Scent Bar XLIX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-02, 23:47   #3001
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar XLIX

Oj będą jutro zakwasy... Spinningowałam cały wieczór Siedzę teraz na Allegro i woblera fajnego szukam, ale chyba pójdę do zwykłego sklepu i coś wybiorę na miejscu...
Idę spać nażarta świeżych pstrągów Dobranoc Wam!!

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 01:13   #3002
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
A te olejki to tylko dla zapachu czy też coś robią?

Pytanie z zakresu pierwszej pomocy - co się powinno prawidłowo robić, jak krew z nosa leci? I w ogóle o czym to może świadczyć, jak ciągle leci?
Moja didka miała takie przeboje co jakiś czas. Jak ją dopadalo to parę razy dziennie przez kilka dni nawet. Ciężkie do opanowania. Pediatra zmierzyla ciśnienie, skierowała do laryngologa. Larygolog obejrzała przegrode i czy nie ma nic niepokojącego. Nic nie znalazła, pozostało brać rutinoscorbin na wzmocnienie naczyń.

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Czyli różnie być może - 15 dni zdrowe i duże, dwa tygodnie i patologicznie...
Do kontroli jeździli, lekarz ostatnio jeszcze kazał się nie martwić. Jestem przewrażliwiona na temat tego, co się może stać przy okazji porodu - doświadczenia moje oraz mojego TŻ-ta, którego wyciągnięto w ostatniej chwili. Do sis się śmieję, że mała chyba czeka na poprawę pogody
A ile jest po terminie, pierwsza ciąża, poród?
Jakoś 3-7 dni po terminie powinna się zgłosic na izbę przyjęć i albo ją wezmą na oddział patologii ciąży albo zbadają i odesla do dom. Co mówi gin prowadzacy?
Stary 2013-05-03, 01:21   #3003
justynaneyman
Zakorzenienie

Aileen

Słuchajcie, zobaczyłam Pinię w blondzie i co?
Jestem ruda nie jakoś bardzo - taki miodowy (złoto - pomarańczowy?) ciemny blond
Jeszcze się nie widziałam w świetle dziennym
Wojtek dziś wyszedł na godzinkę, a ja, ledwie ucichły jego kroki na schodach, wyciągnęłam utleniacz
Do przyciemnienia ewentualnego coś mam, więc jakby co...

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 01:26   #3004
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Aileen

Jestem ruda nie jakoś bardzo - taki miodowy (złoto - pomarańczowy?) ciemny blond
Wojtek dziś wyszedł na godzinkę, a ja, ledwie ucichły jego kroki na schodach, wyciągnęłam utleniacz
Uwielbiam te Twoje akcje
Mi wciąż brak odwagi, ale czaje sie na te fryzjerskie wody
Stary 2013-05-03, 07:59   #3005
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
no robią, robią, olejek z drzewa herbacianego pewnie znasz, polecany na trądzik i różne skórne niespodzianki, ma działanie antyseptyczne i przeciwzapalne, jest bakterio, grzybo i wirusobójczy, podobnie cedrowy jest silnym antyseptykiem, poza tym jest przeciwłojotokowy i łagodzi przetłuszczanie, ja dodałam też lawendowy (antyseptyczny, dobry na grzybice, poza tym z tego co pamiętam jest dobry dla włosów) i rozmarynowy (też antyseptyczny, przeciwzapalny i wzmacnia włosie)

do mieszanki przeciwłupieżowej bardzo dobrze też dodać paczulowy i cytrynowy, ale nie posiadam a w zielarni wczoraj nie mieli

a fogle łupież mi się nagle zrobił po tym polecanym parę miesięcy temu płynie rossmannowym facelle do higieny intymnej same włosy po nim bardzo fajne, ale widocznie skóra głowy go nie polubiła powinnam pewnie wrócić do bejbidrima bo mi nic złego nie robił ale postanowiłam zaryzykować hipp

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
mnie alko nie znieczula, a podkręca
inaczej sztywna jestem i oficjalna
hmmm, a nie jest tak, że po części znieczula i po części podkręca? nie wiem, może u Was jest inaczej, ja po alko w większości mam raczej stępione odczuwanie, bo jeśli podkręca to tylko niektóre reakcje a wszystko inne łącznie ze świadomością i kontrolą schodzi na dalszy plan.... więc w pełni całą sobą i świadomie odczuwam tylko bez alko

Cytat:
a jeszcze w środę słyszałam coś o przyciemnianiu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2013-05-03 o 08:01
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 08:14   #3006
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
ok. spiszę i pw skrobnę
smakowe same i chętnie wymienię na tytoniowe np.

trec isolate 100 http://trec.com.pl/esklep/isolate-100-1800g-p-519.html wyjątkowo paskudne po zbełtaniu z wodą ma konsystencję spermy i nawet podobnie smakuje

spalacz rewex16 http://www.bodyworld.pl/produkt/scitec-revex-16-108-kap-
ale jeszcze nic konkretnego nie odczułam,
no może po za dobrym nastrojem i może troche większą chęcią do robienia czegokolwiek
1, ok, to w wolnej chwili skrobnij co tam masz na zbyciu, owocowe tylko palę..tytoniowego nic nie mam...ale to zawsze mogę kupić coś albo czym innym Cię pokusić sprobować

2. Dzięki. Ten spalacz tłuszczu wygląda fajnie...ciekawe czy dziala
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Oj będą jutro zakwasy... Spinningowałam cały wieczór Siedzę teraz na Allegro i woblera fajnego szukam, ale chyba pójdę do zwykłego sklepu i coś wybiorę na miejscu...
Młody też wczoraj był. Ale tym razem nic nie przywiożł...wszystko niewymiarowe było .
A woblery robi sobie sam od ponad roku Ma specjane jakieś proszki do mieszania na jakąś odpowiedniej ciężkości masę, odlewa, formuje, piłuje, wyważa, maluje, lakieruje , normalnie czad
I narobił chyba z milion przeróżnych rybek, muszek, bidronek ( ma mi takie kolczyki biedronkowe zrobić ) , żukow, gąsienic i innych robali

Cytat:
Aileen

anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 09:45   #3007
aileenn
Mother of Cats

Bry! Znad

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
A ile jest po terminie, pierwsza ciąża, poród?
Jakoś 3-7 dni po terminie powinna się zgłosic na izbę przyjęć i albo ją wezmą na oddział patologii ciąży albo zbadają i odesla do dom. Co mówi gin prowadzacy?
13 dni. Pierwsza i ciąża, i poród. 7 dni po terminie była na badaniach, odesłali i kazali przyjść za kolejne 2-3. I tak sobie chodzi.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a fogle łupież mi się nagle zrobił po tym polecanym parę miesięcy temu płynie rossmannowym facelle do higieny intymnej same włosy po nim bardzo fajne, ale widocznie skóra głowy go nie polubiła powinnam pewnie wrócić do bejbidrima bo mi nic złego nie robił ale postanowiłam zaryzykować hipp
Oooo... A u mnie facelle właśnie czeka na wypróbowanie. Strach!
Może spróbuj sobie ukręcić coś łagodnego? Np. z półproduktów lub z mleka kokosowego?
Z gotowych szamponów na skórę głowy dobrze mi robiła ta Natura Siberica - faktycznie pozbyłam się w końcu swędzenia głowy (ale tylko na czas używania, bo potem zmieniłam na agresywniejsze ustrojstwo ).

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:36   #3008
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze, że napisałaś "skóra głowy go nie polubiła", bo moja wyobraźnia już podsuwała obrazy łupiezu na...

porównanie flaszki AoD do "zakapiora z kkk" zrobiło mi dzień
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-756602

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2013-05-03 o 11:19
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 10:40   #3009
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Bry! Znad

13 dni. Pierwsza i ciąża, i poród. 7 dni po terminie była na badaniach, odesłali i kazali przyjść za kolejne 2-3. I tak sobie chodzi.

Może spróbuj sobie ukręcić coś łagodnego? Np. z półproduktów lub z mleka kokosowego?
Z gotowych szamponów na skórę głowy dobrze mi robiła ta Natura Siberica - faktycznie pozbyłam się w końcu swędzenia głowy (ale tylko na czas używania, bo potem zmieniłam na agresywniejsze ustrojstwo ).

mnie nie odsyłali, tylko od razu wzięli na oddział i monitorowali
codziennie ktg, badanie, ważenie, mierzenie w pępku, do tego badanie wód i kontrola czy łożysko się nie starzeje.
wywoływanie gdy minie 42 tydz ciąży to chyba normalna procedura (chociaż może zależeć od przekonań lekarza, spotkałam takiego, który kobiecie po 2 cesarkach kazał rodzić naturalnie )

co do facelle, to mi też się po niej naskórek sypie gdy się podrapię w głowe, ale to raczej nie łupież, a działanie kwasu mlekowego
można zrobić peeling z cukru czy kawy na skórze głowy
chociaż ja nie lubię tego pocierania, masowania, mam wrażenie, że łamie włosy
Stary 2013-05-03, 11:29   #3010
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Młody też wczoraj był. Ale tym razem nic nie przywiożł...wszystko niewymiarowe było .
A woblery robi sobie sam od ponad roku Ma specjane jakieś proszki do mieszania na jakąś odpowiedniej ciężkości masę, odlewa, formuje, piłuje, wyważa, maluje, lakieruje , normalnie czad
I narobił chyba z milion przeróżnych rybek, muszek, bidronek ( ma mi takie kolczyki biedronkowe zrobić ) , żukow, gąsienic i innych robali
No sha-tzun! Ja to jestem doopa, nie wędkarz, pewnie dlatego miałam wczoraj takie pociągniecie -szczęście początkującego To dopiero mój 3 sezon wędkarski, przy czym pierwszy z własnym sprzętem. I jeszcze nie osiągnęłam poziomu trzymania robaków w ustach przed założeniem na haczyk W ogóle nie dotykam do robaków, potrzebuję dodatkowej usługi współwędkującyh Między innymi dlatego mi tak spining odpowiada -woblery nie są obrzydliwe
Na dole mój wczorajszy urobek -Flo nie ogląda...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Rybki.jpg (63,5 KB, 19 załadowań)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 11:56   #3011
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
No sha-tzun! Ja to jestem doopa, nie wędkarz, pewnie dlatego miałam wczoraj takie pociągniecie -szczęście początkującego To dopiero mój 3 sezon wędkarski, przy czym pierwszy z własnym sprzętem. I jeszcze nie osiągnęłam poziomu trzymania robaków w ustach przed założeniem na haczyk W ogóle nie dotykam do robaków, potrzebuję dodatkowej usługi współwędkującyh Między innymi dlatego mi tak spining odpowiada -woblery nie są obrzydliwe

Wow

Nie pokażę tego zdjęcia Mlodemu, bo mu żal będzie...
Albo nie, pokażę jak mnie wkurzy ile dziewczyna złowila
Gratuluje

Woblery sa urocze
Stary 2013-05-03, 12:45   #3012
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.białko tak ale nie w nadmiarze w sensie ze na okrągło i dużo , tylko troche i ojwszem gotowane .

2.widac oparzenie nie było głębokie . Trzeba ubranie ściągnąć , bo zalane przedłuża kontakt skóry z gorącem , utrudnia chłodzenie i nasila oparzenie . A jeżeli oparzenie głebokie to jeszcze zakazi ranę pooparzeniową .

3.Ha ! sem kupila torbu - niesraczkofou bronsofou jak dotre do chaupy to sfoce i wrzuce jak mnie do kompa puszczą jeszcze muszę jakąś czarnou wyczaić bes ćwieków i inszych cudów
1. thnx

2. ooo! widzisz, czyli to był legend, czyli dobrze jest sobie wtłuc do głowy jak jest właściwie, wyrobić właściwy odruch w razie wu.

3.

Cytat:
20+ km na rowerze
eee lajcik

Cytat:
a w ogóle to olejek cedrowy pachnie przepięknie
ano, wiem bo mam choć cedrowe perfumy na mnie ale sam olejek w deskę - czasem palę w kominku

mam w ogóle chyba z 15 olejków

Cytat:
no właśnie głównie robią - to zapach jest przy okazji only
Cytat:
no robią, robią, olejek z drzewa herbacianego pewnie znasz, polecany na trądzik i różne skórne niespodzianki, ma działanie antyseptyczne i przeciwzapalne, jest bakterio, grzybo i wirusobójczy, podobnie cedrowy jest silnym antyseptykiem, poza tym jest przeciwłojotokowy i łagodzi przetłuszczanie, ja dodałam też lawendowy (antyseptyczny, dobry na grzybice, poza tym z tego co pamiętam jest dobry dla włosów) i rozmarynowy (też antyseptyczny, przeciwzapalny i wzmacnia włosie)

do mieszanki przeciwłupieżowej bardzo dobrze też dodać paczulowy i cytrynowy, ale nie posiadam a w zielarni wczoraj nie mieli
mam je szyskie

Cytat:
tośmy się nastukały i napiły
co do ryb to też nie pojmuję polowania własnoręcznie fogle nie zabiję za nic, szybciej zupy z trawy nagotuję
mienso ze sklepu jest inne

tylko że ja herbaty

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-05-03 o 12:53
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 12:47   #3013
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
a jeszcze w środę słyszałam coś o przyciemnianiu
Środa - kiedy to było!
Poza tym - ciągle aktualne - pewnie na tym się skończy
ale na razie zużywam odbarwiacz
będą zdjęcia koloru - tylko na razie komp mi pada
nie jest źle

Cytat:
O dżisas!
Ja też łowię, ale na robala (ale do ust nie biorę) - najchętniej na białe r. i tylko stacjonarnie
A gdzie to pstrągowanie było?

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 14:12   #3014
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, dlaczego?? To trwa z 10 sekund, bierze, wyciągasz, w łeb i koniec... Chyba gorzej takim w w wielkich kadziach, pływającym w ścisku, z małą ilością tlenu...
no wiesz to jednak było nie było 10 sekund z hakiem w cielsku, które usiłuje się wyrwać - to nie może nie boleć

i niejednokrotnie jest to dłuzej niż 10 sek

kadzie bez tlenu też mnie nie zachwycają przecież
no po prostu nie umiem stwierdzić, że to nie jest zadawanie bólu - a już dla sportu nie czaję - no po prostu nie czaję

nikogo nie potępiam ani nic, wolny kraj - po prostu nie rozumiem tego osobiście i tyle.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Maja - bo Ty jesteś niezła laska ale widać potrzebowałaś potwierdzenia tego w oczach faceta/ tów

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:

ad zrozumiałe przewrażliwienie -

i trzymam za standardowe rozwiązanie u siostry może lepiej nie najadać się strachu - pewnie wkrótce ja przyjmą na oddział

oo ten szmapon jest dla mnie łaskawy też - wolę od łopianowego propolisu - który pachnie obłędnie ale nie łagodzi jak ten z ukrecją neutralny - używam obecnie na zmianę

Czas edycji: 2013-05-03 o 14:24
Stary 2013-05-03, 14:30   #3015
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Z jednej strony - gratuluję urobku, szczerze, bo widać, że jesteś z tego dumna, i rozumiem, że to może być powód do radości.
Z drugiej - żadne martwe stworzenia nie wyglądają dobrze

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
oo ten szmapon jest dla mnie łaskawy też - wolę od łopianowego propolisu - który pachnie obłędnie ale nie łagodzi jak ten z ukrecją neutralny - używam obecnie na zmianę
Na łopianowym propolisie miałam odżywkę - faktycznie zapach obłędny! Choć chyba masczka drożdżowa babuszki go przebija, jesli chodzi o zapach

Właśnie umyłam stópy po skarpetkach peelingujących. Ciekawam łuszczenia Mają być potem piękne, bo jak nie

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2013-05-03 o 14:32
Stary 2013-05-03, 14:36   #3016
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie umyłam stópy po skarpetkach peelingujących. Ciekawam łuszczenia Mają być potem piękne, bo jak nie
słyszałam o tym w sieciuni - pono kilka dni im to zajmie - skóra ma zejść - cheba że masz jakąś bardziej fancy wersję
Stary 2013-05-03, 15:20   #3017
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ailenn dawaj link do skarpetek, gdzie kupilas?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:33   #3018
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
słyszałam o tym w sieciuni - pono kilka dni im to zajmie - skóra ma zejść - cheba że masz jakąś bardziej fancy wersję
Ni, mam zwykłe (o ile takie peelingowanie można uznać za coś zwykłego - czuje się jak dziecko, które dostało nowe zabawki ), Tony Moly takie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ailenn dawaj link do skarpetek, gdzie kupilas?
Kupowałam przez wspólne zakupy, na tym wątku, sama się ebaya boję A na allegro są lekko licząc dwa razy droższe

Stary 2013-05-03, 15:42   #3019
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Kupowałam przez wspólne zakupy, na tym wątku, sama się ebaya boję A na allegro są lekko licząc dwa razy droższe
Weż, nie ma czego jak ja ogarnełam ebaya to kazdy da rade
Już 6 paczka w Pl wylądowała
Stary 2013-05-03, 15:50   #3020
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam - swingowałam cały wieczór

znad kus kusa, brokułów i śmietany, dzisiaj dietetycznie i na odczepnego
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:05   #3021
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Weż, nie ma czego jak ja ogarnełam ebaya to kazdy da rade
Już 6 paczka w Pl wylądowała
Ty uczestniczysz w tych wspólnych zakupach bb creamów- skąd zamawiacie? Bo tam jakiś nawilżający rozbierają i się zastanawiam.

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2013-05-03, 17:08   #3022
Parabelka
Panaroja

Snad dropsa kawowego
Cytat:
Nie znają się

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

ja wczoraj spotkałam jedną koleżanke, to też mnie nie poznała
poza tym połowa kolegów faceta się niemal śliniła na mój widok, więc chyba wyglądam nieźle
a fidzisz

Cytat:
1. I to jak
Chociaż zaraz mi sie pewnie pogorszy, bo pzryjeżdza kuzyn z żoną i siostrą. Zona ma najdluższe i najzgrabniejsze nogi jakie kiedkolwiek widzialam ( nie uznaje spodni, tylko super ultra krótkie mini i wcale sie nie dziwie ) a siostra ma prześliczną buzie. I znowu będe jak kopciuch jakiś między nimi

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
risotto z szafranem, morskimi robaczkami i dużą ilościa parmezanu

teraz kawa i ciasteczka korzenne
a my dziś knura fix do śfiderkóf z kiełbasą na specjalne życzenie małża
Cytat:
Z innej beczki - czy jeśli dziecię nie chce się wykluć już prawie dwa tygodnie po orientacyjnym terminie porodu to należy się zacząć martwić? Sister oczekuje i siedzimy z ojcem jak na szpilkach.
ja bym się zaczęła martwić i iść na kontrolę .

Cytat:
Pytanie z zakresu pierwszej pomocy - co się powinno prawidłowo robić, jak krew z nosa leci? I w ogóle o czym to może świadczyć, jak ciągle leci?
usiąść głową w dół , na kark zimy okład , można se gazik do nosa wepchnąć i uciskać skrzydełko nosa . I iść od laryngologa czy nie ma powierzchownych pękających naczynek .
Cytat:
trec isolate 100 http://trec.com.pl/esklep/isolate-100-1800g-p-519.html wyjątkowo paskudne po zbełtaniu z wodą ma konsystencję spermy i nawet podobnie smakuje

spalacz rewex16 http://www.bodyworld.pl/produkt/scitec-revex-16-108-kap-
ale jeszcze nic konkretnego nie odczułam,
no może po za dobrym nastrojem i może troche większą chęcią do robienia czegokolwiek
ad3. revex16, ale chyba kupię termo fat burner bo ma we sobie lkarnitynę

aioli to zimny sos z pieczonego czosnku, oliwy/majo i ewent. dodatków różnistych, pyszny ale ciężki jak diabli
1,
2.fatburnery nie działają , chyba że mają pochodne amfy w sobie , wtedy człowiek gania jak nakręcony , nie je ,nie pije , chudnie i uszkadza sobie narządy wewnętrzne
Karnityna nie działa
3.ojjj , to zuo wontroba mnie rozbolała od samego przeczytania składu
Cytat:
no so Ty , od spinningu zakwasy

Cytat:
a gdzie ich tyle nałapałaś ?

Nofy toreb niesraczkowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torba1.jpg (79,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torba2.jpg (85,5 KB, 21 załadowań)

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:37   #3023
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
a my dziś knura fix do śfiderkóf z kiełbasą na specjalne życzenie małża

Nofy toreb niesraczkowy
1. fuuuuuuu od tego to mnie boli wątroba na sam widok żarcia w proszku - nie powiem po kilku piwach pewnie bym się na to rzuciła, ale spróbowałam już chyba wszystkich fixowych rewelacji i nie tykam się niczego już, neva

no ale małże majo chciejstwa przeróżniste

2. fason grejt niemniej dla mnie dalej sraczkowy no i pomarańcz
może fota nie oddaje koloru
ale podobac się ma Tobie to ja mam ciężej bo szukam małej broncowej

Czas edycji: 2013-05-03 o 17:40
Stary 2013-05-03, 17:42   #3024
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ty uczestniczysz w tych wspólnych zakupach bb creamów- skąd zamawiacie? Bo tam jakiś nawilżający rozbierają i się zastanawiam.
Z Gmarket - coś jak ebay tylko koreańskie
Krem to jakaś super nowość, podobno świetnie nawilża . Na lato byłby idealny- tylko zamówienie będzie szło ok miesiąca do współudziałowiczek. No , ale dużo taniej niż na ebayu wychodzi za krem.
Mam kilka rzeczy z Mizona i jestem bardzo zadowolona. Krem ślimaczany co go Redzia nie polubiła, peeling jabłkowy, krem all in one i ampułka ślimaczana dojdzie po niedzieli. Narazie wszystko jest super, więc i ten krem tez powinien być ok ;-)

Cytat:
Snad dropsa kawowego

Nofy toreb niesraczkowy
1. To nie dropsz, dropsy są owocowe

2. Bardzo fajna

Ja potrzebuje jakiejś czarnej...mam jedną ale ma ćwieki i czaszkę wiec nie zawsze sie nadaje
Stary 2013-05-03, 18:25   #3025
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jak ida miesiac to odpada, ja potrzebuje kremu w miare szybko, moze na All cos azjatyckiego znajde

Stary 2013-05-03, 18:41   #3026
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

2.fatburnery nie działają , chyba że mają pochodne amfy w sobie , wtedy człowiek gania jak nakręcony , nie je ,nie pije , chudnie i uszkadza sobie narządy wewnętrzne
Karnityna nie działa
3.ojjj , to zuo wontroba mnie rozbolała od samego przeczytania składu
czemu mi to piszesz??? nie ma dla mnie ratunku? nie zadziała nawet jak przed treningiem wezmnę? no ludzie coś musi zadziałać, bo jak terminator zaczynam wyglądać

a kiedyś lkarnityna na mnie działała ale też jako dodatek do treningu

torba może być

dzień dobry
lecem doczytać

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Jak ida miesiac to odpada, ja potrzebuje kremu w miare szybko, moze na All cos azjatyckiego znajde
znajdziesz ale drogo chyba? tak mi się wydaje

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017

Edytowane przez Florens
Czas edycji: 2013-05-03 o 18:39
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 19:14   #3027
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

znajdziesz ale drogo chyba? tak mi się wydaje
Te ślimakowe kosztują ok 30 zł, więc nie tak dużo, ale nie wiem czy brać w ciemno

Stary 2013-05-03, 19:22   #3028
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

Ktoś mnie jeszcze pamięta

Cytat:
Ech, po mojej ciągle wypłukującej się czerwieni, którą na okrągło trzeba było poprawiać też mnie teraz ciągle nosi, żeby coś zrobić we włosy, ale wolę im dać spokój po ostatnich przejściach. A kolor mi sie znowu nie podoba

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 19:24   #3029
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Chyba zamówię ten krem.klik

Stary 2013-05-03, 19:30   #3030
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

Ktoś mnie jeszcze pamięta

Ech, po mojej ciągle wypłukującej się czerwieni, którą na okrągło trzeba było poprawiać też mnie teraz ciągle nosi, żeby coś zrobić we włosy, ale wolę im dać spokój po ostatnich przejściach. A kolor mi sie znowu nie podoba
no weeeeeź

ja Cię podziwiałam, za odważny krok czerwieni nie tyle, że kolor odważny tylko fakt że dasz radę znosić spieranie koloru - chociaż powiem Ci, że nie z każdych włosów kolor tak ucieka, jednak z blondowych porowatych, puchatych lekkich (moich na ten przykład ) ucieka masakrycznie - o czym się niestety równeiż przekonałąś

no to jaki Ci kolor chodzi teraz po głowie? ja bym jednak mimo wszystko sobie coś zapodałą na Twoim miejscu, żeby się dobrze czuć, komfortowiej żyć

rudi?

Czas edycji: 2013-05-03 o 19:31
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości