Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-03, 16:08   #4171
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XX z garścią offtopu

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Od kiedy ocenia się porowatość na podstawie wyglądu, a każde wysokoporowate włosy mają wyglądać jak miotła?
Wysoko wszak się teoretycznie nie błyszczą a przerzucone nie chcą powrócić na swoją stronę -> więc nie są dość jedwabiste -> więc blizej im do miotły niż tafli Ponadto mają skłonność do puszenia i chyba (?) bywają niedociążone -> fruwające -> bliżej im do miotły.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:08   #4172
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Nie, nie tylko Ty
No za dużo, poczekaj trochę, skalp też potrzebuje odsapnąć
Ja chce teraz kupić jakąś fajną dużą maskę
Ja jestem w gorącej wodzie kąpana

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

dziękuję to jest taka wypłukana henna khadi orzechowy brąz, ale kolor zbliżony do mojego naturalnego (odcień ten sam, tylko mój naturalny nie jest tak mocno rudy)
Strasznie ładny

SoBitterSoSweet, ja lubię duże kalibry.. masek
Stary 2013-05-03, 16:12   #4173
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Tylko że tak dziwnie, jak żel nałożony i wiszą smętne strąki
Rozczesałabym te strąki szczotką i cieszyła się puszystymi lekko pofalowanym włosami. Takie też są piękne

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

No i włosy - roczne podsumowanie pielęgnacji styczeń 2012/ styczeń 2013
- luty
- kwiecień
Na zdjęciach prezentują się cudownie
Wydaje mi się, że za często stosowałaś proteiny i stąd efekt na końcówkach o jakim piszesz. Ten Kallos, którego tak wcześniej lubiłaś, ale przestał pasować twoim włosom to ten z jedwabiem? Proteiny ma całkiem wysoko i być może twoje włosy nie lubią jak zbyt często im się je serwuje
Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Patrzcie, co dostałam wczoraj wieczorem
Do tej pory miałam nierafinowany, ten tak pięknie nie pachnie
Czaję się na niego i ciągle zastanawiam: brać czy nie brać
Fakt, nie pachnie kokosem, ale jaka cena przyjemna. Kurcze, no nie wiem, nie wiem
Cytat:
to ja wrzucam obiecane fioletowe włosy.... :P niestety ciężko to na zdjęciach ująć, ale uwierzcie, widać fioletowe pasemka...
Ja fiolecik dostrzegłam w różnych miejscach. Wygląda fajnie, tak rockowo

Widziałyście, że wyszły nowe olejki Vatiki? Czosnkowy i olejek z czarnuszki. Ten drugi mnie zaciekawił, bo w składzie ma też oliwę z oliwek, olej z awokado i rozmaryn. Jest też pewnie parafina. http://www.indiaonline.pl/catalog/va...0ml-p-858.html
Jak obadam skład to może się skuszę
Stary 2013-05-03, 16:13   #4174
luboczka
Raczkowanie

Cytat:
to ja wrzucam obiecane fioletowe włosy.... :P niestety ciężko to na zdjęciach ująć, ale uwierzcie, widać fioletowe pasemka...
dla mnie bomba
sama może wypróbuję ten patent na mojej pohennowej marchewie
luboczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:13   #4175
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Kascysko warto się przyjrzeć na ZSK liposomom na trądzik i na naczynka?
Nie mam problemu z pekającymi naczynkami ale raczej z płytkim ukrwieniem i czerwienieniem się w sytuacjach wszelakich (zimo, gorąco, wysiłek, niezręczne sytuacje itd.) i czy jest sens dodawania tego ekstraktu do serum wieczorem? Czy bardziej by miało sens stosowanie rano?
A co do tego przeciwtrądzikowego, to tak się waham, bo w sumie teraz rzadko co mi wyskakuje, czasem coś na brodzie lub na czole ale odkąd codziennie stosuję mleczko manuka w wieczornym serum to jest wiele lepiej i nie wiem, czy jest sens
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:14   #4176
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Włosy masz piękne

A jeśli widzisz jakiś problem - najprawdopodobniej jest to nadmiar protein w diecie włosowej. Odstaw wszelkie białka na 2-3 tygodnie, będziesz mieć diagnozę

Nie demonizowałabym braku treściwej maski, sama ponad rok takowej nie miałam - wieloma rzeczami można tuningować zbiory, i nie potrzeba do tego zakupów w sklepie półproduktowym.
Dziękuję
postaram się tak zrobić tylko nie wiem czemu ale boję się dać zwykły olej na końcówki, że będą tłuste.
Jutro kupię glicerynę w aptece, mam nadzieję, że bez problemu dostanę, no i siemię lnianie i te polecane szampony.

SoBitterSoSweet lecę zobaczyć fotki mi też długo chodziło po głowie ścięcie włosów, ale szkoda mi, bo jeszcze nigdy nie zapuściłam takich jak mam teraz, a chciałbym jeszcze dłuższe. W dodatku mam cienkie włosy i krótkie pewnie nie ładnie by się układały
Stary 2013-05-03, 16:18   #4177
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja chce teraz kupić jakąś fajną dużą maskę
Ja jestem w gorącej wodzie kąpana
Kup sobie, włosy masz całkiem długie, to w miarę szybko wszystko schodzi ale i tak przypuszczam, że litr maski to jednak na wymiany się przyda
To ciekawe co później będziesz mówiła, jak Ci się bejbiki nie będą chciały jeszcze złapać do kucyka, ale będą miały parę ładnych cm i będą sobie sterczeć z każdej strony jak aureolka Trochę zamknięte koło, bo po każdej serii jantara i po GP z papryką mam bejbiki, łącznie 4 różne długości, więc chciałabym je jak najszybciej wpinać w kucyk, ale co z tego, że jeśli będę używać przyspieszaczy porostu, to wyprodukuję sobie kolejną warstewkę? na razie biorę na wstrzymanie, przy moich kręconych jak je zepnę w kucyk to boczne włoski wywijają się ... do góry w cieniu wyglądam jakbym miała rogi

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 16:18   #4178
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Meedzik a mogę zapytać o Twoje sposoby na schudnięcie? Bo z podpisu ładnie to wygląda, a jeśli w awku to Ty to
Stary 2013-05-03, 16:20   #4179
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Rozczesałabym te strąki szczotką i cieszyła się puszystymi lekko pofalowanym włosami. Takie też są piękne

Na zdjęciach prezentują się cudownie
Wydaje mi się, że za często stosowałaś proteiny i stąd efekt na końcówkach o jakim piszesz. Ten Kallos, którego tak wcześniej lubiłaś, ale przestał pasować twoim włosom to ten z jedwabiem? Proteiny ma całkiem wysoko i być może twoje włosy nie lubią jak zbyt często im się je serwuje
Dziękuję
Ten kalos o którym pisałam to ten keratynowy, ten z jedwabiem i oliwą kupiłam dość niedawno i rzadko stosowałam, a tamtego z keratyną zużyłam prawie cały słoik.
Mam nadzieję, że po odstawieniu protein włoski będą ładniejsze, a szczególnie końce
Stary 2013-05-03, 16:21   #4180
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam że przyjaciel do którego coś czuję, ma kogoś na oku.. A jeszcze wczoraj robiłam sobie nadzieje że coś z tego będzie, bo dawał mi tyle komplementów i wgl
Dlaczego ja zawsze muszę na takich trafiać? Najpierw wszystko ładnie, a później "Mam kogoś na oku", albo nie odzywa się dłuższy czas i później "Mam dziewczynę", albo "Nie jesteś w moim typie"...;(
oj kochana , ale nie przejmuj sie prosze
a moze w tym przypadku nie dotarło do niego wystrczająco dobrze że coś do niego czujesz i dlatego powiedział ze ma jakąs na oku?
ja wiem ze to lepiej jak koleś robi pierwszy krok, sama tak wolę,a el moze jescze próbuj !

ja mam za to tak ze mną się interesuja głównie tacy którzy mają dziewczyny... i najlepsze jest to ze z mojej stron nie ma czasem żadnej inicjatywy...

Cytat:

i to jest prawidłowe podejście po co sobie niszczyć dzień/życie narzekaniem na siebie. jeżeli coś jest nie tak (np. waga) to można to zmienić, można zadbać o cerę czy włosy. ale ogólnie TRZEBA pokochać siebie, znaleźć piękno życie jest za krótkie i i tak stwarza wiele problemów, po co więc samemu dodawać kolejne? a to pogrubione - ładnie i prawdziwie powiedziane
ja narzekałam na oponkę na brzuchu i sflaczałą pupę, to zaczęłam ćwiczyć. narzekałam na włosy i cerę, to zaczęłam o nie dbać narzekałam na małe piersi, ale przekonałam się, że małe jest jędrne i piękne, więc je pokochałam teraz nie marnuję dnia i swojego nastroju na zbędne użalanie się i narzekanie. wstaję rano, patrzę w lustro i jestem zadowolona, więc od rana (zazwyczaj) mam uśmiech na twarzy.
prawidłowa postawa!

Cytat:
Hej pięknowłose można dołączyć ?
Jako że moja porowatość została określona jako pogranicze wysokiej i średniej ( kascysko ) dbam o włosy od ponad roku, nie farbuję, nie prostuję ( sporadycznie się zdarzy, że wyprostuję grzywkę ) staram się nie suszyć, olejuję i wydaje mi się, że wszystko robię ok, to końce dość szybko się rozdwajają i pojawiają się białe kropki nie wiem co mogę jeszcze dla nich zrobić, żeby były piękne
Poratujecie?
Drugi problem jest taki, że strasznie plączą mi się włosy, dlatego też rzadko chodzę w rozpuszczonych, bo musiałabym je co chwile czesać, po wyjściu na spacer w rozpuszczonych muszę się później nieźle namęczyć, żeby je rozczesać i żeby ładnie wyglądały
heeej medzik piękne masz włosy, ale to juz wiesz
Cytat:
tochę widac, ale mnie sie podoba taki efekt
Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
A jeszcze co do ćwiczeń, to tu się nie chwaliłam:
Przypakowałam tyłeczek o 1,5cm po przysiadach.
Nie to, że przytyłam, bo z reszty mi zleciało. Bosko.
)
super! a skonczyłas juz wyzwanie tak?

ze tez ja się nie zmierzyłam przez rozpoczeciem przysiadow :P
ale chociaz fotki zrobiłam :P

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:22   #4181
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Kup sobie, włosy masz całkiem długie, to w miarę szybko wszystko schodzi ale i tak przypuszczam, że litr maski to jednak na wymiany się przyda
To ciekawe co później będziesz mówiła, jak Ci się bejbiki nie będą chciały jeszcze złapać do kucyka, ale będą miały parę ładnych cm i będą sobie sterczeć z każdej strony jak aureolka Trochę zamknięte koło, bo po każdej serii jantara i po GP z papryką mam bejbiki, łącznie 4 różne długości, więc chciałabym je jak najszybciej wpinać w kucyk, ale co z tego, że jeśli będę używać przyspieszaczy porostu, to wyprodukuję sobie kolejną warstewkę? na razie biorę na wstrzymanie, przy moich kręconych jak je zepnę w kucyk to boczne włoski wywijają się ... do góry w cieniu wyglądam jakbym miała rogi
Ooo właśnie Macie moje włosy z dzisiaj jak ja mam z nimi żyć? Przy twarzy mam nie wiadomo co

Mam taki 500 ml balsam do ciała z isany Cudo

Mam takie bejbiki nad czołem i w sumie długie już są. Bo z 5 cm mają Wydaje mi się w ogóle że jantar mi coś przyśpiesza bo jak obcięłam włosy to nie mogłam ich chwycić jakby od tyłu ręką a teraz już 2 cm mogę. Jeszcze 2 cm i wrócę do dawnej długości

Ale przynajmniej masz coraz więcej włosów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 280420131068.jpg (130,0 KB, 28 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 16:25   #4182
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
nie jestem sama z taką słabizną :
Ja miałam po pół kilo i starczało na zzdychanie po 15 minutach

Ja jak zaczęłam czytać jedną, to poleciały zaraz wszystkie
Swoją drogą to kilka lat temu było, więc chyba wrócę za jakiś czas do tego
Ja wzięłam teraz po 1kg na jutro. Zobaczymy. ;p

Cytat:
Dziękuję. Płaska pupa to od jakiegoś czasu moja zmora. I to, że mam przez to taką różnicę między obwodem biustu a bioder.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:25   #4183
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Meedzik a mogę zapytać o Twoje sposoby na schudnięcie? Bo z podpisu ładnie to wygląda, a jeśli w awku to Ty to
dziękuję, tak w avku to ja
A co do sposobów to zdrowe odżywianie, odstawienie smażonych i tłustych potraw, słodyczy, fast-foodów, słonych przekąsek, sosów itp, w zamian 5 mniejszych i zdrowych posiłków, więcej warzyw i owoców, dużo wody i ćwiczenia, duuużo ćwiczeń, brzuszki, rowerek, hula hop, skakanka, przysiady itp około 2-3 godziny ćwiczeń dziennie no i jakoś zleciały te kg
Stary 2013-05-03, 16:26   #4184
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
- luty
- kwiecień

W jaki sposób przeszłaś z koloru w lutym do koloru w kwietniu?
Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Zły dzień dla gencjany, part 2
Moja jeszcze nawet nie otwarta, ale przed chwilą mi się śniło, że nałożyłam ją na całe włosy zmieszaną z maską. Wszyscy domownicy się gapili jak na wariatkę (bardzo realistyczny sen). Niestety nie zdążyłam zmyć, bo już się sen zmienił - robiłam zakupy włosowe w Auchanie..
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ale fajny jest, miałam go, ale w mniejszej pojemności. Moim zdaniem w niczym nie ustępuje nierafinowanemu, tym jednym minusem jest tylko brak pięknego zapachu.
Lepszy brak zapachu niż nieprzyjemny zapach
Cytat:
Twoje włosy nawet zielone byłyby idealne fioletu nie widzę, tylko piękny odcień brązu

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:28   #4185
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
super! a skonczyłas juz wyzwanie tak?

ze tez ja się nie zmierzyłam przez rozpoczeciem przysiadow :P
ale chociaz fotki zrobiłam :P
Tak.
Ale nie zrobiłam ostatniego dnia. Niestety sobie coś naciągnęłam. I czuję, że tak szybko mi nie przejdzie.
Niby wszystko jest okej, a dzisiaj po shredzie też leciutko poczułam, już rozchodziłam, mam nadzieję, że jutro znów mnie nie będzie bolało po ćwiczeniach.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 16:30   #4186
meeedzik
Zakorzenienie

Karmazynko dziękuję
piękne to Ty masz mój ideał

Dobra dziewczyny ja lecę, bo za godzinę wychodzimy z Tż do znajomych a ja jestem jak to mówią w czarnej d...
Wpadnę jutro, bo już czuję się uzależniona

miłego wieczoru

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

versatille nie przeszłam to wina zdjęcia, przekłamane kolory i tyle ale nie marudzę Tż o więcej zdjęć, bo mnie kiedyś ubije
Stary 2013-05-03, 16:32   #4187
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
twoje włosy są idealne

a fioletu nie widze

ale powiedz mi, ty robisz jak dziewczyny że maczasz włosy czy robisz płukankę z tej gencjany? czy jeszcze jakoś inaczej? mam ochotę spróbować

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:33   #4188
say-hello
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny za miłe słowa jesteście kochane jak zawsze tylko ten fiolet jakoś nie w moim guście

So Bitter, ja mam ten ekstrakt na naczynka i niestety nie zauważyłam poprawy... zrobiłam sobie z nim serum i smarowałam codziennie wieczorem. wiem, że nie jest łatwo się pozbyć naczynek, ale jednak liczyłam na jakieś tam działanie.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
twoje włosy są idealne

a fioletu nie widze

ale powiedz mi, ty robisz jak dziewczyny że maczasz włosy czy robisz płukankę z tej gencjany? czy jeszcze jakoś inaczej? mam ochotę spróbować
dziękuję
ja sobie robię płukankę zazwyczaj starcza kropla-dwie (mam 2%) na pół litra wody, ale teraz wlałam chyba z 10 kropli, bo się zapędziłam :P
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:37   #4189
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:

dziękuję
ja sobie robię płukankę zazwyczaj starcza kropla-dwie (mam 2%) na pół litra wody, ale teraz wlałam chyba z 10 kropli, bo się zapędziłam :P
to spróbuje tylko gencjanę muszę odszukać

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-05-03, 16:39   #4190
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo właśnie Macie moje włosy z dzisiaj jak ja mam z nimi żyć? Przy twarzy mam nie wiadomo co

Mam takie bejbiki nad czołem i w sumie długie już są. Bo z 5 cm mają Wydaje mi się w ogóle że jantar mi coś przyśpiesza bo jak obcięłam włosy to nie mogłam ich chwycić jakby od tyłu ręką a teraz już 2 cm mogę. Jeszcze 2 cm i wrócę do dawnej długości

Owiń to pasemko co Ci na twarz zlatuje na palec razem z wywiniętą grzywką , ewentualnie podpinaj je jak są prawie suche to wszystkie się tak powinny wywinąć i będzie spokój
Ślicznie się błyszczą

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:43   #4191
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

kurczę.. mam tylko spirytusowy roztwór gencjany, on się chyba nie nadaje?

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-05-03, 16:44   #4192
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
kurczę.. mam tylko spirytusowy roztwór gencjany, on się chyba nie nadaje?
może ci włosy przesuszyć, lepiej nie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 16:46   #4193
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
ładne, bardzo mi się podobają

Cytat:
So Bitter, ja mam ten ekstrakt na naczynka i niestety nie zauważyłam poprawy... zrobiłam sobie z nim serum i smarowałam codziennie wieczorem. wiem, że nie jest łatwo się pozbyć naczynek, ale jednak liczyłam na jakieś tam działanie.
No właśnie tak się zastanawiam czy jest sens ehhh

a apropo liposomów to jakiś czas temu słyszałam w radiu, że amerykańscy naukowcy zrobili jakieś badania i wyszło im że skuteczność liposomów jest praktycznie zerowa, niestety ie pamiętam już czym to uzasadniali. wie ktoś coś o tym?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-03, 16:49   #4194
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Owiń to pasemko co Ci na twarz zlatuje na palec razem z wywiniętą grzywką , ewentualnie podpinaj je jak są prawie suche to wszystkie się tak powinny wywinąć i będzie spokój
Ślicznie się błyszczą
Spróbuję tak zrobić
Czy ja wiem.. Mi się wydaje, że te blond są suche.
Stary 2013-05-03, 16:50   #4195
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
może ci włosy przesuszyć, lepiej nie
kurde a już się napaliłam na eksperyment
kupię w takim razie jak będę zamówienie z dozu odbierała no chybaże mi przejdzie

Blog!
Uśmiech nie boli!
Stary 2013-05-03, 16:58   #4196
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne

Tyś nie widziała co ja mam przy twarzy chyba - miliard fruwających bejbiszonów, psujących cały efekt każdej fryzury. Wczoraj mnie koleżanka poinformowała, że wyglądam jakbym miała grzywkę
Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Płaska pupa to od jakiegoś czasu moja zmora. I to, że mam przez to taką różnicę między obwodem biustu a bioder.
Ja też mam o dużo, dużo więcej w cyckach, nie wiem jaki bym musiała mieć tyłek, żeby się to wyrównało
Cytat:
versatille nie przeszłam to wina zdjęcia, przekłamane kolory i tyle ale nie marudzę Tż o więcej zdjęć, bo mnie kiedyś ubije
Achhh, ale tak czy inaczej baaaardzo mi się podoba kolor z kwietnia skojarzył mi się z gencjaną ;D

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:04   #4197
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Ja też mam o dużo, dużo więcej w cyckach, nie wiem jaki bym musiała mieć tyłek, żeby się to wyrównało
Ja aż tak dużo już nie mam. Teraz mi zleciało 0,5cm z cycków, doszło 1,5cm w pupie, więc mam różnicę tylko 5,5cm.
Przy różnych chudnięciach/tyciach potrafiłam mieć ok. 10cm różnicy.
Stary 2013-05-03, 17:13   #4198
Azben
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!
Niedawno zaczęłam pielęgnacje i jestem tu nowa, mam nadzieje, że udzielicie mi pare rad ;d nie chcę zakładać nowego tematu, liczę, że tu mi szybko napiszecie co i jak
Ostatnio kupiłam olejek kokosowy, na początku wszystko pięknie, bez większego puchu... A teraz warstwa wierzchnia kudełków po czymkolwiek się puszy włoski od dołu sa w dobrym stanie, a te górne, wierzchnie po umyciu przez najblizsze pare godzin wyglądają jak u czarownicy
W dodatku nie wiem, czy przypadkiem nie są falowane, bo nawet nawalając na nie warstwe silikonów niektóre fragmenty mają mocno zdefiniowane falki.

Może powinnam odpuścić kokosa? lub nakładać go tylko od dołu, a na wierzch coś dla wysoko/średnioporowych? Z proteinami też się nie chyba polubiły, bo gdy zrobiłam misz masz to wyglądały, jakby ich było dwa razy tyle(co w sumie dziwne, bo mimo, że wyglądały puchowato i sianowato to świeciły się mocno i na drugi dzień prezentowały się nadzwyczaj ładnie )
Azben jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:20   #4199
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Jakoś sobie z nimi poradziłam, zawinęłam w ruloniki, podpięłam spinkami, później rozpuściłam, podsuszyłam dyfuzorem i później doschły same, jeszcze nie odgniotłam, ale ładnie lekko się skręciły
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
oj kochana , ale nie przejmuj sie prosze
a moze w tym przypadku nie dotarło do niego wystrczająco dobrze że coś do niego czujesz i dlatego powiedział ze ma jakąs na oku?
ja wiem ze to lepiej jak koleś robi pierwszy krok, sama tak wolę,a el moze jescze próbuj !

ja mam za to tak ze mną się interesuja głównie tacy którzy mają dziewczyny... i najlepsze jest to ze z mojej stron nie ma czasem żadnej inicjatywy...
Właśnie chyba dotarło i dlatego zasugerował że ma jakąś inną dziewczynę na oku..On jest 3 lata starszy i bardziej doświadczony, więc jakby coś czuł, to raczej wyszedłby z inicjatywą. Może teraz wydaje mu się że 3 lata to jednak duża różnica.. No ale trudno, zachowam się jak przyjaciółka i choć będzie mi ciężko, to postaram się mu kibicować..

Cytat:

Ale ładne!
Cytat:
Karmazynko dziękuję
piękne to Ty masz mój ideał

Dobra dziewczyny ja lecę, bo za godzinę wychodzimy z Tż do znajomych a ja jestem jak to mówią w czarnej d...
Wpadnę jutro, bo już czuję się uzależniona

miłego wieczoru

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Świetną masz figurę i włosy!

Miłej zabawy! ;*

A ja za niedługo zbieram się na nockę do przyjaciółki, po wczorajszej wiadomości, taka noc jest mi potrzebna, muszę się wygadać i odstresować

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-03, 17:26   #4200
Kaveri
Spaceroholiczka

Jakie piękne włosy widziałam

Ja swoje smarki spięłam i myślę, co jutro na nie nałożę
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości