|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
![]() Asiu, widze, ze zmniejszasz zlo. Jeden schabowy to nie tragedia, dobrze, ze nie bylo surowki majonezowej do tego ![]() ![]() Ja juz po sniadanku, pies mi by dzis uciekl... do tego adresowka jej sie zepsula i musze nowa z allegro zamowic ![]() ![]()
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Ja tez troche jestem xD troche jestem na plusie ;p
Niunia, wyrazy współczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Jak tam po weekendzie? Ja wróciłam ze wsi, zmęczona ale zadowolona ![]() ![]() ![]() Z jedzonkiem gorzej, ale dużo ruchu było ![]() 2-ego chyba znowu pojadę na wieś, ale tym razem z takimi ludźmi, że będzie zdrowo na pewno (no i dietetycznie może ![]() Czytam was dziewczyny regularnie, ale nie zawsze mam jak sama coś napisać. Teraz zaczyna mi się @ więc nie bardzo ogarniam co i jak ![]() Joanna XL - jeśli dobrze kojarzę, to jechałaś pociągiem z kotkiem???? ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Rozeznanie
|
Furry Sue powodzenia i wpadam jak najczesciej sie da.
![]() ogolnie cyce w marynacie jogurtowej ![]() Niuuniiaaa trzymaj sie ![]() asiu widze w podpisie, ze juz niedlugo i koniec wyzwania przysiadowego. ![]() ![]() Cytat:
Nie rusze sie stad poki nie zajde przynajmniej do 60 wiec moja obecnoscia dlugo sie nacieszysz, a nawet niekiedy bedziesz mnie miala dosc ![]() WOW to superancko, zaloze sie, ze jeszcze mnie przegonisz kochane malenstwo. ![]()
![]() |
#2886 | |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Ogolnie i Furry dzięki ze nie zapomniałyście o mnie ![]() Wczoraj w nocy wróciłam z urlopu w PL , nie bylo mnie dlatego ze internet u teściów to katastrofa.... wiec wolałam wogole nie wchodzić na kompa i sie denerwować ... Waga ani nie podskoczyła ani nie spadła przez te dwa tyg wiec nie jest zle ![]() ok lece dalej Was nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
nadalka a gdzie Twoj ukochany sie wzbiera ?? Wszystkim dziewczyna gratuluje spadków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Zosia
![]() Kinia, jedzie na poligon. Ja właśnie jem obiad. Dzisiaj bezmięsnie. Kulka mozzarelli ponad pół pomidora, 5 oliwek i bułka ziarnista ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
anulciak super
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- niunia trzymaj sie ![]() furry lepsze to niż nic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- pewnie bedziesz tesknic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
![]() W imieniu moim i moich koleżanek z roku chciałabym poprosić Was moje drogie o wypełnienie tej krótkiej ankiety: https://docs.google.com/forms/d/18Tj...9JTu0/viewform Pozdrawiam ![]() Studentka Psychologii na Uniwersytecie Opolskim |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
A ja Wam powiem tak. Od wczoraj żrę jak smok. W sensie słodycze do kawy. Wczoraj to tragedia była. Reszta posiłków w porządku, ale te słodycze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Rozeznanie
|
monia trzymaj się jakoś
![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle powiem wam że przyszła wiosna , dużo siedzę na ogrodzie i nie chce mi się gotować. wpadam do domu głodna i jem byle co . ![]() monia przecztałam na innym watku że hindus do ciebie się wybiera ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Mowilam, ze ujrzysz 7mke szybciej niz ci sie wydaje ;p
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Nadalko ja te zdjęcia upakowałam w wątek w dyskusji
![]() Agacik cały czas jeżdze z kotem pociągami i to przez granice ![]() ![]() Kinia witaj w domu ![]() ![]() ![]() ogolnie właśnie co tam u A... (niestety nie pamiętam imienia ![]() ![]() Co gorsza wczoraj z ruchu nic nie wyszło bo deszcz i inne obowiązki wiec w ogóle... Pamiętaj grunt to sie opanować - jeden dzień to pół biedy - byle nie ciag tygodniowy ... I tego będe sie trzymać ![]() zosianeczka przysiady - no nie bardzo mi sie chce .. ja nieraz miałam dzień przerwy - to skreślałam ten zaplanowany a potem śmigałam bez przerwy .. O ile rozumieszo co mi chodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- kwiatuszku a co u Ciebie z pogodą ? Ja zauważyłam ze mnie dołuje brzydka pogoda - widze bezpośredni związek miedzy deszczem a chęcią jedzenia słodyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czytam Was cały czas, nigdzie się nie wybieram, tak jak zapowiadałam będę się tu zjawiać, może jak mnie totalnie zdołują Wasze spadki, to coś zaskoczy, ale prawda jest taka, że czy się odchudzam, czy nie, efekt jest ten sam, a napięcie psychiczne zupełnie niepotrzebne ![]() Chyba muszę się zakochać, żeby coś ruszyło, to zawsze działa ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... .................... Niunia - bardzo mi przykro z powodu dziadka, trzymaj się kochana. ......................... ......................... ......................... ......................... .................... Asiu - ja też nie widzę zdjęć w Twoim klubowym wątku.. same posty tak, ale po fotkach ani śladu ![]() Kwiatuszku, trzymam za Ciebie kciuki, Ty nasza ostojo moralności dietetycznej ![]() Choć tak sobie czasem myślę, czy można tyle wymagać od jednej osoby.. dla mnie Nadalka i Kwiatuszek to dwie kobiety ze stali, wzory do naśladowania itd. Każdemu zdarza się chwila słabości i nie wiem, czy to fair wymagać od Was dwóch, byście na swoich barkach niosły ciężar motywowania wszystkich dziewczyn na wątku - bo tak to czasem odczuwam - tzn dla mnie jest oczywiste, że Wy się nigdy nie łamiecie i gdy u Was nadcho0dzi jakiś kryzysik, to w mojej głowie pojawia się wielkie "JAK TO?!" ![]() ![]() Nie wiem, czy nie gadam jak potłuczona, wczoraj rozbijałam się po mieście pół nocy, koleżance auto padło i akcja ratunkowa trochę się przeciągnęła. A tak na marginesie, to ciekawostka - kilka osób powiedziało mi w ciągu ostatnich kilku dni, że schudłam ![]() ![]() Jutro dzikim świtem ruszamy na spływ. Boli mnie ząb, młody kaszle.. mam nadzieję, że to się nie rozwinie przez te 3 dni, bo głupio by było zawracać głowę całej ekipie.. ![]() Trzymajcie się dziołchy, pewnie wpadnę jeszcze dzisiaj pomarudzić ![]() ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Monika komentuje zdjęcia Asi, więc chyba widzi, ale my nie
![]() Furry, wiesz, sama sobie taką poprzeczkę postawiłam więc nic dziwnego że mnie tak postrzegacie. Kryzysy są, ale w sumie nie dlatego że mam dosyć tego jedzenia, że zjadłabym coś kalorycznego, no choć i czasem są takie myśli. Tylko raczej chodzi mi o to że jeszcze tyle kg do zrzucenia. Czas się wlecze strasznie i dieta się wlecze... 50 kg do zrzucenia! Kto to widział abym ja musiała tyle zrzucać. Choć myślę że to raczej taka monotonia, cały czas 8 z przodu, ale ostatnio stanęłam na wagę i kiedy nie spodziewałam się spadku to było pół kilo mniej. 81,5kg. Coraz bliżej do 7 z przodu i do 3 celu. I jak tu się nie cieszyć. Zwłaszcza że jeszcze na początku roku ważyłam 105kg. Nie mam zastojów, waga spada 1-1,5 na tydzień. Raz tylko spadło 0,5kg. Czyli metabolizm niezły, wypróżnianie w normie dzięki jako takiej ilości błonnika. Trochę tak pisze haotycznie bo z telefonu:/ no ale czasem tracę chęci jak widzę ile jeszcze przede mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
U mnie ok. choć przez tą pogodę ciągle spać mi się chce.. Dziś już 2h rowerka za mną ,posprzątałam dom teraz jeszcze muszę tylko zrobić naleśniki dla Tż.
Nadalka gratuluję spadku ![]() Furry to może na tym spływie po drodze spotkasz jakiegoś przystojniaka , coś zakwitnie ![]()
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Rozeznanie
|
asiu u mnie wiecej bylo przerwy jak dzien wiec jak wyzwanie to od nowa zaczne i zrobie jak nalezy.
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
Witam weekendowo
![]() Pogoda się średnio zapowiada więc nie wiem czy ten cudowny dłuuugi weeknd będzie jakiś nadzwyczajny, mam nadzieję, że będzie się dało gdzieś wyskoczyć na jakąś wycieczkę. No i oczywiście planujemy z rodzinką grilla ale ja będę robić szaszłyczki drobiowe więc będzie dietetycznie i w ramach obiadu oczywiście. Co dajecie do szaszłyków? Ja myślałam o kurczaku, pieczarkach, papryce i cebuli, ale chciałabym jeszcze coś dodać i nie wiem co ![]() ![]() Dietkowo u mnie ok a wagowo nie wiem bo mam @ więc się nie ważę. Niunia bardzo Ci współczuję, mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży ![]() Joanna ja widze tylko zdjęcie w bikini ale wydaje mi się, że mimo iż mniej ważyłaś wtedy to teraz lepiej wyglądasz... Furry no nie gadaj, taka weteranka jak Ty rezygnuje?? Poimprezuj przez weekend i w poniedziałek ładnie do dietki wracaj z nami się tu męczyć - nie ma tak łatwo ![]() ![]() Kupiłam sobie buciki Reeboka Easy Tone podobno fajne do biegania i ładnie modelują uda i pupę miała któraś z Was?
Start: 01.01.2012 Cel I:112, 109, 106, 103 - zaliczony! ![]() Cel II:101, 98, 95, 92 - zaliczony! ![]() Cel III:89(88), 86, 83, 80 - zaliczony! ![]() Cel IV:77, 74, 71, 68 - ![]() "Odchudzanie to jedyna gra, gdzie wygrywa ten co traci!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Hej...
Jak się ogarnę to Wam poodpisuję, bo mam takiego doła, że szkoda gadać...Przez szefową...Ehhh.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Raczkowanie
|
kasiuuuunia333 ja lubię do szaszłyków (choć bardzo rzadko jem) dodawać jeszcze cukinię, bakłażana, ananasa (świeżego), cebula może być różnokolorowa, pomidorki koktajlowe
![]() ![]() Ja tym razem będę miała wegetariańską majówkę, to podpatrzę jakieś fajne patenty ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mnie się zdaje, że nie widzicie Asi zdjęć, bo nie macie jej na przykład na liście znajomych? Nie wiem, tak mi się tylko skojarzyło, nie wertowałam kogo na liście ma Asia
![]() Ola i Asia Hindus będzie aplikował na wizę studencką, ale musi lecieć do domu najpierw do Nowego Delhi i stamtąd aplikować. Koszt takiej podróży jest dość spory, niestety. Przy dobrych wiatrach spotkamy się pod koniec roku, ale on mówił, że skoro ja nie przylecę to on raczej wróci na stałe do Indii, do domu. Więc albo grudzień albo nigdy...Stawiam na to drugie...Początkowo za bardzo się podnieciłam faktem, że chce aplikować na wizę studencką i w ogóle próbować robić coś w kierunku, żeby przylecieć tutaj, ale z po przemyśleniu doszłam do wniosku, że to nigdy się nie stanie...Pewnie posmutam bardzo (w zasadzie ja wciąż smutam, ilekroć o tym pomyślę), ale z czasem się rozejdzie po kościach, jak wszystko ![]() Anuszka u mnie to nie okres, bo niedawno mi się skończył. Żarcie na potęgę dopada mnie co jakiś czas, chociaż teraz jestem prawie pewna, że zażerałam stres przed egzaminem. Beata się tu nie pojawia, bo pewnie zakuwa, a ja gówno robię ![]() Asia to żarcie ostatnie na potęgę to nie zależało od mojego żołądka, bo wcale nie był głodny. Wszystko to mój głupi mózg robił. Głupi mózg, który podpowiadał "A zjedz sobie jeszcze jedno ciastko, 21 kg już za tobą, nic ci się nie stanie jak teraz zjesz"... Kiedyś autentycznie chciałam oszukać mózg i łaziłam po domu powtarzając jak mantrę "mózgu zamknij się, mózgu zamknij się" ![]() Ja jestem ciekawa gdzie jest Carla ? ![]() Nie chcę gadać o tym co się dziś w pracy wydarzyło, ale ogólnie to myślałam, że to nie wykształcenie świadczy o człowieku, ale bardzo się chyba myliłam. Wróciłam na dietetyczne tory. Jest dobrze. ;] Sprawdziłam kogo Asia ma na liscie znajomych. Dodajcie się nawzajem, to zdjęcia będą widoczne. Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-04-30 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
U mnie pogoda tez sie zepsula ale nim sie zdazyla popsuc to zrobilam zakupy pod siebie i pod mame. Narobilam sie troche u mamy, bo wlasnie od wczoraj u niej jestem ze wzgledu na to, ze TZ dalej cos robi na gospodarce ostro i jego tata ma ze szpitala wyjsc wiec na pewno roboty mu dolozy i dlatego ja u mamy, bo i tak bysmy sie zbytnio nie widzieli, u mamy sa moje sukinki na wesele oraz mam cos do zalatwienia na miejscu.
Srednio cokolwiek chce mi sie robic ale niestety jeszcze musze zupe sobie ugotowac na jutro wiec zmykam. ![]()
#2909 |
Wtajemniczenie
|
Monia chyba myślami mnie przywołałaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niuunia Wyrazy współczucia Kochana ![]() Furry Przestań świrować! Ja jestem jeszcze bardziej beznadziejnym przypadkiem niż Ty, ale brnę dalej... Nie poddawaj się ![]() A poza tym udanego spływu jutro ![]() Pokrótce u mnie bez zmian nic ciekawego Was nie ominęło ![]() ![]() ![]() Jutro mam wolne więc biorę się za sprzątanie i pranie firanek bo wyglądają paskudnie na świeżo umytych oknach ![]() ![]()
#2910 |
Zakorzenienie
|
Ja nie moge sie ogarnąć z jedzeniem od paru dni ;(( pomocyyy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.