|
|
#2971 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() 2. nieee, dziękuję, to dopiero śmierdziel Nie mów, że są podobne!?Maja, ja w to nigdy nie wątpiłam
|
|
|
|
|
#2972 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Chwilowo usiłuję nie mieć chiejstw, bo pachnący stan posiadania nieco mnie przygniótł O finansowaniu przesyłk (li i jedynie przesyłki!) możemy pogadać, jesli PP policzy sobie jakąś horrendalną kwotę, oki?AE też jest piękny Cytat:
(Chociaż co do cmokania z zaskoczenia, to chyba bym odwinęła na wszelki wypadek z piąstki, a dopiero potem patrzyła kto dostał )Ad. 2: Cinnabar nie i AE nie? Oj, to chyba faktycznie nie lubisz się ze starociami. A jeszcze starsze starocie typu Mitsouko albo L'Heure Bleu? Cytat:
|
|||
|
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż zaraz mi sie pewnie pogorszy, bo pzryjeżdza kuzyn z żoną i siostrą. Zona ma najdluższe i najzgrabniejsze nogi jakie kiedkolwiek widzialam ( nie uznaje spodni, tylko super ultra krótkie mini i wcale sie nie dziwie ) a siostra ma prześliczną buzie. I znowu będe jak kopciuch jakiś między nimi ![]() Cytat:
![]() 2. No tu to akurat sie nie dziwie wcale |
||
|
|
|
#2974 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
PP chyba sobie życzy, ostatnio za małe byle goowno płaciłam 7 zł. Tak więc mów śmiało
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No wlaśnie lubię ![]() Habanitę kocham ( 2 butle zużywam już) Spellbound Ale AE za bardzo szyprowy, tak szyprowy że śmierdzi okropnie. A Cinnabar, no nie jestem pewna czy ta probka nie bya zepsuta, ale chyba nie.... |
|
|
|
|
#2976 |
|
Piers do przodu
|
Na mnie Cynobr to potffór nad potffory
ale na mnie wszystkie szypry EL wykwaszają się pawiogennie szczególnie AE ....
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz kawa i ciasteczka korzenne ![]() i zaraz znowu do kina na dwa seanse, poranny z dziećmi już zaliczony
|
|
#2978 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ja z kolei nie wytrzymuję przy Must (Muście?) i podduszam się klasycznym Shalimarem... Co do Cynobru - zawsze mogę pójść na pocztę z dwoma kopertami
|
|
|
|
|
#2979 |
|
BAN stały
|
20+ km na rowerze
|
|
|
|
#2980 |
|
Piers do przodu
|
Ale że dużo czy mało??
bo dla mnie to do 30 jest oki
|
#2981 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jak
![]() i vice versa, bo metalmięso z Niego przezacne ![]() Wróciłam do domu, ale jestem zmarznięta, zmoknięta i zmęczona
|
#2983 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pytanie do Włosomaniaczek : czy jak zostawię na głowie na noc wcierkę przeciwłupieżową własnego pomysłu (kokos + olejki eteryczne) to mi do rana włosy wypadną czy też niekoniecznie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Dzięki serdeczne, ale nie trzeba Jakoś mnie juz nie kusi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
przeleciałam Was dość konkretnie, jestę s się dumna ![]() Redziu powiedz mi proszę ile tej henny co linkowałaś z all muszę kupić na włosy do łopatek alb o nawet za? jak kupię samą tą hennę i nałożę to będzie brąz? ciemny brąz? rudy??? swoje mam chemicznie ciemny brąz + skunks siwy duuuży
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-05-02 o 20:42 |
|
|
|
#2986 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
no to zostawiam do rana, najwyżej będę łysa a w ogóle to olejek cedrowy pachnie przepięknie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Nindżopesz
|
Ar ju siur, że to ja linkowałam a nie Stazja? Bo coś nie kojarzę...
|
|
|
|
#2988 |
|
Mother of Cats
|
Z innej beczki - czy jeśli dziecię nie chce się wykluć już prawie dwa tygodnie po orientacyjnym terminie porodu to należy się zacząć martwić? Sister oczekuje i siedzimy z ojcem jak na szpilkach.
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obie zdrowe i duże jak siostra miała nieregularne lub długie cykle to wszystko ok robili jej amniopunkcje? wody czyste, łożysko ok? jak się akcja nie zacznie, to będą wywoływać często po amniopunkcji sama się zaczyna
|
|
#2990 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Po za tym były wskazania.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stazja pomożesz?
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2993 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie pamiętam, ale chyba na podstawie usg. Ja zawsze miałam @ b. nieregularne, więc raczej usg. Zresztą mi wywoływali też, bo miałam już wody płodowe kiepskie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jedna starczy, chyba że masz oszałamiającą gęstość to wtedy może nie ![]() Brązu z niej nie będzie. Na odroście siwym wyjdzie piękna pomarańcza jaskrawa, a na ciemnym brązie rudy/czerwony odcień/poblask albo prawie nic - zależy od stopnia ciemności...jak chcesz na brąz ( żeby odrost też wyszł brązowy) to najpierw musisz nalozyc henne na całość, zafarbować a potem jeszcze raz zafarbować bodajze Amlą ( nie pamietam dokładnie, bo ja w sumie tylko rude farbowanie mam opanowane. Ale tak czy inaczej musiałąbyć farbować dwuetapowo. To już lepiej kupić z Khadi, oni mają już gotowe mixy - brązy w odcieniach różnych też, i wtedy by było raz farbowanko. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-02 o 21:30 |
||
|
|
|
#2995 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
Do kontroli jeździli, lekarz ostatnio jeszcze kazał się nie martwić. Jestem przewrażliwiona na temat tego, co się może stać przy okazji porodu - doświadczenia moje oraz mojego TŻ-ta, którego wyciągnięto w ostatniej chwili. Do sis się śmieję, że mała chyba czeka na poprawę pogody
|
||
|
|
|
#2996 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2998 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pytanie z zakresu pierwszej pomocy - co się powinno prawidłowo robić, jak krew z nosa leci? I w ogóle o czym to może świadczyć, jak ciągle leci?
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Piers do przodu
|
Jak leci to należy schłodzić kark, nie zadzierać nosa w górę i nie zatykać
|
#3000 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smakowe same i chętnie wymienię na tytoniowe np. trec isolate 100 http://trec.com.pl/esklep/isolate-100-1800g-p-519.html wyjątkowo paskudne po zbełtaniu z wodą ma konsystencję spermy i nawet podobnie smakuje ![]() spalacz rewex16 http://www.bodyworld.pl/produkt/scitec-revex-16-108-kap- ale jeszcze nic konkretnego nie odczułam , no może po za dobrym nastrojem i może troche większą chęcią do robienia czegokolwiek Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad3. revex16, ale chyba kupię termo fat burner aioli to zimny sos z pieczonego czosnku, oliwy/majo i ewent. dodatków różnistych, pyszny ale ciężki jak diabli Cytat:
tośmy się nastukały i napiły ![]() co do ryb to też ![]() mienso ze sklepu jest inne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() inaczej sztywna jestem i oficjalna ![]() Cytat:
bry wieczór
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Nie mów, że są podobne!?

(Chociaż co do cmokania z zaskoczenia, to chyba bym odwinęła na wszelki wypadek z piąstki, a dopiero potem patrzyła kto dostał
)

bo dla mnie to do 30 jest oki 

po zbełtaniu z wodą ma konsystencję spermy i nawet podobnie smakuje
nie o zjadanie chodzi a o sposób zdobywania/polowania