|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
Teraz już wiem że nie mogę dążyć do jednego koloru za wszelką cenę |
|
|
|
|
#4712 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Btw. Baaaaaardzo podoba mi się kolor włosów z avatara Princesski A tak z innej beczki, Tż mi kupił bańki chińskie, bo go o to prosiłam i dzisiaj zaczynamy masaże
|
|
#4713 |
|
Magda ;)
|
Znalazłam zdjęcie w miarę oddające kolor po illuminie 7/81
![]() teraz już mi się trochę wypłukał
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4715 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4716 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
jak będę na drugim kompie to wstawię większe zdjęcie
|
|
|
|
|
#4717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj zachmurzone i ogólnie nie chce mi się dzisiaj nic robić ![]() Lavia a mogłabyś wstawić jakieś zdj? A jaki masz kolor naturali?Robiłaś malaks?I jak Ci złapało na długości?
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Magda ;)
|
dzięki
Cytat:
no właśnie to foto po farbowaniu 2 tygodnie temu, teraz kolor już się wypłukał
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Princeska- tu chodzi też o moje samopoczucie i poczucie pewności siebie, w tych włosach no po prostu... nie czuję się atrakcyjna
Choćbym pomalowała się i ubrała najpiękniej na świecie to i tak coś mi nie pasuje- włosy. I myślałam że dam radę przetrzymać ten etap "pomiędzy", ale chyba jednak nie Spróbuję dodać do albumu zdjęcie we włosach jakie miałam (w świetle dziennym), zobaczysz że mój kolor strasznie dziwnie wyglądał i nie pasował do mnie. |
|
|
|
#4720 |
|
Zadomowienie
|
Znalazłam dzis na necie fajna fryzurke i fajny kolorek
czyżby to była perła ??
|
#4721 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama się już boję kombinować.Fajny ten twój kolor
|
|
#4722 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
dziękuję Ex no rób jak uważasz rozumiem Cię, najważniejsze,żebyś czuła się dobrze sama ze sobą chociaż powiem Ci,że ładnie Ci było po tej Aśce 8,1 i kolorek był chłodny |
|
|
|
|
#4723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do castinga- to wiem że co osoba to opinia. Mama mojego tż regularnie używa castinga a ma włosy kręcone w bardzo dobrym stanie więc to naprawdę nie reguła że przesusza i niszczy Cytat:
To co ja chcę to taki właśnie totalnie chłodny blond, a żeby taki uzyskać musiałabym mieć bardzo jasne włosy- taka refleksja mnie teraz naszła. Może po prostu źle zaczęłam i źle mnie bunny zrozumiała- nie chodziło mi konkretnie o to żeby uzyskać blond na poziomie 8.1, czy 8.21 bo to przecież na każdych włosach wyjdzie różnie. Chodziło mi o dokładnie efekt ze zdjęć jakie pokazywałam- a te popielate blondy wychodziły takie na bardzo jasnych włosach... Zresztą dziewczyny, ja mogę swoje, wy swoje, wiem że szkoda tego o co walczyłam tyle czasu i tyle wydałam pieniędzy, ale chyba naprawdę potrzebuję tego przyciemnienia.. Lubię jak tż mnie komplementuje, czy inne osoby że mam ładne włosy, i lubię gdy wychodzę z domu i czuję się dobrze ze sobą- a teraz tego nie ma, może Wam się to wydać głupie ale jestem niedowartościowana Miałam nadzieję że ten przejściowy okres potrwa niedługo i dam radę, ale efektów nie mam żadnych, a sił do dalszej walki- też. Chciałabym na spokojnie spędzić wakacje w kolorze zbliżonym do moich naturalek i pieniądze wydawać na inne, pożyteczniejsze rzeczy niż coraz to droższe farby do włosów. Jeśli następnym razem zdecydowałabym się na blond eksperymenty możliwe że bym poszła do fryzjerki- trochę nerwów się najadłam, i nie wiem czy mam ochotę po raz 3ci powtarzać ten stan.. chociaż jak to mówią- do 3 razy sztuka...
|
||
|
|
|
#4724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na farbowanie wybieram się jakoś pod koniec maja dopiero, jak mi trochę więcej kasy wpadnie
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta aśka.. hmm z czasem się ociepliła strasznie, za drugim razem wyszła cieplej.Zaraz dodam zdjęcie do albumu włosów przed farbowaniem palette (jedyne jakie mam, ale oddaje rzeczywisty kolor włosów, niestety...) Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-05-02 o 16:24 |
|
|
|
|
#4726 |
|
Magda ;)
|
Ex dla mnie też jest za ciepło,ale na siłę nie będę dążyć do popielatego blondu
z czasem będzie się ochładzał to działaj z tym castingiem i pochwal się efektami ![]() Milka wstawię wieczorem, bo później zapomnę |
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Ex a mi sie podoba
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Coś ty? |
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ex- kombinatorko! z jednej strony Cie rozumiem, bo dla mnie czern to pewniak.. z drugiej szkoda włosków ![]() Ale sama juz kilkakrotnie zmieniałam zdanie i waliłam czern ![]() bunny- zamowilam dwie tubki alfaparfu, tzn. to 10.1 i 10.21 i utleniacz joaśki 12%- powiedz mi teraz prosze, jak to połączyc? Jakie proporcje, po ile g/ml?
|
#4730 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja kremu L'biotici używam już ponad rok i u mnie dał niezłe efekty
Rzęsy dość mocno się zagęściły, wydłużyły się o parę cm, fajniej je się maluje tuszem bo są bardzo gładkie Ale chciałabym mieć efekt wow i dlatego czaję się na Revitalasha ![]() Cytat:
Właśnie, to mnie najbardziej rozwaliło że boi się czegoś, czego sama używa, tylko o tym nie wie Cytat:
Kusisz A kupiłaś opakowanie na 3 czy 6 miesięcy? Jak skończysz opakowanie, to daj proszę koniecznie znać, jak z wydajnością, czy rzeczywiście starcza na tyle ile zapewnia producent
|
||
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wzieło mnie na wspominki Wkleiłam sie do albumu w krotkich i ciemnych, smiesznie tak
|
|
|
|
|
#4732 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() na revitalash sama chętnie bym się skusiła,ale cena odstrasza ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4734 |
|
Zadomowienie
|
Tknęło dzis mnie i poszłam wyrównać włosy- miałam nie obcinac ale tak kołtuniły mi się końcówki ,że nie moglam dojść do ładu zreszta pół roku temu ścięłam je na dosyć krótko więc przyszedł czas na podcięcie/zrównanie .
Dziś tylko poszło 2 cm które odrośnie w miesiąc i tydzien Włosy znowu nabrały ''grubości'', suche końcówki poszły ![]() Myślę ,że jak odejde od super rozjaśniających farb to włoski nie będą się tak przesuszac szybko na koncach.
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2013-05-02 o 17:11 |
|
|
|
#4735 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale napisz kioniecznie jak tam sie srebrna spisuje może jest lepsza ![]() Cytat:
myśle że to poziom 8, a nawet 7 a odcień hm....jakiś naturalny chyba ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
tak kobieco i drapieżnie i świetna masz tam grzywke
|
|
#4736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wstawiam zdjęcia
|
|
#4737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do grzywki bede wracac, teraz w sumie wlosy zapuszczam i grzywke i jak bede miala pomysl na fryzurke to ide podciac Ale chyba po prostu zrównam końce i zrobie taka grzywke Tzn taka na bok ![]() Cytat:
![]() Tak tez czasem mysle Ale musze troche go ochłodzić. c10 jednak mi sie ociepla mocno, ale no zobaczymy jak przyjdzie czas farbowania Z tydzien jeszcze moge poczekac
|
||
|
|
|
#4738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kupiłam to opakowanie 2.0 ml ale używam go bardzoo oszczędnie i sądzę że starczy mi na dłuższy czas
|
|
#4739 |
|
Konto usunięte
|
czekoladowoo bardzo ci ładnie również i w ciemnych
|
|
|
|
#4740 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

Teraz już wiem że nie mogę dążyć do jednego koloru za wszelką cenę

poczekaj jeszcze na Bunny, może coś Ci podpowie. A tak na marginesie to co to za różnica z jakimi włosami pójdziesz na maturę? 

To co ja chcę to taki właśnie totalnie chłodny blond, a żeby taki uzyskać musiałabym mieć bardzo jasne włosy- taka refleksja mnie teraz naszła. Może po prostu źle zaczęłam i źle mnie bunny zrozumiała- nie chodziło mi konkretnie o to żeby uzyskać blond na poziomie 8.1, czy 8.21 bo to przecież na każdych włosach wyjdzie różnie. Chodziło mi o dokładnie efekt ze zdjęć jakie pokazywałam- a te popielate blondy wychodziły takie na bardzo jasnych włosach...