|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
![]() kallisto witaj, myslalam o Tobie ostatnio, ale nie bylo czasu skrbnac sms. Jak sie czujecie? co u Was? Zostawilam moje dziecko z buntem dwulatka z tatusiem i pojechalam do sklepu po zakupy podstawowe bo z rana juz tylko swiatelko w lodowce mnie witalo. I co przyjechalam a oni sobie spia wiec zajadam buleczki ciemne z ziarnem, maselkiem, serem zoltym, pomidorkiem i cebulka i popijam herbatka. Chwila ciszyyyyy aaaaaaaaaaaaa jak blogo.Oliath tez mysle ze to super decyzja. Jesli faktycznie, bylo wiele spraw niewyjasnionych itd. to lepiej wziac kredyt na domek do remontu (a macie do tego smykalke) niz sie ladowac w prostowanie wieloletnich rzeczy.
|
|
#1832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że Wasz się cudownie sprawi i nie będziecie mieć podobnej usterki hahaa
|
||
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
Nie no, ja tez ale teraz jest jakos inaczej, wczoraj mnie tak uderzylo, kiedy patrzylam na niego i Lale, i pozniej kiedy mnie tulil jak brzuszek tak bolal, i przelecialy mi te wszystkie lata przed oczyma nagle - od pierwszego spotkania na zywo w polowie drogi miedzy 3city i Wro, na dworcu glownym w Poznaniu, kiedy szedl w moim kierunku, a ja sie musialam oprzec o filar bo mi kolana zmiekly, i pocalowal mnie bez slow, a ja mu wyszeptalam Nareszcie jestes... i pomyslalam wczoraj, ze on jest jedynym, co mam i calym zyciem i sensem wszystkiego... ze nawet dzieci sa tak naprawde nasze tylko na chwile, bo potem dorosna i kogos pokochaja i pofruna, a on jeden jest na zawsze moj i ja jego... Ale pojechalam gornolotnie
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-05-04 o 08:34 |
|
|
|
|
#1834 |
|
Konto usunięte
|
nie pisalam Wam ze teraz w nocy wcale nie sikam pierwszy raz ok 7 rano, spimy cale noce i jest super. W dzien czasem mnie nacisnie na pęcherz i wtedy jest masakra... mize apogeum sikania nocnego mialam w 1 trymestrze... dziwne... ale prawdziwe
oby tak do konca
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oliath jak slicznie to napisalas
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VI
Cytat:
pięknie to ujelas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy
oh ja się też w moim codziennie zakochuję od nowa:P
szczególnie jak mi chrapie pod nosem i bąki puszcza hahaha |
|
|
|
#1838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zapomniałam się przywitać Dzień dobry - znowu leje!
|
|
#1839 | |||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VI
Cytat:
![]() Cytat:
U nas wszystko dobrze, maly maltretuje matke po wnetrznosciach i brzuch mam dwa razy wiekszy niz jak ostatnio sie widzialysmy hehe milo, ze o nas myslisz:-* Cytat:
I moj maz mnie dzisiaj tak wysciskal i wycalowal przed wyjsciem... Cos w powietrzu chyba jest dzisiaj![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez mam dwa razy wiekszy, moze jak sie ladnie zrobi i mloda bedzie w zlobku wyskoczymy na jakies lody i ploty rzecz jasna i moze jeszcze inne Kielcowki do nas dolacza
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-05-04 o 08:56 |
||
|
|
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- cz
Oli- ale pieknie napisalas
Damciatko- dobrze ze usterke wykryliscie teraz a nie podczas uzytkowania. Teraz bedziecie mieli nowa radosc z nowego wozka
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-05-04 o 09:05 |
|
|
|
#1842 |
|
Konto usunięte
|
Oliath na to wychodzi ze poznaliscie sie przez internet ? prawda?
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 20
Cytat:
Chetnie, chetnie! Bedziemy sie razem pieknie toczyc przez sienkiewke haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40629717]Oliath na to wychodzi ze poznaliscie sie przez internet ? prawda?
[/QUOTE]ja nie oliath, ale opowiadala ostatnio jak sie z mezem poznala wiec tak przez internet
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj o tyle dobrze, ze pierwotne pozwolenie na budowe jest i projekt jest, ale ile samowolek budowlanych... plus od kilkunastu lat nie ma dziennika budowy... wiec nawet zamieszkanie tam jest juz samo w sobie wykroczeniem
|
|
#1846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dołączyłam wczoraj zdjęcie brzusia do klubu
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-05-04 o 09:22 |
|
|
|
|
#1849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio i oznajmiam, że właśnie zaczynamy 27 tydzień!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc,
Oliath dobrze, ze przemysleliscie z domem. Pieknie piszesz o tz-cie. Ja tez od kiedy jestem w ciazy zakochuje sie od nowa w swoim. Cytat:
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol Żabcie
Ale mi czas leci szybko Jutro powracam na dobre ze spamem Moja przyjaciołka dzis w nocy musi wracac Odwiedzili nas tez rodzice Tza ale na chwilke....Jutro juz nikogo nie bedzie-szara rzeczywistosc..... Pogoda sie popsuła,jest zimno i pada.Dobrze ze zdarzyłam pokazac mojej Sarence Zamosc no i zdazylismy z ogniskiem przed burzą.Dni szybko mi mijały....i wczoraj leżąc rano z Tzem uswiadomiłam sobie ze mamy równo 2 miesiace do porodu ![]() Pokoj Laury skonczony.Trzeba tylko kupic wreszcie wyprawke Postaram sie jakies focie ogarnąć.Super remontu nie robilismy ale odswiezylismy pokoj nadając dziecinny charakter i jest ładnie Nie wiem ile tu pomieszkamy bo wynajmujemy domek .....Ale na start dla kurczaczka jest ok Trzymajcie sie,miłego dzionka
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40629575]nie pisalam Wam ze teraz w nocy wcale nie sikam pierwszy raz ok 7 rano, spimy cale noce i jest super. W dzien czasem mnie nacisnie na pęcherz i wtedy jest masakra... mize apogeum sikania nocnego mialam w 1 trymestrze... dziwne... ale prawdziwe oby tak do konca [/QUOTE]Zazdroszczę, ja dalej wizytuję w nocy Cytat:
![]() A teraz idę nadrabiać, cożeście wczoraj naspamowały
|
||
|
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Obudziłam się z leniem. Zjem śniadanko i uroczyście przysięgam, że postaram się go zwalczyć!
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam gdzie się podziać...
Z biura mąż kilka dni temu pozbył się narożnika na którym siedziałam, w sumie zamiast na ostatnią chwilę wynieść go na śmietnik, to zrobił to kilka dni wcześniej... 15 min. temu wystawił naszą sypialnianą wersalkę (na którą się przeprowadziłam) na gumtree, i za godzinę ktoś po nią przyjedzie ![]() Mąż mi coś sugeruje?
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Dzień dobry gratuluje rozpoczecia nowych tygodni ![]() no i nadrobiłam Was ale pamiec mi szwankuje i juz nei wiem co chciałam napisac... |
|
|
|
|
#1857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że zdecydowałaś się pojechać do szpitala..niech Cię obserwują..będziesz spokojniejsza no i my też! Cytat:
za podjęcie, jestem pewna, słusznej decyzji.. chyba tylko szkoda rodzinnego domu, bo to jednak wspomnienia.. Ale jeśli jest on aż tak obciążony, to rzeczywiście szkoda nerwów na uregulowanie tego. urocze [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40629390]hej dziewuszki z rana wczoraj przez sasiada idiote zalało nam ogródek !!! firma zrobila mu ogrod pol metra wyzej niz nasz i jedni i drudzy olali nasze slowa ze nam zaleje i stalo sie :-( dwa lata mojej pracy poszly na marne bo pewnie zgnija nam maliny truskawki i trawa... ehhh jak go dorwe po jego powrocie z wakacji to zabije !!!! wczoraj zaczelam 31 tc !!!! [/QUOTE] za tydzieńa dla sąsiada w ogóle to mogli sobie tak ogród zrobić? nikt nie czuwa nad prawidłowym planem zagospodarowania? nie ma czegoś takiego przy ogródkach? nie musi być wyrażona urzędowa zgoda na takie zmiany? czy coś? Cytat:
ja już się nastawiłam, że kupujemy wózek od koleżanki z pracy i też cieszyłam się, że nie muszę szukać..jakby mi teraz powiedziała, że z wózkiem jest coś nie tak, to bym chyba padła
|
|||
|
|
|
#1858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja sie chwale, ze w czwartek odebralismy naszego lareta jest super!!! zrobie foty jak mi sie uda jest po prostu idealny ale troche zal mi, ze to juz za nami i ze juz nie musze zwracac uwagi na wozki... dziwna jestem ;pnie zdalam egzaminu z filozofii wrrrr... musze czekac na poprawke ;/ no i sprzedalismy samochod po dniu od wystawienia w internecie ogloszenia teraz mamy dylemat FORD C-MAX czy OPEL VECTRA????? no i wczoraj przeczytalam o tej tragedii w majowych.... moja kolezanka tez nie czula ruchow kilka dni przed tp pijechala na ip i okazalo sie, ze maly nie zyje podobno udusil sie pepowina ;/ co za tragedia.... tyle miesiecy czekala, troszczyla sie, zastanawiala sie jaki bedzie a tu taka tragedia ;(
|
|
|
|
|
#1859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40629390]hej dziewuszki z rana wczoraj przez sasiada idiote zalało nam ogródek !!! firma zrobila mu ogrod pol metra wyzej niz nasz i jedni i drudzy olali nasze slowa ze nam zaleje i stalo sie :-( dwa lata mojej pracy poszly na marne bo pewnie zgnija nam maliny truskawki i trawa... ehhh jak go dorwe po jego powrocie z wakacji to zabije !!!! wczoraj zaczelam 31 tc !!!! [/QUOTE] Wsółczuję Gratuluję tc![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem o co chodzi z tymi godzinami, ale za każdym razem jak wstaję w nocy do toalety to na zegarze 3 takie same cyfry![]() Wczoraj byłam trochę podminowana i tak mówię już do tż, że chyba się powieszę, a on do mnie : Jak dalej będziesz tak gadać to sam cię powieszę, ale poczekam jeszcze te 3 miesiące |
|||
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
skylie nie widzę Twojego zdjęcia ;(
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

(
wiec zajadam buleczki ciemne z ziarnem, maselkiem, serem zoltym, pomidorkiem i cebulka i popijam herbatka. Chwila ciszyyyyy aaaaaaaaaaaaa jak blogo.
12.06.2010

zastanawiam sie czy ja kapac, czy dzis sobie darowac jutro zrobie to z TZ, bo moje dziecko tak kocha wode, ze pozniej jest masa placzu przy wyjmowaniu, wycieraniu i ubieraniu do snu. 
I moj maz mnie dzisiaj tak wysciskal i wycalowal przed wyjsciem... Cos w powietrzu chyba jest dzisiaj

dobrze, że zdecydowałaś się pojechać do szpitala..niech Cię obserwują..będziesz spokojniejsza
Gratuluję tc