|
|
#571 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół na wesele
To że po akademiach to nie zawsze się sprawdza podczas grania na weselach. Znajoma miała teraz studniówkę córki i grali tacy po akademiach to porażka była. Same smuty grali, nikt się nie bawił.
My polecaliśmy im ten zespół, ale tamci byli tańsi. Nieraz lepiej zapłacić trochę więcej w końcu taka impreza to raz w życiu jest. Tak jak i wesele, przynajmniej teoretycznie
|
|
|
|
|
#572 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#573 |
|
Przyczajenie
|
Polecam zespół który grał u nas. SHAKERBAND z Warszawy.
Uwielbiam ich Nie będę się rozpisywała na ich temat. Są super i już.Strona zespołu www.shakerband.pl I pozdrawiam wszystkie poszukujące |
|
|
|
|
#574 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#575 |
|
Przyczajenie
|
my też zastanawialiśmy się nad shaker band w zeszłym roku jak braliśmy ślub..nie pamiętam już czemu się nie zdecydowaliśmy... w końcu stanęło na Sk-2 z lublina.. mężowi się podobali i nie było już gadania..ale nie żałuję!!super grali!!!wesele było polsko angielskie i rodzina męża i nasi znajomi z uk bawili się super!!
|
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
my po długich poszukiwaniach znaleźliśmy zespół z wolnym naszym terminem . Jest to zespół FARAT BAND z Mielca . Jest bardzo mało opini o nim , wogóle chyba nikt tu o nim nie wspominał (nie czytałam całego wątku) .Czy ktoś może coś o nich powiedzieć ? Czy warto wydać na nich 3200 zł ?
http://www.farat.pl/ |
|
|
|
|
#577 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za opinię
w sumie to nie zależy mi żeby sie fajnie ruszali tylko żeby fajnie grali nie sa rewelacyjni ale ci co według mnie byli to nie mogli mam nadzieję że będą fajnie zabwiać gości
|
|
#579 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tamten ma stronę jakoś nexusband, albo zespół z wodzirejem jak się wpisze w wyszukwarce to wyskoczy kilka razy zdobyli nagrody na różnych festiwalach, więc poziom mają dobry,choć szczerze to słuchając ich strony nie byłam zachwycona, gdyby nie to że słyszałam i widziałam jak prowadzą wesela, to pewnie nie byłabym taka pewna ich poziomu )
|
|
|
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
polecam zespół REVELKA
![]() młody zespół który strasznie spodobał się nam i naszym gościom, wszystko z nami uzgadniali i dbali żeby nikt się nie nudził znaleźliśmy ich w internecie nie słuchając ich wcześniej na żywo ale warto było zaryzykować
|
|
|
#581 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#582 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół na wesele Kraków, Proszowice, Rosiejów
Witam, mam pytanie czy u kogoś z Was grał może zespół Diam z Miechowa lub zespół vocall (p. Cepuchowicz)? Bardzo proszę o opinie.
|
|
|
|
|
#583 |
|
Przyczajenie
|
Polecam z czystym sumieniem zespół San Sebastian, który występował na moim weselu. Profesjonalnie podchodzą do tematu, grają zarówno szlagiery (coś dla starszych) jak i najnowsze hity. Nie znam osoby, która po weselnej imprezie byłaby niezadowolona z zabawy.
Próbka ich możliwości http://www.youtube.com/watch?v=H26RqEcy87g |
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam Dubis Band z Warszawy, są na rynku od wielu wielu lat. wszyscy goście byli zachwyceni choć pani Ewa nie jest już młódką to śpiewa pięknie
Imprezy też super prowadzą, a co najważniejsze bardzo dobrze dogaduje się z młodymi osobami i lubi żartowac
|
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
Dla dziewczyn wybierających jeszcze zespół na wesele, tradycyjnie polecam dobrą kapelę z Lublina - www.pifpafband.pl
pozdrawiam |
|
|
|
|
#586 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Czy miał ktoś na swoim weselu Zespół Zbóje z Zakopanego?? Planujemy wesele na podhalu. Bardzo prosimy o opinie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#587 |
|
Przyczajenie
|
A ja mam problem z zespołem, może miałyście podobne sytuacje i mi podpowiecie co zrobić, bo sama już nie wiem...
Znaleźliśmy zespół, który nam się podoba, opinie o nim są bardzo dobre, również tu na forum. Wszystko ok, tylko nie możemy się dogadać z menedżerem. Powiedział nam, że nasz termin wstępnie zarezerwowała inna para i że mają czas na decyzję do 5 maja. Poprosiliśmy, aby dał nam znać, jeśli zrezygnują, a jeśli nie, to chcemy zarezerwować inny zespół, który także ma pod opieką. Zadaliśmy mu także szczegółowe pytania odnośnie umowy, którą nam wysłał. A on na to wszystko odpowiedział, że oba zespoły są wstępnie zarezerwowane, ale on może z nami podpisać umowę jeśli jesteśmy zdecydowani, bo już się gubi w tych rezerwacjach. A co do szczegółów, to wszystko jest płynne i można się dogadać. Przyznam, że mi szczęka opadła. Ja bym się strasznie wkurzyła na miejscu pary, która złożyła wstępną rezerwację, a tu się okazuje, że jednak umowę podpisano z kimś innym. To po co w ogóle robił tę rezerwację?! Dla mnie koleś jest nieodpowiedzialny i niepoważny. I bardzo nas zraził. Ale z drugiej strony, to nie on będzie grał czy śpiewał, a zespół jest naprawdę super. Co byście zrobiły? Podpisywać umowę i się nie przejmować, czy poszukać zespołu z bardziej ogarniętym menedżerem ? Podpowiedzcie, proszę, bo mamy już mętlik w głowach. |
|
|
|
|
#588 |
|
Przyczajenie
|
Ja się bardzo obawiam takich ludzi i raczej bym nie chciał załatwiać żadnych interesów. Jeżeli sam mówi, że już się gubi to mało profesjonalnie to brzmi.
Znajomi też załatwiali z takim jednym zakręconym panem i dwa dni przed weselem okazało się, że ich zespół ma na ten termin podpisane 2 umowy i wybrali tą drugą (pewnie lepsze pieniądze wzięli ). Dobrze, że na tyle się postarali i załatwili im jakieś zastępstwo.Ja Ci polecam zespół Haliśka Band, widziałem na żywo na weselu w Nowym Dworze Mazowieckim i na prawdę było rewelacja, najlepsze wesele jakie widziałem, a widziałem sporo. Tutaj umieściłem ich teledysk z youtube. |
|
|
|
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba też nie zdecydowałabym się na taki zespół... Ja ze swoim zespołem miałam termin zarezerwowany słownie przez 3 miesiące, ale manager zapewnił nas, że nikt nie wskoczy na nasze miejsce. I tak też było, a manager super człowiek, wszystko do dogadania i bez problemów co do zabaw, czy granej muzyki.
A z jakich rejonów szukasz zespołu?
|
|
#590 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i naprawdę fajnie im to wychodzi - chłopak i dziewczyna. Wiem, że chcą powiększyć skład o saksofon. Manager jest osobą bardzo kontaktową, bezproblemową, no i nie narzuca swojego zdania. Zespół gra wszystko, bo jak ujął to manager - zespół ma bawić ludzi, a nie dyktować swoje zdanie i wszystko ma zrobić na poziomie, bez zgorszenia. To mnie przekonało. Będę mieć gości, którzy bawią się przy muzyce pop'owej i wszystkich hitach, ale także takich, którzy nie wyobrażają sobie wesela bez disco-polo. Nie chcę dyktować gościom przy czym mają się bawić, z takiego założenia wychodziłam.Jeśli jesteś zainteresowana to strona mojego zespołu jest pod tym linkiem.
|
|
|
#592 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#593 |
|
Przyczajenie
|
Kishlaczkowa, dziękuję za info! Braliśmy ten zespół pod uwagę, ale nasz termin był już zajęty. Całkiem możliwe, że właśnie przez Ciebie, bo my też szykujemy się na sierpień przyszłego roku.
Tak czy inaczej, chyba odpuścimy ten zespół, który tak nam się podobał. Jednak kontakt z menedżerem jest równie ważny jak same umiejętności zespołu. Wolę mieć pewność, że nikt nie wywinie mi żadnego numeru miesiąc przed weselem. Dzięki za podpowiedzi! |
|
|
|
|
#594 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Zespół na wesele
Cytat:
![]() Dobrze piszesz, podejście managera także jest ważne. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#595 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zespół na wesele
Kishlaczkowa a jaka cena tego Wedding Band?
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zespół na wesele
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#597 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zespół na wesele
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Zespół na wesele
No to faktycznie będą u nas :-D A kiedy do nich dzwoniliście? Bo my tak jak pisałam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#599 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Zespół na wesele
Cytat:
Sytuacja nam się trochę rozjaśniła, bo nasz ulubiony pan od napisał, że ma już umowy podpisane na oba interesujące nas zespoły. Ale nie żałuję, bo gdybyśmy się zdecydowali na ten zespół, to przez cały czas do ślubu bałabym się, że nam wywinie ten menedżer jakiś numer. Więc dobrze się stało i teraz poszukiwania ruszyły pełną parą! A powiedz jeszcze - umawiałaś się z zespołem na jakąś próbę? Wybraliście na podstawie tego, co jest w internecie? Edytowane przez wercyn Czas edycji: 2013-05-07 o 18:16 |
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Zespół na wesele
Cytat:
I chyba dobrze się stało, że zajęte są te zespoły, bo byś tylko się stresowała. Trzymam kciuki byście znaleźli dobry zespół. A ten nasz nie ma jakiegoś znajomego zespołu do polecenia?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

A kiedy masz wesele? My w październiku <3 (dlatego też cenowo nie było tak strasznie). Strasznie podoba mi się ich podejście do Gości, "niewioskowe" prowadzenie zabawy, bo i super granie i śpiewanie. Podobno wszyscy są po akademiach muzycznych

2.06.2012