Moja Opinia O Kobietach Które Spotkałem W Polsce - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-04, 12:25   #61
Carmela_
Raczkowanie

Dot.: Moja Opinia O Kobietach Które Spotkałem W Polsce

Cytat:
Napisane przez Mirek1985 Pokaż wiadomość
Witajcie,
Widzę, że moje słowa bardzo was rozzłościły, nie taki był mój cel, chciałem jedynie uzmysłowić wam wasze niedoskonałości. Ten temat miał wam pomóc stać się lepszymi kobietami, a więc muszę trochę załagodzić...

Chciałbym odnieść się do zarzutu o związek "z dziewczyną co rybą śmierdziała". Związek ten miał miejsce w czasie, gdy pracowałem w Polsce na półtora zmiany, dziewczyna mieszkała u mnie i ją utrzymywałem bo jak typowa dziewczyna z naszego kraju nie była w stanie sama się ogarnąć, jak typowa Polka farbowała włosy i kładła tonę makijażu na twarzy aby zakryć niedokonaności, których jak dobrze wiemy macie wiele. Całe dnie spędzała na przeglądaniu naszej-klasy oraz pisaniu na jakichś forach tematycznych, gdzie sprawiała wrażenie osoby inteligentnej, którą no cóż... Związek utrzymywałem przez aż jakoś około 7 miesięcy, bo po przyjściu do domu, zmęczony i styrany, praktycznie codziennie ewentualnie co drugi dzień miałem gdzie zakisić. Pozwalała mi to robić nawet wtedy, gdy spała. Generalnie wychodziło mi taniej niż z wiadomo kim, a za tak niską cenę smród można znieść. Związek zakończyłem, gdy natrafiła się okazja wyjazdu za granicę do pracy.

Pytajcie o co chcecie, może wam odpowiem.
Ok to mam pytanie: jakim cudem wolałeś pieprzyć się z taką laską zamiast użyć ręki? Przecież żaden szanujący się,czysty,ogarnięty intelektualnie i zadbany facet nie wsadzi swojego pendejo w takie bagno.
Ach,chyba mam odpowiedź: po prostu jesteś na takim poziomie jak ćpuny posuwające bezdomną obok śmietnika.
Albo i jeszcze gorzej,bo Ty udajesz że jesteś lepszy od tej laski.Już wolałabym walić rybą niż być facetem któremu to nie przeszkadza w seksie
Carmela_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 12:26   #62
chwast
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Moja Opinia O Kobietach Które Spotkałem W Polsce

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
To już taniej było słoninę w kaloryfer wsadzić i tam działać
Albo w melona

Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 12:32   #63
mary_poppins
sissy that walk

Trollować też trzeba umieć. Było śmiesznie do czasu tego rosołu, tym się wtopiłeś autorze. Jestem głęboko rozczarowana, bo początek był dobry
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 12:37   #64
chwast
Zakorzenienie

Odp: Moja Opinia O Kobietach Które Spotkałem W Polsce

Hehe smierdzace ryba pochwy, brudne odbyty, brak higieny... Autor może bezdomny jest i o menelicach pisze bo to chyba jedyne wytłumaczenie haha

Stary 2013-05-04, 12:39   #65
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Trollować też trzeba umieć. Było śmiesznie do czasu tego rosołu, tym się wtopiłeś autorze. Jestem głęboko rozczarowana, bo początek był dobry
Może w pierwotnej wersji jego bogdanka jadła rosół łopatą
Wątek pierwsza klasa - długi weekend...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 12:40   #66
sante
Wtajemniczenie

Do Mirka proktologa-zastanawiające,że masz szczęście przyciągania do siebie prostaczek i brudasek jak to się mówi "swój swego pozna" to co się dziwisz. I jak znam życie,a znam życie to za granicę kraju uciekają (dosłownie)przeorani życiowo,także siedz sobie tam Miruś o oglądaj niemieckie odbyty bo to chyba twoja pasja życiowa
sante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 12:41   #67
Suvia
Zakorzenienie

Skąd Się Biorą Tacy Sfrustrowani Kolesie Z "Misją"?

~ Hank Moody
Suvia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 12:43   #68
_ema_
Zakorzenienie

Facet trafił w końcu na kobietę, która niczego nie wymaga tylko wielbi Misia za fakt istnienia i uznał, ze jest w raju. A Polki be, bo by chciały żeby się starał, żeby do restauracji zabrał, żeby znalazł dla niej czas. A Helga nie, Helga w rączkę jeszcze pocałuje jak po miesiącu niewidzenia jaśnie pan chwilę najdzie. I nie mówię tego, żeby obrazić Niemki, bo nie znam ich. Jedynie taki obraz sytuacji wyłonił mi się po przeczytaniu opisu.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 13:29   #69
Carmela_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Facet trafił w końcu na kobietę, która niczego nie wymaga tylko wielbi Misia za fakt istnienia i uznał, ze jest w raju. A Polki be, bo by chciały żeby się starał, żeby do restauracji zabrał, żeby znalazł dla niej czas. A Helga nie, Helga w rączkę jeszcze pocałuje jak po miesiącu niewidzenia jaśnie pan chwilę najdzie. I nie mówię tego, żeby obrazić Niemki, bo nie znam ich. Jedynie taki obraz sytuacji wyłonił mi się po przeczytaniu opisu.
Przepraszam za offtopa,ale z ciekawości sprawdziłam inne posty tej dziewczyny, którą inna wyśmiała w Twoim podpisie i zgadnij co?Ona do każdego posta dodaje wielokropki
Carmela_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 13:32   #70
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się składa, że pracuję obecnie w Niemczech i doznałem czegoś w rodzaju szoku kulturowego. Do tej pory oddawałem się stereotypowi "Polki posiadają jeden z najpiękniejszych typów urody w Europie" i mogę teraz stanowczo stwierdzić, że jest na odwrót. Niemki naprawdę, w porównaniu do Polek, dbają o siebie i są naprawdę ładne (brzmi to jak obraza, ale niestety inaczej nie da się tego ująć by zrozumieć). Do tego dorzucę, że w związkach nie szukają księcia z bajki tylko kogoś z kim można coś wspólnie zbudować, partnera zarówno uczuciowego jak i społecznego. Niestety moje zdanie na temat polek (które do tej pory uważałem za ideał kobiet) zmieniło się diametralnie po rozpoczęciu związku z niemką. Byłem w parunastu związkach jeszcze przez wyjazdem do niemiec i porównując je z moim obecnym związkiem jestem w stanie wymienić kilka wad polek:
1) Higiena, higiena, higiena - mógłbym wymieniać niechlujny ubiór, brud pod paznokciami, czy pozostałości po jedzeniu na dłoniach i policzkach, ale przytoczę jeden przykład gdzie krocze dziewczyny, z którą uprawiałem stosunek okropnie dawało stęchłymi rybami, a anus był wysypany brązowymi plamkami wokół otworu odbytniczego (nie obchodzi mnie, czy ona to przeczyta, może i lepiej kiedy publicznie zwrócę uwagę na jej problem to może weźmie się w garść),
2) Kultura i dojrzałość - typowe dziewczyny pokroju "zajmij się mną ciulu, ty facet, ja dziewczyna". Potrafiłem doświadczyć takich sytuacji gdzie kobieta prosi mnie bym wziął ją do restauracji, czy na pizze, a potem błagalnym wzrokiem pokazuje bym zapłacił. Albo miały też pretensje, że pracuje na dwie zmiany i nie potrafię wygospodarować czasu dla dwojga (ale gadżety, kosmetyki, ciuszki to jej kupuj). Miałem też kilka porażek zapraszając je na obiad do domu moich rodziców - chlew i plebs, dobrze, że wiedziały niektóre do czego służy widelec (wyobraźcie sobie kogoś kto usilnie próbuje zjeść rosół widelcem, bo "hehe makaron jak w spaghetti").
3) Multikulturowość - i tu muszę się troszeczkę pożalić. Już mnie głowa boli jak przypomnę sobie jakim problemem było, że nie noszę tak dużej ilości biżuterii jak czarnoskórzy mężczyźni, czy nie mam ich "kocich", wyluzowanych ruchów, tylko zachowuję się jak (tak dokładnie to określiła jedna z partnerek) "chłodny zabójca na zlecenie" - chodziło jej o to, że chodzę wyprostowany, patrzę się prosto w oczy i trzymam kamienną twarz nie uśmiechając się do ptaszków, drzew, etc.
Podsumowując - cieszę się z mojego obecnego związku z niemką. Pozwolił mi on poznać cywilizowany pogląd na relacje kobieta-mężczyzna oraz wygląd samej kobiety cywilizowanej na poziomie XXI wieku. Nie opieram się jedynie na swoim związku tylko też na relacjach moich kolegów z pracy - Niemców. Nie żałuję swojej decyzji wyjazdu do Niemiec i APELUJĘ DO POLEK O WZIĘCIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SIEBIE!!
zatkało mnie
Stary 2013-05-04, 14:10   #71
karolynka90
Zakorzenienie

Naprawdę myślisz, że Twoje o d.pę rozbić mądrości kogoś tu złoszczą?
Za wysoko się cenisz, by myśleć, że kogoś naprawdę one obchodzą.

Wybrałeś sobie jakieś laski z brudna d.pą, jedzeniem na policzkach i brudem za paznokciami, to tylko pogratulować.
Widać jak wysoko się cenisz. Byle jaka, byle miała dziurę.
Tragedia.

Trochę Ci współczuję, że nie było Ci dane poznać jednej z wieeeelu pięknych, inteligentnych kobiet, które o dziwo są Polkami.
A tym pięknym inteligentnym gratuluję, że na Ciebie na trafiły.
Stary 2013-05-04, 14:16   #72
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Witajcie,
Widzę, że moje słowa bardzo was rozzłościły, nie taki był mój cel, chciałem jedynie uzmysłowić wam wasze niedoskonałości. Ten temat miał wam pomóc stać się lepszymi kobietami, a więc muszę trochę załagodzić...
Oplułam się ze śmiechu

Boże, jaką ty jesteś dupą wołową
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 14:22   #73
WhiteCherry
Zakorzenienie

ehe, narzekasz na Polki, a co my mamy powiedzieć? wystarczy oglądnąć przynajmniej jeden odcinek i się załamać:
http://www.ipla.tv/Programy/5000947-...aki-Do-Wziecia

biedne te Polki chyba czas wyjechać do Niemiec.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2013-05-04 o 14:23
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 14:23   #74
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Oplułam się ze śmiechu

Boże, jaką ty jesteś dupą wołową
A nie chcesz poczuc sie lepsza kobieta????? Ja czekam na kolejne super rady,ktore wzniosa mnie pare poziomow wyzej Na razie wiem, ze mam sie myc dokladnie ze szczegolnym uwzglednieniem anusa, a rosolu bron boze nie jesc widelcem I nie zasypiac mocnym snem, bo mnie ominie za☠☠☠isty seks

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 14:25   #75
WhiteCherry
Zakorzenienie

dobrze, że jutro niedziela, w końcu się umyję.
Stary 2013-05-04, 14:29   #76
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez Carmela_ Pokaż wiadomość
Post mnie rozśmieszył,ale zastanawiam się nad paroma rzeczami:

-dlaczego koleś kontynuował seks z kobietą która 'wali rybą' i ma 'plamki wokół anusa' jakbym była na jego miejscu to już po sekundzie poszłabym rzygać na dwór i nie kontaktowała się z nią więcej...czyżby desperacja?

-gdzie on wynajdował kobiety które są tak niechlujne?znam osobiście tylko dwie,trzy niechlujne baby,chociaż i tak nie są w tym stopniu brudne,co prowadzi mnie do wniosku...

-autor najwyraźniej jest z jakiegoś marginesu społecznego i nie ma szans u normalnych kobiet dlatego przytrafiają mu się takie "kwiatki"
Zakładając, że człowiek zwykle poznaje najwięcej osób ze swojego otoczenia i swojej grupy społecznej, to chyba mieszkał w jakichś slumsach i tam szukał partnerki życiowej na swoim poziomie Ewentualnie był tak beznadziejny, że tylko na takie zaniedbane, brudne i bez krzty obycia oraz kultury mógł liczyć, bo żadna inna kobieta nie zwróciłaby uwagi na tak beznadziejnego faceta

Swoją drogą nawet najbardziej zaniedbane kobiety jakie widziałam na oczy nie dorastają do pięt okazom przedstawionym przez autora. A już z pewnością radzą sobie z tak egzotycznym daniem jak rosół
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 14:43   #77
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A nie chcesz poczuc sie lepsza kobieta????? Ja czekam na kolejne super rady,ktore wzniosa mnie pare poziomow wyzej Na razie wiem, ze mam sie myc dokladnie ze szczegolnym uwzglednieniem anusa, a rosolu bron boze nie jesc widelcem I nie zasypiac mocnym snem, bo mnie ominie za☠☠☠isty seks
Jak bym miała być lepsza, to by mnie musieli kanonizować
Najlepiej myj się Domestosem - masz pewność, że niczego nie ominie!
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 14:59   #78
Withers
Zakorzenienie

To rosołu się nie je widelcem? Całe życie w kłamstwie...

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 15:07   #79
qaswe1
Raczkowanie

Wydaje mi sie ze higiena to sprawa indywidualna. Nie uważam ze polki są najladniejsze, ale równiez bylam w niemczech i nie przypominam sobie zebym spotkala jakas pieknosc ktora by mnie zwalila z nog.
qaswe1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 15:17   #80
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Zastanawiam się co ma na celu wymyślanie takich bzdur, bo o ile to, że trafiła mu się jakaś niedorobiona brudaska to uwierze (ludzie pewnych kategorii sie przyciągają), ale, że ktoś w POLSCE je ROSÓŁ widelcem... Błagam.
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 15:35   #81
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość

Zastanawiam się co ma na celu wymyślanie takich bzdur, bo o ile to, że trafiła mu się jakaś niedorobiona brudaska to uwierze (ludzie pewnych kategorii sie przyciągają), ale, że ktoś w POLSCE je ROSÓŁ widelcem... Błagam.
Otóż to, bardziej prawdopodobne by było, gdyby próbowała jeść spaghetti łyżką, bo kluski jak w rosołku, hehe.

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 15:36   #82
roxyroxy
Zadomowienie

Szkoda mi tej Twojej idealnej Niemki. Dziewczyna ewidentnie marnuje swoj czas

Edytowane przez roxyroxy
Czas edycji: 2013-05-04 o 15:58
roxyroxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 16:32   #83
never_
Raczkowanie

.

Edytowane przez never_
Czas edycji: 2023-12-20 o 22:11 Powód: zamknięcie forum
never_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 16:38   #84
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Withers Pokaż wiadomość
To rosołu się nie je widelcem? Całe życie w kłamstwie...
Co Ty wiesz o kłamstwie, ja całe życie nawijałam makaron na tasak, a zupę wypijałam słomką.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 16:44   #85
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez never_ Pokaż wiadomość
Niedawno rodacy na emigracji przekonywali na wizażu, że Polki za bardzo o siebie dbają, krzywo patrzą na dziewczyny w dresach, a teraz okazuje się, że Polki jednak są zaniedbane bardziej niż reszta świata? Zdecydujcie się w końcu
A do tego mamy brązowe plamy na odbycie
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 16:48   #86
sante
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez qaswe1 Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze higiena to sprawa indywidualna. Nie uważam ze polki są najladniejsze, ale równiez bylam w niemczech i nie przypominam sobie zebym spotkala jakas pieknosc ktora by mnie zwalila z nog.
bo ta niemiecka"piękność" daje Mirusiowi dach nad głową ,czasem da mu ojro na kufel piwa jak ją ładnie przesmaruje.Za darmo dziada nie będzie niemka trzymała

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
on się pomylił,ostatnio miał przed sobą kozę, jest takie mądre przysłowie "pocałuj łysą kozę w pstre d..."
sante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 16:49   #87
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez withers Pokaż wiadomość
to rosołu się nie je widelcem? całe życie w kłamstwie...
Cytat:
Napisane przez darkoz Pokaż wiadomość
co ty wiesz o kłamstwie, ja całe życie nawijałam makaron na tasak, a zupę wypijałam słomką.
:d
Stary 2013-05-04, 16:53   #88
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Dobra, biore lusterko i ide je policzyc Moze zrobimy konkurs, ktora ma najwiecej?

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-04, 16:57   #89
chwast
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Moja Opinia O Kobietach Które Spotkałem W Polsce

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Dobra, biore lusterko i ide je policzyc Moze zrobimy konkurs, ktora ma najwiecej?
Ahaah
Ej ja mam dwa pieprzyki tam więc... No chyba też podpadam pod plamy odbytowe :/

Stary 2013-05-04, 16:58   #90
panna mati_
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Moja Opinia O Kobietach Które Spotkałem W Polsce

Chciałabym zobaczyć tego amanta!

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości