Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-01, 13:08   #1021
coffee
and cigarettes

Angry Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez Mimiko Pokaż wiadomość
Dziwi mnie chodzenie cały rok w kozakach. Wiem, że zaraz mi ktoś powie, że jestem niemodna, albo wtrącam się w nie swoje sprawy, no ale dziwi mnie to, więc piszę Mam koleżankę ze studiów, która od października aż do teraz codziennie na uczelnie przychodzi w kozakach. Jak były mrozy to miała grubsze kozaki, a teraz trochę lżejsze. Zachodzę w głowę jak jej nie gorąco, bo nawet jak było parę dni cieplejszych (23-24 stopnie) to miała top, jakieś tam spodnie i te kozaki.
Miałam napisać, że szalona, ale przypomniałam sobie, jak z 10 lat temu chodziłam w glanach niezależnie od pogody czy sytuacji (zdarzyło mi się pójść na plażę w glanach i w glanach i bikini iść tam w okolicy plaży po loda czy jakieś picie), więc napiszę tylko... taki dziewczyna ma styl, wcale to nie jest głupie.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:12   #1022
201607231707
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Miałam napisać, że szalona, ale przypomniałam sobie, jak z 10 lat temu chodziłam w glanach niezależnie od pogody czy sytuacji (zdarzyło mi się pójść na plażę w glanach i w glanach i bikini iść tam w okolicy plaży po loda czy jakieś picie), więc napiszę tylko... taki dziewczyna ma styl, wcale to nie jest głupie.
Haha, ta sama sytuacja - 30 stopnii w cieniu, a ja w glanach <3 Boru, jaka ja byłam popierdzielona
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:17   #1023
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Poza tym stereotypy typu:
widziały gały co brały
masz co chcesz i co wybierasz
w niczym nie pomagają.
A ostanio się nawet nad tym zastanwiałam. To jest chyba takie samouspokajanie się, że zawsze można drugiego człowieka na 100% przewidzieć. Takia dziwna pewność, że "u mnie", to choćby się waliło i paliło w życiu, to partner będie jak skała i w ogóle się nie zmieni.

Bo co innego jak misiaczek zawsze lubił popić i trzasnąć dziewczynę z liścia. To się nie można dziwić chyba, że żonkę też hobbystycznie walnie od czasu do czasu. Ale mój ex szwagier przez 10 lat był najukochańszym i najtroskliwszym tatusiem, mężem, szwagrem. Potem nadal był kochany i troskliwy... tylko, ze w stosunku do nowej laski i dzieciaka (którego jej zmajstrował na boku, będąc jeszcze w związku z moją siostrą). O starej rodzinie pamięta jak trzeba alimenty wysłać. Też ktoś z boku moze powiedzieć, że to było do przewidzenia itd. Z tym że nie, nie było....

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:29   #1024
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Wiadomo, że mocniej ofiarę, aczkolwiek kusi, żeby bucowi wbić jego własne zęby w mózgoczaszkę
Dawno już RwT tak bardzo nie podniosły mi ciśnienia, a największe WTF miałam przy radach tego psychologa (bo to chyba psycholog był, nie?) - "zamień agresję w smiech" i daje im jakies okulary z nosami itp. O.o Tak, na pewno pomoże -.-
Przecież to wszystko reżyserowane jest, biorą tam aktorów. Wydaje mi się, że kilka lat temu tak nie było.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:32   #1025
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Przecież to wszystko reżyserowane jest, biorą tam aktorów. Wydaje mi się, że kilka lat temu tak nie było.
Bohaterowie RwT są tak samo naturalni jak ci z Trudnych spraw i tego typu programów.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:33   #1026
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Tak. Ja też mam odczucie, że kiedyś ten program był lepszy. Dużo go nigdy nie oglądałam, ale pamiętam, że akurat porady psychologa zawsze były sensowne. Najbardziej lubiłam wypowiedzi Aleksandry Sarny, choć nie zawsze się z nimi zgadzałam
Nie cierpię jej wymowy.

Stary 2013-05-01, 13:33   #1027
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
W sumie nie wiem, czy się cieszyć, że takich ludzi nie ma czy umrzeć ze wstydu, bo ja to jednak naiwna jestem
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:36   #1028
Suvia
Zakorzenienie

Przeglądam sobiewątek o sponsoringu i tak dokopałam się do paru postów,które (chyba?) usprawiedliwiają wybór tego zawodu:

Cytat:
Napisane przez whateveryouwant Pokaż wiadomość
(...) Próbowałam dorabiać normalnymi pracami, ale jak wiadomo w Polsce z normalnej pracy żeby móc się samemu utrzymać, trzeba ją dostać po znajomości. (...)
Cytat:
Napisane przez Ballantines_1 Pokaż wiadomość
No właśnie, tutaj kolejny raz widać, ze w naszym kraju nie za bardzo jest się za co utrzymać, 2/3 młodych dziewczyn nie ma szczęścia, żeby od razu trafić na inne stanowisko, niż np. McDonald's.(...) To w końcu nie nasza wina, że z pracą jest jak jest, a branża erotyczna nie zna pojęcia kryzys
Coraz częściej myślę, że ja w jakimś równoległym wszechświecie funkcjonuję.

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Nie cierpię jej wymowy.
To ta pani z kluchami w buzi?

~ Hank Moody
Stary 2013-05-01, 13:44   #1029
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
A ostanio się nawet nad tym zastanwiałam. To jest chyba takie samouspokajanie się, że zawsze można drugiego człowieka na 100% przewidzieć. Takia dziwna pewność, że "u mnie", to choćby się waliło i paliło w życiu, to partner będie jak skała i w ogóle się nie zmieni.

Bo co innego jak misiaczek zawsze lubił popić i trzasnąć dziewczynę z liścia. To się nie można dziwić chyba, że żonkę też hobbystycznie walnie od czasu do czasu. Ale mój ex szwagier przez 10 lat był najukochańszym i najtroskliwszym tatusiem, mężem, szwagrem. Potem nadal był kochany i troskliwy... tylko, ze w stosunku do nowej laski i dzieciaka (którego jej zmajstrował na boku, będąc jeszcze w związku z moją siostrą). O starej rodzinie pamięta jak trzeba alimenty wysłać. Też ktoś z boku moze powiedzieć, że to było do przewidzenia itd. Z tym że nie, nie było....
Smutne i przerażające.
Choć wydaje mi się, że w większości niektórzy faceci powinni być skreśleni już na starcie. Sama piszesz, że Twój szwagier był ok, a potem po prostu odszedł... Oczywiście, potępienie mu się za to należy, ale nic nie piszesz, że bił siostrę, był zły dla dzieci, pił itp. Więc nie tak do końca się zmienił.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Bohaterowie RwT są tak samo naturalni jak ci z Trudnych spraw i tego typu programów.
Teraz tak. Ale kiedyś w ogóle była inna struktura tego programu, zapraszali znane osoby i z nimi rozmawiali o problemach. Jakieś takie bardziej autentyczne to było.

Stary 2013-05-01, 13:45   #1030
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Moja znajoma była w RwT i jej historia była prawdziwa więc nie wszyscy są aktorami.
Stary 2013-05-01, 13:47   #1031
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Moja znajoma była w RwT i jej historia była prawdziwa więc nie wszyscy są aktorami.
A dawno to było?

Stary 2013-05-01, 13:48   #1032
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Smutne i przerażające.
Choć wydaje mi się, że w większości niektórzy faceci powinni być skreśleni już na starcie. Sama piszesz, że Twój szwagier był ok, a potem po prostu odszedł... Oczywiście, potępienie mu się za to należy, ale nic nie piszesz, że bił siostrę, był zły dla dzieci, pił itp. Więc nie tak do końca się zmienił.
Ale nie o to mi chodziło. Szwagier nagle odszedł, po prostu zostawił rodzinę dzień po dniu, szokując wszystkich, a siostra też słyszała, ze "widziała co brała" itd. Więc niektórzy po prostu MUSZĄ walnąć taki tekst, i właśnie zastanawiam się - po co? To takie zaklinanie chyba, ze jak się zdarza taka sytuacja, to po pierwsze- nie u mnie, never ever; po drugie- i tak na pewno dało się ją przewidzieć, takie rzeczy nie mogą zdarzyć się "ot tak". A teraz wiem, ze może bo naprawdę gość był do rany przyłóż całe moje życie (ówczesne), a nagle mu odpaliło i okazało się, ze dla niego zmienić wszystko o sto stopni, odciąć się od przeszłości - to jest jak pstryknięcie palcami.

~ Hank Moody

Edytowane przez Suvia
Czas edycji: 2013-05-01 o 13:50
Stary 2013-05-01, 13:49   #1033
natalkaa7522
Zakorzenienie

Nie. Przedostatni odcinek albo przed-przedostatni.
Stary 2013-05-01, 13:51   #1034
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam sobiewątek o sponsoringu i tak dokopałam się do paru postów,które (chyba?) usprawiedliwiają wybór tego zawodu:

Coraz częściej myślę, że ja w jakimś równoległym wszechświecie funkcjonuję.
Każdy ma własną moralność. Ja bym poszła sprzątać, nie mając z czego żyć. Ktoś będzie dawać d.- "najstarszy zawód świata."

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-05-01 o 13:54 Powód: dopisek
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 13:58   #1035
Suvia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Każdy ma własną moralność. Ja bym poszła sprzątać, nie mając z czego żyć. Ktoś będzie dawać d.- najstarszy zawód świata.
Znaczy mnie bardziej mnie te teksty o tym kompletnym braku pracy i niesamowitym kryzysie zaskoczyły. W sensie: pracy raz że nie ma, dwa - nie można się utrzymać nawet jak się tę pracę jakimś cudem ma. No teksty jak byśmy mieli wojnę, nawet ziemniaki nie rosną na bombardowanych polach, trzeba sie oddawać zaborcom za żarcie.

No więc ja żyję w innym wszechświecie. Studiuję jeszcze, a pracę zawsze (jakąs bo jakąś ale zawsze) znaleźć mogłam, utrzymac sie daję radę. Może nie mieszkam w apartamentowcu na ostatnim piętrze, ale też nie pod mostem.

~ Hank Moody
Stary 2013-05-01, 13:59   #1036
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Tak?

Mnie w ogóle dziwi kierunek, w którym zmierza telewizja...w sensie, te wszystkie pseudo dokumenty itd. O ile w "Szpitalu" czasem podadzą jakąś ważną informację przy okazji, np. nie brać leków na odchudzanie w okresie laktacji, bo źle wpływają na dziecko...to nie rozumiem tych wszystkich "Dlaczego ja?" .
Ty chyba każdy dostępny porgram oglądasz

Cytat:
Haha, ta sama sytuacja - 30 stopnii w cieniu, a ja w glanach <3 Boru, jaka ja byłam popierdzielona
Miałam tak samo

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:04   #1037
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Ale nie o to mi chodziło. Szwagier nagle odszedł, po prostu zostawił rodzinę dzień po dniu, szokując wszystkich, a siostra też słyszała, ze "widziała co brała" itd. Więc niektórzy po prostu MUSZĄ walnąć taki tekst, i właśnie zastanawiam się - po co? To takie zaklinanie chyba, ze jak się zdarza taka sytuacja, to po pierwsze- nie u mnie, never ever; po drugie- i tak na pewno dało się ją przewidzieć, takie rzeczy nie mogą zdarzyć się "ot tak". A teraz wiem, ze może bo naprawdę gość był do rany przyłóż całe moje życie (ówczesne), a nagle mu odpaliło i okazało się, ze dla niego zmienić wszystko o sto stopni, odciąć się od przeszłości - to jest jak pstryknięcie palcami.
Aha, rozumiem. Nigdy się tego nie da przewidzieć w 100%.

Stary 2013-05-01, 14:08   #1038
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Znaczy mnie bardziej mnie te teksty o tym kompletnym braku pracy i niesamowitym kryzysie zaskoczyły. W sensie: pracy raz że nie ma, dwa - nie można się utrzymać nawet jak się tę pracę jakimś cudem ma. No teksty jak byśmy mieli wojnę, nawet ziemniaki nie rosną na bombardowanych polach, trzeba sie oddawać zaborcom za żarcie.

No więc ja żyję w innym wszechświecie. Studiuję jeszcze, a pracę zawsze (jakąs bo jakąś ale zawsze) znaleźć mogłam, utrzymac sie daję radę. Może nie mieszkam w apartamentowcu na ostatnim piętrze, ale też nie pod mostem.
Może to takie usprawiedliwianie się? Uspokajanie sumienia. Nie oszukujmy się trzeba mieć mocną psychikę. Do mnie też te argumenty o braku pracy nie przemawiają.
Stary 2013-05-01, 14:49   #1039
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Dziwi mnie chodzenie cały rok w kozakach. Wiem, że zaraz mi ktoś powie, że jestem niemodna, albo wtrącam się w nie swoje sprawy, no ale dziwi mnie to, więc piszę Mam koleżankę ze studiów, która od października aż do teraz codziennie na uczelnie przychodzi w kozakach. Jak były mrozy to miała grubsze kozaki, a teraz trochę lżejsze. Zachodzę w głowę jak jej nie gorąco, bo nawet jak było parę dni cieplejszych (23-24 stopnie) to miała top, jakieś tam spodnie i te kozaki.
Jeśli koleżanka nosi te same kozaki latem i zimą, to albo raz marznie, albo raz się przegrzewa, fakt. Jednak są też kozaki tzw. letnie - coś w tym stylu - i one są naprawdę cienkie (dół jest jak od zwykłego czółenka/półbuta, a góra to cieniutka skóra, do tego w dziurki). I jest to dobra alternatywa dla osób lubiących chodzić w kozakach.

Cytat:
Nie cierpię jej wymowy.
Wymowa to jedno, ale mało kiedyś nie spadłam z krzesła, kiedy usłyszałam ile ona ma lat^^.
Stary 2013-05-01, 14:51   #1040
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Tam podobno bywał też mój wykładowca z psychologii Jako ekspert.
Po pół roku zajęć z nim mogę śmiało stwierdzić: jaki ekspert, taki program
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 14:54   #1041
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

Wymowa to jedno, ale mało kiedyś nie spadłam z krzesła, kiedy usłyszałam ile ona ma lat^^.
No?
Ja lubię taką grubszą, z krótkimi włosami. Ona najczęściej się z nich wyśmiewa.

Stary 2013-05-01, 14:58   #1042
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
No?
Ja lubię taką grubszą, z krótkimi włosami. Ona najczęściej się z nich wyśmiewa.
W tym roku skończy (albo już skończyła) 33. Dałabym jej sporo więcej...
A jak się ta grubsza nazywa? Bo z grubszych to kojarzę jeszcze Gens.
Stary 2013-05-01, 16:00   #1043
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Ty chyba każdy dostępny porgram oglądasz

Miałam tak samo
"Szpital" lubię . To jedyny tego typu serial, jaki oglądam prawie regularnie .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 17:31   #1044
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

A mnie znowu zadziwiła stacja Tlc z programem "Dziwne obsesje" czy jakoś tak. Dzisiejszy odcinek był o facecie który żyje jak 2 latek. Ja wszystko rozumiem: zabawki, kojec, śpiochy, wysokie krzesełko ale, że on nosi pieluchy? I jeszcze zachwalał talk dzięki któremu nie ma odparzeń To przechodzi moje możliwości umysłowe. Zresztą sami się przekonajcie, znalazłam kawałek odcinka na YT.
http://www.youtube.com/watch?v=mgQfAylIf_A
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 17:45   #1045
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Bo jest chory i stary?
Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Bo dla katolików jest ważny.
O wiele ważniejszy niż pomarańczowy kolor monarchii w Holandii.
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Teoretycznie chodziło o wiek i zdrowie.
Ale są tez inne teorie spiskowe, związane m.in. z bankiem Watykanu itd.

chodziło mi o królową Holandii, a nie o papieża

Swoją drogą wczoraj w radio też słyszałam o tej koronacji i to nie na jednej a kilku stacjach, więc nie jest to jakoś ignorowane w polskich mediach
Cytat:
Napisane przez madebyvirginia Pokaż wiadomość
Rozsiewania plotek o tym jaka nierzadnica jestem, po zobaczeniu mnie przypadkiem w sklepie, kupujaca paczke prezerwatyw. Dzieki temu dowiedzialam sie, ze tylko mezczyzna jest odpowiedzialny za takie rzeczy i kobiecie nie przystoi, ze to zalosne, ze moj facet nie pojdzie i nie kupi.
Serio?
Nigdy nie zrozumiem tego typu zachowan. Co kogo to obchodzi. Mpglabym je kupowac na jednonocne spotkanie, moge kupowac w sklepie, boo akurat w nim jestem, a po co specjalnie moj mezczyzn ma isc. Bezpieczenstwo przede wszystkim i nikomu nic do tego. Ludzie sa dziwni...
Ja ostatnio kupowałam żel intymny i prezerwatywy i babeczka przy kasie zapytała czy nie chcę reklamówki, odpowiedziałam, że nie chcę, a ta mnie zaczęła wypytywać dlaczego, może jednak. Powiedziałam, że nie potrzebuję, bo schowam sobie to do torebki, ta zerknęła na torebkę i powiedziała "ach, to dobrze." jakby myślała, że będę paradować z tym w ręce i ktoś mnie może przez to ukamienować
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 18:09   #1046
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

chodziło mi o królową Holandii, a nie o papieża

Swoją drogą wczoraj w radio też słyszałam o tej koronacji i to nie na jednej a kilku stacjach, więc nie jest to jakoś ignorowane w polskich mediach

Ja ostatnio kupowałam żel intymny i prezerwatywy i babeczka przy kasie zapytała czy nie chcę reklamówki, odpowiedziałam, że nie chcę, a ta mnie zaczęła wypytywać dlaczego, może jednak. Powiedziałam, że nie potrzebuję, bo schowam sobie to do torebki, ta zerknęła na torebkę i powiedziała "ach, to dobrze." jakby myślała, że będę paradować z tym w ręce i ktoś mnie może przez to ukamienować
Zbyt pochopnie postawiłam tezę... przepraszam za zamieszanie. Czemu abdykowała? Sama nie wiem . Nie wnikałam w to.

Już sobie wyobraziłam...paradować dumnie z paczką gumek i żelem intymnym....paaaczta luduu, jaki szaaał .
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 18:18   #1047
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Zbyt pochopnie postawiłam tezę... przepraszam za zamieszanie. Czemu abdykowała? Sama nie wiem . Nie wnikałam w to.

Już sobie wyobraziłam...paradować dumnie z paczką gumek i żelem intymnym....paaaczta luduu, jaki szaaał .
Coś tam była mowa o tym, że tron powinno przejąć nowe pokolenie itp. Poza tym jej matka i babcia również abdykowały jak osiągnęły pewien wiek. No i nie zapominajmy, że jej drugi syn jest ciągle w śpiączce, to też mogło wpłynąć na jej decyzję. Mnie tylko zastanawiało co sobie myślał biedny książę Karol, ten to się chyba nie doczeka
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 18:22   #1048
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Też tak chodziłam w glanach kiedyś zawsze i wszędzie(no w sumie niedługo, bo jeszcze potem kupiłam czarne trampki), ale wiadomo stała za tym 'większa filozofia' (Szatan mrok cały rok)No ale na plażę bym nie poszła. Chociaż moje kuzynki tak potrafiły podobno.

Inna sprawa, że te kozaki to często naprawdę cienkie buty. Mnie jest ciepło zwykle, ale nie zdziwiłabym się gdyby komuś było w nich wcale nie tak ciepło przy ok 20 stopniach.
Co nie zmienia faktu, że za ciepły na moje oko ubiór mnie dziwi.

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
może nas schładzały nasze mroczne i zimne serca?
Bo w sumie aż tak gorąco mi nie było, a teraz w balerinkach materiałowych w upały umieram, a nawet i w sandałkach.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-01, 18:30   #1049
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:

Dziwi mnie też niezmywanie lakieru do paznokci. Wiele dziewczyn widzę z takim odrapanym lakierem, albo z jakimiś pozostałościami na środku paznokcia. Bardzo nieestetycznie to wygląda moim zdaniem.
A ja się zastanawiam, kiedy zacząć pomykać w klapeczkach
Stary 2013-05-01, 18:35   #1050
201604200942
Konto usunięte

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;40589498]Coś tam była mowa o tym, że tron powinno przejąć nowe pokolenie itp. Poza tym jej matka i babcia również abdykowały jak osiągnęły pewien wiek. No i nie zapominajmy, że jej drugi syn jest ciągle w śpiączce, to też mogło wpłynąć na jej decyzję. Mnie tylko zastanawiało co sobie myślał biedny książę Karol, ten to się chyba nie doczeka[/QUOTE]

chodzi Ci o Karola syna królowej Elżbiety? On chyba pogodził się z tym, że tron obejmie William

Swoją drogą, słyszałyście o tym księciu (nie pamiętam Monako?), który jakoś dwa lata temu wziął ślub. Panna młoda płakała, nie ze wzruszenia, a dlatego, że go nie kochała (?) a książę ją zdradzał, no ale ślub się odbył.
Kurczę nie pamiętam dokładnie o co chodziło, może któraś z Was coś więcej kojarzy
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości