|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() Ale długi majowy weekend to już dobra wymówka do wypicia browarka w ognisku domowym... oby ![]() ![]() Wcale się nie dziwię, ty to i tak oazą spokoju jesteś, ja bym pewnie już borutę urządzała w sklepie i od pijusów wyklinała ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Hahahah, surka ja tak z dobroci serca zaszyfrowałam, chce rozruszac wasze szare komórki, cobyście nie dopuściły to takiego poziomu zbudynienia, jak ja ![]()
![]() |
#573 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny,
Leże pod kocem i wyć mi sie chce. Mam jakiś parszywy nastrój. Płakać mi sie chce bez powodu, krzycze na wysokich bez powodu. Myśle ze czuje sie tak bo mam wrażenie ze Maja malutko daje o sobie znać od kilku dni ![]() Zdaje sobie sprawę z tego ze ostatnie dni były męczące dla mnie i ciagle na nogach, w trasie itp. Mama i TZ pojechali do teściowej a ja zostałam w domu bo juz nie wyrabiam. Marzyłam zeby zaszyc sie pod kocykiem i odpocząć. A do tego walczę ze skurczami lydek ![]() ![]() Pytanie odnośnie syropu prenalen. Piszą ze zużyc po otwarciu w 7 dni. Jakim cudem? ![]()
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
Nie nadrobilam wszystkiego bo nie jestem w stanie. Jeszcze nie wyzdrowialam ![]() Jutro ide do gina i mam nadzieje, ze da mi cos na ten moj kulfon i zatoki. Mam swoje krople,ale na nich jest napisane zeby uzywac max.3dni. Ja juz dawno przekroczylam. Cały dzień chodzę z zatkanym nosem i ograniczam sie tylko do tego zeby na noc sobie wciągnąć zeby jakoś spać. No nie umiem buzia oddychać i wydaje mi sie, ze sie dusze. Do tego dwa dni temu w nocy miałam taki ból pęcherza, ze masakra. Nie spalam do 7rano. Myślałam, ze rodze. Mały sie wiercil jakby chciał przez gardło mi wylezc. Siedzialam sobie na kiblu oparta o deskę i se tak sikalam bo nie opłacało sie kłaść i co chwile wstawać. Nie wiem co to było,ale przed spaniem wypilam wapno musujace i mały cały dzień mnie walil w pecherz i w jajnik. Moze mi cos nadwyrezyl. Do tego jestem wkurzona bo łóżeczko,które sobie upatrzylam kosztuje $100 wiecej. Muszę cała listę co chce na baby shower zmienić bo w niedziele wpadła do mnie ciotka i zadzwoniła z dołu zeby jej zejść pomoc bo miała mi cos podrzucic . Tz zszedł pomagać,a ona przywiozła mi wanienke , huśtawke, bujaka, bauncerek, materac do przwijaka, kojec, mate edukacyjna, pościel do lozeczka nowa , stelarz do wózka i fotelik i milion innych rzeczy ![]() ![]() Jak wyzdrowieje juz do końca to czeka mnie duuuuzo prania ![]() Wyczailam fajny program na TVNStyle "Plozne" Masakra normalnie. Teraz wiem wiecej o tym co mnie czeka ![]() Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie ![]() ![]() ![]() Oliath - trzymaj sie kochana ![]()
#575 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Współczuję-wiem co znaczy OKROPNY ból pęcherza ![]() ![]() 3. Strasznie współczuję ![]() ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-30 o 17:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skurczów dzięki bogu jeszcze nie doświadczyłam w ciąży, ale kiedyś masowo jadłam banany i powiem ci, że było o niebo lepiej ![]() Z syropem nie pomogę, bo go nie miałam ![]() Cytat:
![]() Co do pęcherza, niestety znam ból, więc mam nadzieję, że jak najszybciej ci przejdzie ![]() A co do rzeczy, które dostałaś, to super ci się udało ![]() Może niech znajome na babyshower kupią ci po prostu upatrzone łóżeczko albo się do niego dołożą ![]() Hahahah, bo ty jesteś neni, wiesz, to zobowiązuje ![]() ![]()
![]() |
#577 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie, że porodówka się Wam spodobała Cytat:
![]() ![]() dowcipniś z tego gina ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Też mam gorszy nastrój, bo moje dziecie mało aktywne ![]() Cytat:
Odnośnie prezentów- oddaj chociaż połowę ![]() ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
misiaczka, En, to nam się tyłków z łóżek często podnieśc nie chce, w wy chcecie, żeby dzieciaczki wam po brzuchu buszowały?
![]()
#579 |
Zakorzenienie
|
Ahaa
![]() Mój Młody też dziś spokojny jak nie on ![]() Chyba ta pogoda też wpływa na maluszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
A właśnie, miałam jeszcze spytac:
Co robicie jutro na obiad? ![]() Pytanie bardzo ważne, bo dzisiaj muszę kupic produkty, a nie mam weny ![]() TŻ ma ochotę na spaghetti... ja niby zjem wszystko co ugotuję, ale jakoś średnio mi leży... ![]()
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ kupował udka to na to wygląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
o tak, zapomniałam dodac, że nie mam piekarnika
![]() Ale fakt, udka też bym z chęcią zjadła ![]() ![]()
#583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie nawet podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() TŻ ma urlop do 9 maja - przestój w firmie czy coś... Mam nadzieję, że będzie się tak zachowywał jak dziś - wtedy mogę leżeć i pachnieć ![]() Dziewczyny, co z tym camembertem - wie któraś? ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Zupa fasolowa z kiełbachą i boczusiem! ![]()
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do serka, to wcinaj, ale tylko jeśli jest z mleka pasteryzowanego ![]()
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Wrocilam z dobrym humorem-ojciec mnie przeprosił i chodzi i sie "wazelini" ale mu powiedzialam ze musze przemyslec i niewiem czy sie nie wyprowwadzimy itp.. zobaczymy jak sie bedzie zachowywał,pozatym jak poszlam w "tango" na spacer ze szw i malym to ulala wrocilam niedawno .. chodzone ladne .. ale bylysmy u nas w lumpku i ... wydalam tam ok 80 zł ale jakie sliczne rzeczy sa dla dzieci! teraz to juz nawet nie bede wchodzic do H&M itp bo głowa mala jak ja cala siatke za 80 zł mialam a w takim sklepie to jedna rzecz.. a jakie fajne same z NEXT,Mark&spencer,H&M wlasnie.. i takie slynne... zrobilam Wam zdjecia..
i jeszcze w klubie umieszczam zdjecie mojego brzuchola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Krysia jak jest z mleka pasteryzowanego to możesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba wracam do zywych. Ugotowalam dzis nawet zupke na obiad i zrobilam/ powiesilam pranie. Fakt, ze wszystko na raty, a wracajac z psem ze spaceru odpoczywalam na KAZDYM polpietrze zipiac jak astmatyk, ale jest lepiej ![]() I najlepsza dla mnie wiadomosc dnia, cud jakis po prostu - te zastrzyki i masc z antybiotykami DZIALAJA!!! Bosz, ja do tego lekarza na kontrole pojde z wiechciem i bomboniera!!! Nie jest idealnie ofkozzz, ale poprawa ogromna. Nie boli samo z siebie, nie mam lękow przed toaleta, no BOSKO po prostu, cudownie i wspaniale. Kto by pomyslal, ze mozna sie tak radowac ze stanu oczywistego. Jakby ktora kiedykolwiek potrzebowala, to masc nazywa sie Pimafucort, zawiera antybiotyki natamycyne i neomycyne i cos tam jeszcze obkurczajacego miejscowo naczynka krwionosne.. Roxi, Kochana, odezwe sie ze szczegolami jak tylko ogarne trzezwym umyslem, co sie z czym je ![]() Sammy, super prezenty ![]() Iwonka ![]() ![]() Dotka - no widzisz, lumpki rules!!
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-04-30 o 18:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chyba musimy nasze wewnętrzne mam talent stworzyć, każda ma jakieś super umiejętności ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() my jutro pizze domowa robimy
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do taty, to fajnie, że się dogadaliście, ale tak jak sama napisałaś, zastanów się i przekalkuluj co jest dla was lepsze, żebyś później nie musiała się niepotrzebnie stresowac ![]()
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Dotka fajne te ciuszki
![]() A tato widzisz się zreflektował ![]() Ale przemyślcie sprawę z osobnym zamieszkaniem -polecam bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja z racji tego, ze nie oglądam dłużej się męczyłam ![]() Teściu robi zrazy ![]() Cytat:
Super ciuszki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mama mnie wkurzyla. Dzwoni do mnie ze mam po nią przyjechać bo ona juz sie spiaca robi ( ![]() Wracając do tematu....po to zostałam w domu zeby odpocząć i wygrzac przeziębienie a nie robić za taksówkę. Sama ciagle gadala ze chce iść do TZ mamy mi nie zależało. A TZ oczywiście z nimi nie został bo ma ten sam odruch co ja z piekarnikiem i pojechał do kumpla. Wracając do tematu (znowu ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() znowu zaczniesz przyprawiac nas o kompleksy pracowitością ![]() Cytat:
![]() akurat w tej dziedzinie stanowię silną konkurencję ![]() kurcze, znowu odpada ![]()
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Oliath ale się cieszę!! ![]() Zapisałam sobie nazwę maści w razie "W" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Moj maz i dziecko mlodsze maja glupawke.... wrzuam na moment foty
![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-05-01 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przepraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Wtajemniczenie
|
Oliath
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.