|
|
#751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
30stopni.... a u nas 11 stopni, zimny wiatr, rano padało ale na szczęście przestało. Byłyśmy z Darią na spacerku ale tak raz,dwa bo zimno mi się zrobiło jakoś :/Cytat:
![]() A dla teściowej ![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
|
#752 |
|
Zadomowienie
|
Hej Mamuśki
Gaduły moje kochane kiedy ja was nadrobię Właśnie wróciliśmy ze spacerku u nas piękne słoneczko i cieplutko w końcu coś się zmieniło bo początek majówki był straszny ponury zimny i deszczowy. Mój Wojciech tak się przyzwyczaił do chodzenia na spacery że ciężko było mu usnąć w domu. Mam nadzieje że pogoda będzie już lepsza bo w tych murach oszalejemy ![]() Słyszałam że chcecie czystki w klubie zrobić jestem za ale proszę nie wyrzucajcie mnie z niego wiem że teraz mało się udzielam ale nie mam czasu za dużo na wizaż. Podziwiam was za to że na wszystko macie czas, ja nie potrafię się tak ogarnąć Ok mały zaczyna marudzić muszę zmykać jak zaśnie postaram się was nadrobić.
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Witam nowe Mamy! (Refleks-wiem).
Leze zdolowana bo u nas tez 30'C a ja pod koldra, przeziebiona, samotna bo TZ pojechal ze znajomymi na motory. Ehh troche mi brakuje takiego beztroskiego czasu. Jednoczesnie chcialabym sie zabawic i byc z maluchem. Zjesc ciastko i miec ciastko ![]() Co do rozszerzania to ja tez mam pytanie: czy przy mm mozna rozpoczac rozszerzanie dopiero po 6 miesiacu? |
|
|
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Słyszałam o jednym dzieciaczku, który był karmiony piersią i potem nic innego nie chciał jeść. Tylko mleko chciał pić... Moja Martusia dzisiaj też zrobiła zieloną kupę. Czy może to być spowodowane tym, że pierwszy raz karmiłam tylko mm? Zwykle to Mała dostawała przynajmniej 2 razy dziennie moje mleko, a wczoraj tylko mm. Myślicie, że to mogło być przyczyną? |
||
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#756 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze u nas 12 stopni, teraz troszkę słonko wyszło, chyba spadamy gdzieś na dworek, małemu pewnie będzie ciepło gorzej ze mną, dupka mi zmarznie
|
||
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA UWAGA OGŁOSZENIE PARAFIALNE W GAZETCE BIOEDRONKI JEST OBALL I GRZECHOTKA TA CO SZAJKA WRZUCAŁA OD 20.05 ZA 17,99
wieczorem napisze co jeszcze jak mały usnie a miałam ją wczoraj kliknac na all za 30 zł z wysyłkąale bym była zła
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Cytat:
Później was nadrobię bo co siadam do kompa to Zuzia się budzi albo płacze ehh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ohohohoho ![]() to trzeba będzie z samego rana iść do biedry tego 20-go ![]() Edit. A skąd o tym wiesz? Weszłam na str biedronki i nie ma gazetki jeszcze z 20 maja...
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-04 o 17:53 |
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh... kurcze Dziewczyny mam mala marude i nie mam dla was czasu
nie wiem czy mi sie uda Was kiedykolwiek nadrobic.. ale chociaz postaram sie byc na biezaco!
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie dziś głowa napierniczała. Myślałam, że mi pęknie
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, laski, tak więc widzę, że jeśli któraś z Was się opowiadała po którejś stronie, to zawsze była za czystkami.
A więc - robimy czystki! Kogo usuwamy?Ja na razie pozwoliłam sobie usunąć Neti, bo od porodu chyba ani razu się tu nie pojawiła. ![]() Oraz Ilkas, Djerbę, Adusię, Zoffkę, Monamur. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-05-04 o 18:36 |
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
onaella się odzywała? Bo nie kojarze...
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-05-04 o 18:42 |
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
o jezusie jak mi zal mojego dzieciątka, spał dzis 2x15 minut.... kołysałam teraz prawie godzine, a on biedny taki zmeczony, drzemnął sie tylko na rekach i zaraz sie obudził i płacze ze zmeczenia.... tż go przejął bo ja juz nie daje rady.... aż mi sie serce sciska, jak on tak żałosnie płacze
zaraz szykuje mu kapiel, moze sie zrelaksuje, zje i usnie a raczej- padnie biduleczek mój
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Ano. Usunięta. Nie była ani razu u nas po porodzie i nawet sama nie napisała o tym porodzie.
Sorry, ale klub jest zbyt prywatny, żeby przeglądał go ktoś, kto się do nas nie odzywa. |
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, jak odpisywałam, to pisałaś tam tylko o Nazeczonej.
Onaella i Marta też odejdą.
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Authentic i czarna1001 ale nie wiem czy one akurat miały dostęp do klubu? Chyba nie?
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, jak tam u fryzjera?
|
#771 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Black bo mam jakies 30 stron nadrabiania: bylas na Lubelszczyznie w koncu? Jak bylo?
Kurcze, ciemieniucha nas dopadla, juz myslalam, ze nas to ominie ![]() Wrzucam moja Mala podrozniczke i jej dwie brody:p |
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałam się pochwalić
Daria dziś PIERWSZY RAZ przewróciła się z brzuszka na plecki cudne to było
|
#773 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz III
Ano z rozszerzaniem diety to chcialabym jak najpozniej bo tak mi dziwnie karmic dziecko, ktore jeszcze nie siedzi, nie wiem, moze sie myle ale takiemu maluszkowi wcale nie jest potrzebny ziemniak albo jablko do zycia.
A moze gdzies wyskocze w tygodniu sama, pomysle ![]() Jak na razie to mam zamiar oddac warte TZwi dzis w nocy
|
|
|
|
#775 | |||
|
Zakorzenienie
|
U Dawida tak się skaza zaczęła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
tzn. dziś mu np. dałam łyżeczkę marchewki. Widok - bezcenny ![]() Brawo Silver tzn dla córci Dawid już się przewraca, w ogóle ciężko mu pampa zmienić, bo jak go położę to od razu się przewraca, ale się nerwi, bo już próbuje sunąć do przodu a nie wychodzi i wkurza się. |
|||
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mojej się nie zanosi na przewracanie... ![]() Mam nadzieję, że to nie skaza jednak... |
|
|
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
temat teściowa
pytałam Was wczoraj czy pozawalać dziecku ssać kciuk, czy nie .. doszłam do wniosku, że będę ragować na to. jestesmy dzisiaj na grillu u tesciow, mlody tak ssie kciuka ze az nie moglam tego sluchac, tak zassal no to mowie tesciowe, a ona co? chce ssac? niech sobie ssie, nawet poltorej roku, tz sie wstawia i mowi, ze bedzie mial znieksztalcony kciuk, cos tam zartuje a tesciowa co? a niech sobie ma kuzynka ma dziecko poltoraroczne i non stop z kciukiem w buzi, ☠☠☠☠a .. to chyba moje dziecko, i chyba mam prawo decydowac jak chce go wychowywac, nie wazne czy mi sie to uda czy nie .. tesciowa oczywiscie wie lepiej zatłuc ją, to mało! ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
brawa dla Darii, zze tak dala pospac mamusi
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Darusi ![]() mój niunius padł tuz po kąpieli, zal mi było go niesamowicie. rob Black porządek- tam faktycznie rózniste rzeczy są pisane czy to mozliwe, ze mój 4mies (wczoraj skonczył ![]() gdzie ta gazetka biedry? jak taka okazja cenowa to bede przed drzwiami jeszcze przed otwarciem |
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
|
#780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dlaczego? bo lezal zblokowany caly czas, jak mu tz kupil za moja namowa te puzle to pietrwsz co jak go polozylam to zaczal soie przerwcac, ukaldac na boczku ..
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Od rana próbuje nadrobić ale słabo mi idzie. Teraz od godziny jesteśmy na dworze. Mały śpi w najlepsze mimo że tuż obok mój brat kosi trawnik
a w tle szczekają psy no i po drodze jeżdżą samochody (mieszkam przy ulicy). Nic sobie z tego nie robi. Na dworze upał niemiłosierny-jest chyba ze 30 stopni na słońcu (ale lekki wiaterek). Ja siedzę w koszulce na ramiączka i czuje że już mam spalone plecy. Jak patrzę na podwórko to od razu micha się cieszy-tak pięknie wszystko rozkwita. Potem dodam kilka fotek z dnia dzisiejszego. A teraz idę czytać dalej
30stopni.... a u nas 11 stopni, zimny wiatr, rano padało ale na szczęście przestało. Byłyśmy z Darią na spacerku ale tak raz,dwa bo zimno mi się zrobiło jakoś :/

ślub 28.04.2012

nie wiem czy mi sie uda Was kiedykolwiek nadrobic.. ale chociaz postaram sie byc na biezaco!

zaraz szykuje mu kapiel, moze sie zrelaksuje, zje i usnie a raczej- padnie biduleczek mój