Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-02, 15:38   #4711
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
exclusivee zgadzam się z dziewczynami, najpierw zdecyduj się jaki chcesz kolor, ale tak na 100%. I dopiero maluj. Takie kombinowanie nie wyjdzie ci na dobre
Castingi trzymałam 20-30 min. Ale, tak jak pisała BLOND_PRINCESSKA, bardzo wysuszają włosy. i spierają się właśnie do ciepłych odcieni. Zresztą, chyba jak każda farba.
Narazie zrobię tym castingiem a potem będę myśleć co dalej- zależy co mi wyjdzie i jak się spierze. Naprawdę, po wczorajszych przemyśleniach nie mam koloru którego jestem pewna na 100% że chcę mieć- w obecnej chwili zadowoli mnie zarówno brąz, jak i kolor zbliżony do moich naturalek, czekoladowy brąz, oraz ciemny chłodny blond. Nie mam obranego jednego kierunku, zaślepiłam się tym popielatym blondem na poziomie 8-9 i dostałam nauczkę Teraz już wiem że nie mogę dążyć do jednego koloru za wszelką cenę Włosów narazie nie będę zbytnio narażać na eksperymenty, mając brąz będę mogła raz na miesiąc wybrać farbę- albo chłodną albo ciepłą bez obaw o to że czy będzie mi pasować czy nie. Dla moich włosów to będzie najlepsza opcja.

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 15:43   #4712
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Dziewczyny no to teraz będzie jeden wielki eksperyment W kaufie mieli tylko wybrane kolory castingów, najjaśniejszy był 535 (Czekolada) i pomyślałam sobie że to przeznaczenie- ale chwilę później zdałam sobie sprawę z tego że może mi wyjść rudo na moich jasnych włosach.. więc odpuściłam i wzięłam kolejny po niej kolor- 400 brąz. Co z tego będzie? Nie wiem. Wypłukać się wypłucze i w to nie wątpię- skoro super-trwała palette która była ciemnym brązem wypłukała mi się do baardzo jasnego brązu, to casting też powinien ostatecznie być jasnym brązem Żałuję jak cholera że nie było tego mroźnego mochaccino 613, no ale trudno, widocznie tak musiało być. Bądź co bądź- będę dążyła teraz do odcienia swoich naturalków, albo do koloru jaki pokazywałam że ma Kim, a potem gdyby było mi za ciemno pokombinuję z jakimiś jasnymi farbami żeby rozjaśnić włosy typu stockholm, garnier 111 itp. Jutro napewno załączę zdjęcia z farbowania (dzisiaj będę się farbować, ale będzie u mnie tż więc nie zdążę dać pewnie zdjęć )

Dziewczyny mam nadzieję że dalej będę mile widziana, jako brązowo-włosa?
Ex, ja się naprawdę zaczynam bać o te Twoje włosy, nie chciałabym zobaczyć Cię łysej, nie obraź się, ale myślę, że za często zmieniasz farby, może jakbyś kilkakrotnie pofarbowała jedną, to kolor w końcu by się wyrównał a Ty za każdym razem co innego. Nie wydaje mi się, żeby teraz wyszło Ci to, co byś chciała, bo masz włosy przesiąknięte już tyloma farbami i odcieniami. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja na Twoim miejscu w tej chwili po prostu posłuchałabym Bunny albo poszła do fryzjera, żeby mi to zrównał i zgasił ten rudy, bo nie wiem czy jest teraz sens farbować na ciemno

Cytat:
Kochana spokojnie, i tak mi się ten brąz wypłucze do jaśniejszego, no chyba że te castingi są jakieś felerne Na ciemną stronę mocy całkiem nie przechodzę, będę dążyła raczej w kierunku jasnego brązu/ciemnego blondu, ewentualnie tej czekolady co u Kim. W tych jasnych co mam teraz beznadziejnie się czuję i dobrze Bunny mówiła że poziom 9 nie jest dla mnie, co najwyżej 8

Laski wyczytałam na opakowaniu żeby castinga trzymać na włosach 20minut, i teraz mam pytanko do tych z Was które miały z castingami styczność. Trzymałyście go tyle ile podano na opakowaniu czy jednak dłużej, do 30-40 a może nawet 50minut?
Farbowałam Czekoladą Castinga już po przyciemnianiu z blondu jakoś we wrześniu. Trzymałam tyle ile podali na opakowaniu. Od tej pory nie miałam na głowie żadnej innej farby, Casting był ostatni i powiem Ci, że niby się spłukał ale rude refleksy zostały, poza tym kondycja włosów bardzo się pogorszyła. Włosy były zniszczone rozjaśnianiem a ten mi je ostatecznie dobił, wielkie siano na głowie mi zrobił. Pamiętasz może jak dodawałam fotkę, gdzie miałam jedną stronę wyprostowaną a drugą nie? To było jakoś miesiąc po farbowaniu. Nigdy więcej nie kupię Castinga

Btw. Baaaaaardzo podoba mi się kolor włosów z avatara Princesski Cudo, chciałabym taki mieć. Dziewczyny jaki to może być poziom, odcień?

A tak z innej beczki, Tż mi kupił bańki chińskie, bo go o to prosiłam i dzisiaj zaczynamy masaże

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 15:44   #4713
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Znalazłam zdjęcie w miarę oddające kolor po illuminie 7/81
teraz już mi się trochę wypłukał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4150031.jpg (38,5 KB, 53 załadowań)
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 15:46   #4714
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
faaaajnyyy
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 15:47   #4715
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Ex kochana doskonale Cię rozumiem, aleee ja to już wszystko przechodziłam kilka razy ciemne-jasne-ciemne-jasne i tak w kółko, a już dawno miałabym ładne i długie włosy ale chyba nie po to tyle walczyłaś o blond, żeby teraz to spartolić Castingiem? poczekaj jeszcze na Bunny, może coś Ci podpowie. A tak na marginesie to co to za różnica z jakimi włosami pójdziesz na maturę? bez przesady ważne jest to co masz w głowie, a nie na głowie. A włosy możesz uczesać w jakiś ładny, elegancki kok i kolor nie będzie aż tak widoczny.
Nie poddawaj się tak łatwo, ja też nie mam idealnego koloru, ale nie kombinuje aż tak i w brązie też wyglądałam ładnie,ale chcę dojść do swojego naturalnego koloru

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

A jaką płukankę kupiłaś? Ja miałam szampon fioletowy z Joaśki,ale efekty prawie zerowe. Chyba kupie gencjanę
Szampony fioletowe nic nie działają. Miałam kilka, i efekty zerowe. A płukankę kupiłam srebrną z Delii. Nad gencjaną też myślę, nawet mam w domu. Ale boję się, bo podobno mocno działa na włosy.

Cytat:
Bardzo ładnie I nie widzę jakichś mocno ciepłych barw.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 15:48   #4716
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Btw. Baaaaaardzo podoba mi się kolor włosów z avatara Princesski Cudo, chciałabym taki mieć. Dziewczyny jaki to może być poziom, odcień?

A tak z innej beczki, Tż mi kupił bańki chińskie, bo go o to prosiłam i dzisiaj zaczynamy masaże
mi też się podoba jak będę na drugim kompie to wstawię większe zdjęcie
Stary 2013-05-02, 15:48   #4717
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

ja robiłam kiedyś i byłam zadowolona. musiałabym gdzieś poszukać zdjęc

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Hej wszystkim
U mnie dzisiaj zachmurzone i ogólnie nie chce mi się dzisiaj nic robić

Lavia a mogłabyś wstawić jakieś zdj?A jaki masz kolor naturali?Robiłaś malaks?I jak Ci złapało na długości?
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 15:49   #4718
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
faaaajnyyy
dzięki
Cytat:
Szampony fioletowe nic nie działają. Miałam kilka, i efekty zerowe. A płukankę kupiłam srebrną z Delii. Nad gencjaną też myślę, nawet mam w domu. Ale boję się, bo podobno mocno działa na włosy.

dzięki no właśnie to foto po farbowaniu 2 tygodnie temu, teraz kolor już się wypłukał
Stary 2013-05-02, 15:50   #4719
exclusivee
Zakorzenienie

Princeska- tu chodzi też o moje samopoczucie i poczucie pewności siebie, w tych włosach no po prostu... nie czuję się atrakcyjna Choćbym pomalowała się i ubrała najpiękniej na świecie to i tak coś mi nie pasuje- włosy. I myślałam że dam radę przetrzymać ten etap "pomiędzy", ale chyba jednak nie Każde kolejne farbowanie z takim samym, ciepłym efektem na włosach doprowadza mnie już do szału, i szkoda mi kolejnych pieniędzy na nieudane eksperymentowanie- tymbardziej że jak zamieszkamy z tż razem będę miała ciężej z kasą i nie zawsze będę mogła sobie pozwolić żeby na każde farbowanie wydawać koło 30zł i więcej... Chyba tak jak powiedziałam- potrzebuję trochę czasu żeby odpocząć i poczuć się znowu "sobą", a mając jasny brąz będzie mi o wiele łatwiej zejść do ciemnego blondu przy pomocy farb, za parę miesięcy. Wiem że brąz to mój kolor, i każda jedna osoba mówi mi że w ciemnych włosach mi najlepiej, więc to przyciemnienie to pewniak. Blond chciałam po to żeby zobaczyć czy lepiej mi będzie w czerni, brązie czy może w chłodnym blondzie. Nie wiem czy gdybym osiągnęła swój wymarzony kolor za jakiś czas ponownie bym tego nie przyciemniła do brązu- lubię zmiany i jeden kolor przez długi czas mnie nudzi.

Spróbuję dodać do albumu zdjęcie we włosach jakie miałam (w świetle dziennym), zobaczysz że mój kolor strasznie dziwnie wyglądał i nie pasował do mnie.

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-02, 15:50   #4720
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

Znalazłam dzis na necie fajna fryzurke i fajny kolorek czyżby to była perła ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 310174_205623102849414_1909952964_n.jpg (58,3 KB, 43 załadowań)
Stary 2013-05-02, 15:52   #4721
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
mi też się podoba jak będę na drugim kompie to wstawię większe zdjęcie
Super Jak będę się wybierać do fryza to zabiorę je ze sobą, może mi coś takiego stworzy Sama się już boję kombinować.

Fajny ten twój kolor

Blog

Stary 2013-05-02, 15:59   #4722
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Super Jak będę się wybierać do fryza to zabiorę je ze sobą, może mi coś takiego stworzy Sama się już boję kombinować.

Fajny ten twój kolor
to wieczorem postaram się wstawić, bo teraz leżę w łóżku z lapkiem i nie chce mi się ruszyć
dziękuję

Ex no rób jak uważasz tylko jak będziesz nie zadowolona po tym castingu to masz ode mnie jedynie kopa w tyłek rozumiem Cię, najważniejsze,żebyś czuła się dobrze sama ze sobą chociaż powiem Ci,że ładnie Ci było po tej Aśce 8,1 i kolorek był chłodny
Stary 2013-05-02, 16:06   #4723
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ex, ja się naprawdę zaczynam bać o te Twoje włosy, nie chciałabym zobaczyć Cię łysej, nie obraź się, ale myślę, że za często zmieniasz farby, może jakbyś kilkakrotnie pofarbowała jedną, to kolor w końcu by się wyrównał a Ty za każdym razem co innego. Nie wydaje mi się, żeby teraz wyszło Ci to, co byś chciała, bo masz włosy przesiąknięte już tyloma farbami i odcieniami. Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja na Twoim miejscu w tej chwili po prostu posłuchałabym Bunny albo poszła do fryzjera, żeby mi to zrównał i zgasił ten rudy, bo nie wiem czy jest teraz sens farbować na ciemno

Farbowałam Czekoladą Castinga już po przyciemnianiu z blondu jakoś we wrześniu. Trzymałam tyle ile podali na opakowaniu. Od tej pory nie miałam na głowie żadnej innej farby, Casting był ostatni i powiem Ci, że niby się spłukał ale rude refleksy zostały, poza tym kondycja włosów bardzo się pogorszyła. Włosy były zniszczone rozjaśnianiem a ten mi je ostatecznie dobił, wielkie siano na głowie mi zrobił. Pamiętasz może jak dodawałam fotkę, gdzie miałam jedną stronę wyprostowaną a drugą nie? To było jakoś miesiąc po farbowaniu. Nigdy więcej nie kupię Castinga

Kochana dlatego właśnie chcę robić castingiem- brąz to dla mnie pewniak i włosy odpoczną, i przykryje mi te żółto-rude paskudne włosy. Nie mam gwarancji że po opalizująco-popielatej farbie kolor mi się zrówna i polepszy- a jeśli efekt byłby mizerny pewnie znowu chciałabym włosy farbować- a tym dobiłabym tylko włosy... Ostatnim razem też włosy w końcu przyciemniłam i w pół roku zapuściłam je na długość za łopatki, i od razu odżyły- czułam się dobrze, każdy mnie komplementował, ale blond dalej korcił.. Teraz przyciemnię do brązu, nie czerni ,z tego zawsze będzie łatwiej wrócić, w razie W.

A co do castinga- to wiem że co osoba to opinia. Mama mojego tż regularnie używa castinga a ma włosy kręcone w bardzo dobrym stanie więc to naprawdę nie reguła że przesusza i niszczy

Cytat:
Ładne masz włoski, i jak zdrowo wyglądają, ale Ci powiem że jak dla mnie jest za ciepło To co ja chcę to taki właśnie totalnie chłodny blond, a żeby taki uzyskać musiałabym mieć bardzo jasne włosy- taka refleksja mnie teraz naszła. Może po prostu źle zaczęłam i źle mnie bunny zrozumiała- nie chodziło mi konkretnie o to żeby uzyskać blond na poziomie 8.1, czy 8.21 bo to przecież na każdych włosach wyjdzie różnie. Chodziło mi o dokładnie efekt ze zdjęć jakie pokazywałam- a te popielate blondy wychodziły takie na bardzo jasnych włosach...

Zresztą dziewczyny, ja mogę swoje, wy swoje, wiem że szkoda tego o co walczyłam tyle czasu i tyle wydałam pieniędzy, ale chyba naprawdę potrzebuję tego przyciemnienia.. Lubię jak tż mnie komplementuje, czy inne osoby że mam ładne włosy, i lubię gdy wychodzę z domu i czuję się dobrze ze sobą- a teraz tego nie ma, może Wam się to wydać głupie ale jestem niedowartościowana Miałam nadzieję że ten przejściowy okres potrwa niedługo i dam radę, ale efektów nie mam żadnych, a sił do dalszej walki- też. Chciałabym na spokojnie spędzić wakacje w kolorze zbliżonym do moich naturalek i pieniądze wydawać na inne, pożyteczniejsze rzeczy niż coraz to droższe farby do włosów. Jeśli następnym razem zdecydowałabym się na blond eksperymenty możliwe że bym poszła do fryzjerki- trochę nerwów się najadłam, i nie wiem czy mam ochotę po raz 3ci powtarzać ten stan.. chociaż jak to mówią- do 3 razy sztuka...

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-02, 16:07   #4724
milka_m
Rozeznanie

Cytat:
to wieczorem postaram się wstawić, bo teraz leżę w łóżku z lapkiem i nie chce mi się ruszyć
dziękuję
Spokojnie, nie spieszy mi się Na farbowanie wybieram się jakoś pod koniec maja dopiero, jak mi trochę więcej kasy wpadnie

Blog

Stary 2013-05-02, 16:21   #4725
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

Ex no rób jak uważasz tylko jak będziesz nie zadowolona po tym castingu to masz ode mnie jedynie kopa w tyłek rozumiem Cię, najważniejsze,żebyś czuła się dobrze sama ze sobą chociaż powiem Ci,że ładnie Ci było po tej Aśce 8,1 i kolorek był chłodny
Nie sądzę żebym była niezadowolona- brąz, nieważne jaki to mój kolor Napewno zdam relację i pokażę zdjęcia po A ta aśka.. hmm z czasem się ociepliła strasznie, za drugim razem wyszła cieplej.

Zaraz dodam zdjęcie do albumu włosów przed farbowaniem palette (jedyne jakie mam, ale oddaje rzeczywisty kolor włosów, niestety...)

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-05-02 o 16:24
Stary 2013-05-02, 16:21   #4726
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Ex dla mnie też jest za ciepło,ale na siłę nie będę dążyć do popielatego blondu z czasem będzie się ochładzał
to działaj z tym castingiem i pochwal się efektami

Milka wstawię wieczorem, bo później zapomnę
Stary 2013-05-02, 16:28   #4727
czekoladowoo
Zakorzenienie

Ex a mi sie podoba
Stary 2013-05-02, 16:30   #4728
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ex dla mnie też jest za ciepło,ale na siłę nie będę dążyć do popielatego blondu z czasem będzie się ochładzał
to działaj z tym castingiem i pochwal się efektami
U mnie to dopiero ciepło było, przed palette, masakra, zobacz sobie, zupełne przeciwieństwo tego co chciałam

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Ex a mi sie podoba
Coś ty? Mi wręcz przeciwnie, na codzień mogło być i jakoś przebolałam ale czułam się źle

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-02, 16:38   #4729
Renatka89
Zakorzenienie

hej

ex- kombinatorko! z jednej strony Cie rozumiem, bo dla mnie czern to pewniak.. z drugiej szkoda włosków
Ale sama juz kilkakrotnie zmieniałam zdanie i waliłam czern

bunny- zamowilam dwie tubki alfaparfu, tzn. to 10.1 i 10.21 i utleniacz joaśki 12%- powiedz mi teraz prosze, jak to połączyc? Jakie proporcje, po ile g/ml?
Stary 2013-05-02, 16:44   #4730
Leae
Rozeznanie

Cytat:
widzisz jakieś efekty po tym kremie?
Ja kremu L'biotici używam już ponad rok i u mnie dał niezłe efekty Wstawiałam nawet zdjęcia po 4 miesiącach kuracji: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3256

Rzęsy dość mocno się zagęściły, wydłużyły się o parę cm, fajniej je się maluje tuszem bo są bardzo gładkie Ale chciałabym mieć efekt wow i dlatego czaję się na Revitalasha

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo

Masakra, gówno wie a gada głupoty Jak można się tego bać?! To samo ma w pudełku w farbie drogeryjnej To czyste lenistwo, i tyle.

Właśnie, to mnie najbardziej rozwaliło że boi się czegoś, czego sama używa, tylko o tym nie wie

Cytat:

co do Revitalash zrobiłam sobie zdjęcie przed kuracją i stosuje ją jak na razie tylko jakies dwa tygodnie a już widać pierwsze efekty Rzęsy zdecydowanie zgęstniały i zaczynają być dłuższe, ale no wiadomo jak na razie to jest jeszcze za krótki okres stosowania, żeby spodziewać się spektakularnych efektów ale moje koleżanki stosują ją już pare miesięcy i maja rzęsy jak laleczki naprawde w szoku jestem. Zdecydowanie jest warta swojej ceny wg mnie.

Kusisz A kupiłaś opakowanie na 3 czy 6 miesięcy? Jak skończysz opakowanie, to daj proszę koniecznie znać, jak z wydajnością, czy rzeczywiście starcza na tyle ile zapewnia producent

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 16:46   #4731
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to dopiero ciepło było, przed palette, masakra, zobacz sobie, zupełne przeciwieństwo tego co chciałam

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Coś ty? Mi wręcz przeciwnie, na codzień mogło być i jakoś przebolałam ale czułam się źle
No całkiem ładnie

Wzieło mnie na wspominki Wkleiłam sie do albumu w krotkich i ciemnych, smiesznie tak
Stary 2013-05-02, 16:49   #4732
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Ja kremu L'biotici używam już ponad rok i u mnie dał niezłe efekty Wstawiałam nawet zdjęcia po 4 miesiącach kuracji: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3256

Rzęsy dość mocno się zagęściły, wydłużyły się o parę cm, fajniej je się maluje tuszem bo są bardzo gładkie Ale chciałabym mieć efekt wow i dlatego czaję się na Revitalasha

Właśnie, to mnie najbardziej rozwaliło że boi się czegoś, czego sama używa, tylko o tym nie wie

Kusisz A kupiłaś opakowanie na 3 czy 6 miesięcy? Jak skończysz opakowanie, to daj proszę koniecznie znać, jak z wydajnością, czy rzeczywiście starcza na tyle ile zapewnia producent
rzeczywiście widać efekty ten krem widziałam chyba w superpharm
na revitalash sama chętnie bym się skusiła,ale cena odstrasza

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
No całkiem ładnie

Wzieło mnie na wspominki Wkleiłam sie do albumu w krotkich i ciemnych, smiesznie tak
na drugiej fotce fajnie
Stary 2013-05-02, 17:06   #4733
exclusivee
Zakorzenienie

Czeko blond to Twój kolor włosów, stanowczo!

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-02, 17:07   #4734
7Paulina7
Zadomowienie

GG do 7Paulina7

Tknęło dzis mnie i poszłam wyrównać włosy- miałam nie obcinac ale tak kołtuniły mi się końcówki ,że nie moglam dojść do ładu zreszta pół roku temu ścięłam je na dosyć krótko więc przyszedł czas na podcięcie/zrównanie .
Dziś tylko poszło 2 cm które odrośnie w miesiąc i tydzien
Włosy znowu nabrały ''grubości'', suche końcówki poszły

Myślę ,że jak odejde od super rozjaśniających farb to włoski nie będą się tak przesuszac szybko na koncach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosy 2 maja.jpg (44,7 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2 włosy 2 maja.jpg (42,5 KB, 40 załadowań)

Edytowane przez 7Paulina7
Czas edycji: 2013-05-02 o 17:11
7Paulina7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 17:08   #4735
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:

też jak do tej pory nie znalazłam takiego szamponu fioletowego, który by chociaż trochę ochładzał moje włosy....ale zamówiłam teraz tego Mariona zobaczę jak on sie będzie spisywać.... Miałam fioletową płukankę Delii i klapa totalna ale napisz kioniecznie jak tam sie srebrna spisuje może jest lepsza

Cytat:

myśle że to poziom 8, a nawet 7 a odcień hm....jakiś naturalny chyba

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
nice

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
No całkiem ładnie

a mi się w tych krótkich i ciemnych podobasz też tak kobieco i drapieżnie i świetna masz tam grzywke
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 17:13   #4736
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim
U mnie dzisiaj zachmurzone i ogólnie nie chce mi się dzisiaj nic robić

Lavia a mogłabyś wstawić jakieś zdj?A jaki masz kolor naturali?Robiłaś malaks?I jak Ci złapało na długości?
tak na koniec robiłam malaks. nature mam dosyć jasną swoją - coś koło 9

wstawiam zdjęcia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0494333.jpg (28,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG048000.jpg (13,6 KB, 40 załadowań)
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-05-02, 17:13   #4737
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
też jak do tej pory nie znalazłam takiego szamponu fioletowego, który by chociaż trochę ochładzał moje włosy....ale zamówiłam teraz tego Mariona zobaczę jak on sie będzie spisywać.... Miałam fioletową płukankę Delii i klapa totalna ale napisz kioniecznie jak tam sie srebrna spisuje może jest lepsza

myśle że to poziom 8, a nawet 7 a odcień hm....jakiś naturalny chyba

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

nice

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

a mi się w tych krótkich i ciemnych podobasz też tak kobieco i drapieżnie i świetna masz tam grzywke
Dzieki Do grzywki bede wracac, teraz w sumie wlosy zapuszczam i grzywke i jak bede miala pomysl na fryzurke to ide podciac Ale chyba po prostu zrównam końce i zrobie taka grzywke Tzn taka na bok
Cytat:
rzeczywiście widać efekty ten krem widziałam chyba w superpharm
na revitalash sama chętnie bym się skusiła,ale cena odstrasza

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

na drugiej fotce fajnie
Ah te licealne czasy

Cytat:
Czeko blond to Twój kolor włosów, stanowczo!
Tak tez czasem mysle Ale musze troche go ochłodzić. c10 jednak mi sie ociepla mocno, ale no zobaczymy jak przyjdzie czas farbowania Z tydzien jeszcze moge poczekac
Stary 2013-05-02, 17:18   #4738
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość

no widzisz u mnie l'biotica sie zupełnie nie sprawdzała
kupiłam to opakowanie 2.0 ml ale używam go bardzoo oszczędnie i sądzę że starczy mi na dłuższy czas oczywiście, że dam znać jak sie spisuje
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-05-02, 17:18   #4739
201606240916
Konto usunięte

czekoladowoo bardzo ci ładnie również i w ciemnych
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-02, 17:57   #4740
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
tak na koniec robiłam malaks. nature mam dosyć jasną swoją - coś koło 9

wstawiam zdjęcia

Lavia ślicznie u Ciebie wyszło
Ja poszukuję swojej farby idealnej zastanawiam się nad tym Garnierem a wellą koleston
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości