|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40625704]http://allegro.pl/super-legginsy-smi...208972028.html
http://allegro.pl/super-legginsy-raj...208971976.html[/QUOTE] Ale super! Chyba coś kupię młodemu. Jeszcze klub nie nadrobiłam
|
|
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
sa boskie na zdjęciach
ale ja z tymi "chinczykami" uwazam, bo kilka razy sie nacielam .. ubranka sa duzo mniejsze - wiadomo na rynek azjatycki - a i jakosc wiele do zyczenia pozostawia, dwa razy tylko bylam zadowolona z rzeczy, a kilka razy to wrecz dostalawalm jakies ochlapy, co po praniu do niczego sie nie nadawaly
|
#663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to na ebay zamawiasz? nigdy tam nie kupowałam, nawet nie szukałam niczego.... może to kiedyś oggarnę![]() Cytat:
![]() A oczko juz o wieleeee lepiej już po południu po 3 dawce kropelek było lepiej i teraz już nie ropieje
|
|
#665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ebay.com, wyszukuje ten chinski badziew albo jeszcze jest taka strone wholesaledress cos tam .. i tam z jakoscia lepiej ale jest lipa bo na ebayu masz wysylke za free a tam jakos dziwnie naliczaja wysylke od wagi i nie zawsze sie oplaca w ogole to Wam powiem, że siostra od chinczykow zamowila sobie stroj - podrobe VS i krecilam tylko nosem, ze jakasz smate dostanie ale dostala naprawde wierna kopie!
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A y na maówce. Ola jest grzeczniutka, spi w lozeczku turystycznym kapie sie w nieswowj waience. A pogoda taka sobie ale ze moje dziecko przyzwyczajone w każdej pogody to nawet deszcz jej niestraszny. Przeczytalam pobieznie tylko z dzisiejszego dania bo nadrobic szans nie mam. A i malam sie pochwalic Ola probowala juz jablka, gruszki, winogrona banany, marchewka (w niedziele kolejne podejscie, bo wczesniej sie robila zolta po niej), ziemniaki, szpinak, dynia i dzis zielony groszek i wszystko jej smakuje i pieknie je. Jaka jestem z niej dumna |
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Blogerko, usuwałaś jakiś wpis z klubu?
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
o jezusie, 4 strony musiałam z dzisiaj przeleciec
gaduły ![]() to po kolei: - Bartulo ładuje pięsci na raz obie, jakby sie trzecia znalazła to pewnie tez by zmiescił ![]() -FEWCIU kochana- ja 1,5 mies temu dziadka pochowałam wiec wiem jaka to przykrosc, tulam - PSTRYCZKU- jak znajdziesz tą kule to daj link - MARSI- to fajosko mieliscie z Leosiem, dziecka jednak nie oszukasz ![]() - LAURKO- witaj po przerwie, pytanie mam- to gdzie Ty sie kąpiesz? ![]() - MENEQ- jak czytam Twoj opis kapieli to sobie pomyslałam- wow, szacun, jak mozna ogarnąc tak bobasa i siebie ![]() - SILVER- dla Darii za podniesienie głowki mój tez nie zawsze chciał podnosic, raz tak a wiele razy ryczał z nosem w kocu, a teraz robi wywrót na brzuch i z 5 minut łebek w górze trzyma- LADY- ale zacieszno-pocieszny Pietraszko -LITTLESWEETANGEL- oj to teraz bedzie sie u Ciebie działo, ojjj -SZAJA- ja kąpie prawie identycznie- prawie, bo mam pieluszke na dnie ale mały i tak jezdzi na niej po całej wanience a majowy deszczyk zdrowy- podlał was to ładnie urosniecie aha, kapitalny głos masz ![]() nie miałam pojecia, ze takie cyrki z tą kaszką na maminym mleku są oj, bedzie sie działo jak zaczniemy jesc co innego nic cyc ![]() u nas lało, do południa non stop, po obiadku ubrałam małego bo nawet słoneczko wyszlo, poszłam na spacer a tu chmura, zdązyłam na szczescie do domu zanim zaczeło padac, teraz znowu leje, masakra... maly dzisiaj sam siebie przeszedł- kolezanka u mnie była i tak z nim szalała, ze az mi serce rosło jak patrzyłam na mojego synusia- chichral sie, smiał na głos, gzikał jak szalony ale małzon przed chwilą numer wyciał, padłam poszedl spac do sypialni koło 21, ja siedze w pokoju obok przed TV , za jakies pół godz słysze ze mu tel dzwoni ale nie słysze rozmowy, otwierają sie drzwi od sypialni, małżonek idzie do łazienki, po czym wychodzi ubrany w mundur ze smiechu spadłam z wersalki ![]() jeszcze do klubu zaglądne i uciekam |
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, wyedytowałam
generalnie ostro pokłóciłam się z tż i sie mnei zapytal co jeszcze tutaj robie .. zabrzmialo to jakby mi sie kazal wyprowadzic .. to tak w duzym skrociei dzisiaj to przemyslalam i wiem, ze sam sprowokowalam klotnie, po tym jak tescioa mnie mocno w☠☠☠☠ila i zwrocilam uwage tz-towi, zamiast jej, a on odpwoiedzial poraz enty ze to sprawa miedzy mna a nia .. no i wtedy poszlo juz ostro ...
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-05-03 o 22:16 |
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę czytać dalej
|
|
#671 |
|
Wtajemniczenie
|
zdołowałam się lekko, bo telefon mi padł a mialam tam bardzo dużo zdjęć malego jak byl taki całkiem maleńki i jakieś filmiki jak kopał w brzuchu i co? i się okazało, że nie wszytsko zapisało się na kartę .. te pierwsze tygodnie i ciąża .. cholera
|
#672 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A słoiczki czy gotujesz? Cytat:
|
||
|
|
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo brawo i łądnie je? nie wypluwa?Co do tej nakładki z łyżeczką, to TY to masz? z jakiej firmy? bo ja ostatnio, chciałam kupić do butelko lovi ale nie wiedziałam czy ta nakłądka jest uniwersalna do wszystkich butelek lovi czy tylko do niektorych z nich a w smyku nie umieli mi powiedzieć :/ Cytat:
no właśnie też miałam pytać bo nie umiałam się połapać... SYlwia, powiem Ci że ten twój mąż to jest przeagent ![]() ![]()
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-05-03 o 22:30 |
||
|
|
|
#674 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
----- Doczytałam odpowiedz. Dziewczyny pędzicie, że nie idzie nadążyć. Idę dalej nadrabiać Edytowane przez aluap987 Czas edycji: 2013-05-03 o 22:39 |
||
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40626651]Ale po marchewce ma prawo, kartoten w niej jest, dorosły też jak je marchewkę to zmienia mu się koloryt skóry
A słoiczki czy gotujesz? [/QUOTE] Tyle ze porucz zoltej skóry dostawala strasznego rumienca. Teraz sprobuje, ale samej marchewki juz nie bede jej dawac tylko z jaikis innymi warzywami. Daje sloiczki puki co, ale mam tez pol szuflady na mrozone warzywek. Napewno cukinie bede jej gotowac, bo mam zamrozona a w sloiczkach nie widzialam. |
|
|
|
#676 |
|
Lurker ;)
|
Sylwia co czytam o Twoim mezu to leje
![]() Chcialam napisac odnosnie smierci dziadkow. U mnie byla taka sytuacja, mialam jakies glupie przeczucia, ze nie zdaze mu powiedziec o ciazy. No i niestety przeczucie mnie nie pomylilo... Na dzien przed tym gdy mialam go odwiedzic i oznajmic o ciazy mial wypadek. Zatrzymanie krazenia. Za dlugo to trwalo zanim doszla jakas pomoc i zapadl w spiaczke. Liczylam, ze sie obudzi ale niestety po bodajze miesiacu, poltorej zmarl. Pogrzeb byl w dzien slubu szwagra- TZ byl swiadkiem... Bylismy z dziadkiem bardzo blisko. Dlugo nie moglam sie pozbierac. Po prostu siedzialam i ryczalam. Bylam wsciekla, ze mimo tego durnego przeczucia nie odwiedzilam go wczesniej. Mowilam mu, ze bedzie pradziadkiem gdy go odwiedzialam ale nie wiem czy rozumial co mowie- byl ehh brzydko ujmujac jak warzywo... Jest mi strasznie przykro, ze kluska nie bedzie miec zadnego dziadka.
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odpływ liniowy w podłodze ![]() Mąż to niezły numer |
||
|
|
|
#678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
eeeeh zjadło mi więcej cytatów ![]() Sylwia Twój mąz to jest boski z tymi swoimi zaspanymi akcjami,widać że prawdziwy z niego pracuś :P Kurdę! Miałam się odnieść a już zapomniałam Marsisprawę mam Poleć mi jakieś ćwiczenia. Za miesiąc mam wesele kupiłam sobie taką kieckę obcisłą a zapomniałam że mój brzuch to flak Otóż jestem po cc i mam mega roztęp tego mięśnia bo aż na 4 palce co mogłabym ćwiczyć żeby schudnąć z bebzona???W ogóle to Blanka mnie dziś przećwiczyła że szok. Otóż pobudkę nam zrobiła o 1 w nocy!Zjadła i ani myślała o spaniu do 3 tańczyła. Potem zdrzemnęła się na 15 min i wyła i marudziła aż do 11 rano z przerwami na jedzenie. Myślałam że umrę ze zmęczenia , do tego cały dzień tez był marud , dopiero po kąpieli się uspokiła. Aż się boję co dzisiaj w nocy będzie
|
||
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W brew moim niepokojom Ola ja bardzo pięknie, ewentualnie sie krzywi ale wszystko co dostaje prubuje z checia. Dzis z groszkiem bylo ciekawie, bo maz przygotowywal i mowi ze moze jej niesmakowac bo bardzo wyrazisty smak a ona te probne 3 lyzeczki zjadla z checia. Karmie ja w lezaczku i super sie sprawdza, teraz na majowke nie wzielam to karmie u meza na rekach bo inaczej ciezko. Dla mnie karmienie w lezaczku to swietna sprawa puki nie siedzi. Nie plula od początku a jak nie ma ochoty juz jesc to odwraca glowe. A co do wypluwania to dziecko zawsze troche wypluje bo nie umie jeszcze dobrze polykac szczegolnie na poczatku. A rozszerzanie nam ostatnio tak fajnie poszlo, na poczatku jakos bylo ciezko. Idę lulu, bo jutro pobudka i jedziemy do Zatoru oglac dinozaury i do inwaldu do parku miniatur. Dobranoc zajrze moze wieczorkiem jutro jak czas i mala pozwoli. |
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, słuchajcie, tak siedzę i czytam Was przez cały dzień... I głupio mi. Głupio, że tak napisałam ostatnio, choć nie chciałam nikogo urazić. Poglądy to jedno, a wyrażanie ich to drugie... Następnym razem zachowam takie uwagi dla siebie, a Was PRZEPRASZAM.
Zresztą, jakie to wszystko ma znaczenie? Żadne. Najważniejsze jest to, że wszystkie z nas mają przy sobie zdrowie i cudowne dzieciątka.
|
|
|
|
#681 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-05-03 o 23:22 |
|||
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz ja tak myślę, że taką bliznę można potraktować jako zwieńczenie okresu ciąży który jak każda z nas wie do najlżejszego nie należy I nie ma co każda z nas jest w takiej samej sytuacji zostałyśmy mamami i mamy się wspierać a nie spierać ![]()
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh.
![]() Rany, jak mi smutno z powodu dziewczyny z wątku majowo-czerwcowego. Aż mi się od razu nasza biedna H. przypomina. Ehhh. Po tym incydencie miałam manię na punkcie ruchów małej, jak jej wcale nie czułam przez 10 minut (bo moja mała była bardzo ruchliwa, pod koniec ciąży, w tych ostatnich 2 tygodniach, to nocami płakałam, tak mnie bolało, jak się rozkopywała, ehh ), to od razu ciśnienie mi podskakiwało i dziobałam brzuch palcem, żeby ją jakoś pobudzić...
|
|
|
|
#685 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40625166]Fajnie...
![]() A powiedz mi (ależ ja ciekawska jestem, pierdyliard pytań, przepraszam ) jak wyglądają zarobki w stosunku do cen - bo np. u nas przecież zarobki małe, ceny kosmiczne :/ I... zawodowe pytanie orientujesz się, ile nauczyciel zarabia? zawsze mnie ciekawi, ile za granicą mój zawód wart [/QUOTE] Zarobki sa uzaleznione od rodzaju pracy (stala czy dorywcza). W Japonii byl zwyczaj, ze cale zycie pracuje sie w jednej firmie. Mozna bylo byc kiepem a i tak sie awansowslo ze wzgledu na przepracowane lata. A pensja rosla co roku automatycznie. Adekwatnosc zarobkow do cen zalezy tez od miejsca zamieszkania (miasto czy wies). Ogolnie w spoleczenstwie przewage liczebna ma klasa srednia, ale coraz wyrazniej rysuje sie roznica miedzy biednymi a bogatymi. Nie mam najbledszego pojecia, ile nauczyciel zarabia. Patrzac na znajomych: kokosy to nie beda, ale biedy tez nie klepia. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
Przyznam sie Wam, ze jeszcze w podstawowce ssalam palce wskazujacy i srodkowy a sladu po tym nie ma. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
Potwierdzam, ze niemowle mozna nauczyc pic z kubeczka. Od urodzenia cwiczymy dostosowujac tylko rozmiar kubka. I o dziwo rade dajemy |
||
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z kolei do 2 czy 3. roku życia ssałam smoka i miałam okropną wadę zgryzu
, ale wynikała ona z tego, że mam za małą szczękę do wielkości moich zębów - są dość duże, ale nie do przesady, aczkolwiek nie mieściły się. Już dawno wyprostowałam. Ale za to został mi dziwny odruch ssania podniebienia przy piciu... Nigdy się nad nim nie zastanawiałam, ale ostatnio doszłam do wniosku, że to chyba po smoczku. ![]() A co do klubu, to kto jest za czystkami, a kto przeciw? Zrobimy to demokratycznie.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-05-03 o 23:55 |
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowej części
Szalejecie dziewczyny ![]() Cytat:
Niedługo spróbujemy Gerbera, bo niestety Nan podrożał Różnica w Lidlu pomiędzy Gerberem i Nanem to aż 7,50 a skład prawie taki sam.
|
|
|
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniołku to ja Ci chętnie oddam swoje 300g . Wyslij mi tylko swój adres na pw
![]() Black ja jestem Za. Kurde Blanka znowu się obudziła tak jak wczoraj ,oby tylko znowu nie beczała do rana,nie zdążyłam się nawet położyć |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Witam Was Kochane!
![]() Strasznie za Wami tęskniłam ![]() Poczytałam Was w nocy bo nie mogłam spać,Kurcze tyle smutnych rzeczy się wydarzyło... Ale najpierw co pamiętam: Nancy,Nawijko,Szaja i Ilusion(przepraszam jeśli kogoś pomijam) kochane jesteście że się martwiłyście ![]() Silver cudownie Niunia podnosi główkę! Lady-Pietraszko śmieje się zawodowo,mój mąż też mówi do małej "hopa!" ![]() Szaja,super głos-idealny do pracy x dziećmi ![]() Sylwia,mąż jest wyjątkowy,usmialam się pierwszy raz od paru dni Black ją też jestem za. Bokeh super że z oczkiem już lepiej. Biedną Niunia. ![]() Meneq ja też ssałam te dwa palce do końca gimnazjum aż mi wstyd ![]() Nina,super że nie masz problemów z rozszerzeniem diety ![]() Blogerko współczuję z całego serca przebojów z teściowa i tz Więcej chyba nie pamiętam. Jak mi się coś przypomni to napisze. Szaja wydaje mi się że z piersiami jest ok,tzn jak nacisne to olej sika wręcz nie leci. W nocy mi ładnie je a w dzień odstawiła takie cyrki że nie wiedziałam co robic. Wogóle jest tak okropnie marudna,jeszcze nigdy tak nie było. Teściowie są... Ech... Nie będę się na ten temat rozpisywać bo szkoda słów. Dobrze że widuje ich tak rzadko. Dziękuje za wszystkie Wasze kondolencje. Ale to nie koniec smutnych wieści. Tego samego dnia-rano zmarł mój dziadek,za dwie godziny ciocia,taka dalsza rodzina,ale sporo się spotykaliśmy,bardzo ją lubilam,a po południu mąż powiesił bardzo dobra koleżankę mojej mamy,a potem siebie. To była taka fajna babka! Tylko miała męża psychopatę...Za dużo wrażeń dla mnie... I jeszcze przeczytałam o tym dzieciaczku x majowego wątku. ;( co to był za okropny dzień! Tak mi szkoda tej dziewczyny Nie jestem w stanie sobie wyobrazić co ona przeżywa. Nasze chore bioderka to pikuś!Ale się rozpisałam... Już Was nie zanudzam. Dziękuje że Was mam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ---------- Aaa.. Lenova mam nadzieję że u Blanki to chwilowe zachowanie. Ale muszę Ci powiedzieć że imię zobowiązuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:01 ---------- A do klubu zajrze może w ciągu dnia,to zobaczę co tam ciekawego u Waszych dzieci. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

generalnie ostro pokłóciłam się z tż i sie mnei zapytal co jeszcze tutaj robie .. zabrzmialo to jakby mi sie kazal wyprowadzic .. to tak w duzym skrocie
idę czytać dalej

ciekawe czy dobre to to, czy jakiś przereklamowany bubel 
aż mi wstyd