Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-30, 23:10   #991
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Taaak, a juz prawie zapomniałam jaki to głupi program
Kiedyś kręcili program o lolitach - na innym forum mignęło mi kilka dziewczyn stamtąd, niezłe jaja podczas kręcenia

W ogóle mam ważenie, że RwT kiedyś były mądrzejsze, pamięta ktoś te czay?
Tak?

Mnie w ogóle dziwi kierunek, w którym zmierza telewizja...w sensie, te wszystkie pseudo dokumenty itd. O ile w "Szpitalu" czasem podadzą jakąś ważną informację przy okazji, np. nie brać leków na odchudzanie w okresie laktacji, bo źle wpływają na dziecko...to nie rozumiem tych wszystkich "Dlaczego ja?" .

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

http://www.wiocha.pl/921654,Dziwak-i-wiesniak - przeraża mnie chamstwo i agresja w sieci. Można się z gościem nie zgadzać, ale...po co od razu rzucać takimi obraźliwymi tekstami? Z resztą...podoba mi się jego obecny, nieco steampunkowy wizerunek .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:14   #992
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez ja i moj kot Pokaż wiadomość
Ale dlaczego tylko kobieta może być łatwa? A facet to już nie? Toć chyba razem ten seks uprawiają
O tym samym pomyślałam.

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Zawsze myślałam, że łatwa to jest osoba rzucająca się w szale seksualnym na pierwszą lepszą osobę w barze czy innym miejscu.
O definicję „łatwej osoby” już się całe batalie na Wizażu toczyły

Cytat:
Wiadomo, że mocniej ofiarę, aczkolwiek kusi, żeby bucowi wbić jego własne zęby w mózgoczaszkę
Dawno już RwT tak bardzo nie podniosły mi ciśnienia, a największe WTF miałam przy radach tego psychologa (bo to chyba psycholog był, nie?) - "zamień agresję w smiech" i daje im jakies okulary z nosami itp. O.o Tak, na pewno pomoże -.-
Ale żenada

Cytat:
W ogóle mam ważenie, że RwT kiedyś były mądrzejsze, pamięta ktoś te czay?
Tak. Ja też mam odczucie, że kiedyś ten program był lepszy. Dużo go nigdy nie oglądałam, ale pamiętam, że akurat porady psychologa zawsze były sensowne. Najbardziej lubiłam wypowiedzi Aleksandry Sarny, choć nie zawsze się z nimi zgadzałam

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Bo jakaś laska z wizażu Ci powie, że jesteś łatwa . No cóż, wiele par na tej "łatwości" związek zbudowało, jak ona ma takie zasady to spoko, ale nie rozumiem, co jej do tego kiedy i jak robią to inni.
Z drugiej strony, ona się tylko wypowiedziała (czytałam tylko zalinkowaną tutaj wypowiedź). Jej prawo.
Stary 2013-04-30, 23:20   #993
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Tak?

Mnie w ogóle dziwi kierunek, w którym zmierza telewizja...w sensie, te wszystkie pseudo dokumenty itd. O ile w "Szpitalu" czasem podadzą jakąś ważną informację przy okazji, np. nie brać leków na odchudzanie w okresie laktacji, bo źle wpływają na dziecko...to nie rozumiem tych wszystkich "Dlaczego ja?" .
Nie jestem pewna, ale tak mi się wydaje

Szpitala nie oglądam, zwykle wtedy przełączam na "Dlaczego ja?" To jest piękne, jak się biorą za te POWAŻNE TEMATY tak uroczo nieumiejetnie, a gra aktorska dobija wszystko (chyba tylko Tommy Wiseau w The Room ich pobił kunsztem aktorskim) Uwielbiam się przy tym odmóżdżać :3 Od informacji mam Discovery itp., TVN jest od czystej, bezmyślnej rozrywki

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
http://www.wiocha.pl/921654,Dziwak-i-wiesniak - przeraża mnie chamstwo i agresja w sieci. Można się z gościem nie zgadzać, ale...po co od razu rzucać takimi obraźliwymi tekstami? Z resztą...podoba mi się jego obecny, nieco steampunkowy wizerunek .
Jezuuu, jak ja dawno Jacykowa nie widzałam Jaki steampunkowy wygląd?
Szczerze, ja to tak lubię "przegięte" wizerunki, że się nawet nie wypowiadam
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:21   #994
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Szpitala nie oglądam, zwykle wtedy przełączam na "Dlaczego ja?" To jest piękne, jak się biorą za te POWAŻNE TEMATY tak uroczo nieumiejetnie, a gra aktorska dobija wszystko (chyba tylko Tommy Wiseau w The Room ich pobił kunsztem aktorskim) Uwielbiam się przy tym odmóżdżać :3 Od informacji mam Discovery itp., TVN jest od czystej, bezmyślnej rozrywki
Zdarza mi się, że coś robię (albo czekam na jakiś film) a w tle lecą Trudne sprawy czy coś w tym stylu. Zauważyłyście, że ci ludzie nie potrafią normalnie mówić tylko przez większość czasu się drą? Mają do tego takie piskliwe głosy, że nawet jeśli telewizor jest przyciszony, muszę to wyłączyć bo głowa zaczyna mnie boleć od tego wrzasku
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:23   #995
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jestem pewna, ale tak mi się wydaje

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Jezuuu, jak ja dawno Jacykowa nie widzałam Jaki steampunkowy wygląd?
Szczerze, ja to tak lubię "przegięte" wizerunki, że się nawet nie wypowiadam
Tak mi się skojarzyło . Wąsik, okularki i cylinder, kamizelka...do tego miał klimatyczną laskę .
Stary 2013-04-30, 23:24   #996
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Z drugiej strony, ona się tylko wypowiedziała (czytałam tylko zalinkowaną tutaj wypowiedź). Jej prawo.
A tytuł watku brzmi "Ludzkie zachowania i POGLĄDY, kóre dziwią", więc jak najbardziej mogła się tu znaleźć

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Zdarza mi się, że coś robię (albo czekam na jakiś film) a w tle lecą Trudne sprawy czy coś w tym stylu. Zauważyłyście, że ci ludzie nie potrafią normalnie mówić tylko przez większość czasu się drą? Mają do tego takie piskliwe głosy, że nawet jeśli telewizor jest przyciszony, muszę to wyłączyć bo głowa zaczyna mnie boleć od tego wrzasku
Nie widziałaś niemieckiej wersji Tam się drą albo brzmią jakby się darli, a tak naprawdę rozmawiają spokojnie
Stary 2013-04-30, 23:24   #997
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Wkurza mnie to, że ci ludzie się drą, zamiast normalnie rozwiązać problem .
Stary 2013-04-30, 23:26   #998
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Tak mi się skojarzyło . Wąsik, okularki i cylinder, kamizelka...do tego miał klimatyczną laskę .
Linki, plis? :3
Stary 2013-04-30, 23:37   #999
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Pozostałości po dawnym KK. Nawet teraz są tacy, którzy uważają, że żona jest własnością męża, bo Pan Buk tak chciał No niestety, echo dawnych czasów widać wszędzie, czasem nawet ciężko się połapać.
Tendencyjne podejście Typowy patriarchat z pokorną i "słusznie" karaną kobietą kojarzy mi się przykładowo z Rosją a tam akurat KK nie miał i nie ma nic do powiedzenia.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-30, 23:42   #1000
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Tendencyjne podejście Typowy patriarchat z pokorną i "słusznie" karaną kobietą kojarzy mi się przykładowo z Rosją a tam akurat KK nie miał i nie ma nic do powiedzenia.
Again, odnosiłam się do "chrześcijańskiej kultury".
Stary 2013-04-30, 23:45   #1001
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Linki, plis? :3
Szukam...

Dzisiaj Superwizjer...o islamie . OMG...tam jest babeczka ortodoksyjna, która nie widzi problemu w biciu żon przez mężów i kamieniowaniu . Powodzenia jej życzę. Szkoda, że pokazują tylko skrajny przykład islamu. Nie dość, że przytoczyli krytyczne opinie, ludzi, którzy uważają, że Polska to kraj kultury śródziemnomorskiej...to jeszcze taka skrajna postawa, która dalej będzie budziła wrogość. Mogli pokazać jeszcze jakąś muzułmankę mniej ortodoksyjną.
Stary 2013-04-30, 23:49   #1002
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Dzisiaj Superwizjer...o islamie . OMG...tam jest babeczka ortodoksyjna, która nie widzi problemu w biciu żon przez mężów i kamieniowaniu . Powodzenia jej życzę. Szkoda, że pokazują tylko skrajny przykład islamu. Nie dość, że przytoczyli krytyczne opinie, ludzi, którzy uważają, że Polska to kraj kultury śródziemnomorskiej...to jeszcze taka skrajna postawa, która dalej będzie budziła wrogość. Mogli pokazać jeszcze jakąś muzułmankę mniej ortodoksyjną.
Mnie to nie dziwi, w jej kulturze to nie jest dziwne czy chore Patrzysz na jej poglady poprzez pryzmat naszej kultury (swoją drogą na tym się często autorzy książek wykładają) - spróbuj spojrzeć na to z jej punktu widzenia

Z reguły pokazują tylko jeden odłam czy skrajne przypadki
Stary 2013-05-01, 05:46   #1003
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Z reguły pokazują tylko jeden odłam czy skrajne przypadki
Bo wiesz, tacy np. Tatarzy są zapewne mało ciekawi, kobiety nie chodzą w chustach tylko są normalnie ubrane, piją alkohol(tylko, że maja słabe głowy, przynajmniej ci których znam), normalnie pracują, na chrześcijańskie święta składają znajomym życzenia. Tacy muzułmanie są wedlug telewizji nudni, lepiej pokazywać ekstremalne odłamy.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 07:32   #1004
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40579371]Bo wiesz, tacy np. Tatarzy są zapewne mało ciekawi, kobiety nie chodzą w chustach tylko są normalnie ubrane, piją alkohol(tylko, że maja słabe głowy, przynajmniej ci których znam), normalnie pracują, na chrześcijańskie święta składają znajomym życzenia. Tacy muzułmanie są wedlug telewizji nudni, lepiej pokazywać ekstremalne odłamy.[/QUOTE]
I lepiej utrwalać w niedouczonym społeczeństwie stereotypy . Chyba faktycznie skończę oglądanie tv na kilku serialach i bajkach dla dzieci .

Demi - ta babeczka, to POLKA. Do niedawna była katoliczką, potem zaczęła poszukiwania religii, która będzie bardziej radykalna...aż dotarła do ortodoksyjnego odłamu islamu. Była jakiś czas temu w tvn, to opowiadała o tym. Więc w JEJ kulturze, o ile wiem, ludzi się nie kamienuje . O biciu kobiet już było mówione, że to niezależnie od religii. Jej dzieci są katolikami i iim codziennie gada, że pójdą do piekła, jak nie przejdą na islam. Dzieci są prawie dorosłe, to pewnie mają swój pogląd na to .

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

No i nie znalazłąm klimatycznego ałtfitu Jacykowa .

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2013-05-01 o 07:30
Stary 2013-05-01, 08:29   #1005
ajah
wańka wstańka

Mnie dziwi ogladanie tak kiepskich programow jak RwT i innych i oczekiwanie, ze te programy powinny cos sensownego wnosic i np. edukowac
Takie RwT sa prowadzone wg okreslonego schematu i nie ma cooczekiwac jakis madrosci ze strony pani Drzyzgi; nie wspominajac o tych 'krzyczacvch' programach.
To bardziej programy rozrywkowe.

Troche mnie dziwi i z drugiej strony wzbudza moj podziw postawa mojej sasiadki. Jest starsza, chora na nowotwor zlosliwy (co chwile chemia, badania w szpitalu), a mimo to jest nadal pogodna i aktywna na tyle ile moze byc.
Stary 2013-05-01, 08:39   #1006
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Mnie dziwi ogladanie tak kiepskich programow jak RwT i innych i oczekiwanie, ze te programy powinny cos sensownego wnosic i np. edukowac
Takie RwT sa prowadzone wg okreslonego schematu i nie ma cooczekiwac jakis madrosci ze strony pani Drzyzgi; nie wspominajac o tych 'krzyczacvch' programach.
To bardziej programy rozrywkowe.

Troche mnie dziwi i z drugiej strony wzbudza moj podziw postawa mojej sasiadki. Jest starsza, chora na nowotwor zlosliwy (co chwile chemia, badania w szpitalu), a mimo to jest nadal pogodna i aktywna na tyle ile moze byc.
A co ma się już w trumnie położyć i płakać? Fajnie, że korzysta z życia. Moja babcia też jest bardzo chora, nawet już jej żadnej chemii nie dają, nic. Od początku jest nastawiona na "nie" i udaje, że to nic takiego i jej te wszystkie lekarstwa są po nic .
Miałam sąsiadkę, która miała też nowotwór złośliwy. Dowiedziałam się dopiero, jak umarła. W życiu bym się nie spodziewała, bo miała taką pogodę ducha.
Stary 2013-05-01, 09:53   #1007
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

Dlaczego dziwi?
Z nowotworem, nawet rozsianym= nieuleczalnym, na chemiach mozna prawie normalnie normalnie żyć, pracować, mieć hobby rozwodzić się, lub brać ślub, miec przyjaciół.
Ba są takie nowotwory gdzie przy dzisiejszym leczeniu, mimo że choroba jest nieuleczalna pacjent żyje i 10 lat.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 09:58   #1008
Mimiko
BAN stały

Dziwi mnie chodzenie cały rok w kozakach. Wiem, że zaraz mi ktoś powie, że jestem niemodna, albo wtrącam się w nie swoje sprawy, no ale dziwi mnie to, więc piszę Mam koleżankę ze studiów, która od października aż do teraz codziennie na uczelnie przychodzi w kozakach. Jak były mrozy to miała grubsze kozaki, a teraz trochę lżejsze. Zachodzę w głowę jak jej nie gorąco, bo nawet jak było parę dni cieplejszych (23-24 stopnie) to miała top, jakieś tam spodnie i te kozaki.

Dziwi mnie też niezmywanie lakieru do paznokci. Wiele dziewczyn widzę z takim odrapanym lakierem, albo z jakimiś pozostałościami na środku paznokcia. Bardzo nieestetycznie to wygląda moim zdaniem.
Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 10:05   #1009
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
Dziwi mnie chodzenie cały rok w kozakach. Wiem, że zaraz mi ktoś powie, że jestem niemodna, albo wtrącam się w nie swoje sprawy, no ale dziwi mnie to, więc piszę Mam koleżankę ze studiów, która od października aż do teraz codziennie na uczelnie przychodzi w kozakach. Jak były mrozy to miała grubsze kozaki, a teraz trochę lżejsze. Zachodzę w głowę jak jej nie gorąco, bo nawet jak było parę dni cieplejszych (23-24 stopnie) to miała top, jakieś tam spodnie i te kozaki.

Dziwi mnie też niezmywanie lakieru do paznokci. Wiele dziewczyn widzę z takim odrapanym lakierem, albo z jakimiś pozostałościami na środku paznokcia. Bardzo nieestetycznie to wygląda moim zdaniem.
Wolałabym nie przebywać przy tym jak ta delikwentka zdejmie swoje buty
Stary 2013-05-01, 10:50   #1010
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Dlaczego dziwi?
Z nowotworem, nawet rozsianym= nieuleczalnym, na chemiach mozna prawie normalnie normalnie żyć, pracować, mieć hobby rozwodzić się, lub brać ślub, miec przyjaciół.
Ba są takie nowotwory gdzie przy dzisiejszym leczeniu, mimo że choroba jest nieuleczalna pacjent żyje i 10 lat.
Dziwi mnie, bo jej poziom pogody ducha i optyzmizm życiowy jest o wiele wyższy niż przeciętnego Kowalskiego, który ma problemy typu: przyszedł wysoki rachunek za prąd. Zadziwia mnie siła, którą sąsiadka ma.
Sąsiadka ma koło siedemdzisiątki, a może i więcej. I w jej przypadku: gdy choroba jest tak zaawansowana (jak jest) normalne funkcjonowanie jest bardzo trudne. Bo zyje w bólu i co jakiś czas jej zycie jest poważnie zagrożone.
Nie jest to jedyna osoba jaką znam, która jest przewlekle ciężko chora.
Jest za to jedyną osobą z tak ogromnym optymizmem i pogodą ducha.
Stary 2013-05-01, 10:50   #1011
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość

O tym samym pomyślałam, jak jedna blogerka na komentarze dotyczące kaloszy podczas słonecznego dnia, napisała, że są takie buty np.: kalosze i emu, które są tak uniwersalne, że nosi się je cały rok.

Co do obdrapanych paznokci-to zwyczajne lenistwo. Rozumiem,że zdarza się jeden-dwa odprysnąć, ale chodzenie z obdrapanymi do połowy? Masakra. Często takie dziewczyny są odpicowane z góry do dołu, a o paznokciach czy piętach zapominają.
Stary 2013-05-01, 10:56   #1012
Laurelindorenan
Rozeznanie

Dziwią mnie ludzie, którzy narzekają, że w radiu nie ma czego słuchać, a gdy zbadać sprawę okazuje się, że słuchają tylko RMF-u, ewentualnie Zetki i nie mają potrzeby/nigdy nie wpadli na to, by poszukać innej stacji.
Laurelindorenan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 10:59   #1013
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwi mnie, bo jej poziom pogody ducha i optyzmizm życiowy jest o wiele wyższy niż przeciętnego Kowalskiego, który ma problemy typu: przyszedł wysoki rachunek za prąd. Zadziwia mnie siła, którą sąsiadka ma.
Sąsiadka ma koło siedemdzisiątki, a może i więcej. I w jej przypadku: gdy choroba jest tak zaawansowana (jak jest) normalne funkcjonowanie jest bardzo trudne. Bo zyje w bólu i co jakiś czas jej zycie jest poważnie zagrożone.
Nie jest to jedyna osoba jaką znam, która jest przewlekle ciężko chora.
Jest za to jedyną osobą z tak ogromnym optymizmem i pogodą ducha.
Koleżanka po białaczce zaczęła żyć na 100000000%. Zaczęła nurkować, żeglować, poszła na archeologię i robi masę innych rzeczy. Sądzę, że w obliczu świadomości kruchości swojego życia, zaczyna się doceniać każdą sekundę. Stąd taka energia. Ale myślałam, że to normalne.
Stary 2013-05-01, 11:10   #1014
Mimiko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślałam, jak jedna blogerka na komentarze dotyczące kaloszy podczas słonecznego dnia, napisała, że są takie buty np.: kalosze i emu, które są tak uniwersalne, że nosi się je cały rok.

Co do obdrapanych paznokci-to zwyczajne lenistwo. Rozumiem,że zdarza się jeden-dwa odprysnąć, ale chodzenie z obdrapanymi do połowy? Masakra. Często takie dziewczyny są odpicowane z góry do dołu, a o paznokciach czy piętach zapominają.
Kalosze uniwersalne? Zawsze myślałam, że takie buty zakłada się jak jest ulewa, a nie przez cały rok, niezależnie od pogody. Emu wyglądają tragicznie u większości osób. Poprzekrzywiane na piętach, przydeptane, takie rozlazłe buciory. Może te prawdziwe, markowe emu są lepsze, ale to, co zazwyczaj widuję na ulicy to paskudztwo.

No wiadomo, że jak gdzieś odpryśnie kawałek lakieru to dramatu nie ma, ale malowanie paznokci, a potem czekanie aż lakier sam odpadnie, ewentualnie aż pomalowany kawałek paznokcia zostanie ścięty jest ohydne. A znam osoby, które tak robią. Tłumaczą się, że szkoda im czasu na zmywanie lakieru, bo przecież sam zejdzie

Edytowane przez Mimiko
Czas edycji: 2013-05-01 o 11:11
Mimiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 11:17   #1015
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Dziwią mnie ludzie, którzy narzekają, że w radiu nie ma czego słuchać, a gdy zbadać sprawę okazuje się, że słuchają tylko RMF-u, ewentualnie Zetki i nie mają potrzeby/nigdy nie wpadli na to, by poszukać innej stacji.
Mnie to juz przestało dziwic, nie chce mi sie ludzi tez uswiadamiac ze dzisiejsza muzyka to nie tylko chłam i covery

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 12:27   #1016
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Przecież jest masa stacji radiowych w sieci? Dla chcącego nic trudnego. Każdy znajdzie coś, co go interesuje. Tylko trzeba się nieco postarać. To chyba trudne jest .
Stary 2013-05-01, 12:31   #1017
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
E, mnie to nie dziwi. Tak na logikę, jak wyzdrowieje, to nie będzie żałowała przepłakanych lat, jak (odpukać) leczenie nic nie da, to ostatnie lata życia spędzi szczęśliwa
Stary 2013-05-01, 12:50   #1018
ajah
wańka wstańka

Cytat:
E, mnie to nie dziwi. Tak na logikę, jak wyzdrowieje, to nie będzie żałowała przepłakanych lat, jak (odpukać) leczenie nic nie da, to ostatnie lata życia spędzi szczęśliwa
Ale ona raczej nie wyzdrowieje
Nie mam pojęcia czy bedzie żyć rok, dwa a może kilka mcy.
Stary 2013-05-01, 12:54   #1019
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
No to mówię, przynajmniej ostatnich lat życia nie spędzi na płaczu
Stary 2013-05-01, 13:01   #1020
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Ma poczucie upływającego czasu i bliskości śmierci, dosłownie każdy dzień może byc tym ostatnim. Pewnie juz sie pogodziła z choroba i po prostu chce swoje dni przeżyć dobrze.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości