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Mlebidakin moja koleżanka rozmawiała ze znajomą położną o moim (naszym) przypadku i tamta zasugerowała, żeby przed rozpoczęciem starań skonsultować się z lekarzem genetykiem...

Lekarz, który opiekował się mną w szpitalu mówił mi, że to był raczej straszny pech - wszystkie wyniki mam wzorcowe, nie mam jakichś wad w budowie układu rozrodczego, dzidziuś po urodzeniu nie miał widocznych wad genetycznych itp... W jego ocenie moja ciąża od początku była "słaba" - nie miałam huśtawki nastrojów, nudności, jakichś zachcianek żywieniowych itp. Mówił mi, że ciąża MUSI się jakoś odbić na organizmie, bo to dla niego duże obciążenie i za każdym razem, gdy przechodzi się ją zbyt lekko to jest to sygnał, że mogą być kłopoty... Zastanawiam się, czy może mój malutki był po prostu od początku słaby (przypomniałam sobie, że na 2gim usg, po 4 tygodniach od 1wszego, urósł tylko jakby o 2 tygodnie, ale nikt wtedy nie zwrócił na to uwagi...).
Czy Ty przechodziłaś przez swoją ciążę standardowo?
ja miałam USG w 8t i był trochę za mały (dokładnie wiedziałam kiedy była owulacja, bo zachodziłam w ciążę z monitoringiem), potem miałam USG w 13t i dalej był za mały, ale babka mnie opieprzyła żebym dała mu spokojnie rosnąć, bo każde dziecko rośnie inaczej; ostatnie USG miałam w 20t i wtedy był już dużo mniejszy niż powinien....

zasugerowano mi wizytę w klinice niepłodności i badania spermy (chormatyna, czy jakoś tak) oraz badania kariotypu, ale postanowiłam najpierw zrobić te tańsze badania; chyba poszukam w Krakowie genetyka i z nim skonsultuję jak nic nie wyjdzie mi z krwi i badań łożyska ze szpitala
Stary 2013-05-04, 07:02   #681
methka5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja miałam USG w 8t i był trochę za mały (dokładnie wiedziałam kiedy była owulacja, bo zachodziłam w ciążę z monitoringiem), potem miałam USG w 13t i dalej był za mały, ale babka mnie opieprzyła żebym dała mu spokojnie rosnąć, bo każde dziecko rośnie inaczej; ostatnie USG miałam w 20t i wtedy był już dużo mniejszy niż powinien....

zasugerowano mi wizytę w klinice niepłodności i badania spermy (chormatyna, czy jakoś tak) oraz badania kariotypu, ale postanowiłam najpierw zrobić te tańsze badania; chyba poszukam w Krakowie genetyka i z nim skonsultuję jak nic nie wyjdzie mi z krwi i badań łożyska ze szpitala
eh...ja chyba tez postaram sie spokojnie poczekac na wyniki badania lozyska,po @ pojde z nimi do gina i zobaczymy-pewnie tez na wlasna reke porobie rozne badania...Chcialabym juz wiedziec cos wiecej,zeby zaczac dzialac!Ta bezczynnosc mnie wykancza!

Stary 2013-05-04, 11:30   #682
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
eh...ja chyba tez postaram sie spokojnie poczekac na wyniki badania lozyska,po @ pojde z nimi do gina i zobaczymy-pewnie tez na wlasna reke porobie rozne badania...Chcialabym juz wiedziec cos wiecej,zeby zaczac dzialac!Ta bezczynnosc mnie wykancza!

ja też po wynikach badań łożyska skonsultuję się z dobrym (polecanym) lekarzem i zobaczę czy poleci genetyka czy nie i jakie badania każe zrobić
Stary 2013-05-04, 16:55   #683
EVI07
Raczkowanie

Sheperdess i Mjaoooo - gratuluję!!!: ehem: I zazdroszczę...

Ja nadal (nie) czekam na @, pewnie przyjdzie pojutrze, co mnie dobija!!! A w ogóle to jestem wściekła i zmęczona po pierwszych trzech dniach maja - ciągle goście, gary, zmywanie i sprzątanie - porażka!

Mam nadzieję, że nareszcie pojawi się więcej II kreseczek na wątku! Trzymajcie się.
EVI07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 11:31   #684
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny,

Gratulacje Trzymam kciuki
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 17:32   #685
mja0000
Raczkowanie

Zeloth, EVI i inne dziewczyny o których nie wiem, że mają testować jak u Was? Cały czas o Was myślę.
Niestety dwie kreski na teście to jeszcze nie 100% radość. Staram się myśleć pozytywnie, ale czarne myśli też przychodzą do głowy. Na wizytę u gina muszę jeszcze trochę poczekać, ale ona i tak mnie nie uspokoi całkiem. Czuje się tak jak w poprzedniej ciąży. Poza bolącymi piersiami, które wydaje mi się, że jakby mniej już bolą nie dzieje się nic. Tak bym chciała mieć mdłości, nawet wymiotować. Przepraszam, że Was tym zamęczam, wiem, że każda z Was czeka na II kreseczki, ale ja chyba wariuję. Ostatnio też nie miałam żadnych dolegliwości i .... Tak się boję.

Szczęście 31.12.2013

Stary 2013-05-06, 17:45   #686
zeloth
Raczkowanie

A zatem nie napiszę nic konkretnego, aby nie zapeszac - nie testowałam. Ale za to byłam dziś u ginekolog i ona sądzi że ale badała tylko normalnie, nie ma usg w gabinecie. Ten tydz. będzie decydujący. Cierpliwie poczekam zatem, albo się samo rozstrzygnie a jak nie to zatestuje pod koniec tyg.
zeloth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 19:56   #687
robaczek-85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zeloth Pokaż wiadomość
A zatem nie napiszę nic konkretnego, aby nie zapeszac - nie testowałam. Ale za to byłam dziś u ginekolog i ona sądzi że ale badała tylko normalnie, nie ma usg w gabinecie. Ten tydz. będzie decydujący. Cierpliwie poczekam zatem, albo się samo rozstrzygnie a jak nie to zatestuje pod koniec tyg.
Pięknie, trzymam bardzo mocno kciuki

Tak miło mi na serduchu gdy same dobre wiadomości tu piszecie

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-06, 20:22   #688
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Zeloth, EVI i inne dziewczyny o których nie wiem, że mają testować jak u Was? Cały czas o Was myślę.
Niestety dwie kreski na teście to jeszcze nie 100% radość. Staram się myśleć pozytywnie, ale czarne myśli też przychodzą do głowy. Na wizytę u gina muszę jeszcze trochę poczekać, ale ona i tak mnie nie uspokoi całkiem. Czuje się tak jak w poprzedniej ciąży. Poza bolącymi piersiami, które wydaje mi się, że jakby mniej już bolą nie dzieje się nic. Tak bym chciała mieć mdłości, nawet wymiotować. Przepraszam, że Was tym zamęczam, wiem, że każda z Was czeka na II kreseczki, ale ja chyba wariuję. Ostatnio też nie miałam żadnych dolegliwości i .... Tak się boję.
Głowa do góry, może jeszcze za wcześnie na objawy. Niektóre kobiety w ogóle przechodzą ciąże prawie bezobjawowo. Może Ty będziesz jedną z tych szczęściar. Nie zadręczaj się, w końcu musi się udać.

Cytat:
Napisane przez zeloth Pokaż wiadomość
To ja też jeszcze nie gratuluję, żeby nie zapeszyć. Ale mocno. Miło będzie spotkać się znowu, tym razem na dużo radośniejszym wątku.
Stary 2013-05-07, 06:38   #689
zeloth
Raczkowanie

Oczywiście nie wytrzymałam i zatestowałam dziś rano i nic. Nawet cienia żadnego nic.Spokojnie czekam na rozwój sytuacji. Napisałam spokojnie? tak jasne ...
zeloth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:43   #690
EVI07
Raczkowanie

Dziewczyny, mam II kreski i betę 548,80... Jeszcze się za bardzo nie cieszę, raczej telepię się ze strachu, bo druga kreseczka trochę słabsza, betę też muszę powtórzyć pojutrze, czy rośnie, a tak w ogóle, to martwię się czy fasolka jest w macicy, bo u mnie przecież jeden był w prawym jajowodzie... A poza tym jest mi wściekle wilgotno i co chwilę latam do toilet i sprawdzam, czy nie ma krwawienia... Brałam też rano nospę, bo mnie pobolewał brzuch lekko. Jestem przerażona!!! Oszalałam?!

Mjaoooo, nie jesteś sama, ja też czekam na objawy, chciałabym zaliczyć nawet ostre rzyganie, bo wtedy miałabym większą nadzieję... U mnie na razie bolące sutki i częste sikanie i tak jak napisałam - okropna wilgoć, nie wiem, czy to dobrze...

USG mam dopiero 15 maja w środę, wizytę u ginki 20, do tego czasu nerwowo się chyba wykończę...

Boję się cieszyć...Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was.
EVI07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości