Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz.12 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-03, 15:29   #1651
Oliath
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
ja CI dam aerobik, ciekawe czy byłaś taka aktywna w poprzednich ciążach??
Zwaz kochana, ze obecna ciaza to dla mnie takie przejscia, ze czuje sie jak polinwalidka w poprzednich bylam superfit, wiec sobie wyobraz

Starosc nie radosc
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:30   #1652
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c

Cytat:
Napisane przez JakKazdaInna Pokaż wiadomość
Z Białegostoku.
Sprzatnę trochę mieszkanie i jadę dziś do rodziców na weekend. Siostra podrzuciła jakieś pudła ubrań dla małego, moja przyjaciółka tez zaoferowała, ze odda nam rzeczy po swoich dzieciach. Jeszcze właściwie nic nie przygotowuję dla małego, ale muszę to wszystko zebrac, zobaczyc co jest. Bo moj maz w goracej wodzie kapany- wózek kupił jeszcze w styczniu, teraz kupuje ubranka, a pozniej bedziemy miec wszystkiego tony
U nas tez pada, niestety. A chciałam dziś umyc okna
witam nową mamusię-sąsiadkę, zaraz się jeszcze okaże, że się znamy ;]

Cytat:
zazdroszcze wyspratanego mieszkanka
my do jutra czekamy zeby drugi raz malnac sciany w kuchni i przedpokoju, dzisiaj sobie darujemy wkoncu świeto
no i ciagle czekamy na szafe, mam andzieje ze do końca przyszłego tygodnia bedzie i wkoncu moje woooorki z ciuchami powkladam do niej no i wkoncu zaczne prać i segregować rzeczy dla naszej córeczki
2 dni malowania, 3 dni walczyłam ze sprzątaniem i teściową, żeby nie przychodziła bo sami sobie poradzimy

tż bardzo się spisał, dużo mi pomógł i w wielu pracach wyręczył

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Moon: popatrzę sobie na necie na te zoo o których piszesz
Fiazo: to juz spokój masz
strasznie się cieszę, że już koniec

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:33   #1653
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
a patrzcie co ja znow wyszukalam w necie:

ZIOŁA

W czasie ciąży warto stosować zioła wzmacniające Twój organizm.

Nagietek
Napar z niego możesz stosować od początku ciąży przez całą jej pierwszą połowę. Ziele to wzmacnia ciążę, zapobiega poronieniom. W przypadku zagrożenia poronieniem (np. jeżeli poroniłaś w poprzedniej ciąży) do herbatki z nagietka dodaj przywrotnik pospolity.

Dziurawiec
Ziele to możesz pić przez cały okres ciąży. Poprawia pracę wszystkich gruczołów dokrewnych (w sposób pośredni także zapobiegać alergii u dziecka!) i układu trawiennego. Wzmacnia także układ nerwowy, zapobiega depresjom.

Ziele tasznika
Napar z niego pity na ok. 2- 3 tygodnie przed spodziewanym porodem - poprawia gęstość i krzepliwość krwi i zapobiega ewentualnym powikłaniom krwotocznym przy porodzie.

Kminek, anyż, czarnuszka oraz koper włoski
Są to zioła wspomagające laktację. Wpływają one na ilość i jakość pokarmu, warto więc pić ich napar lub jeść zmielone, począwszy od ostatniego trymestru ciąży przez cały okres karmienia.
dodam do tego linka

http://umamy.homestead.com/porod.html

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
witam nową mamusię-sąsiadkę, zaraz się jeszcze okaże, że się znamy ;]

2 dni malowania, 3 dni walczyłam ze sprzątaniem i teściową, żeby nie przychodziła bo sami sobie poradzimy

tż bardzo się spisał, dużo mi pomógł i w wielu pracach wyręczył

strasznie się cieszę, że już koniec
pozazdroscić TZ-ta gdzie go znalazłaś ?

mojemu sie strasznie nie chciało na poczatku a jak juz zanurzył wałek w farbie to zrobił wiecej niż miał zaplanowane.

mnie przeraża koszt karnisza, który wyjdzie nas prawie tyle samo co za podłoge do kuchni, nie wiedziałam, ze są takie drogie i troche nas to chyba przystpuje na tą chwile, ale bedzie juz przynajmniej czysto
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:36   #1654
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

hej dziewczynki widze, ze She znow sie pojawila tylko "pochwalic" i cisza w eterze ehhhh. Ja tam jestem za tym, ze jesli sie nie odezwie, powinna byc usunieta z Klubu, bo tam dziewczyny pisza rozne sprawy, pokazuja sie i takie tam. Po co nam taka osoba, co tylko do pochwaly wrzuca zdjecia i tyle ja widzialysmy?? Dobrze mowie?

Ze szwagierka juz pare rzeczy ustalilysmy co do ewentualnego pogrzebu, troszke jej opowiedzialam o swoich spostrzezeniach i takie tam. Bo jednak tesciowa to taka roztrzesiona, troszke faktow przeinaczyla. Ale OK.

Ogolem nie odnosze sie do postow, bo jakos nie wiem co wam odpowiedziec, jakis taki dol mnie zlapal.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:42   #1655
moonlightdancer
Rozeznanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40619270]Oliath jak Cię to pocieszy - ja mam pełno rozstępów już, nawet jeden mi się zrobił nad pępkiem, a teraz do kompletu doszły siniaki po zastrzykach.

Wygrywam konkurs na najseksowniejszy brzuch na wizażu

Ale nic się nie martwię, ważne, żeby mieszkaniec miał się dobrze.[/QUOTE]
Ja chyba w wieku 14 lat dorobilam się rozstępów na biodrach i piersiach. Zawsze bylam szczupła tyle że akurat wtedy te części ciala zaczęły bardziej rosnąć i ciach tak juz sobie z nimi żyję. Teraz wiadomo chciałabym ich uniknąć ale jak będą to marudzić nie będę. I tak nikt poza TŻ brzucha mi nie ogląda a gdybym miała panikowac że mu się to nie będzie podobac to raczej zastanawialabym się wtedy nad sensem takiego związku.
Więc smarujmy i zapobiegajmy na ile można ale i tak najwazniejszy jest w tym wszystkim maluszek.

Kurde ide dziś z postami jak burza Przez ostatni rok tyle chyba nie napisałam Weekend majowy i taki tutaj spokój że nawet ja mogę nadążyć no ale juz czas zrobic coś pozytecznego w domu.
moonlightdancer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:42   #1656
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hej dziewczynki widze, ze She znow sie pojawila tylko "pochwalic" i cisza w eterze ehhhh. Ja tam jestem za tym, ze jesli sie nie odezwie, powinna byc usunieta z Klubu, bo tam dziewczyny pisza rozne sprawy, pokazuja sie i takie tam. Po co nam taka osoba, co tylko do pochwaly wrzuca zdjecia i tyle ja widzialysmy?? Dobrze mowie?

Ze szwagierka juz pare rzeczy ustalilysmy co do ewentualnego pogrzebu, troszke jej opowiedzialam o swoich spostrzezeniach i takie tam. Bo jednak tesciowa to taka roztrzesiona, troszke faktow przeinaczyla. Ale OK.

Ogolem nie odnosze sie do postow, bo jakos nie wiem co wam odpowiedziec, jakis taki dol mnie zlapal.
zakop dół

za pare dni wrócisz do nas z nowymi siłami i wtedy juz nie wybaczymy CI nienadrabiania naszych cudownych spamerskich postów
Stary 2013-05-03, 15:43   #1657
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dzień dobry brzuchatki Strasznie smutno mi od wczoraj, odkąd przeczytałam o niunka045 z majowo-czerwcowych mam To musi być koszmar co ona przeżywa teraz U mnie szaro, buro i ponuro ale dzięki tej pogodzie siedzę w domu i piszę prace. Wygrałam dziś kilka aukcji, w tym 2 za 1 zł Pochwalę się:

http://allegro.pl/show_item.php?item=3205754316
http://allegro.pl/show_item.php?item=3205675439
http://allegro.pl/show_item.php?item=3205714164
http://allegro.pl/show_item.php?item=3203060158

I zakupiłam szafkę łązienkową w kolorze coco-bolo, będzie nam pasować do łazienki i wreszcie będzie więcej miejsca na kosmetyki http://allegro.pl/show_item.php?item=3179997736 To tyle u mnie, widzę że u was sporo się działo.

Enleeve- bardzo się cieszę że wszystko w porządku u was Tą lekarkę chyba bym opieprzyła na twoim miejscu, żeby się trzymała swoich obowiązków a nie komentowała bezsensownie wrrr jak mi tacy ludzie ciśnienie podnoszą

Cytat:
po pierwsze mam bardzo bolesne skurcze stop i dloni....i nie wiem co na to moge poradzic - czy ja moge brac potas???

a drugie to to ze wieczorami mam wzdecia....i tu tez pytanie - moge brac espumisan???

Jeśli chodzi o potas- skąd wiesz że akurat jego ci brakuje? Najlepiej zrobić badania z krwi magnez i potas, skurcze mogą wynikać z różnych przyczyn. Ja miałam bolesne skurcze łydek a magnez i potas w normach-okazało się (jak to już 2 czy 3 razy opisywałam),że toprez to że chodzę w płaskich butach-bo brzuch ciągnie ciężar ciała do przodu i się mięśnie łydek nadwyrężają. Chodzenie w 2-3cm obcasach pomogło i skurczy już nie mam Co do Espuminsanu- spytaj swojego gina. Ale wzdęcia można też ograniczyć przez zmianę diety na wywołującą mniej gazów,zamiast po proszki sięgać

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi babeczki w moim wieku ciazowym, czy tez macie takie uczucie rozdymania brzucha od wewnatrz?... Ludzie, nie daje rady z tym, czuje sie napompowana jak balon, mam wrazenie, ze rozpekne sie zaraz - doslownie. Brzus napiety jak beben, taki twardo-sprezysty (ale nie stawia sie nic), normalnie jakbym wychlala wiadro wody czy cos. Az ciezko oddychac, nie mowiac o poruszaniu sie swobodnie. Najchetniej bym lezala na boku, i to TYLKO na lewym, bo inaczej tchu brak - masakra
Nie mam tak Brzuch mam raz twardszy raz miększy,ale problemów z oddychaniem na szczęście nie mam. Może spytaj o to gina na kolejnej wizycie? Czytałam ostatnio że po 37 tygodniu bodajże macica, łożysko i dzidzia się obsuwają w dół i wtedy zmniejszają się usiski, łatwiej oddychać.

Edytowane przez czerwony_balonik
Czas edycji: 2013-05-03 o 15:44
czerwony_balonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:43   #1658
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

oliath: Ty to mnie swoja aktywnością zawstydzasz i przerazasz....

Ja to len..jeszcze pada to mam wymówkę aby na spacer nie iść..tesciowa rogaliki zrobiła i się po prostu lenie..plus taki ze te dwa dni żadnego skurczu nie miałam..od jakiegoś czasu raz/dwa razy dziennie brzuch twardnieje..cos podobnego jak u oliath..taki napięty na masa i u góry jakby miał peknac..po ok minucie przechodzi...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:43   #1659
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Ja chyba w wieku 14 lat dorobilam się rozstępów na biodrach i piersiach. Zawsze bylam szczupła tyle że akurat wtedy te części ciala zaczęły bardziej rosnąć i ciach tak juz sobie z nimi żyję. Teraz wiadomo chciałabym ich uniknąć ale jak będą to marudzić nie będę. I tak nikt poza TŻ brzucha mi nie ogląda a gdybym miała panikowac że mu się to nie będzie podobac to raczej zastanawialabym się wtedy nad sensem takiego związku.
Więc smarujmy i zapobiegajmy na ile można ale i tak najwazniejszy jest w tym wszystkim maluszek.

Kurde ide dziś z postami jak burza Przez ostatni rok tyle chyba nie napisałam Weekend majowy i taki tutaj spokój że nawet ja mogę nadążyć no ale juz czas zrobic coś pozytecznego w domu.
poczekajmy do poniedziałku, zjadą sie wszystkie spamerki i zacznie sie popis co która jadła w weekend
Stary 2013-05-03, 15:49   #1660
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Uwaga- uwaga !!Brawa dla mojego Tżta!
Zaczęłam sprzątać mieszkanie i poprosiłam żeby odkurzył, a ja zmyję podłogę i zrobił to bez zająknięcia
Teraz mieszkanko czyste, jeszcze nastawię pranie i done

Mój też dziś sam z siebie bardzo pomocny. Np po obiedzie wstał i mówi:
D: Zjesz jeszcze?
A: Nie dziękuję
D: To zabiorę i pozmywam.

Pozmywał, a muszę powiedzieć, że było tego mnóstwo, bo dziś pierogi i się naczyń nazbierało.Podszedł do mnie i pyta:

D: Coś jeszcze zrobić?

Byłam w takim szoku, że nawet o nic nie poprosiłam.
Teraz bawi się kablami, ciągnie prąd, bo mu dnia na leniuchowanie szkoda. No skarb dziś z mojego męża naprawdę.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 15:52   #1661
ita83
Wtajemniczenie

a tak na marginesie wrzucilam foto brzuchola dzisiejszego do klubu
Stary 2013-05-03, 15:59   #1662
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
a tak na marginesie wrzucilam foto brzuchola dzisiejszego do klubu
pfii co to ma być, jak wzdecie, gdzie masz brzuch?? chyba oszukujesz
Stary 2013-05-03, 16:03   #1663
Oliath
Zakorzenienie

Troszke pomoglo z tym glicerolem, ale nadal czuje sie nadmuchana a na dodatek czas na zastrzyk nie dam rady chyba w ten balon napiety
Kubulek
Stary 2013-05-03, 16:07   #1664
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Troszke pomoglo z tym glicerolem, ale nadal czuje sie nadmuchana a na dodatek czas na zastrzyk nie dam rady chyba w ten balon napiety
ile tych zastrzyków jeszcze masz?
Stary 2013-05-03, 16:07   #1665
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dzień dobry brzuchatki I

Jeśli chodzi o potas- skąd wiesz że akurat jego ci brakuje? Najlepiej zrobić badania z krwi magnez i potas, skurcze mogą wynikać z różnych przyczyn. Ja miałam bolesne skurcze łydek a magnez i potas w normach-okazało się (jak to już 2 czy 3 razy opisywałam),że toprez to że chodzę w płaskich butach-bo brzuch ciągnie ciężar ciała do przodu i się mięśnie łydek nadwyrężają. Chodzenie w 2-3cm obcasach pomogło i skurczy już nie mam Co do Espuminsanu- spytaj swojego gina. Ale wzdęcia można też ograniczyć przez zmianę diety na wywołującą mniej gazów,zamiast po proszki sięgać .
czerwony_balonik - nie skojarzylam tych butow na plaskim...jutro wloze te na obcasie i sie okaze....co do potasu to ja po prostu pamietam ze moja mama zawsze mowila ze skurcze sa objawem najprawdopodobniej braku potasu - i tak mi utkwilo ze pierwsze to co przyszlo mi na mysl to wlasnie potas (mozn np. pic sok pomidorowy ale ja to bym chyba szybciej zwymiotowala niz to wypila tak nielubie)

co do wzdec nie sa jakies bardzo uciazliwe - ale czasami tak sobie mysle ze jakby espumisan nie zaszkodzil a pomogl to dlaczego by sobie nie ulzyc - wiem wiem ide na latwizne

a tam wypije koperek zdrowiej a tez powinno ulzyc
Stary 2013-05-03, 16:10   #1666
Oliath
Zakorzenienie

Ałaaaa. Zrobilam nie wiem, czy dobrze, nie dalam rady na raz, a po drugim wkluciu az mi taki babel wyszedl gruby, moze za plytko?? jaaaaaak tooooo boooooliiiiii

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
ile tych zastrzyków jeszcze masz?
Ostatni z serii, zobaczymy w poniedzialek............. ....
Kubulek
Stary 2013-05-03, 16:11   #1667
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:
pfii co to ma być, jak wzdecie, gdzie masz brzuch?? chyba oszukujesz
hehehe jak mnie nawiedza wzdecia wieczorem to cykne fotke i zobaczysz roznice
Stary 2013-05-03, 16:12   #1668
Oliath
Zakorzenienie

Ide polezec sobie
Kubulek
Stary 2013-05-03, 16:13   #1669
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Ałaaaa. Zrobilam nie wiem, czy dobrze, nie dalam rady na raz, a po drugim wkluciu az mi taki babel wyszedl gruby, moze za plytko?? jaaaaaak tooooo boooooliiiiii

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

moze od tych zastrzyków masz takie uczucie dziwne z brzuchem co??
wogole kto wymyslil zastrzyki w brzuch i to jeszcze w ciazy
moja wyobraźnia nie ogarnia tego
Stary 2013-05-03, 16:13   #1670
fiazo
Zakorzenienie

odpisywałam i mi przeglądarkę wywaliło

mój tż mówi, że go terroryzuje
trochę pojęczy, ale zrobi, dzięki temu, że nie dopuściłam teściowej do mieszkania to on dużo zrobił
fakt, że i ja się narobiłam

co do obiadu to u mnie były:zupa grochowa, ziemniaczki, kiełbasa, sałata z dodatkami z oliwą

Synek
Stary 2013-05-03, 16:13   #1671
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
hehehe jak mnie nawiedza wzdecia wieczorem to cykne fotke i zobaczysz roznice
trzymam za słowo
Stary 2013-05-03, 16:14   #1672
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:

najwazniejsze ze to ten ostatni.....
za to ze mimo wszystko dalas rade

moze tez wypij napar z koperku Oliath
Stary 2013-05-03, 16:15   #1673
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
odpisywałam i mi przeglądarkę wywaliło

mój tż mówi, że go terroryzuje
trochę pojęczy, ale zrobi, dzięki temu, że nie dopuściłam teściowej do mieszkania to on dużo zrobił
fakt, że i ja się narobiłam

co do obiadu to u mnie były:zupa grochowa, ziemniaczki, kiełbasa, sałata z dodatkami z oliwą
sałata uwielbiam ze smeitaną
normalnie mam dzisiaj pierwsze smaki ciążowe, najpierw ptyś teraz sałata
Stary 2013-05-03, 16:15   #1674
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Ide polezec sobie
masz siłę kobieto

Synek
Stary 2013-05-03, 16:18   #1675
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
gdzie był taki konkurs???
W mojej głowie :P Jak oglądam Wasze brzusie, to zdecydowanie "wygrywam" :P A tak na marginesie, zaraz wrzucę do klubu mój, ale odziany

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość

Mój też dziś sam z siebie bardzo pomocny. Np po obiedzie wstał i mówi:
D: Zjesz jeszcze?
A: Nie dziękuję
D: To zabiorę i pozmywam.

Pozmywał, a muszę powiedzieć, że było tego mnóstwo, bo dziś pierogi i się naczyń nazbierało.Podszedł do mnie i pyta:

D: Coś jeszcze zrobić?

Byłam w takim szoku, że nawet o nic nie poprosiłam.
Teraz bawi się kablami, ciągnie prąd, bo mu dnia na leniuchowanie szkoda. No skarb dziś z mojego męża naprawdę.
Wow, brawo !!!

Ja po obiedzie, był pycha.
Babka się upiekła, jak wystygnie, to zobaczymy, jak smakuje.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:18   #1676
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
sałata uwielbiam ze smeitaną
normalnie mam dzisiaj pierwsze smaki ciążowe, najpierw ptyś teraz sałata
ja też lubię ze śmietaną, ale od paru dni chodziła za mną taka a'la grecka sałatka dałam do niej pomidory suszone w oleju, ogórki, fetę, cebulę, kapary

a sałata to nawet swojska bo od cioci z ogródka

Synek
Stary 2013-05-03, 16:21   #1677
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:

Nie strasz... Ja muszę zrobić za jakieś pół godzinki
I gin zapowiedział, że jeszcze min. miesiąc je będę brała...

Ale znam dziewczyny, które się kłuły calutką ciążę, a teraz mają śliczne dzieci, więc tym się motywuję.

O wiele gorzej było po porodzie, jak też musiałam robić te zastrzyki. Wtedy nie było żadnej motywacji, bo było mi wszystko jedno, czy mi krew skrzepnie czy nie....

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:23   #1678
iwona335
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40620441]Nie strasz... Ja muszę zrobić za jakieś pół godzinki
I gin zapowiedział, że jeszcze min. miesiąc je będę brała...

Ale znam dziewczyny, które się kłuły calutką ciążę, a teraz mają śliczne dzieci, więc tym się motywuję.

O wiele gorzej było po porodzie, jak też musiałam robić te zastrzyki. Wtedy nie było żadnej motywacji, bo było mi wszystko jedno, czy mi krew skrzepnie czy nie....

[/QUOTE]
i niech mi ktoś powie, ze kobiety to słaba płeć
podziwiam za te zastrzyki, ale jak trzeba to trzeba i co zrobic
Stary 2013-05-03, 16:27   #1679
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20

Cytat:
dzien dobry brzucholki kochane....nie mam dzis weny na nic....
kregoslup mi znow zaczal dokuczac w dodatku nawiedzily mnie wczoraj dodatkowe "przyjemnosci" nie wiem czy do konca zwiazane z ciaza
wiec mam tez pytania do was brzuchatki

po pierwsze mam bardzo bolesne skurcze stop i dloni....i nie wiem co na to moge poradzic - czy ja moge brac potas???

a drugie to to ze wieczorami mam wzdecia....i tu tez pytanie - moge brac espumisan???
ja czasami lykam espumisan. Wolę to niż peknac ;-)

Cytat:
Dzień dobry
wróciłam do żywych=mam odpalonego kompa
mieszkanko po malowaniu już całe wysprzątane, moje zamysły przemeblowania również zakończone sukcesem- wyszło po mojemu

teraz trochę was nadrobić muszę....
pokaż jakieś foty

Cytat:
Oliath ja tez mam wzdecia - niestety...ale moje nie sa az takie uciazliwe, nawiedzaja mnie zazwyczaj wieczorami i to nie codziennie

a nie pochwalilam sie jeszce - MAM ZGAGE
tzn ze malenstwu rosna wloski
wiec z ciazowych dolegliwosci niewiele mi zostalo do zaliczenia hahahaha

moje chyba będzie łyse:-P

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

też zastanawiałam się nad tym klubem...

Cytat:
:-*

Sprzedaliśmy pralkę:-D już pusciej w mieszkaniu, biuro męża spakowane, jeszcze reszta ciuchow i łazienka

Filipiśko

Edytowane przez malaczarnakejt
Czas edycji: 2013-05-03 o 16:28
malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:29   #1680
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-V

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
ja czasami lykam espumisan. Wolę to niż peknac ;-)

pokaż jakieś foty

moje chyba będzie łyse:-P

też zastanawiałam się nad tym klubem...

:-*

Sprzedaliśmy pralkę:-D już pusciej w mieszkaniu, biuro męża spakowane, jeszcze reszta ciuchow i łazienka
i zostaje Ci teraz pranie ręczne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości