|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Byłabym bardzo chętna na tę lekką Bottega Veneta
. Poza wątkiem do wymiany mam jeszcze Doce Amere SL - tak ok. 1/4 flakonu - widziałam, że szukasz.
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ale taka wymianka nie bedzie mi sie oplacala
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Domyśłam się, dlatego może coś jeszcze Cię zainteresuje z zapachów, które mam w wątku do wymiany.
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
-Flakon Lady Gaga Fame - 30ml bez 3-4 psików, nie więcej. -Carolina Herrera 212 sexy - ok 2,5ml -Ch. Dior Poison edt - ok. 1ml -nowa firmowa próbka Angel Violette -Lancome la vie est belle - ok.1/4 firmowej próbki -Houston Classic - ok. 1ml -Ck Euphoria edp - ok 1,5ml -cioccolato mon amour bianco - ciutkę mniej niż 1/4 oryginalnej pojemności firmowej próbki
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Dochodzę jako tako do siebie i przypomnę się z moim kramikiem wymiankowym:
Flakony: Jil Sander Sensual - ok.35/50ml Jean-Charles Brosseau Ombre Rose - ok.80/100ml tester Lalique Tendre Kiss - nowy flakon tester 50 ml L'Occitane Immortelle - ok. 35/75 ml i odlewki: - Slava Zaitsev Maroussia - 19 ml - Stendhal Noir Divin - 10 ml - Lutens Un Matin d'Orange - 10 ml - L'Artisan Passage d'Enfer 2 x po ok. 7 ml - Annick Goutal Myrrhe Ardente - 5 ml - Donna Karan Essence Labdanum - 5 ml - Joop Le Bain - 5 ml - Lancaster Eau de Concetree - ok. 4 ml - Fan di Fendi 2,5 ml - Balenciaga Talisman Eau Transparent - 2 ml Możliwe również odlewki: Molinard Nirmala Thierry Mugler Angel edp Dior J'Adore edp Dolce&Gabbana Light Blue |
|
|
|
#2946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znajdziesz coś u mnie za Dolce&Gabbana Light Blue? fiolki Armani Diamonds edp ok. 0.7 ml Azzaro Chrome Legend ok .1.5 ml Burberry London ok. 1.1 ml Burberry Brit Red ok. 1.8 ml Bvlgari BLV ok. 1.5 ml Bvlgari Jasmin Noir ok. 0.8 ml Cacharel Eden 3 ml Cacharel Eden 3 ml Cacharel Noa Perle ok .2.5 ml Chantall Thomas Osez Moi 3 ml CK Escape 3 ml D&G Red Cap 3 ml Dior Jadore edp ok. 1 ml E.Lauder Youth Dew 3 ml Elie Saab ok.2.7 ml E.Pucci Vivara ok. 0,7 ml Escada Into the Blue 2 ml Escada Lily Chic ok. 2 ml Escada Marine Groove 2 ml Etro Messe de Minuit ok. 2.5 ml Fragonard Etoile perfumy ok. 2.5 ml Givenchy Ange ou Demon edp ok. 2 ml Guerlain Idylle edp ok. 0.9 ml H.Boss Deep Red ok. 1.8 ml J.Ch>Brosseau Jasmin-Lilas ok. 6 ml JPG Gaultier 2 ok. 1.8 ml John Varvatos Vintage ok. 3 ml Krizia edp ok. 2 ml Lancome- Attraction-0,7 ml Lancome La Vie Est Belle 3 ml Lancome Poeme 3 ml La perla -j'aime-0,7 ml L'Artisan- Tea for two ok. 09 ml L.Biagiotti Due Donna 2 ml Max Mara Le Parfum ok. 0.9 ml Max Mara edp 3 ml Michael Kors edp 3 ml Nina Ricci Ricci Ricci 3 ml Paco Rabanne Black XS ok. 2.5 ml Penhaligon’s Elixir ok. 2 ml Penhaligon’s Malabah edp ok. 1.5 ml Perles de Lalique 3 ml Prada Amber edp 1,6 ml Rochas Eau de Rochas ok. 1.4 ml Ricarda M. Sweet Lady ok. 1.8 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml Salvatore Ferragamo For Fascinating ok. 1.5 ml T.Mugler Angel la Rose ok. 2.2 ml T.Mugler Angel edp 0,7 ml Ungaro Apparition ok. 2 ml V.Westwood Boudoir (koniak) ok. 1 ml Versace Bright Crystal ok. 2.3 ml Versace Emotional Essence ok. 1.4 ml YSL Manifesto edp ok. 1.3 ml YR Neonatura Cocon ok.2.8 ml Odlewki: Balenciaga Rumba ok. 7.5 ml CK In2U ok. 8.5 ml CK One 5 ml CK Eternity ok. 4 ml Eisenberg J’ose ok. 5 ml Ginestet Le Boise ok. 4 ml Guerlain AA Angelique Lilas ok. 4.8 ml Guerlain AA Gentiana 5 ml Hermes Voyage d’Hermes edp ok. 9 ml H.Rubinstein Wanted ok. 8 ml Vera Wang Princess Night ok. 10 ml YSL Cinema edp ok. 6.5 ml oraz mogę odpsikać do 3 ml z moich flakonów : Roma, Moschino Femme, Fragile edt, D&G Red, Kenzo Flower edp, Juicy Couture edp, Couture Couture edp, Habanita, Poeme, Pamplelune, Lolita edp, EA Splendor, 5th Avenue, Tesori d’Oriente Jasmin di Giava, Dior Dune sprzed ref, Miss Dior edt sprzed ref, Diorissimo sprzed ref |
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
halcia, przykro mi, ale nic nie znalazłam dla siebie
|
|
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
wymienię:
Mancera Rose Vanille 0,7ml Mancera Roses Greedy 0,5ml Cerchi Nell'Acqua White Out 0,6ml Cerchi Nell'Acqua Jolie 0,6ml Marc Buxton Around Midnight 1,7ml Huitieme Art Aube Pashmina 1,6ml Keiko Mecheri Gourmandises 0,7ml Michał Szulc Sale 01 1,2ml Creed Virgin Island Water 1,5ml Nasomatto Pardon 0,3ml Histoires de Parfums Ambrarem 0,6ml Frapin Speakeasy 0,6ml
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję niedużej odlewki Niny L'Elixir. Albo chociaż próbki. Odwdzięczę się czym chata bogata.
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chetnie zrobie odlewkę
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
A co by Cię interesowało? Może podasz z grubsza w jakich okolicach mam szukać czegoś na wymianę?
|
#2952 | |
|
Guerlain Lover
|
Odp: Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
Balenciaga L'Essence Trussardi Skin Estee Lauder Pleasures Exotic Bvlgari Omnia Amethyste Tom Ford Black Orchid oraz błyszczyk Artdeco Collagen Lip Booster ![]() Ale napisz, proszę, co masz, może coś wymyślę
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Guerlain Lover
|
Odp: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Moge zrobic odlewki: Nina, Nina L'elixir, La Perla In rosa, Eternity, Princess, Princess night, Play Givenchy, Moment de Bonheur, Euphoria edp, Biotherm Eau d'energie, Everose, Amethyst Lalique, My insolence, Avon Slip into darling, Oriflame Midsummer, J'adore L'absolue, Oriflame Amber Elixir night oraz Lolita edt
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Rozeznanie
|
Przypominam się skromnie
![]() - Guerlain, Samsara edt ok 10-15/50ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...msara-edt.html flakon nie jest w stanie idealnym (fotki na moim wątku) - Oriflame, Enigma edt ok 40/50ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...nigma-edt.html oba bez kartoników! (mi także kartoniki nie są potrzebne) Samsarę oddam chętnie za flaszkę/większą odlewkę Coty, Toujours Masumi EDT, ewentualnie za DKNY BD Fresh Blossom Oriflame za flakon perfm z YR : Rose Absolue edp, Moment de Bouheur, So Elixir Odlewki(testowane): - Dior, Dune sampelek - Dior, Miss Dior Cherrie edt sampelek bez atomizera - Masaki Matsushima, Suu 4ml - S. Lutens, Sa Majestate La Rose 2ml - Les Parfums de Rosine, Diabolo Rose ok 2ml Mogę także odlać na testy: - Trussardi, Donna edp 3ml - Chanel, Coco Noir 1-2ml - Dior, J' Adore 3ml - Beyonce, Heat, Perfumowany dezodorant w atomizerze 10ml - Shiseido, Zen 2ml -JPG, Classique 1-2ml - Feerie, Rose des Neiges 1-2ml - Stella, Rose Absolute 2ml Poszukuję w każdej ilości perfum Coty, Toujours Masumi EDT !!!
|
|
#2957 |
|
spin doctor
|
Szukam Eternity Aqua we flakonie-oddam wiele
|
#2958 |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Odp: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
|
|
|
|
#2959 |
|
Rozeznanie
|
zerkniesz do mnie?
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, zapachy wish mam wypisane na swoim wątku wymiankowym, w podpisie Zerknij, moze masz cos z tego, co moglabys odlac ?
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Rozeznanie
|
Już patrzę
Ale Diabolo Rose mam już tylko ok 1ml, bo inna wizażanka się po testowy psik zgłosiła ![]() Edit: niestety, raczej nic jedynie wpadła mi w oko miniaturka micallef, wiosna, ale wątpię ze oddasz za odlweki...
" Taniec jest muzyką dla oczu" wymiana kosmetyków wymiana ubrań Edytowane przez phero_nike Czas edycji: 2013-05-02 o 14:01 |
|
|
|
#2962 |
|
Zadomowienie
|
Oddam Armani aqua di Gio Pour Homme 35\100 najlepiej za chanel chance,ale niekoniecznie.
Edytowane przez ania105 Czas edycji: 2013-05-02 o 14:30 |
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
Wymienię na coś ciekawego, najchętniej kadzidła. Proszę o kontakt na priv lub u mnie (link w podpisie), nie śledzę wątku:
Flakony: Lutens, Fumerie Turque, 25/50 ml (za coś wyjątkowego, np Armani Prive) Laboratorio Olfattivo, Alambar, 30/100 ml (-,,-) Histoires de Parfums, 1740 (14/15 ml) Les Lumieres du Temps, Bois Epice (extrait de parfum, 14/15 ml, był do wygrania na blogu Sabbath of Senses) Donna Karan Donna Karan (balmy vintage z czasów black cashmere, tylko za Bois d'encens, Turmalina, Tobacco Vanille lub coś podobnego) ten: www.fragrantica.com/perfume/Donna-Karan/Donna-Karan-2335.html Donna Karan, Labdanum, 60/100 ml (za inne niszowce) Dolce & Gabbana, By (unikat, za jakiegoś ciekawego niszowca) edp 49/50 ml Annick Goutal, Myrrhe Ardente, 50/100 ml Chanel no 19 edt, ok 40/100 ml Chanel, Coco edt ok 30 / 50 ml Estee Lauder, Youth Dew , 65/67 m Couturier, Eau de Coriandre 60/100 ml Gres, Ambre de Cabochard 49/50 ml Matthew Williamson, Incense, 15/50 ml Paco Rabanne Calandre ok 18/30 ml Demeter, Salt Air, 25/30 ml Montana, Just me, miniaturka Zestaw miniatur (ładne flakoniki, tutaj nie będę wybredna): Precious (Our Impression of Princess Vera Wang), Hype (Our Impressions of Hypnose Lancome), Yes Yes (Our Impressions of Can Can Paris Hilton), Stroll in the Dark (Our Impression of Glow in the Dark J. Lo) Odlewki: La Perla, Dark Ecstasy ok 20-25 ml odlewka (za coś ekstra) L'artisan, La Haie Fleurie , 9/10 ml Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao (4/5ml) Kerosene, Wood Haven, 4/5 ml Bvlgari, Black, 7ml Rosine, Ecume d Rose 4/5 ml Space NK Champaca 4 /5 ml Isabell Derroisne, Rose Divine, 9/10 ml Próbki (1ml, przy wyjątkach wpisałam pojemność, fabryczne - f): Annayake, Hanami Acqua di Parma, Magnolia Nobile Antonio Visconti, Soir de Mer (0,4 ml), Akaba Avon, Prowl (unikat, kropelka) Anne Klein, Anne Klein Azzaro, Azzura 0,8 ml Brecourt, Mauvais Garcons Chanel, Sycomore (0,5), Coromandel (o,5) DSH Parfums Cafe Noir Diptyque, L'ombre Dans Dsquared, Potion for men (f) Etro, Pegaso, 0,4 ml Etat Libre D'orange, Rossy de Palma Florascent , Santal Frapin, Speakeasy Farmacia SS Annunziata Cara Givenchy, L'inderit (wersja sprzed reformulacji), 2,5 ml Guerlain, Bois d'armenie JOOP! Femme (1,5) Jean Patou, Enjoy Krizia Time woman, Moods (f) Keiko Mecheri, Loukhoum Korres, Vetiver Root Green Tea Cedarwood, 1,5 ml Lubin, Idole Laura Mercier, Nuits Enchantees Libertin Lonison, Santa Subita (o.5) Les Nez Manoumalia L'artisan, Jour de fete MDCI, Rose de Siwa Molinard Eau Fraiche Michalsky edp Montale Paris f Micallef,Gaiac Oriflame S8 (f,unikat) Ormonde Jayne, Champaca Penhaligon's Lily of the Valley Paloma Picasso edp (kropelka na 1 test) Parfum d'Empire, Yuzu Fou (f), Osmanthus Inderite (0,5) Pitti Fragrance, Perle di Bianca Reminescense, Ambre, Patchouli Rochas, Mystere Smell Bent Commando (1,5 ml), Voluspa, Cardamon Fig Valentino, V Yves Saint Laurent, Kouros (f) Olejki eteryczne - Paczula, Anyż, Róża (pojemności różne) Szukam: Armani Prive Bois d'encens, Malle Une Rose i Portrait of a Lady, Bond no 9 - kawowe i kakaowe, Jo Malone Black Vetyver Cafe, Blue Agava and Cacao, Fille Lutensa, Heliotrop i Turmalin Durbano., Tentations paloma Picasso, Magie Noir, Coriandre Couturier, Costume National Scent, Loewe 7, Caron Reglisse, Etro Anice, Annick Goutal Eau de Charlotte, Statkus, Tobacco Vanille, Soir de Lune Piver Cuir de Russe, Leonard Bahale, oraz innych niszowców.
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 Edytowane przez yumei Czas edycji: 2013-05-02 o 14:46 |
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym znalazłam też w Twym wątku jeszcze te próbki/odlewki, które mnie zainteresowały: Hermes Vanille Galante ok 1-1,5ml w oryginalnej fiolce bez atomizera Christian Lacroix Absynthe do 3ml Eisenberg Rouge&Noir 2ml Fragonard Grain de Soleil do 2ml Napiszę może co jeszcze (z grubsza) mogę zaoferować i może jakaś większa wymiana nam z tego wyjdzie: Próbki fabryczne: Jil Sander - Jil Sensual - 2 ml Juicy Couture - Juicy Couture - 2 ml Laura Biagiotti - Mistero di Roma - 2 ml Dsquared - She Wood Velvet Forest Wood - 1,5 ml Mugler - Angel la Rose - 1,5 ml Mugler- Angel la Rose - 1,5 ml Elie Saab - Le Parfum - 1 ml Mont Blanc - Femme Individuelle - 1,5 ml (bez atomizera) Próbki robione: Atelier Cologne - Vanille Insensee - 1,5 ml Hermes Kelly Caleche Eau Delicate - 2ml Mogę zrobić próbki z flakonów: Hermes - Un Jardin Sur le Toit YSL - Baby Doll Balenciaga - Florabotanica Chacharel - LouLou Blue Escada - Magnetism Dolce & Gabbana - The One Guerlain - L'instant edp Odlewki: Chanel Cristalle - 5 ml Dior Addict - ok. 4/5ml Balmain Ambre Gris ok. 4/5 To tak na szybko tyle
|
|
#2965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Mother of Cats
|
Szukają domu
![]() Odlewki: * Fragonard: Grain de Soleil (5 ml bez 2 psików testowych) * Guerlain: Mitsouko EDP (1,5/10 ml) * YSL: Yvresse (4/5 ml) Próbki: * Annick Goutal: Neroli (0,8 ml) R * Boadicea the Victorious: Regal (0,5 ml) R, A * Cioccolato Mon Amour: Fondente Extra (0,6 ml) R, A * Chloe: L'Eau de Chloe (0,5 ml) F, A * Guerlain: Mitsouko ekstrakt (1,4 ml) R, A * Hugo Boss: Boss Bottled Night (2 ml) F * Montale: Attar (1 ml) R * Rasasi: Dhan Al Oudh Al Nokhba (0,3 ml) R * Rasasi: Odah Al Abiyad (1,5 ml) R, A * Rochas: Femme (0,5 ml) R, A * Serge Lutens: Sa majeste la rose (1,5 ml) R, A * Serge Lutens: Un bois sepia (0,3 ml) R |
|
|
|
#2967 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie wymienię
++ CK Euphoria Forbidden około 13/100 ml a może i ciut więcej, trudno określić ze względu na kształt flakonu ++ Givenchy Very Irresistible 6/15 ml EDT - z wymiany ++ Givenchy Very Irresistible L'Intense 18/75 ml - tester bez korka ++ Tesori d`Oriente Ambra Indiana 98/100 ml ++ Elizabeth Arden Sunflowers 7.5 ml miniaturka NOWE ++ Lanvin Rumeur 2 Rose 4.5 ml miniaturka NOWE ++ Juicy Couture Dirty English 6/15 ml - z wymiany ODLEWKI W ATOMIZERACH * Angel Schlesser Oriental Edition II 4.8 ml * Byredo Bal d'Afrique 10 ml * Chopard Wish 10 ml * Dior Pure Poison 6 ml * Dior Pure Poison Elixir 4.5 ml * Dior Miss Dior Cherie EDT 2 ml * Kilian Back to Black, aphrodisiac 6.5 ml * Trussardi Donna 2011 EDP 3 ml * Tesori D'Oriente Ambra i Szafran 7 ml * Tesori D'Oriente Ambra Indiana 7 ml * Tesori D'Oriente Paczula z Imbirem 4.8 ml * Viktor & Rolf Flowerbomb EDT 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa) * Angel Schlesser Essential 1,9 ml F * Armani Onde Vertige 1 ml F * Amouage Jubilation XXV men 1.9 ml F * Annick Goutal Rose Splendide 1 ml R * Annick Goutal Rose Absolue Eau Perfumee 1 ml R * Annick Goutal Rose Absolue 1 ml R * Annick Goutal Sables 1 ml R * Annick Goutal Petite Cherie 1.70 ml F * Annick Goutal Eau de Charlotte 1 ml R * Boadicea The Victorious Exotic 0.50 ml R * Banana Republic Jade 2 ml R * Banana Republic Alabster 1.8 ml R * Brosseau Rose EDT 1 ml R * Brosseau Ombre Rose l'Original 1 ml R * Brosseau Ombre Platine 1.2 ml R * Brosseau Ombre Platine 1.3 ml R * Bond No.9 New York Oud 1.5 ml F * Bond No.9 West Side 1.7 ml F * Bond No.9 Perfume Gold 1.5 ml F * Bond No.9 Union Squar 1.6 ml F * Bond No.9 Nuits de Noho 1.8 ml F * Comptoir Sud Pacifique Hemisphere Sud 1.5 ml R * Caron Eau de Reglisse 0.60 ml R * Chloe See 1 ml F * Cartier De Lune EDT 1.3 ml F * Cartier Baiser Vole EDP 1.4 ml F * Cartier Essence de Bois 1.2 ml F * Creed Acqua Florentina 1 ml R * Creed Fleurs de Gardenia 1 ml R * Comme des Garcons Wonderwood 1 ml F * Comme des Garcons Red: Carnation 0.60 ml R * Comme des Garcons Play: Black 0.60 ml R * Comme des Garcons Play: Red 0.60 ml R * Comme des Garcons Leaves: Tea 0.60 ml R * Comme des Garcons Leaves: Lilly 0.60 ml R * Chanel Chance EDP 1.2 ml R * Chanel Cristalle Eau Verte 1.8 ml F * Chanel Allure Sensuelle EDP 2 ml F * Diptyque l'ombre dans l'eau 0.50 ml R * Diptyque Tarocco 1.8 ml F * Dior Poison 1.2 ml R * Dior J'adore EDT 2 ml R * Dior J'adore EDT 0.90 ml F * Dior J'adore L'absolu EDP 0.90 ml F * Dior J'adore L'eau 2 ml R * D&G Rose the One 2 ml R * D&G The One Desire 2 ml R * D&G Anthology La Roue de La Fortune10 1.5 ml R * Delrea Emotionnelle 0.60 ml F * Durbano Tourquise 1.2 ml R * Divine L'ame Soeur EDP 0.60 ml R * Eau de Iceberg Wild Rose 1.1 ml F * Etro Dianthus 1 ml R * Etro Musk 1 ml R * E.Coudray Ambre et Vanille 1.2 ml F * E.Coudray Jacinthe et Rose 1 ml F * Florascent Parfumeurs Santal 1.2 ml R * Frapin 1270 1.2 ml R * Fendi Fantasia 1.3 ml R * Fendi Celebration 1.7 ml R * Gianfranco Ferre Ferre Rose 2 ml * Gres My Life 2.3 ml R * Gucci Pour Homme 4.5 ml R * Hayari Broderie 0.60 ml R * Historiae Rose de France EDT 1 ml R * Hermes Eau de Pamplemousse Rose 1.8 ml F * JPG Gaultier2 1 ml R * Jean Desprez Bal a Versailles 1 ml R * Kenzo Madly 1.9 ml R * Keiko Mecheri Loukhoum 1 ml R * Kilian Good girl gone bad 1 ml R * Kilian Forbiddeb Games 1 ml R * Kilian In the City of Sin 1 ml R * Lacoste Eau de Lacoste 1.8 ml F * Laura Biagiotti Rose 1.80 ml F * La Perla J'aime les Fleurs 0.70 ml F * Lorenzo Villoresi Alamut 2.2 ml R * Lutens L'eau 0.50 ml R * Lutens Louve 0.50 ml F * L'Artisan Al Oudh 0.50 ml R * L'Artisan The Pour Un Ete 0.60 ml R * L'Artisan Seville a l'Aube 1 ml R * LM Parfums Vol D'Hirondelle 0,60 ml R * LM Parfums Noir Gabardine 0.50 ml R * LM Parfums O des soupirs 0.50 ml F * L'Occitane Eau des Baux 2 ml R * Lancome O d'Azur 2 ml R * Lancome Tresor Midnight Rose 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine La Rose de Rosine 1.4 ml F * Les Parfums De Rosine Rose d'ete 1.4 ml F * Masaki Masaki Fluo EDP 1 ml F * MDCI Rose de Siwa 0.40 ml R * Menard L'eau de Kasaneka 1 ml F * Majda Bekkali Fusion Sacree (women) 1 ml R * Marc Jacobs Dot 2 ml R * Pro Fvmvm Roma Victrix 1.3 ml R * Pro Fvmvm Roma Confetto 1.3 ml R * Penhaligon's Artemisia 1.3 ml F * Penhaligon's Lilly of the valley 1.4 ml F * Penhaligon's Elixir 1.5 ml R * Penhaligon's Bluebell 1.3 ml F * Perfumerie Generale Cadjmere 1.7 ml R * Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R * Perfumerie Generale l'oiseau de nuit 1.6 ml R * Parfum d'Empire Yuzu Fou 1.4 ml F * Ralph Lauren Romance 2 ml R * Rochas Tocade EDT 3 ml F * Robert Piquet Baghari 0.60 ml R * Robert Piquet Fracas 0.80 ml R * Rance Eau de Noblesse 0.50 ml R * Rance Eau Empire 1798 1 ml R * Rance Royale 1801 1 ml R * Rance Eau de la Couronne 1 ml R * Rance Jasmin du Malabar 0.50 ml F * Rance Rose de Rose 1 ml R * Rance Josephine 1 ml R * Rance Eugenie 1 ml R * Rance Helene 1 ml R * Stella McCartney Lilly 1 ml F * Sisley Eau de Sisley2 1.5 ml F * Sisley Eau de Sisley3 1.5 ml F * Tom Ford Jasmin Rouge 2.2 ml R * T.Mugler Pure Havane 1.5 ml R * T.Mugler Alien Sunessence EDT Legere 1.2 ml F * Vibrational Perfumes Rose Quartz 0.60 ml R * Viktor & Rolf Eau Mega 2 ml R PUSTE FLAKONY * Calvin Klein Obsession EDT for men 125 ml * JPG Gaultier2 40 ml * JPG Classique EDP 100 ml * Kenzo pour Homme 30 ml * Zirh Ikon 125 ml Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2013-05-03 o 13:07 |
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
miszono, może znajdziesz coś u mnie za:
++ Dior Forever and Ever EDT 6/7 ml miniaturka * Guerlain Mandarine Basilic 6 ml plus ewentualnie * Viktor & Rolf Flowerbomb EDT 3.5 ml Wątek w podpisie |
|
|
|
#2969 |
|
Rozeznanie
|
zajrzysz do mnie?
|
|
|
|
#2970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi się jedynie: Donna Karan Essence Labdanum 5 ml Bielenda Professional maska diamentowa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

. Poza wątkiem do wymiany mam jeszcze Doce Amere SL - tak ok. 1/4 flakonu - widziałam, że szukasz.

jedynie wpadła mi w oko miniaturka micallef, wiosna, ale wątpię ze oddasz za odlweki...