|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Iza wyluzuj jak Cię proszę!
Edytte nikomu na początku nie jest łatwo w związku ale trzeba o niego walczyć i nie poddawać się! Rena napisz na pw mi te wskazówki i to wszystko odnośnie tej diety Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
mogę prosić o te wskazówki na priv?
|
#4323 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Cytat:
![]() Założę się, że ta dieta ma wiele wspólnego z moją cukrzycową ![]() Ja schudłam od jakieś miesiąca również 1,2 kg mimo, że jestem w ciąży. Nie jest to efekt zamierzony, po prostu - odstawiłam cukry proste, jem mniej i częściej i nawet mimo nocnych posiłków ważę mniej niż miesiąc temu. Mały rośnie, więc nie mam powodu do obaw. I nie jestem wcale głodna, wręcz przeciwnie, czasami muszę się zmusić do danego posiłku lub mam już zgagę z przejedzenia... |
|
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII
Witam sie z wami w ten jakże smutny dzień dla mnie. Urodziłam dziś naszego synka Jasia w 37 tygodniu. Niestety zmarł we mnie w wyniku węzła prawdziwego na pepowinie. Jest mi strasznie ciężko... Zostanę tu na noc w szpitalu, sama i nie wiem jak to przetrwam... Był taki sliczny maleńki. Trzymalam go na rękach płakałam i całowałam w jego śliczna główkę... Mam nadzieję ze przyjmiecie mnie razem z moim aniołkiem do waszego grona...
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
|
|
#4326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
![]() Chyba nie ma tu takiej, która Cię nie podczytywała... Płakałyśmy razem z Tobą... Mam nadzieję, że wśród nas będzie Ci łatwiej...
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40637573]
![]() Założę się, że ta dieta ma wiele wspólnego z moją cukrzycową ![]() Ja schudłam od jakieś miesiąca również 1,2 kg mimo, że jestem w ciąży. Nie jest to efekt zamierzony, po prostu - odstawiłam cukry proste, jem mniej i częściej i nawet mimo nocnych posiłków ważę mniej niż miesiąc temu. Mały rośnie, więc nie mam powodu do obaw. I nie jestem wcale głodna, wręcz przeciwnie, czasami muszę się zmusić do danego posiłku lub mam już zgagę z przejedzenia...[/QUOTE] dokładnie tak dziś rano mierzyłam sobie cukier i miałam 88 bez tabletek (nie biorę kilka dni) ![]() Agatka, Barbie - podajcie mi swoje maile na priv - tak będzie łatwiej wyślę Wam nawet przykładowy jadłospis na kilka dni ![]() Cytat:
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2013-05-04 o 18:04 |
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie tu będziemy sie starały pomoc Tobie jak najwiecej. Pisz o wszystkim. Zrozumiemy. |
|
|
|
|
#4329 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pisz u nas ile chcesz, my wszystkie Cię tu rozumiemy. Wszystkie straciłyśmy dzieci, na różnych etapach ciąży, ale wiemy, jaki to jest ból i znamy chyba wszystkie słowa, jakie każda nowa Aniołkowa Mama chce wypowiedzieć.. Tak jak Ci pisałam - teraz jest czas na rozpacz. Płacz, uzewnętrzniaj swoje uczucia, niech to nie siedzi w Tobie. Masz teraz czas na żałobę po swoim Synku... Postaramy się Cię wspierać! |
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
niunia witaj
|
#4331 |
|
Zadomowienie
|
Pisz jak najwięcej tutaj znajdziesz wsparcie. Czasami to co trudno jest powiedzieć łatwiej przychodzi napisać.
|
#4332 |
|
Zadomowienie
|
Nie Chce zostawać tu sama. Tak bardzo starałam sie o ta ciążę tak bardzo chciałam dziecka. Miałam Juz wszystko dla niego. Ja pójdę dalej a wyjde stąd zacznę życie od nowa, ale teraz tu w tym szpitalu gdzie gdzieś obok śpi mój synek, chce płakać po cichu. Dziekuje wam ze o nas myślicie ze mam z kim porozmawiać. Chyba nikt mnie tak nie zrozumie jak matka która straciła dziecko :'(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój mąż wszystko schował, zostawił tylko ubranko i kocyk do trumienki. Teraz musisz się po prostu pożegnać z Synkiem, on wie dobrze, jak bardzo go kochasz i jak bardzo go pragnęłaś... Będziesz z nim rozmawiać w myślach wiele razy, on będzie nad Tobą czuwał. Masz teraz swojego małego Aniołka, który się będzie Tobą opiekował z góry. |
|
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Dzis jak wroci do domu ma wszystko spakować i wywieźć do rodziców... :'(
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniu tak ci chcę coś napisać, ale nie wiem co
|
#4336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po czym zajrzałam do instrukcji i trzeba było tylko jeden przycisk przekręcić do dziś oboje mamy uraz do tego blendera ![]() Cytat:
Cytat:
Pisz tutaj, pisz ile tylko potrzebujesz.Dziewczyny z tego wątku są naprawdę kochane i pomocne.
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||||
|
|
|
#4337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj...tak bardzo mi przykro że Cię to spotkało....BOŻE dlaczego??? Dajesz Nam tak wielki CUD a później predzej czy później GO odbierasz....to takie niesprawiedliwe!! Nie wyobrażam sobie Twoje smutku, żalu i bólu pomimo tego że straciłam 2 ciąże .... Zostań u Nas i pisz o wszystkim..... Cytat:
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
Od czwartku tak strasznie padało w Warszawie.. teraz dokładnie w tej chwili wychodzi słońce...
|
|
|
#4339 |
|
Zadomowienie
|
Wika28 tylko obowiązkowo wszystko musi być dobrze schłodzone. Ja właśnie piję i dopada mnie straszny żal jak to wszystko czytam w sumie to już wcześniej podczytywałam watek majowo- czerwcowy. Niedawno dzwonił z pracy mój Tż i pytał co ze mną się dzieje ( bo wpadliśmy z dzieckiem do niego do pracy na chwilę). Pytał, czy coś mnie znowu nie boli, bo tak wyglądałam... Nic nie powiedziałam, bo co powiem, że boli mnie życie po wszystkim... i najgorsze jest to iż jest nas więcej.
|
#4340 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Rena dziękuję
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje wam... Patrzę na to słońce mam pewność że to mój aniołek. Moje małe serduszko...
|
|
|
#4343 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Napewno mnie nie pamiętacie,bo byłam tu ostatnio prawie 3lata temu. Udało mi się w miarę szybko po # zajsc w ciążę i doczekać się mojej największej miłości o która drżałam całe 9mc i każdego dnia modlilam się by wszystko bylo dobrze. Oczywiście nie odbyło się bez łez i stresu,bo w szpitalu byłam dwa razy.
Wróciłam dziś do Was,by napisać niunce jeszcze raz, że bardzo Ci kochana wspolczuje i wierzę, że i Ty nie dlugo znów zostaniesz mama. Takie tragedię nie powinny mieć miejsca. Niestety nikt na to wpływu nie ma plakalam wczoraj i dziś znow jak napisałam, ze zobaczylas Jasia...Będzie on na zawsze w Twoim sercu i będzie patrzył na Ciebie i młodsze rodzenstwo z nieba. Ja wiem, że moja Lenka(albo synek,chociaż nazywamy ja Lenka...) gdzieś tam z góry patrzy na mnie i na swoją mlodsza siostrzyczke. Zawsze gdy patrzę na Jagodke mam w sercu swoje pierwsze dzieciatko, które dziś by już biegalo po domku...Dobrze, ze mąż wywiexie wszystkie rzeczy. U mnie do dziś w piwnicy jest wanienka, która kupilam 3lata temu. Miałam wtedy tylko to,bo ciążą byla wczesna. Nie miałam jednak odwagi przyniesc jej dla Jagody... Jestem niunka całym sercem z Tobą i z każda z Was która oczekuje małego szczęścia ![]() Przyjmiecie mnie ponownie do waszego grona?bo widzę, że teraz jest lista na pierwszej stronie.
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-05-04 o 19:23 |
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
angel166 a jak szybko zaszłam w drugą ciążę??
|
#4347 |
|
Zadomowienie
|
Niunka, tak bardzo mi przykro!
Współczuje Ci bardzo Kilka dni temu moja znajoma straciła dziecko w 40 tygodniu. Tylko nie wiadomo czemu... Nie była to wina węzła na pępowinie. Iza, nie stresuj sie tak, chociaż dokonale wiem ze łatwo nie jest. Sama mam stresa co dzień, chociaż staram sie, zeby jak najmniej niepokojących myśli mieć. Teraz musi nam sie udać! Wierzymy w nasze maluchy! |
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -
W grudniu 2011, a staraliśmy się od czerwca. Zabieg miałam jak w podpisie tj. 10.08.2010r. Czyli ponad rok minął.
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych
Cytat:
Ja tutaj jestem od początku a nie kojarzę Cię... no ale mało istotne...ja już mam mętlik w głowie....chciałabym iśc w ślad NITKi i starać się zaraz no po pierwszej @.... a z drugiej str te badania bym chciała porobić....
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych
Cytat:
agnela witaj. co cię skłoniło po takim czasie do dołączenia do nas? ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- a dla mnie
27.06.2011 Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2013-05-04 o 19:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

pięknie dzidzia rośnie D

Polecam. Dzisiaj zrobię poprawkę.
po czym zajrzałam do instrukcji i trzeba było tylko jeden przycisk przekręcić
Pisz tutaj, pisz ile tylko potrzebujesz.Dziewczyny z tego wątku są naprawdę kochane i pomocne.
no ale mało istotne...