Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-02, 09:27   #1501
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
U was frekwencja jest znakomita

Dziękuję

Pokażę to TŻ i mojej mamie, czy nam takie coś będzie pasować Oby w razie czego przetrwało polter
Ależ prosze

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:27   #1502
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_eyed Pokaż wiadomość
Cudowna

Moja ma być bardzo podobna... Mam nadzieję, że też taka piękna wyjdzie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
melleczka jeśli boisz się że nie sięgniesz do szafy, to polecam pantograf. sama chyba się na zdecyduje. u nas kosztuje nieco ponad 100 zł ( zależy też od wielkości i firmy). chyba tam powiesze te rzadziej używane ubrania.
O, dzięki za pomysł

Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą, kupiłam kolczyki i tak myślę, że jak nie znajdę lepszych np. z novia blanca to przy nich zostanę, co myślicie?
Bardzo podobne do moich z DIVY

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
MAMY GARNITUR!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Po wieeelkim szukaniu, łażeniu, mierzeniu (mój Tż pod tym względem jest gorszy niż baba- dziś zwykłą koszulę - taką na co dzień, mierzył GODZINĘ!! aż pani sprzedawczyni już się mnie żal zrobiło i mnie poczęstowała cukierkiem!) WRESZCIE SIĘ ZDECYDOWAŁ!

Jak ten garniak zobaczyłam to od razu wiedziałam- TO JEST TEN, ale TŻ przymierzył, myślał i mówi " no to jeszcze przejdziemy i się zastanowimy" a ja mówię CO TU SIĘ ZASTANAWIAĆ BĘDZIEMY!! TEN I JUŻ, ale przeszliśmy się, nie było NIC i wróciliśmy po tamten piękny
Teraz ładną koszulę, buty i muchę musimy znaleźć.

...a ja dostałam kolejną sukienkę :P tym razem brzoskwinka(góra)+czarna koronka (dół)

DOBRANOC!

Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a Pokaż wiadomość
o jaaaaaaa za miesiąc wychodzę za mąż

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Mell, co do tej szafy, to Ci powiem z doświadczenia (bo mam w domu dwie takie duże szafy przesuwne) - im więcej szuflad, tym lepiej. Na ubrania, ręczniki, pościel i inne duperele. Osobiście wolę trzymać spodnie / bluzki / spódnice itp. w szufladach, niż na półkach, to o wiele wygodniejsze (i właśnie dlatego w sypialni będę miała aż 3 duże komody po 4 szuflady każda, kuchnię też robię wyłącznie z szufladami, drzwiczki tylko pod zlewem). Drążków trzeba sporo, to fakt. Właśnie patrzę do swojej szafy i widzę, że moje ubrania (sweterki, koszule, sukienki) zajmują ok. 150 cm na wysokość. Jak będziesz miała szafę na 4 drzwi, to za dwoma z nich (np. za tymi zewnętrznymi) zrobiłabym dołem po dwie szerokie szuflady, potem drążki a ponad nimi - o ile masz na to miejsce - półkę na rzeczy rzadko używane jak zapasowa kołdra, choinka itp. Za wewnętrznymi drzwiami zrobiłabym dołem po 2 szerokie szuflady, a ponad nimi kilka węższych. Zwróć uwagę, żeby większość tych szuflad była głęboka, bo do płytkiej włożysz 2-3 komplety poszewek albo 5 par spodni i będzie po robocie.
Dzięki wielkie Ja z kolei wolę wszystko na wieszakach Teraz tak mam i bardzo mi z tym wygodnie W szufladach mam tylko bieliznę Nie jestem fanką prasowania A na wieszakach się nie gniecie Ale masz rację - szuflady są na pewno wygodniejsze od półek Ja półki chcę tylko na te rzadziej używane rzecz - jeden pion 50cm po 5 półek, wysokość 40cm - na moje torebki, spodnie, czy rzeczy pozasezonowe.

Cytat:
Napisane przez alcon Pokaż wiadomość
Melleczka w ubiegłym roku budowałam z Tż naszą garderobę. Tzn. kupiliśmy w Ikei, ale też kilka dni myśleliśmy i czerpaliśmy inspiracje. Ostatecznie mamy szafę długą na 250 cm i wysoką245.
U góry pawlacz przez całą długość.
Potem na wysokości ok.193 cm są dwa drążki na koszule i bluzki(dł.75cm) wysokość dla tej przestrzeni to 100 cm( ja mam jeszcze trochę miejsca, ale dla koszul Tż(187cm wzrostu) jest w sam raz.
Pod tymi drążkami są wieszaki na spodnie. To jest fajne rozwiązanie bo wyciąga się jak szufladę i możesz spokojnie przejrzeć co tam jest. Te drążki potrzebują ok 60-65cm wysokości. A pod spodem kosze na buty.
Na pozostałych 100 cm długości szafy mamy drążek długi i pod spodem 6 szuflad o wysokości 18 cm.

Moim zdaniem szuflady są praktyczniejsze niż półki. Ale szuflady tylko do wysokości Twoich cycków tak,żebyś mogła spokojne zajrzeć co tam masz. Półki sprawdzą się tylko przy rzeczach rzadko używanych.
Ten wieszak super Widziałam go w Ikei i też mi się strasznie spodobał A wiesz może ile par spodni wejdzie na ten 100cm? Zastanawiam się czy lepsze to czy zwykły drążek O pojemność chodzi

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
osemki mozna leczyc, ale ie kazdy sie tego podejmujesa dentysci, ktorzy robia takie rzeczy na codzien, ale najlepiej miec jakiegos swojego zaufanego i czesto chodzic lub, z takimi przypadkami, chodzic do specjalisty
a usuwanie mozna tez miec na nfz - oczywiscie sa kolejki, ale chirurg specjalista zwykle usuwa takie zeby w 5 min - przynajmniej ten, z kotrym ja pracuje
take ila nie boj sie, tylko idz do kogos, kto ma dobra opinie
Kochana a powiesz mi czy można robić skalling na nieleczonych zębach?
Chodzi o to, że wiem na pewno, że coś mam do leczenia. Tzn nie boli mnie ani nic, ale mam plomby z tyłu i na pewno coś jest do robienia. Tylko nie chciałabym tego ruszać przed ślubem, bo nie dam rady finansowo. Chciałam teraz zrobić piaskowanie, a po ślubie iść na leczenie. Można tak?
Stary 2013-05-02, 09:28   #1503
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Oj to zawsze na ich miejsce można znajomych zaprosić. A z czasem zrobić taki sam numer jeśli będą prosić na swoje wesela. Niech zobaczą jak to miło kiedy nagle odpada 10 osób a talerzyk kosztuje 130-250zł

Poza tym witam się tego pochmurnego dnia i biorę się za wypisywanie szarf.
Tak siedzę i rozglądam sie po pokoju i mogę śmiało stwierdzić że dawno takiego pier.... hmm... bałaganu nie miałam. Może jeszcze uda się coś sprzątnąć nim z domu będę musiała wyjść.
Uwierz mi że większego niż ja to nie masz wszędzie jakieś akcesoria

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tusia0708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:28   #1504
ennostiel
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49

Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość

dzisiaj tylko do 16
Ja dzisiaj siedzę właściwie do której chcę, może do 14-15 wytrzymam

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:31   #1505
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Odp: Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.

Cytat:
Napisane przez tusia0708 Pokaż wiadomość
Uwierz mi że większego niż ja to nie masz wszędzie jakieś akcesoria

Ja mam to szczęście, że tz sprząta kocham go za to, bo jakby był taki bałaganiarz jak ja to byśmy zgnili

Bridezilla
Stary 2013-05-02, 09:32   #1506
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

W Krakowie dzisiaj ciemno, zimno i wiatr. Straszne niebo jest

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Współczuje Ja na szczeście mam wolne i idę dziś na sklepy

Taa i wolne mam a wstałam po 6

Cytat:
Może znajdę dziś ślubne buty eh przydałoby się
Tez mam ten dylemat. U mnie w gre wchodza albo b. niskie, ktore nie sa ladne, albo calkiem plaskie, ktorych ladnych jest malo
Ubolewam, ze nie moge isc na obcasach, ktore koooocham, ale tez jest tylko 2 cm wyzszy...

Jak na razie znalazlam takie i pasuja do koronkowej wizji mojej sukni. Sa mieciutkie i ladne i tanioszki, tylko czekam az przyjdzie mi poczta wlasciwy rozmiar, bo wzielam za duze

balerny.jpg
Stary 2013-05-02, 09:33   #1507
ennostiel
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49

Klaudynka - Szaleństwo nie? Ja za 23 dni!!

Calipso gratuluję garniaka TŻ Dobrze, że mój ma szyty na miarę, bo też by tak marudził Sukienkę pokażeeeeesz?

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Jak na razie znalazlam takie i pasuja do koronkowej wizji mojej sukni. Sa mieciutkie i ladne i tanioszki, tylko czekam az przyjdzie mi poczta wlasciwy rozmiar, bo wzielam za duze
Ale fajniuchne, skad one?

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:34   #1508
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.

Dziewczyny dzięki za cynk o Kauflandzie!

Przejedziemy się w niedzielę z Tż. Chociaż wątpię żeby coś zostało... Jak nie to kupimy w Selgrosie po 2,57zł.
Stary 2013-05-02, 09:34   #1509
Antilia
Uzależnienie

O burza idzie! Pierwsza w tym roku :P

Bridezilla
Stary 2013-05-02, 09:35   #1510
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się boje, że z rodziny tż będzie tylko 8 osób (razem z rodzicami!), ma małą rodzinę i to pokłóconą, więc kuzynki zaprosić nie może, bo babcia wpada w spazmy a wujek odwala jakieś cyrki i wygląda na to, że rozstaje się z żoną i nie przyjdzie
Spoko, u nas z obydwu rodzin RAZEM będzie 16 osób. Plus my
Stary 2013-05-02, 09:35   #1511
Misia89p
Wtajemniczenie

a tak ogole to mialam dzisian sen slubny, nie koszmar bo byl calkiem smieszny podjechala po nas limuzyna i zappmnielismy o swiadkowej. Potem w kosciele szlismy z tata i drofa byla tak waska przez swiece, ze musielismy isc osobno mielismy zielony dywan a za nami w lawkach zamiast swiadkow siedzialy jakies spiace dzieci przysiega wyszla super
Po wyjsciu z kosciola okazalo sie, ze wszyscy przyjechali zabytkowymi samochodami i tak jechalismy w korowodzie na sale. Bylismy w tv i Wam pokazywalam te filmiki i w ogole na glowie mialam fantazyjny toczek i nawet mi sie podobal a i te wszystkie auta byly super ozdobione miedzy innymi naszymi imionami

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:36   #1512
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM201

Cytat:
Ja mam to szczęście, że tz sprząta kocham go za to, bo jakby był taki bałaganiarz jak ja to byśmy zgnili
Mój też. Tylko potem szukam wszystkiego przez miesiąc... A teraz mam takie roz☠☠☠☠ziu! Muszę jutro zamknąć temat kotylionów, zamieszek, dekoracji na auto i to wszystko wynieść

Stary 2013-05-02, 09:37   #1513
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dostałam maila od dekoratorki z potwierdzeniem naszych ustaleń:

Z tego co ustaliłyśmy:
- czerwone kwiaty z zielonymi dodatkami w kielichach martini (8 punktów + owalna wiązanka na stole PM),
- kwiaty, czerwone róże, goździki i tulipany (podobne bukiety jak oglądała Pani 27.04)
- białe świece ozdobione czerwoną wstążeczką,
- świece na stołach G w niskich kielichach martini, a na stole PM w niskim okrągłym szkle,
- tiul na stołach drapowany w kolorze ecru,
- kurtyna za PM podświetlana, upięta środkiem,
- wstępnie ustaliłyśmy, że na kurtynie mają być 2 czerwone serca,
- przód stołu PM z podwieszonym materiałem w kolorze ecru,
- pod sufitem podwieszone kule z kwiatów w odcieniu ecru,
- na stołach mogę rozsypać małe czerwone serduszka lub czerwone płatki róż.

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
No na logike to masz racje ale tez wiem, ze wiele starszych osob nie ogarnia idei potwierdzania przybycia

wysłane z tapatalk
No ja dostałam prawie że OPR od wujka TŻ, że po co winietki, to bez sensu. No i że on nie wie, czy z kimś przyjdzie, a w ogóle to został AŻ miesiąc i do tego czasu może nie żyć...

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Oj to zawsze na ich miejsce można znajomych zaprosić. A z czasem zrobić taki sam numer jeśli będą prosić na swoje wesela. Niech zobaczą jak to miło kiedy nagle odpada 10 osób a talerzyk kosztuje 130-250zł

Poza tym witam się tego pochmurnego dnia i biorę się za wypisywanie szarf.
Tak siedzę i rozglądam sie po pokoju i mogę śmiało stwierdzić że dawno takiego pier.... hmm... bałaganu nie miałam. Może jeszcze uda się coś sprzątnąć nim z domu będę musiała wyjść.
Oni preferują życie na kocią łapę Ja bym na pewno się tak nie mściła. No i znajomych dalekich nie chcemy zapraszać... a wszystkich bliskich mamy już poproszone. Dlatego wolałabym, żeby jednak nie robili takich numerów

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:38   #1514
Edzik_87
Zadomowienie

Witam się urodzinowo

Zaczęłam właśnie pakowanie do wyjazdu na mazury..póki co pogoda nie najgorsza...ale kalosze już spakowane :P mam jednak cichą nadzieję że się nie przydadzą

A poza tym dziś 100 dni do ślubu !!!

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:38   #1515
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Hmm... kilka osób nie dostanie urlopu w pracy, co mnie trochę śmieszy, bo ślub jest w sobotę na dość późną godzinę, a w niedzielę te osoby raczej nie pracują, więc...

Moja babcia powiedziała, że nie przyjdzie, bo nie chodzi na wesela do nikogo od kilku lat. Co śmieszniejsze, do kościoła też nie przyjdzie, chociaż pomyka do niego kilka razy w tygodniu... To ten sam kościół, jesteśmy z jednej parafii.
:
Stary 2013-05-02, 09:41   #1516
tusia0708
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zabobony nam nie straszne, w maju ślubów moc się zacznie! PM2013 cz.49

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Witam się urodzinowo

Zaczęłam właśnie pakowanie do wyjazdu na mazury..póki co pogoda nie najgorsza...ale kalosze już spakowane :P mam jednak cichą nadzieję że się nie przydadzą

Wszystkiego dobrego

Stary 2013-05-02, 09:41   #1517
naiat
Zakorzenienie

Chyba musze zacząć robic listę rzeczy do załatwienia bo na zmiane mam wrażenie, że albo już prawie wszystko mam, albo że nie mam prawie nic
Stary 2013-05-02, 09:43   #1518
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj siedzę właściwie do której chcę, może do 14-15 wytrzymam
Fajnie masz

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość

Chyba musze zacząć robic listę rzeczy do załatwienia bo na zmiane mam wrażenie, że albo już prawie wszystko mam, albo że nie mam prawie nic
to tak jak ja
Stary 2013-05-02, 09:43   #1519
paulina006
Zadomowienie

Czesc dziewczyny u mnie tez szaro i buro. Nie moglam w nocy spac, zasnelam po 2 Niedlugo wybieram sie na zakupy, mam nadzieje, ze beda w aparcie kolczyki,ktorych szukam i znajde fajna, dluga sukienke na poprawiny.
Stary 2013-05-02, 09:43   #1520
extassy
Zakorzenienie

Cytat:

widze ze mamy podobny tok myslenia
tez sie caly czas zastanawiam co jeszcze
Stary 2013-05-02, 09:46   #1521
paulina006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Witam się urodzinowo

wszystkiego najlepszego
Do jakiej miejscowosci jedziecie? Moj TZ jest z Mazur
Stary 2013-05-02, 09:46   #1522
fantastka
Zakorzenienie

Właśnie zadzwoniła do mnie mama i pyta, czy zapisałam nas do fryzjera w dzień ślubu, bo umawia się na farbowanie a w kalendarzu nie ma żadnej wzmianki o nas !!!! 3 razy tam dzwoniłam, żeby nas przepisały na 25. a one i tak tego nie zrobiły Jak teraz już ktoś tam jest zapisany, albo będę musiała zmienić godziny to Jeszcze makijaż tam mam, też nie był zapisany

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:47   #1523
naiat
Zakorzenienie

Cytat:

to tak jak ja
Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
widze ze mamy podobny tok myslenia
tez sie caly czas zastanawiam co jeszcze

No dobra, tylko co ja mam mieć na tej liście?
Tylko ogólne, najważniejsze rzeczy? Rozbite na kategorie? Rozbite szczegółowo? I co w ogóle powinnam mieć?
Wiem że nie mam zaproszeń, nie mam zalatwionych spraw w kościele i w urzedzie, nie mam butow, bielizny, nie mam nic ze stroju Pana Młodego, nie mam obrączek itd.

Edit: W upie mam listę. Za dużo rzeczy nie mam żeby ją robić.
Stary 2013-05-02, 09:48   #1524
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/kotyliony-przypink...164875478.html moze komus sie przyda calkiem ladne kotyliony
Oryginalne pasuja do stylu mojego przyjecia rustykalnego

Cytat:

Ale fajniuchne, skad one?

elilu.pl

Tak mysle, ze nawet jak ktos ma wysokie na wesele, to te moze miec awaryjne plaskie, bo sa wlasnie mocno slubne.
Stary 2013-05-02, 09:48   #1525
meg22
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ogólne, najważniejsze rzeczy? Rozbite na kategorie? Rozbite szczegółowo? I co w ogóle powinnam mieć?
Wiem że nie mam zaproszeń, nie mam zalatwionych spraw w kościele i w urzedzie, nie mam butow, bielizny, nie mam nic ze stroju Pana Młodego, nie mam obrączek itd.

wypisujesz wszystko czego nie masz i voila
Stary 2013-05-02, 09:50   #1526
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Witam się

Co do listy - Tż wczoraj przed spaniem zrobił krótką listę rzeczy do zrobienia do jego wylotu... najgorsze jest to,że jest sporo jeżdżenia i poradnia we wtorki nam totalnie rozbija wszystko ;(

Edytowane przez AnonimowaMoni
Czas edycji: 2013-05-02 o 09:52
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 09:51   #1527
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedy mieliśmy dużo czasu do ślubu lista, któą mieliśmy była bardzo ogólnikowa. Im bliżej, tym robilam ją bardziej szczegółową
Stary 2013-05-02, 09:51   #1528
melleczka
Zakorzenienie

Ja zrobię zestawionko po weekendzie na 60DDŚ, bo chyba nam się uda sporo załatwić w weekend
Stary 2013-05-02, 09:51   #1529
naiat
Zakorzenienie

Cytat:
wypisujesz wszystko czego nie masz i voila
Dobra, to może zronię takie podsumowanie na 100 dni przed.
Teraz mam jeszcze dużo czasu
Stary 2013-05-02, 09:51   #1530
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
a tak ogole to mialam dzisian sen slubny, nie koszmar bo byl calkiem smieszny podjechala po nas limuzyna i zappmnielismy o swiadkowej. Potem w kosciele szlismy z tata i drofa byla tak waska przez swiece, ze musielismy isc osobno mielismy zielony dywan a za nami w lawkach zamiast swiadkow siedzialy jakies spiace dzieci przysiega wyszla super
Po wyjsciu z kosciola okazalo sie, ze wszyscy przyjechali zabytkowymi samochodami i tak jechalismy w korowodzie na sale. Bylismy w tv i Wam pokazywalam te filmiki i w ogole na glowie mialam fantazyjny toczek i nawet mi sie podobal a i te wszystkie auta byly super ozdobione miedzy innymi naszymi imionami

Ja wczoraj do 1 siedzialam nad tekstem zaproszen i wreszcie zamowilam
A w nocy snilo mi sie, ze zaproszenia przyszly w zupelnie innym formacie, a w dodatku za wkladka byly jeszcze 4 kartki z reklamami kolorowymi i ogloszeniami drobnymi, wiecie takie jak w gazecie skrzynkowej.
Jakis gosc, ktoremu wreczalismy zaproszenie zwrocil nam na to uwage, zadzwonilismy do drukarni, a oni na to, ze to standard, bo jak sie dodaje reklamy to zaproszenia wychodza tansze

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości